Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495769 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı castoridae

Çatı demedi ki iki kale arkasına dedi. Kale arkalarına koyacak olmasın?
Skorboard arkada iken Millet ayağa kalkınca kapanıyor dedi. Çatıya asılacak belli ki.

Çevrimdışı asi_kartal

Fikret Orman: Dünya'nın en önemli akustik sistemlerinden biri olan stadımız var.. 80-100 Bin kişilik etki olacak.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ers1903

Çapraz biraksaydik ayağa kalkinca skorbord gorunmeyecekti yerini begenmedim :)

Çevrimdışı Tolga

Skoreboardların kale arkalarında çatıda olacak olması güzel.

Öbür türlü çok arkada kalacaktı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı emrecakmak

Yüz tarama ve yerine oturmayanlara 1,5 dk da mesaj gidecek diyince aklıma direk @Necmi abinin geçen yazdığı geldi :)

Çevrimdışı onurturan

pırlanta gibi çocuk ne zaman dicek derken söyledi başkan :D

Çevrimdışı firewater

Çevrimdışı RevivaL

Şu tellerle ilgili de bir şeyler söylesen ya başkan  :uyucam:

Çevrimdışı ozan062

Başkan bu siteyi takip ediyor heralde :D.

bizim burda taraftarı orgutlememiz stadı ziyaret edenlere sıraat ettiği için fikir değişikliğine sebep oluyor:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurturan

Şu tellerle ilgili de bir şeyler söylesen ya başkan  :uyucam:
evet şu an can sıkan tek nokta bu..

Çevrimdışı koray1903

siteye şimdi girdim EYYAMCILAR iş başında mı başkanın hangi lafını cımbızlıyolar bu sefer :)

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Şu stadın kalitesine, şıklığına hiç yakışmıyor bu tel örgüler!
Bütün o kaliteyi vasatlaştırıyor  :s20:

Ayrıca yakınında oturanların görüşünü de çok fena etkiler.

"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tedd

Başkan Serhata orada 40-45 bin kişi bağıracak gibisinden laf etti. Kaç bu stadın kapasitesi arkadaş bir karar versin başkan!

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Plazma teknolojisi ile ışıklandırılacak ilk stad dedi başkan . nedir bu plazma teknolojosi :alala:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimiçi Necmi

siteye şimdi girdim EYYAMCILAR iş başında mı başkanın hangi lafını cımbızlıyolar bu sefer :)
kaşınma istersen :bandit:

Çevrimdışı fevzikececi

Emre o en tepede tel yüzünden takılamayan benim koltuğum işte ::))

Bizim önümüzdeki düzeliyor da aşağıyı ne yapacaklar bilmiyorum. Cam falan da çirkin. Alçak tel örgü olmalı bacak hizasında

Şu stadın kalitesine, şıklığına hiç yakışmıyor bu tel örgüler!
Bütün o kaliteyi vasatlaştırıyor  :s20:

Ayrıca yakınında oturanların görüşünü de çok fena etkiler.

Çevrimdışı capo di capi

3 maç idare edin. Şampiyon olalım hayırlısıyla. Zaten 2 hafta içinde eksiksiz açılmasına imkan yok. Yeni sezona bizim istediğimiz gibi hazır olur. Gönlünüzü ferah tutun. Şampiyonluğa konsantre olun.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Başkanın iyi niyetinden şüphe edilmemeli  kendisi bile diyor kendime kızdığım zamanlar oluyor bu sözleri neden söyledim diye, sonuçta insan oğlu beşer şaşar ama bu kadar emek bu kadar sıkıntı çeken bir Başkan da iş sona geldiğinde de kanal kanal gezecek tabi ki konuşacak, birinci ağızdan reklam yapıyor daha ne istiyoruz ? Tek bilet alacaktım bugün Başkanımızın heyecanını mutluluğunu ve ekrandaki stada bakarken gözündeki pırıltıyı görünce 3 maç almaya karar verdim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yüz Tanıma Sistemi VEritabanı BJK ait mi olacak yoksa Emniyet sistemine mi Kayıtlı olacak acaba ?  :alala:
1,5 dk içinde mesaj gelecek ne diyecek "hele yerine geç yoksa kanalı değiştirir miyim diyecek" Çok saçma sistem olacak...!
Ha emniyete verir Holigan dersin maçtan önce emniyet alır maç bitimi bırakır o ayrı...!

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Emre o en tepede tel yüzünden takılamayan benim koltuğum işte ::))

Bizim önümüzdeki düzeliyor da aşağıyı ne yapacaklar bilmiyorum. Cam falan da çirkin. Alçak tel örgü olmalı bacak hizasında

Bu kadar yüz tanıma sisteminden falan bahsedilen ortamda geçişi engellemek için böyle şeylere hiç gerek yok.
Dediğin gibi sadece tribün ayrımını belirtmek açısından rahatsız edici olmayan bir uygulama olabilir.
Belki seneye böyle bir şeye gerek bile kalmayabilir.
"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı ümer

ilk önce çatının bizimkinden çok daha büyük ve tümsek olmasından dolayı yanıldığımı düşündüm. ama mesela bu videoda tribünlerin de daha büyük olduğunu fark ettim. o ara kat olayı biraz farkediyor olabilir ama yine de 10binden çok daha fazla gibi fark. ya da bunların stadı 52605 değil de 56 57bin  civarı olabilir malum vergi kaçırmayı sever bunlar. burayı okuyan gsli arkadaşlara saygım sonsuz ama böyle biliniyor işte kulübünüz.
TT arena ilk açıldığında gs yöneticisi istenirse kapasitenin 60 bine kadar çıkartilabildiğini söylemişdi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Bu kadar yüz tanıma sisteminden falan bahsedilen ortamda geçişi engellemek için böyle şeylere hiç gerek yok.
Dediğin gibi sadece tribün ayrımını belirtmek açısından rahatsız edici olmayan bir uygulama olabilir.
Belki seneye böyle bir şeye gerek bile kalmayabilir.
Bu dediğinize ulaşmak için gerekli olan bu şekil güvenliktir bence... Alışkanlık kazanınca, hepimiz olması gerektiği gibi kendi yerimize oturmak refleks olunca, camların boyu kısalır, sonra bir bakarız onlar da yok olmuş...

Çevrimdışı Factatum

Yüz Tanıma Sistemi VEritabanı BJK ait mi olacak yoksa Emniyet sistemine mi Kayıtlı olacak acaba ?  :alala:
1,5 dk içinde mesaj gelecek ne diyecek "hele yerine geç yoksa kanalı değiştirir miyim diyecek" Çok saçma sistem olacak...!
Ha emniyete verir Holigan dersin maçtan önce emniyet alır maç bitimi bırakır o ayrı...!

Muhtemelen Passolig veritabanı kullanılacak. Ancak "yerine geç" falan tamamen fantezi. "Person of Interest" dizisi mi bu? 40 bin kişiyi aynı anda takip edecek.

Olay çıkaran, küfür eden, başkasını rahatsız edenler için kullanılsa bu bile iyidir. Onları ayırt etmek nispeten makul görünüyor. Elbette "küfür etme", "sakin ol" falan sms'i de beklemiyorum. Spor polisine o görüntüleri versin yeter.  :D 

Çevrimdışı Emre Ş.

Muhtemelen Passolig veritabanı kullanılacak. Ancak "yerine geç" falan tamamen fantezi. "Person of Interest" dizisi mi bu? 40 bin kişiyi aynı anda takip edecek.

Olay çıkaran, küfür eden, başkasını rahatsız edenler için kullanılsa bu bile iyidir. Onları ayırt etmek nispeten makul görünüyor. Elbette "küfür etme", "sakin ol" falan sms'i de beklemiyorum. Spor polisine o görüntüleri versin yeter.  :D

Sosyal güvenlik numaraları belirlense yeter belki :)