Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491929 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

locaları saymadım resmi olarak basına verilen 1847 koltuk olarak hesapladım.
bide onlardan da kırpıyolarmış oluyo oluyo 32k ya dusuo tam bi kıyım ya aslında bu proje halındeyken bu kapasite mevzusunu tam anlamlıyla halledip izinlerin alınması anıtlar yuksek kurulundan felan her seyıyle ızının alınıp 44 45k yapılmalıydı kimse niye 50k olmadı demezdi herhalde herkes tarafından kabullenilirdi yani bu rakamlar bu işin basında ne yapıp edip gerekirse 1 yıl daha ugrasıp öyle yıkmak lazımdı bi yıl daha sttadda oynardık ne olacak yani şu an 7k lık bi artış oldu ve stad modernleşti olan bu yani işin gercegi stad bence minimum 44k olmalıydı cunku yıkmanın anlamı ne sadece modern oldu bi de akustiği arttı 7k da arttı yani bu kadar para dökmenin karslıgı bu olmamalıydı neyse olan oldu artık ınsallah daha sampıonluklarımız cok olurda stadı konusmayız pek önemli olan bu fakat bende kızmadım deil.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 17:08:01 cadavra ]

Çevrimdışı omerow

yanlış biliyorsun. Elimizden gitmeyecek tek şey staddı. 1998 yılında rahmetli Seba tüm prosedürleri halletmişti. stadla ya da kapasiteyle ilgili değil sıkıntı. Başkanın her söylediğinin beyaz yalan olması sıkıntı.

Prosedur :))) sen nerde yasadigimizin farkinda degilsin galiba.

Evet stadin bitim tarihiyle ilgili yalanlar soyledi, eyvallah. Bunu elestir. Ama 41.903'un tabii ki de sembolik bir rakam olacagi bastan belliydi. 41-42 bin civarinda olacak demek bu. Simdi de oyle zaten. Yaygara cikarmanin bir anlami yok.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

resmi bi açıklama geldi mi ? neyin utanması neyin kandırması ? ahmet abinin emeğine saygı duyarım.. şimdi bende hesaplamaya kalksam videolardan fotoğraflardan 43,000 desem ne diyeceksin ? @Uğur Uğurlu
Az kaldı görecez bakalım kaç bin

Çevrimdışı Emre.Guler

Gözden kaçırdığınız bir şey var

@ahmetx yanlış saymadıysam demiş yazarken

Ya yanlış saydıysa  :D

Neye dayanarak sallıyorsunuz anlamadım ayıptır ya

Çevrimdışı tuncaboylu

o zaman kapatacaksın o branşları. armanın olduğu heryerde ben şampiyonluk kovalamayacaksam o branşlar olmasa da olur.

@bad75

2012'de erkek voleybol şubesini dondurdu, forumlarda izdiham oldu. "Nasıl yaparsın, bu ne rezilliktir" diye ortalık mahşer alanına döndü, vazgeçildi sonra.

http://www.aljazeera.com.tr/makale/besiktas-erkek-voleybol-subesini-kapatti

O sene açık kalan erkek voleybol takımımız ortalama 85 kişiye oynadı.

Taraftar ve kulüp içindeki muhalefet esas niyetini doğru bir şekilde beyan etse, yönetim de ona göre hareket eder.

Bu sene eğer voleybol takımlarına para ayrılsaydı, "Sen önce stadı bitir, futbolcuların maaşını öde" diye eleştireceklerdi.

Şimdi amatör şubeler kötü diye eleştiriliyor.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 17:20:44 tuncaboylu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Az kaldı görecez bakalım kaç bin

sen ilk tehdit vari konuşmayı bırak velev ki 41.903 değilde 41.500-41.000 oldu ne yapıcaksın ?

İlk olarak Beşiktaş klubünün başkanına yalancı diyemezsin haddini bil biraz.

Çevrimdışı Efe

Gözden kaçırdığınız bir şey var

@ahmetx yanlış saymadıysam demiş yazarken

Ya yanlış saydıysa  :D

Neye dayanarak sallıyorsunuz anlamadım ayıptır ya
sadece sallamak icin bekleyenler varda ondan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ers1903

Konyayı bilmemde bursanın stadı çok iyi yerde.. Eskisiyle kıyaslanamaz.. Bursanın en potansiyel ve şehrin içinde..
Başkan buraya konyadan bursadan belki trabzondan düşük stad yaptılar demesinler diye taraftarı kandırıyor..

Vay arkadaş milletle sidik mi yaristiriyorsunuz? Kapasite belli neden yirtiniyorsun ?fotodan sağlıklı bir sayim olması mümkün değil.

Çevrimdışı bad75

birazda hentbol'dan bahsetsene abi 8 senedir şampiyon oluyoruz amatör branşlara bu kadar önem veriyorsun hiç gittin mi erkek hentbol takımımız'ın maçına ?
ne güzel söyledin bak. o şampiyon takım. her zaman başımızın tacı. ama sen şampiyonluk kovalayacak kadar para harcayıp sürünüyorsan o zaman işi bilmiyorsundur. bu arada maçlara gidiyor muyum evet gidiyorum. profil fotoma bak sadece futbol ile ilgilenmediğimi görürsün.

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar çok kalmadı 10 gün sabredin , sonra göreceğiz fakat şu var ki bizim stad açıldığı kapasiteyle gitmeyecek. Sürekli bir yerlerden artış bekliyorum.

Çevrimdışı ensdndr

Ekşisözlük hiç bir şeyi beğenmeme timi gibi Beşiktaş Arena Forum hiç bir şeyi beğenmeme timi kurmak lazım.
Bazı arkadaşların sağlıklı düşünebildiklerini sanmıyorum. Kim 7000 kişilik artık için bu kadar para dökmeye değer miydi der? Kimi başkan taraftarını kandırdı der. Kimi Bursa'nın Konya'nın kapasitesinin altında nasıl kalırız der. PES!!
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ask1903

Şu, "başkan beyaz yalan söyledi, kapasite az, 4 yılda şampiyonluk görmedik, eleştirmekte mi yasak, niye şeffaf olmadı, gördüğümüzü de mi söylemeyecez, bize böyle söz verilmedi, bizim grup gelir ortaya geçer kim ne diyebilir ki?, tadında mesaj yazan taraftarın en hafif tabirle, iyi niyetinden şüphe ederim.
Ayıp be ayıp.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Başkan taraftarı kandırıyor demek ne demek? Bir anlatır mısınız? hangi mantıkla bir kulüp başkanının yapmış olduğu bir eser ile ilgili kendi taraftarını kandırmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz??
Sadece açılış tarihlerini hatırlatsam sana yeterlidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tribün koltuk sayısı ile TATMİN olan taraftarda gördüm ya daha diyecek bişey yok ne tuhaf saçma sapan şeylere takılan adamlarsınız yahu 41.903 olsa ne olur 40.850 olsa ne olur bu kadar saçma şeyin muhabbeti için kaç sayfa aptal aptal yazılar okudum zaman israfından başka bişey değilsiniz.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bu forum cok degil stadin acilmasi icin geri sayima baslamadan once sanki biraz daha elit biraz daha entellektüel elestiriyi ve konusmasini bilen arkadaslardan olusuyordu ama ne olduysa statla beraber hem sayi arrti ( bu ii birsey ) lakin tepkiler memnuniyetsizligi dile getirirken ki kurulan cumlelerin kalitesinde ters oranda düsüs yasandi ! Bazen gercekten üst kimligimizin Besiktas oldugunu unutuyoruz sanirim!
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi Necmi

Utanmadan hala 42 bin neden diyorlar.. Hayatları taraftarı kandırma
Peki sen utanmıyormusun doğruluğunun söyleyen tarafından bile emin olunmadığı bir şeyden
insanlara hakaret etmeye @Uğur Uğurlu
Peki gerçekten kapasite 42000 se biraz olsun yüzün kızaracakmı?

Çevrimdışı Deadam

Kapasiteye takılmayın.
@ahmetx engelli taraftarlarımızın sayısını göz ardı etmiş olabilir, engelli refakatçi koltuklarını atlamış olabilir. Sayarken bir sırayı atlamış olabilir.

ayrıca velevki 40000 küsür çıktı ne yapacağız Yönetim gitsin﹗ yalancı orman, 1000 koltuk nereye kaçtı mı diye  tezahürat yapacağız.

Hayata olumlu yönden bakarsanız olumlu şeylerin olma olasılığını yükseltirsiniz.

eski mühendislik ve teknolojik açıdan miadını doldurmuş olan mabedimiz yenilendi, 40000 kartal yürekliye ev sahipliği yapmak için gün sayıyor. buna odaklanın oynanacak maçlarda nasıl tezahürat yapılacağını ne zaferleri göz yaşları içerisinde hiç tanımadığımız insanlara sarılarak kutlayacağımızı hayal edin.

Taraftar alanında sırada bekleyerek nasıl sandöviç alacağımızı, çekirdek çitleyeceğimizi hayal edin.

İlk baharda denizden gelen tatlı meltemle formaları çıkartıp nasıl sallayacağımızı, şampiyonluk turunu atışımızı hayal edin.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

Peki sen utanmıyormusun doğruluğunun söyleyen tarafından bile emin olunmadığı bir şeyden
insanlara hakaret etmeye @Uğur Uğurlu
Peki gerçekten kapasite 42000 se biraz olsun yüzün kızaracakmı?
görecekmişiz abi bekliyoruz :)

Çevrimiçi Necmi

Bu forum cok degil stadin acilmasi icin geri sayima baslamadan once sanki biraz daha elit biraz daha entellektüel elestiriyi ve konusmasini bilen arkadaslardan olusuyordu ama ne olduysa statla beraber hem sayi arrti ( bu ii birsey ) lakin tepkiler memnuniyetsizligi dile getirirken ki kurulan cumlelerin kalitesinde ters oranda düsüs yasandi ! Bazen gercekten üst kimligimizin Besiktas oldugunu unutuyoruz sanirim!
çok basit bir yolu var şikayet mekanizmasını çalıştırın
burda asla böyle şeylere taviz yok direk kayıtları siliniyor.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ondan sonra gidip oraya buraya "muhalif olanların üyeliğini siliyolar" diye yazarlar.

Önce bi üslubuna bak, Beşiktaş başkanına kullandığın sıfatlara bak sonra ağla.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen öyle kalabalıklaşınca böyle tiplerde çoğaldı 10 tane bu tip üye yerine 1 tane normal üye daha sağlıklı aslında.

Milletin ağzı torba herkes ağız ishali olmuş herşeyi söylüyorlar klavyeden ne güzel dünya.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Vay be koskoca Juventus'un koltuk kapasitesi Konya'nın Bursa'nın altında, yazıklar olsun... Juventus taraftarı nasıl kabulleniyor böyle birşeyi inanamıyorum. (!)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı serti67

nese 35 bınde olsa 45 bınde olsa bızım sattımız orası gercek gonul ısterkı ıkı buyuk rakıbızle aynı yada yakın kapasıte olsun bunu yonetenlerde dusunmustur ve o sayıya cıkılabılse yapılırdı yada suankınden bıraz daha artırabılır bır durum varsa zamnla artırırlar bende dahıl anı tepkı verme huyumuz var genelımızın eestırenlerınde savunanlarında haklı yonlerı var sonuc olarak ama beklemek lazım az kaldı gorucez sonucta
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS