Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5496785 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

Skoreboardların kale arkalarında çatıda olacak olması güzel.

Öbür türlü çok arkada kalacaktı.

Çatıda kapalının ve numaralının ortasına da Bjk arması koyulursa tadından yenmez.

Çevrimdışı cagdas44

Sosyal güvenlik numaraları belirlense yeter belki :)

Herkes mi Person of Interest izler arkadaş  :D :D

Muhtemelen ilk mesaj uyarı şeklinde olup devamı halinde hakkınızda işlem başlatılacaktır şeklinde bişey olur

Çevrimdışı Sedat.Y

Şu güne kadar yönetim hakkında hiç yorum yapmadım....

Gördüğüm kadarıyla yetersiz₁ (YD) bir önceki ve bir dönemlik  kibar çocuk (SB) başkandan sonra dibe çökmüş camiayı iliklerine kadar sömüren mikroplardan kurtaracağına inandığım Fikret Ormanın bu akşamki konuşmalarını dikkatle dinledim......

1987 deki elimizden alınan şampiyonluğu
1988 deki elimizden alınan şampiyonluğu
1993 teki elimizden alınan şampiyonluğu
2004 deki elimizden alınan şampiyonluğu asla unutmam.Genç arkadaşlar hatırlayamayabilirler o yılları ama bizle acıyla yaşamış kişiler olarak dün gibi hatırlarız.

Fikret Orman genç bir başkan.Deli dolu.Ama özü sözü bir bir adam.Çok yıprandığını sinirlerinin çok çalışmaktan yorgunluktan dolayı zayıfladığını söyledi.İNANIYORUM.Çünkü halet-i ruhuyesi bu dönemler biraz hassas.Bunun içinde asabi bir dönemde olma olasılığını yüksek görmekteyim.İfadeleri ve söylemleri hata yapma olasılığı yüksek olduğu bir dönemde arka arkaya geldiği için bazen antipati yaratıyor.Hepsini anlayabiliyorum.....ÇÜNKÜ !!!! kayyum tehlikesiyle karşı karşıya olunan bir dönemde çıktı BEN varım dedi.Korkmayın bunun altından kalkarız dedi.Ve kalkıyorda.Ben bunu görüyorum.Yiğidin hakkını yiğide veriyorum kendi adıma.Ne kongre üyesiyim nede sürekli maça giden bir taraftarım (yaşadığım şehir ve imkanlar dolayısiyle).....Ama hak edenede hakkını vermekte benim doğrularımda vardır.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım.Böyle bir stadı kendi imkanlarıyla kim yapabilirdi?  bu vizyon gerektirir,çevre ve bilinç gerektirir.
Fikret Orman şimdi içinde bulunduğu psikolojik vakurluğun etkisiyle zaman zaman hatalar yapıyor.Önemli olan hatalardan dönmek ve ortayı bulmaktır.Taraftarı camiayı bir arada tutmayı bilmektir.
Sözün özüne gelirsek geleceğimizin aydınlık olduğunu düşünüyorum.Herşey zamanla adilane hakkaniyetini bulacaktır.Kombine olsun bilet fiyatları olsun camia-taraftar ilişkisi olsun.BEN UMUTLUYUM.......VE Mutluyum....
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 00:52:43 Sedat.Y ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Bir arkadaş Vodafone Arena için beste yapmış

https://www.youtube.com/watch?v=8VWqc9BC6AQ&feature=youtu.be

Eline sağlık kardeşimizin... Yalnız nasıl da olmuyor stattan 'Vodafone Arena' diye bahsedince, değil mi... Reklam cıngılı gibi oluveriyor. Geçen gün onu düşünüyordum. Bir tezahüratın içine sokmaya çalışsanıza 'Vodafone Arena'yı... Hiç oluru yok! 'Burası Vodafone burdan çıkış yok!'... 'Arena' desen hiç olmaz, nedense memleketteki bütün statların isimleri Arena oldu çünkü... Şu 'İnönü'yü kaybetmeyi hiçbir türlü yediremiyorum kendime....
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Özay

Yeni spor salonu 15 bin kişilik olacakmış  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Efe

ledler skorboartlar stada yakışacak başkan skorboartları çatıya taktırarak büyük bi karar aldı görüntü açısıdan çatıya bi artı daha katacak hemde iç görünüşe iç görünüşte tek kötü şey tel örgüler onlarda kayseri maçına kalkar inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Tribun çatı arasi açık kalacak ama bir çalışmamız var ,bakiyoruz demeye getirdi ,muhtemelen ledleri kasteddi.

Çevrimdışı tangaz

Gördüğüm kadarıyla yetersiz₁ (YD) bir önceki ve bir dönemlik  kibar çocuk (SB) başkandan sonra dibe çökmüş camiayı iliklerine kadar sömüren mikroplardan kurtaracağına inandığım Fikret Ormanın bu akşamki konuşmalarını dikkatle dinledim......

2004 deki elimizden alınan şampiyonluğu asla unutmam.Genç arkadaşlar hatırlayamayabilirler o yılları ama bizle acıyla yaşamış kişiler olarak dün gibi hatırlarız.

Fikret Orman genç bir başkan.Deli dolu.Ama özü sözü bir bir adam.Çok yıprandığını sinirlerinin çok çalışmaktan yorgunluktan dolayı zayıfladığını söyledi.İNANIYORUM.Çünkü halet-i ruhuyesi bu dönemler biraz hassas.Bunun içinde asabi bir dönemde olma olasılığını yüksek görmekteyim.İfadeleri ve söylemleri hata yapma olasılığı yüksek olduğu bir dönemde arka arkaya geldiği için bazen antipati yaratıyor.Hepsini anlayabiliyorum.....ÇÜNKÜ !!!! kayyum tehlikesiyle karşı karşıya olunan bir dönemde çıktı BEN varım dedi.Korkmayın bunun altından kalkarız dedi.Ve kalkıyorda.Ben bunu görüyorum.Yiğidin hakkını yiğide veriyorum kendi adıma.Ne kongre üyesiyim nede sürekli maça giden bir taraftarım (yaşadığım şehir ve imkanlar dolayısiyle).....Ama hak edenede hakkını vermekte benim doğrularımda vardır.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım.Böyle bir stadı kendi imkanlarıyla kim yapabilirdi?  bu vizyon gerektirir,çevre ve bilinç gerektirir.
Fikret Orman şimdi içinde bulunduğu psikolojik vakurluğun etkisiyle zaman zaman hatalar yapıyor.Önemli olan hatalardan dönmek ve ortayı bulmaktır.Taraftarı camiayı bir arada tutmayı bilmektir.
Sözün özüne gelirsek geleceğimizin aydınlık olduğunu düşünüyorum.Herşey zamanla adilane hakkaniyetini bulacaktır.Kombine olsun bilet fiyatları olsun camia-taraftar ilişkisi olsun.BEN UMUTLUYUM.......VE Mutluyum....

Ağzına sağlık.  :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı YunusEmre

Başkan kimse stada gelmesin almayacaz diyor da @SDemirsoy  lütfen tiner temin et bana kendimi yakacam yeni açık ttarafında bi daha ne zaman gelecez İstanbula ya..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kimseyi görmedim ben senden daha güzel...  :money:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kaynak ver abi tam hali lazım :o_o:

twitterda gördüm bende maalesef bu şekildeydi. Tam halini bulan olursa atsın lütfen.  :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı murat

Isıtıcıda belki seneye ye bir ışık yaktı başkan.

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Seffafların dikiş izleri yamukmu olmuş?eski acikta takılanlar düzgündü.aceleye getirme terzi işi! :)

Ledpaneller  :hiho: :hiho:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ahmetozgurak

beyler rihanna'nın diamond şarkısıyla bi klip hazırlayın şu stada ve futbolculara :D
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı asi_kartal

Eski acik davasina basbakan da katildi deniz gorunmesi icin kisa birakilmis. Mevcut yonetim idaresinde yukseltilmesi icin bir çalışma olacagini zannetmiyorum. Suan tek merak etttigim en son siraya koltuk takilabiliyor mu takilirsa artis ne olur ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı asi_kartal

[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 01:10:24 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@omarsilya instagram hesabı şöyle paylaşmış; "Gökyüzündeki en parlak yıldız gibi istanbul'a uçaktan bakınca görünen en parlak şey vodafonearena..."

:D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdemm

:claps: :claps: :claps:  :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada instagram'daki #vodafonearena hashtaginde stattan çok avrat fotosu var :alala: