Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495807 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

üst sıraya bile koltuk koyulmadı nasıl 46 bin olmuş ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı lazkopat

zihniyet aynı biletiniz varmı yada varsa nerden ben her yerime oturamadığımda oturana kadar şikayet edeceğim. herkesde yerine oturacak. bırakın bu gaspçılığı fantazi dediğin şey o stada biz geleceğiz sen ben o. değişin bu kafayı artık beşiktaşlılık bu mu

herkes yerine sahip çıksın açığı kapalısı yok. Beşiktaşsa ast olan klubün menfaati ise paşa paşa oturacaksınız aldığınız yere.

Muhtemelen Passolig veritabanı kullanılacak. Ancak "yerine geç" falan tamamen fantezi. "Person of Interest" dizisi mi bu? 40 bin kişiyi aynı anda takip edecek.

Olay çıkaran, küfür eden, başkasını rahatsız edenler için kullanılsa bu bile iyidir. Onları ayırt etmek nispeten makul görünüyor. Elbette "küfür etme", "sakin ol" falan sms'i de beklemiyorum. Spor polisine o görüntüleri versin yeter.  :D
SİYAH BEYAZ HAYATLAR

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 11:16:46
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
üst sıraya bile koltuk koyulmadı nasıl 46 bin olmuş ?
birkaç internet sitesinde gördüm ben de pek inanmadım.
hatta bana bu stat 38bini bile zor olır gibi geliyor.
43.500 e razıyım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

dün Alman Bild gezetesindeki Meryem Nine haberinde 43500 yazıyordu  :D
o haber US foxsportsun

Çevrimdışı ahmetx

43.500 e razıyım...
43500 üst sıraya koltuk koymadan süper rakam.

Çevrimdışı yigitcan1903

sen onun birazına bakma onun birazı 3bin-5bindir.
yoksa az birşey geçen kapasitenin lafını etmez nabız yokluyor...

Kesinleşmesini bekleyelim ama ben hiç sanmıyorum
Olsun olsun 43 bin olsun ki o bile olmayacak bence,deplasman tribünü hesabından yola çıkarsanız yanılırsınız
3-5 binlik ekstra yer yok statta,azami 1000-1500 şu an 

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Altuğ

Gökhan Karagöl arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Vodafone Arena Fotoğrafları 29 Mart 2016 (Çatı Çalışmaları)

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-fotograflari-29-mart-2016-34550.html

Çevrimdışı Burak Akay

Bu sayfanın bizimle bağlantısı varmı burdan birisimi acaba çok resim paylaşmış bizim forumdan @ZEKI abinin çektiği bütün resimleri falan paylaşmışda
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yigitcan1903

43.500 e razıyım...
Hayatı uçlarda yaşıyosun  :evillol:
46 dan 38 e çok sert düşüş oldu,vur dedik öldürdün

Çevrimdışı sallapati

siyah beyaz tribünlerimizle yeşil çim inanılmaz bir uyum sağladı.. görsel açıdan müthiş uyumlu gözüküyor.. bence yazılar da güzel duruyor.. (foto dünden)

Çevrimdışı Deadam

demirkol gene giydiriyo çatı olmadı falan adam bilmiyo öğrenme çabasıda yok
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı xxxkingme

İnşallah çatıya Beşiktaş logosu falan koymazlar

Çevrimdışı Erhan

güncel  .. ledlerde ufak bir ilerleme var   :iblush:

Evet biraz ilerlemiş.İskele ile yapıldığı için yavaş gider bu iş.

Ayrıca skorbord örülmeye başlasa iyi olucak.Parçaları sökülen köşede galiba daha

Çevrimdışı SilverArrows

edit

Kolonlar açıkta mı kalacak acaba ? Dalgalı yerine dümdüz tribün yapsalar kapasite de fazla olurdu aslında.

Çevrimdışı yigitcan1903

demirkol gene giydiriyo çatı olmadı falan adam bilmiyo öğrenme çabasıda yok
Demirkol olmuş mu peki  :D
Boş verin yahu

Çevrimdışı tedd

Dün akşam başkan orada 40-45 bin kişi olacak dedi. Siz kapasiteyi 45 bin olarak düşünün derim.

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün akşam başkan orada 40-45 bin kişi olacak dedi. Siz kapasiteyi 45 bin olarak düşünün derim.

Neden 40 olarak da düşünebiliriz  :D

Çevrimdışı ErsinA.

Skorbordların çatıda olacağına dair resmi bi açıklama oldu mu?

Dün başkan karşılıklı kale arkalarında olacak dedi sanki. Çatıya konulunca kalenin arkasına değil üstüne denk geliyor.  :)

eski ve yeni açıkta en arkaya sıraya konulabilir mi acaba?

Çevrimdışı Deadam

Demirkol olmuş mu peki  :D
Boş verin yahu

Programı dinlemiş ama anlayamamış saftorik. işye fikir var bilgi yok. sallamıyorum onuda akdağ da çanak tutuyo. Ntv de Beşiktaşlı bi Güntekin kaldı o da çok dahil olmuyo rıdvanın kuyruğu altından çıkmıyor. Hiç Beşiktaş lehine falan konuşmuyor anca rıdvanın  izin verdiği kadar.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı sallapati

Kolonlar açıkta mı kalacak acaba ? Dalgalı yerine dümdüz tribün yapsalar kapasite de fazla olurdu aslında.

stat oval olduğu için düz tribün yapamazlardı @SilverArrows

Çevrimdışı Kartalim

Futbolcu çıkış tüneline ESKIDEN YENIYE doğru tarihimizden zafer dolu gurur duyulacak fotograflarla kolaj yapılsa en son fotoğraflar yakın geçmişten olacak sonrada futbolcularımız yeni tarih yazmak için sahaya çıkmış olacak...
Cok güzel olur boyle birsey belkide düşünülmüştür.
Şahsen ben futbolcu olsam acayip motive olurdum o fotograflara bakıpta sahaya çıktığımda.. :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi