Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486779 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı selcukarslan

Hoşgeldin kardeşim. @selcukarslan
Eleştiri olur tabiki olmalıda ama sorun şuki cahil insanların sırf eleştiri yapacağım diye kendilerini komik duruma düşürmeside işin tuhaf tarafı.
Birde içimize sızan renklilerde var tesbit ettikçe ilişkilerini kesiyoruz. Bunların ana işi sürekli stadı kötülemek marka değerini düşürmek bizim cahil
kardeşlerimizde onların gemisine binip onların dümenini sürdüklerinin farkında olmuyorlar. bir sene önceydi birisi gene burda sallayıp duruyordu
saçma sapan sonra öğrendik gs liymiş Beşiktaşlı gibi yazıp burayı trollüyormuş ama ne yazıkki burda herşeyi eleştireceğim diyen bazı arkadaşlar
renklinin dümen suyunda bayağı gittiler. skorboartı çatı taşırmı diyen arkadaşlar komik duruma düşüyorsunuz. Eleştirilecek şey var eleştirilmeyecek şey var
Bir Beşiktaşlı stadının marka değerini düşürecek şekilde boş boş eleştiri yapmaz burda olumsuz bir şey yazacaksada bunu kırk defa düşünüp
iyice araştırıp öyle yazmalı çünkü yaptığı sıradan bir şey değil.

Abi ağzına sağlık. Yani Beşiktaşlı olmayan bazı arkadaşlarım burdan ve ya twitterdan o saçma sapan eleştirileri veya tartışmaları bana gösterdiğinde ağzımı açıp tek kelime edemiyorum.
Biz büyük camiayız bizi sadece Stadımız,Başkanımız,Takımımız değil bizi biz, her hareketimizle temsil ederiz. Bunu bilip buna göre hareket etmeliyiz.

Sefa; FEDA diyip vefa gösterenlerin hakkıdır.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tribüne vodafone arena yazdıktan sonra çatıya da yazdık. Ben anlamıyorum bunların hepsi ayrı birer gelir kalemi nasıl böyle ucuz ucuz bırakıyoruz. Zaten senelik bazda ülker'den ve tt'dan daha az para aldık biz.

Bu sponsorluk saçma bir hal almaya başladı. Vodafone şu an ülkedeki en büyük reklamı yaptı stad açılmamasına rağmen ama biz bu işin karşılığını pek alamadık.
eminmisin daha az aldığımıza :upto:

Çevrimdışı underworld

Eğer soyunma odası o foto ise armalar biraz büyük olmuş sanki

Çevrimdışı sallapati

@raichu  hakkın ödenmez emeğine sağlık .. demek 41000 civarı çıktı?

Çevrimdışı İhsan

Bu arada şeffaf halen mi yerinde sayıyor :money: :money:

Saat 2 gibi 17 idi. Hazırlık yapılıyordu
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Gaziler büfe geri dönüyor temeli atılmış :evillol: :evillol:

Bugün ekme arası tükürük köftemi yedim orada :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Guncel by rober degirmenci

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Öyle bir motive olduk ki stat işine Kasımpaşa maçına hiç bakmiyoruz bile inşallah Şenol Hoca şu atmosferde takımı Kasımpaşa maçına motive edebiliyordur. 

Çevrimiçi Kartal Ç

Buna işemeye kım kıyacak :bawling: :lol: :lol:

Bak hala ayraç koymamışlar. Üstüme sıçrattın kavgaları çıkacak  :evillol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı aek

Bu arada kale ağarı direkler çim hepsi premier lig malı i hissi tadacaz arkadaslar herkes keyfini cikarsin hayirli olsun aglar tottenhamin kaleleri ve aglariyla ayni

Çevrimdışı Özay

eminmisin daha az aldığımıza :upto:

Stadın teknolojik altyapısı ile ilgili bir ücret daha aldık. Bu yukarıdakine dahil mi bilmiyorum, dahilse daha kötü. Ayrıca para vermediği bir inşaat dönemi var ki o arada zaten reklamın alasını yaptılar.

Çıkamadım ben bu hesap işinden kaçırdığım yerler neler?  :alala:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı empisayn

Çatı o skorboardları taşır mı sorusu soranlara şöyle bir açıklama yapıyım .

Her yapı inşa edilirken ( köprü asansör çatı vs ) parçaların mukavemetine göre bir emniyet katsayısı belirlenir . Bu yapı eğer insan hayatını ilgilendiriyorsa en az 12-20 arası bir emniyet katsayısı hesaplanır . Örneğin bir asansör yaptınız ve halatlar 4800 kilogram yük geldiğinde kopuyor , emniyet katsayısı hesaba katılır ve asansör girişine ''max 400 kg '' gibi bir yazı yapıştırılır .

Bu çatıda da bu hesaplamalar yapıldığı için gönlünüzü ferah tutun  :claps:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Viviano

Yedek kulübesi konusunda inşallah dandik bir şey yapılmaya kalkışılmaz. İki katlı olsa süper olur Nou Camp, Bernabeu'daki gibi. Bir de umarım Vodafone yazılarıyla donatmazlar yedek kulübesini. Yeter daa her yerde Vodafone yazıyor!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kapalıdan kalenin görünüşü
saha içindeki ledleri neden geriye çektiler :alala: :alala:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı raichu

@raichu  hakkın ödenmez emeğine sağlık .. demek 41000 civarı çıktı?
@sallapati
rica ederim evet aynen öyle loca vip leride ayrı sayacağım bi ara
ahmet abi 40921 buldu ben 40976 sağlama da yapmış olduk  :)

Herkese merhabalar
Forumda yeniyim merak ettigim bi konu var cevaplarsaniz cok sevinirim

Stadin olmadigi surecte 5 6 maca gitmisligim var olimpiyat stadinda, bunlarin cogu avrupa maclari olayli gs derbisi de dahil kimilerinde passolig sistemi daha yoktu olanlarin da hepsini staddan tek girislik bilet olarak aldim

Simdi sorum su 2. Oncelik bilet hakkimdan bilet alabilecek miyim aldigim tek girislik biletlerin hepsinde ismim var tc mi aldilar bi sekilde kaydim var  passoligi desteklemedigim icin bunca zaman cikarmadim fakat acilisi kaciramazdim cikartmak zorunda kaldim yoksa sadece passoya kaydi olup bilet alanlara mi oncelik verecekler
Tesekkur ederim

Çevrimiçi Necmi

Stadın teknolojik altyapısı ile ilgili bir ücret daha aldık. Bu yukarıdakine dahil mi bilmiyorum, dahilse daha kötü. Ayrıca para vermediği bir inşaat dönemi var ki o arada zaten reklamın alasını yaptılar.

Çıkamadım ben bu hesap işinden kaçırdığım yerler neler?  :alala:
bilmiyorsan konuşmayacaksın fener 90 M almadı bu bir ikincisi biz bildirimleri artı kdv olarak veriyoruz