Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491965 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Kombineler satışa çıktığı gün hesaplayıp yazmıştım sözlükte:
https://eksisozluk.com/entry/59476766

38 bin koltuk olacak, localarla ve VIP ile kapasite 41.500 falan oluyor yaklaşık.

Ayrıca bir FIAT reklamı vardı, "önemli olan arabanızın büyüklüğü değil, önemli olan yatınızın büyüklüğü" diye. Kapasitenin önemi çok değil, asıl önemli olan loca sayısı.

Bugün 1 locadan 1000 tane kombine parası kazanıyoruz.
Dogru ama her olaya da kazanc yonu ile bakamazsiniz. Milyonlarca taraftari olan bir takimdan bahsediyoruz. Bundan mutevellitte kapasite biraz onemli.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 16:54:23
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yahu her bulduğun deplasmanı 20yle çarpıyon sen de  :evillol: Sinirden gülüyorum
Şart değil %5
iyi de salak mıyız %5 ayrılacak yere %6 ayıracak kadar.
3-5 koltuğa bilet satmak için uğraşan biz deplasmana gelene kıyak mı yapacağız.
deplasman tribünü en doğru rakamı verecek telle de ayrıldı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

Rüzgar dağcılık çatıya yazılan Vodafone yazısını paylaşıyor sürekli başladı mı o ? Yukarıdan çekilen fotoğraflarda belli olmuyor
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Ayberk

bazı arkadaşlar stadın tümünü Başkan elinde çekiç testere tornavida tek başına yapıyor zannediyor herhalde. öyle dedi böyle dedi mevzusu hortladı yine. Başkan kendine ne bilgi veriliyorsa onu açıklıyor. binlerce hesap yapılıyor, hepsini oturup kendi yapmıyor ya. kapasiteyi artırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. kaldı ki amaç sadece bu değil gelirleri artırmak. neyin hesabını soracaksınız artı eksi bin oldu diye. ayıptır
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı sallapati

Rüzgar dağcılık çatıya yazılan Vodafone yazısını paylaşıyor sürekli başladı mı o ? Yukarıdan çekilen fotoğraflarda belli olmuyor

dün akşam başladı

Çevrimdışı ensdndr

Akşam oldu fotoğraf alsak da biraz hepimiz rahatlasak :)
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı iasonion

Fotoğraflardan videolardan tek tek tek koltuklar sayılmış 40582 çıkarmış. Hala resmi değil diyorlar ve bu kapasiteyi savunmaya başladılar. Cidden inanamıyorum. Bursa ve Konyadan aşağı kapasiteyi savunan insanları görünce yemin ederim sinirleniyorum.

Valla ben de kalkıp kuş uçmaz kervan geçmez, ovanın ortasındaki stadlara yollanan Konyaspor ile Bursaspor'a imerenenleri görünce gülüyorum.  :tabe:

Madem az olacaktı niye 42000 dendi konusu başka birşey, "vay Bursadan Konyadan küçük oldu stad" diye dövünmek bambaşka birşey..

En başından 40bin deselerdi, yıkmayalım o zaman mı diyecektiniz anlamadım ki ben..
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx biraderim, locaların içindeki koltukları nasıl saydın?

Çıplak gözle görülüyor mu fotoğraflardan? Sırf localarda 2000 tane koltuk var çünkü.
locaları saymadım resmi olarak basına verilen 1847 koltuk olarak hesapladım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Ben geçen yeni açık üst tribünü sayayım dedim en çok olan sırayı gözlerim bozuluyodu 27 sıra saydım o da doğru mu bilmiyorum  :ebebe:

Çevrimdışı bad75

Bugun 2 bin koltugun hesabini yapan arkadaslar: stad elimizden gidebilirdi. Tapeleri unuttunuz galiba. Kulup borc batagindayken, tupcunun biraktigi enkazla ugrasirken, yasal siyasal dag kadar problemlerle bogusurken, bu adam inanilmaz birsey gerceklestirdi. Bu kadar dar goruslu olmayin. Bu stad besiktasin gelecegini kurtardi, gercek bir avrupa takimi olma yolunda cok onemli bir adim atmamizi sagladi.
yanlış biliyorsun. Elimizden gitmeyecek tek şey staddı. 1998 yılında rahmetli Seba tüm prosedürleri halletmişti. stadla ya da kapasiteyle ilgili değil sıkıntı. Başkanın her söylediğinin beyaz yalan olması sıkıntı.

Çevrimdışı tuncaboylu

peki sence bu sene sadece basketbola bu yönetim hepsi çöpe giden ne kadar bütçe ayırmıştır? mevzu para değil, mevzu işi bilmemek... eminim ayırdıkları bütçe bugün lig sıralamasında üzerimizde bulunan çoğu takımdan fazladır.

Söylediklerin konumuzla ilgisiz. Sırf erkekler basketbol liginde senin 4 katından fazla bütçeye sahip 4 tane takım var. Bugün 5. olsak çok mutlu olacaktın? Ben şahsım adına 5. olsak da umursamıyorum, yine ilk turda eleniyorsun play-off'tan.

Bayanlar basketbol takımı Avrupa'da 2. kupada çeyrek final oynadı bu sene. En kalabalık maçında 150 kişi vardı salonda. Aşkmış.

Voleyboldan hiç bahsetmek istemiyorum zaten.

Şu "Amatör branşlarımız köşede dursun, gitmesek de görmesek de kulüp para yatırsın" mantığından kurtulmamız lazım.

Çevrimdışı ers1903

Fotodan videodan kim sayarsa saysin ister çok ister az çıksın sağlıklı bir sayim olmaz ,anca çıplak gözle stadda belli olur yada koltuk montaji yapan firma bilir ,vodafone ceo su 42903 dedi başkanı, 42000 dedi altı olacağına ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Efe

Valla ben de kalkıp kuş uçmaz kervan geçmez, ovanın ortasındaki stadlara yollanan Konyaspor ile Bursaspor'a imerenenleri görünce gülüyorum.  :tabe:

Madem az olacaktı niye 42000 dendi konusu başka birşey, "vay Bursadan Konyadan küçük oldu stad" diye dövünmek bambaşka birşey..

En başından 40bin deselerdi, yıkmayalım o zaman mı diyecektiniz anlamadım ki ben..
bide konyada bursada loca yok bizdeki  gibi loca koymayip normal koltuk olarak tribune dahil etsek kapasite yine artacak onu dusunen yok o stadlara bizdeki kadar loca kotun bakalim kapasiteleri kaca inecek onu dusunen yok sadece elestiri bitmemis ise elestiri sadece bizde var  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bad75

Söylediklerin konumuzla ilgisiz. Sırf erkekler basketbol liginde senin 4 katından fazla bütçeye sahip 4 tane takım var. Bugün 5. olsak çok mutlu olacaktın? Ben şahsım adına 5. olsak da umursamıyorum, yine ilk turda eleniyorsun play-off'tan.

Bayanlar basketbol takımı Avrupa'da 2. kupada çeyrek final oynadı bu sene. En kalabalık maçında 150 kişi vardı salonda. Aşkmış.

Voleyboldan hiç bahsetmek istemiyorum zaten.

Şu "Amatör branşlarımız köşede dursun, gitmesek de görmesek de kulüp para yatırsın" mantığından kurtulmamız lazım.
o zaman kapatacaksın o branşları. armanın olduğu heryerde ben şampiyonluk kovalamayacaksam o branşlar olmasa da olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kendi fikrim : Bizim bu taraftar profili ile hiçbir şey olmaz ben hiçbirşey beklemiyorum...

Çevrimdışı SDemirsoy

Utanmadan hala 42 bin neden diyorlar.. Hayatları taraftarı kandırma
resmi bi açıklama geldi mi ? neyin utanması neyin kandırması ? ahmet abinin emeğine saygı duyarım.. şimdi bende hesaplamaya kalksam videolardan fotoğraflardan 43,000 desem ne diyeceksin ? @Uğur Uğurlu

Çevrimdışı ensdndr

yanlış biliyorsun. Elimizden gitmeyecek tek şey staddı. 1998 yılında rahmetli Seba tüm prosedürleri halletmişti. stadla ya da kapasiteyle ilgili değil sıkıntı. Başkanın her söylediğinin beyaz yalan olması sıkıntı.

Rahmetli Seba'nın halletmişti dediğiniz konu İnönü stadyumunun dönemin Gençlik Spor Müdürlüğü'nden 49 yıllığına Beşiktaş'a kiralanması hususu idi. Stadyumun yıkılıp yeniden yapılması ya da bu stadyumun yerine başka bir stadyumun aynı yerinde yapılması  mevzusu ile ilgili bir şey değil o.

Kaldı ki Ali Sami Yen stadyumu da Galatasaray'ın elinden alındığı dönemde üs kullanım hakkı hali hazırda Galatasaray'da idi. Burası Türkiye ,unutmayalım.

Çevrimdışı Efe

Konyayı bilmemde bursanın stadı çok iyi yerde.. Eskisiyle kıyaslanamaz.. Bursanın en potansiyel ve şehrin içinde..
Başkan buraya konyadan bursadan belki trabzondan düşük stad yaptılar demesinler diye taraftarı kandırıyor..

bursanin stad kapasitesi 43 bin kusur yani bizim stad icin oncedem soylenen kapasitenin hep uzerindeydi bursa stadi 60 bin kisilikte olabilir gayet buyuk araziye yapildi yerine yapilsaydi 33 bin kisilik olacakti sapla samani her zamanki gibi karistiriyorsunuz yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ensdndr

Konyayı bilmemde bursanın stadı çok iyi yerde.. Eskisiyle kıyaslanamaz.. Bursanın en potansiyel ve şehrin içinde..
Başkan buraya konyadan bursadan belki trabzondan düşük stad yaptılar demesinler diye taraftarı kandırıyor..

Başkan taraftarı kandırıyor demek ne demek? Bir anlatır mısınız? hangi mantıkla bir kulüp başkanının yapmış olduğu bir eser ile ilgili kendi taraftarını kandırmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz??

Çevrimdışı bad75

Rahmetli Seba'nın halletmişti dediğiniz konu İnönü stadyumunun dönemin Gençlik Spor Müdürlüğü'nden 49 yıllığına Beşiktaş'a kiralanması hususu idi. Stadyumun yıkılıp yeniden yapılması ya da bu stadyumun yerine başka bir stadyumun aynı yerinde yapılması  mevzusu ile ilgili bir şey değil o.

Kaldı ki Ali Sami Yen stadyumu da Galatasaray'ın elinden alındığı dönemde üs kullanım hakkı hali hazırda Galatasaray'da idi. Burası Türkiye ,unutmayalım.
evet hak cincondaydı ama yine yanlış bildiğin konu cinconun o prosedürle ilgili yerine getirmesi gereken hiçbir yükümlülüğü yerine getirmemesidir. yani devlet hiçbirşey yapmayıp direkt kapı dışarı edebilirdi. Bizde bu durum hiç oluşmadı.

Çevrimdışı cursedofdragon

o zaman kapatacaksın o branşları. armanın olduğu heryerde ben şampiyonluk kovalamayacaksam o branşlar olmasa da olur.

birazda hentbol'dan bahsetsene abi 8 senedir şampiyon oluyoruz amatör branşlara bu kadar önem veriyorsun hiç gittin mi erkek hentbol takımımız'ın maçına ?