Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5487944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Furkan Sarper

wifi ya da onun gibi bişey yani.
başta hoparlör sandım heryerde olunca. hoperlörler nerde onu biliyor musun?

abi ses sistemiyle alakalı denemeler yapılmadı henüz diye biliyorum

Çevrimdışı drmmm

Çevre Düzenleme için Beşiktaş'tan desteğini esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi gerekmesi durumunda açılış tarihine kadar gece de çalışma yapacağını Beşiktaşlı yöneticilere bildirdi.

Öte yandan bu akşam Beşiktaş Yönetimi tarafından reklam panolarının kaldırılmasını bekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, panoların kalkması ile birlikte stadın etrafındaki peyzaj çalışmalarına başlayacak.

Çevrimdışı tayfun_bjk

Bu cati bu kadar yuku kaldiriyorsa 2 adet karsilikli armamizi ya da en azindan kapaliya bi armayi cok gormesinler :D

ÇÖZEMEZLER, KÖRDÜĞÜMSÜN SEN!

armasız stad karaktersiz olur bizde oyle olmadıgımıza gore endise etmeyelim dostlar))

Çevrimdışı furkan_reis

herkese iyi akşamlar. aylardır forumu takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum. stat hakkında çok bilgim olmadığı için laf kalabalığı yapmak istemedim. ancak bugün başıma talih kuşu kondu diyebilirim. bir basın kurluşunda teknoloji editörlüğü yapıyorum. iş yerinde teknoloji gündeminden çok bu forumu takip ettiğim için benle takılmaya başladılar. bugün spor servisimiz başkan ile röportaj yapmaya ve drone ile stadı çekmeye gidecekti. benim de stada ve Beşiktaş'a olan ilgimi bildikleri için beni de götürdüler. açılış günü için saatleri sayarken bir anda stadın içinde buldum kendimi. ayrıca yüksek çözünürlüklü resimler de çektim ancan forumda yeni olduğum için nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. yani görüntü kalitesini bozmadan yüksek çözünürlükle paylaşmak istiyorum ki herkes görebilsin. fotoğrafları paylaşırken bir yandan izlenimleri de aktaracağım.
tek gerçek BEŞİKTAŞ!

Çevrimdışı drmmm

Çevrimdışı cursedofdragon

Ne kuralı :alala:

Geçen birisi göstermişti Eskişehir mi Gazayıntap mı bi yerde köşeli değildi :alala:

bende gördüm onu orda çıkış kapısı yok bursaspor'da yaptı sonra TFF söktürdü biz dua edelim köşelere gelince rulo reklam panoları olmasın :)

Ambulans itfaiyenin sahaya girmesi için köşe açık kalması gerekiyor 1 köşe bu sebepten açık kalıyor.

1 köşede bizim çıkış kapısı yok oraya köşeli yaparız muhtemelen diğer 2 köşe nasıl olacak bende merak ediyorum.

Çevrimdışı ilhancelebi

bu işaretlediğim şeyler nedir stadın heryerinde var sadece çatıda değil?

WIFI ve 4G network vericileri onlar. Bu verdigim linkde benzerlerini Amsterdam Arena'da nasil uyguladiklarini gorebilirsin.
https://youtu.be/McWDdbBOpFw?t=30s

Çevrimdışı tayfun_bjk

40 dakka önce falan statan gökyüzüne dev ışıklar çıkıyordu. yani stat ışığı gibi değil, böyle klüplerde falan olan cinsten
stad sasırtacak bizi renklilerinde dili düşecek .. surprizlere hazırlıklı olalım))

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bende gördüm onu orda çıkış kapısı yok bursaspor'da yaptı sonra TFF söktürdü biz dua edelim köşelere gelince rulo reklam panoları olmasın :)

Ambulans itfaiyenin sahaya girmesi için köşe açık kalması gerekiyor 1 köşe bu sebepten açık kalıyor.

1 köşede bizim çıkış kapısı yok oraya köşeli yaparız muhtemelen diğer 2 köşe nasıl olacak bende merak ediyorum.

İlginç gelen Avrupa'da yapılan burda neden olmuyo :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ne kuralı :alala:

Geçen birisi göstermişti Eskişehir mi Gazayıntap mı bi yerde köşeli değildi :alala:
Hangi köşede çıkış kapısı varsa o köşenin oval olmasına izin verilmiyor galiba.

Eğer dediğim gibiyse Kapalı-Yeni açık köşesinde led panolar oval olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı empisayn

oraya da bir vodafone amblemi koyarlar boşuna heveslenmeyin :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

İlginç gelen Avrupa'da yapılan burda neden olmuyo :alala:

bundan kullanıyorlar genelde bizde kullanırsak olur belki.  :)

Çevrimdışı KCKF

herkese iyi akşamlar. aylardır forumu takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum. stat hakkında çok bilgim olmadığı için laf kalabalığı yapmak istemedim. ancak bugün başıma talih kuşu kondu diyebilirim. bir basın kurluşunda teknoloji editörlüğü yapıyorum. iş yerinde teknoloji gündeminden çok bu forumu takip ettiğim için benle takılmaya başladılar. bugün spor servisimiz başkan ile röportaj yapmaya ve drone ile stadı çekmeye gidecekti. benim de stada ve Beşiktaş'a olan ilgimi bildikleri için beni de götürdüler. açılış günü için saatleri sayarken bir anda stadın içinde buldum kendimi. ayrıca yüksek çözünürlüklü resimler de çektim ancan forumda yeni olduğum için nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. yani görüntü kalitesini bozmadan yüksek çözünürlükle paylaşmak istiyorum ki herkes görebilsin. fotoğrafları paylaşırken bir yandan izlenimleri de aktaracağım.
Google drive, picasa gibi siteleri kullanabilirsin. Bekliyoruz. :) Ya da bir blog açıp oraya yükle, izlenimlerini de yaz.
KCKF^^<3

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

O siyah localar stad full ken birsey farkeder mi
Aslında siyah yapılmasının sebebinin bende bu olduğunu düşünüyorum adam içerde maçını izlerse beyaz orada göze batmazmıydı?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi köşede çıkış kapısı varsa o köşenin oval olmasına izin verilmiyor galiba.

Eğer dediğim gibiyse Kapalı-Yeni açık köşesinde led panolar oval olabilir.

Şuanda bizim köşelerde 1 tanesinde çıkış kapısı yok orası kesin oval olucak yeni açıktaki diğer çıkış kapısı çim makinesi için ise yani bizi ilgilendiren birşeyler için ise TFF karışmaz orasıda olabilir ancak eski açıktaki sürekli araçların girip çıktığı direk dışara açılan yol orda ambulans bekliyecektir büyük bir ihtimalle o köşeye kesinlikle izin vermezler eski açıktaki diğer köşeyide bilmiyorum şu yurt dışındaki küçük ambulansları getirebilirsek izin verebilirler ama bizim scoreboard'ların arkasında o kadar yer yok gerek kameraman görevli vs. mecburen 1 köşe oval olmayacak diğerleride olur inşallah.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

40 dakka önce falan statan gökyüzüne dev ışıklar çıkıyordu. yani stat ışığı gibi değil, böyle klüplerde falan olan cinsten
sanırım dediğin şeyin resmi paylaşılmış twıtter da bjk_ıgdır hesabı paylaşmış resmi atamadım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Az once video gördüm buraya kopyalayamadim kusura bakmayin ama son sürat sürüyordu
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre.Guler

https://twitter.com/Karakartalpasha/status/716001815112912900

@Emre.Guler Abi trollemeye devam ediyorsun milleti  :D :D :icool: :icool:
Öylede bu elemanda günlerce bi shit biliom diye trolledi milleti salla boşver ordan burdan topladığı resimler ile hit kasıyor

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GörkemGörkem

https://twitter.com/Karakartalpasha/status/716001815112912900

@Emre.Guler Abi trollemeye devam ediyorsun milleti  :D :D :icool: :icool:
Ya bu resmi paylasan tip daha önce burda bizleri tehdit eden şahıs degilmi ?
Gerci sonradan @Necmi abi basmıstı tekmeyi  :kop: