Şu güne kadar yönetim hakkında hiç yorum yapmadım....
Gördüğüm kadarıyla yetersiz₁ (YD) bir önceki ve bir dönemlik kibar çocuk (SB) başkandan sonra dibe çökmüş camiayı iliklerine kadar sömüren mikroplardan kurtaracağına inandığım Fikret Ormanın bu akşamki konuşmalarını dikkatle dinledim......
1987 deki elimizden alınan şampiyonluğu
1988 deki elimizden alınan şampiyonluğu
1993 teki elimizden alınan şampiyonluğu
2004 deki elimizden alınan şampiyonluğu asla unutmam.Genç arkadaşlar hatırlayamayabilirler o yılları ama bizle acıyla yaşamış kişiler olarak dün gibi hatırlarız.
Fikret Orman genç bir başkan.Deli dolu.Ama özü sözü bir bir adam.Çok yıprandığını sinirlerinin çok çalışmaktan yorgunluktan dolayı zayıfladığını söyledi.İNANIYORUM.Çünkü halet-i ruhuyesi bu dönemler biraz hassas.Bunun içinde asabi bir dönemde olma olasılığını yüksek görmekteyim.İfadeleri ve söylemleri hata yapma olasılığı yüksek olduğu bir dönemde arka arkaya geldiği için bazen antipati yaratıyor.Hepsini anlayabiliyorum.....ÇÜNKÜ !!!! kayyum tehlikesiyle karşı karşıya olunan bir dönemde çıktı BEN varım dedi.Korkmayın bunun altından kalkarız dedi.Ve kalkıyorda.Ben bunu görüyorum.Yiğidin hakkını yiğide veriyorum kendi adıma.Ne kongre üyesiyim nede sürekli maça giden bir taraftarım (yaşadığım şehir ve imkanlar dolayısiyle).....Ama hak edenede hakkını vermekte benim doğrularımda vardır.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım.Böyle bir stadı kendi imkanlarıyla kim yapabilirdi? bu vizyon gerektirir,çevre ve bilinç gerektirir.
Fikret Orman şimdi içinde bulunduğu psikolojik vakurluğun etkisiyle zaman zaman hatalar yapıyor.Önemli olan hatalardan dönmek ve ortayı bulmaktır.Taraftarı camiayı bir arada tutmayı bilmektir.
Sözün özüne gelirsek geleceğimizin aydınlık olduğunu düşünüyorum.Herşey zamanla adilane hakkaniyetini bulacaktır.Kombine olsun bilet fiyatları olsun camia-taraftar ilişkisi olsun.BEN UMUTLUYUM.......VE Mutluyum....