Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483899 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı Cemil-T

Yaldır yaldır çalışma var maaşallah her noktada hareket var
Skorbord-çizgi-kaledireği-kornerbayrağı hibrit bitti gibi
Hepsini yarım yamalakta olsa gördük çok şükür

#evedönüyoruz

Çevrimdışı aziz1903

Hakan Gundogar twitterdan paylasti on numara duruyor 👂

Çevrimdışı sallapati

Hakan Gundogar twitterdan paylasti on numara duruyor 👂

quaresma bunu beğendi   :D :D

Çevrimdışı cn

Hiç merak etmeyin 220V elektrik verilecek tellere
Çatıda da keskin nişancılar olacak 
Özel olarak Sırplardan seçildi
Kamera sistemi iptal yani

doğru söylüyorsun böyle yorumlara can sıkmak yerine böyle tepki vermek lazım, hayata bi şöyle bakamadım, helal  :evillol: :evillol: :halay: :halay:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

ysariusta

• Ziyaretçi

E nası Vodafone logosu yetişiyorsa Beşiktaş logosuda yetiştirilsin?
varolmadıklarını nerden biliyorsunuz? siz vodafone'la sidik yarıştırmak derdindesiniz. Çatıda Vodafone yazacak. Kusura bakmayacaksınız. Keşke olmasa. Ama zorunda. Tribün altlarında isimler olmasa. bende istemiyorum ama olmak zorunda.
bir iki kişi şunu dedi. Madem stadın logosu var onu kullansalardı. Bu mantıklı ve yerinde bir eleştiriydi. Hala şunu anlatamadık arkadaş, kapalı üstte olan o boşlukta gerçekten bir amblem düşünüldü takılmayı bekliyor. bunun böyle olmadığını bilmiyorsunuz bile. bizde bilmiyoruz. ağustosta bakarsın dersin ki iyi oldu ama amblem yok. bir mail atalım. bi telefon açalım. bizde destek olalım o zaman. bakın haklı ve makul isteklerinizi uygun yöntemlerle dile getirmeniz gerekir. sırf konu Beşiktaş olunca değil. tüm hayatınızda böyle bu. buradaki itiraz üslubuyla babanızdan harçlık isteseniz evden atılırsınız. Hanımdan su isteseniz boşanma davası açar.

Çevrimdışı kaankartal

Arkadaşlar aklıma takıldı sormak istiyorum.Çizgiler neden şeffaf değil bir de Eski Açık'ta çizgiler olacak mı ? :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :steamed: :steamed: :steamed:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı emrekhvcgl

Bugün hiç beklemediğim kadar iyi çalışıldı.Resmen bir günde sahanın son şeklini verdiler.Saha çizgileri,korner bayrakları,kaleler vs. :halay: :halay:

Arkadaşlar aklıma takıldı sormak istiyorum.Çizgiler neden şeffaf değil bir de Eski Açık'ta çizgiler olacak mı ? :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :steamed: :steamed: :steamed:
  :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı furkan_reis

arkadaşlar Beşiktaş muhabiri bir abiden aldığım bilgiyi paylaşayım. ben dahil bir çok kişi toki arenada olduğu gibi "süleyman seba spor kompleksi, beşiktaş vodafone arena stadyumu" gibi bir isim bekliyordu. şeref bey de olabilir tabii orası ayrı. belki vodafone ile olan anlaşmadan dolayı böyle bir şey yapılamadı bilemiyorum. ancak yönetim eski açık tarafına süleyman seba ile ilgili bir şey düşünüyormuş. stadın dış kısımından bahsediyorum, belki heykel belki anıt gibi bir şey tam ne olduğunu bilmiyorum. kesin yapılacak da demiyorum ancak böyle bir düşünce varmış. az önce süleyman seba yazılı levhayı görünce aklıma geldi paylaşayım dedim. taze bilgidir, dün öğrendim. :busted_cop:
tek gerçek BEŞİKTAŞ!

Çevrimdışı mehmetcan1903

kimse farketmemiş ama bi kaç sayfa önce kapalı alt en ön sırada oturan kişilerin dibinde ki duvarın üstünde bile aralıklarla kamera var  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi emre_1978

Passodan saymanız bi anlam taşımıyor beyler. İlk maça davetiyeler var. Geçen gün TV de Giray Bulak söyledi davetliyim diye. Bugün eski milli kalecimiz söyledi ona da 2 tane gitmiş. Yani biri bizde ne oynamış ne hocalık yapmış biri kısa süre oynamış. Epey bi davetiye gönderilmiş yani. 6 7 bin olabilir gibi geliyor bana. Misafir tribünü sayın, 5'e bölün 100 le çarpın. Rakam kapasite odur. Daha az verilemez, daha çok verilmez.

Deplasman tribününe %5'ten daha az verilemez o kesin de daha fazla koltuk koyulmuş olabilir. Sonuçta çıkışlara, merdivenlere göre ayırım koydular, 50 - 100 tane koltuk fazladan deplasman tarafında kalmış olabilir. Sökecek değiller ya, bilet satmazlar olur biter.

Kapasitenin kaç olduğunu dert etmiyorum bu arada, benim için en önemli şey stadın aynı yerde yenilenmesiydi.
İsterlerse sezon sonunda en üst kata koltuk koyarlar. Deplasman bölmelerini değiştirmeden %5'i de sağlarlar yine oradaki mevcut koltuklarla.

Çevrimdışı Yasin A.

eski açık tarafına saha çizgisi çekilecek mi?  :evillol:

Yeni açık kale direkleride gelmiş.Onuda akşama kadar montajlarlar :super: :super:

Çevrimdışı Erçin

Neden anlamıyorum anlatayım.

1- Mesela biri de dese ki, "Armalar nerede olur acaba?"
2- Daha stat bitmedi
3- Ağustos'a kadar bitmeyecek. Yani istenirse anında takılacak bir şey bu zaman var.
4- Tarihi duvarda olacak zaten ama oradan fotoğraf gelmedi hiç
5- Sanki stadı patagonya kralı yaptırdı. Fikret Orman'da en az sizin bizim kadar Beşiktaşlı. Elbette onunda aklında vardır amblem.
6- Sırf bir şey bulalım da sesimiz çıksın gibi bir intiba oluştu artık. Hiç bir akıl süzgecinden geçirmeden neden öyle neden böyle. Tel örgü olmasın dendi nedenleri ortaya konuldu işlem değiştirildi. Burada konuşulduğundan mı değiştirildi, kendiliğinden mi değiştirildi? Bilinmez ancak düzeldi. Yani bir şekilde bu statta bir şeyler düzeliyor gelişiyor. Skorboard köşede olması kötü diyenler acaba çatıya asılınca gelen eleştirilere ne diyordur? Her konunun bir kaç yönü vardır ve bütün yönlerini düşünmek burayı planlayanların işi. Sizler gayet keyfi bir biçimde "olmamış" diyerek kestirip atabiliyorsunuz. Üstelik bunu da yıkıcı bir üslupla yapıyorsunuz. Biri twitterda yazmış Direkler oldu ama fileler olmamış diye. Eyvah ya o filelerde takıldımı sökülmez şimdi 60 sene.
Teniste itiraz hakkı vardır. Şahin gözü inceler itiraz yerinde değilse o zaman hakkın yanar. Size de öyle yapmak lazım. Tam arazi sınırlarında bir yapı var. Koltuklarını bu tip seçerek 42000 kişilik olarak açıldı. Yarın biri gelir ben halısaha koltuğu gibi yere sabitlerden koyarım burayı 48 50 bin kişiye çıkarırım der mi? Der. Yapılır mı? Yapılır. Artık düzenlemeler mümkün. Eski statta depremde yıkılma tehlikesi bile vardı. Eski açık boş bırakılırdı. Hatırlarsınız. Artık böyle değil. İstediğin gibi değiştir. Fileleri yanarlı dönerli, locaları çiçekli yeni açığı böcekli yap.
Stat açılırken şu işte bitti bu işte bitti diyecekken habire temelsiz bir sataşma duymak istemiyorum kendi adıma.

Konudan konuya geçip çok genel konuşmuşsunuz. Ben beni ilgilendiren kısma cevap vereyim stada bugüne kadar hiçbir laf etmedim her bir noktasınada  hayranım ama sen vodafonun logosunu koyarken Beşiktaş logosu koymuyorsan sonra koyarız ne acelesi var ile geçiştiremezsin.

Çevrimdışı raichu

Hiç merak etmeyin 220V elektrik verilecek tellere
Çatıda da keskin nişancılar olacak 
Özel olarak Sırplardan seçildi
Kamera sistemi iptal yani
2 etti  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çıkart o zaman o üzerindeki formayı. Ya da armayı sök.
önündeki vodafondan anlasınlar senin Beşiktaşlı olduğunu.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yeni açık kale direkleride gelmiş.Onuda akşama kadar montajlarlar :super: :super:
saha çizgilerininde çizilmesiyle hibritin ne kadar az kaldığı anlaşılıyor :ok:

Yarın skorbordun kalkışını izleyebilirmiyiz yoksa Pazartesimi kaldırılır? :) :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

Saha çizgileri ve kaleler acayip heyecanlandırdı yalnız
Maça birkaç saat kala oluşan heyecanın aynısı var şu an  :sevinc