Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497236 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı beşiktaşk

İşte dediğim ışıklar bunlar bitmiş yarin çalıştiricaklar. arkadaşına mesaj attı yanımda. mesajda gerekli elektriği umarım bulursunuz elimizden geleni yaptık yaziyordu. Pek zamanlari yoktu yarin daha çok foto atarim dedi :) bu arada 9 tanemi var dedim 14 tane varmış. benden bu kadar  :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 20:54:12 beşiktaşk ]

Çevrimdışı sbrhrzmn

Catida isik oyunlari icin calismalara baslamislar

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar öncelikle yapamadığım paint çalışmasından dolayı özür dilerim  :D ama şöyle bir tabela bir bu tarafa bir eski açık tarafına hoş olmazmı sağda solda logomuz ortada Beşiktaş. Emre aslında çok daha iyisini yapabilir bencede güzel olurdu tekrar paint için kusura bakmayın  :lol: paint konusunda Samet'e rakibim :)

yani bu kadar yapılamaz.  :boxin: :boxin: :boxin: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

İşte dediğim ışıklar bunlar bitmiş yarin çalıştiricaklar. arkadaşına mesaj attı yanımda. mesajda gerekli elektriği umarım bulursunuz elimizden geleni yaptık yaziyordu. Pek zamanlari yoktu yarin daha çok foto atarim dedi :) bu arada 9 tanemi var dedim 14 tane varmış. benden bu kadar  :)

Çok teşekkürler abi yarın bunlarıda görücez yani  :D :D çatıya ışıklandırma filan da takılıyo süper süper  :sevinc :sevinc :sevinc
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bjk.org'da çatı oyunları çalışmaları başlamış.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Burak Akay

yani bu kadar yapılamaz.  :boxin: :boxin: :boxin: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Abi görsele takılmamak lazım  :evillol: :evillol: düşünce nasıl olmazmı :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı carsikartali

Stad reklam alanlari bir sirkete kiraya verildimi?insallah kendimiz yapariz pazarlamasini bu islerde aslan payini araci sirketler aliyor onlara kaptirmayalim.

Çevrimdışı Anıl1903

Çimler için gelen ışıklar güzel  :halay: :halay:

Çevrimdışı beşiktaşk

Çok teşekkürler abi yarın bunlarıda görücez yani  :D :D çatıya ışıklandırma filan da takılıyo süper süper  :sevinc :sevinc :sevinc
Yarin büyük ihtimal denerler sahaya çıkartırlarmi bilemiyorum gelirlerse sorarim içmeye gittiler şuan :)

Çevrimdışı ozan062

Yıllık Gelir Ne Kadar Olur Led Reklam Panosunun ?

uzuun zamandır bu konularda ihale vb yapılmıyor yani dükkanları kimler kiraladı, saha içindeki dısındaki bu düzenlemeler için kimler ne yaptı bilmiyoruz:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ers1903

Çatıyada led aydinlatma takiliyor olmayacak denmişti :) :ishock:

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

son yarim saat arkadaslar baskan tv 360da telegol programin konugu olucak, hatirlatayim son kez.

Çevrimdışı BlackEagle26

Bu bjkorg'un paylaştığı videodan pek bişey anlamadım. Işık oyunu derken nasıl bişey olucak çatıya kartal vs. Bir motif mi yansıtılcak yoksa meşhur allianz arena gibi mi

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu çatıda ışık olayı taraftara sürpriz olarak düşünüldüğü için pek dillendirilmedi bence.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cyuzak

Çevrimdışı mehmetcan1903

Çatıyada led aydinlatma takiliyor olmayacak denmişti :) :ishock:

fotoğraf var mı acaba?

Çevrimdışı Viviano

Benim merak ettiğim konulardan biri de şu; üst kat tribünde korkuluklar koltukta oturunca görüş açısını engelliyor mu? Çünkü baya uzun gözüküyor korkuluklar. Yerimize oturduğumuzda sahaya bakarken korkuluklar karşımıza çıkmasın?

Çevrimdışı İhsan

Led montajı son hali! @Emre.Guler dediğin gibi ilerlemiş.Bugün ilk ya yinede idare eder bence.Gelecek hafta biter bence zaten açılışada 2 hafta kaldı.

sende photoshopa felan başlamadın değil mi?  :alala: :akuma: :boxin:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı castoridae

Birkaç sayfa önce başkan 360 tv'de yayına katılacak deniliyordu. Başkan yayın yayın gezeceğine açsın basket takımının rezilliğini izlesin.
Basketbol takımına ayıracak bütçe yok, hak veriyorum harcama yapılamıyor, daha kaliteli kadrolar kurulsun demiyorum ama izlerken maçı utanıyorum şu an. Fenerbahçe'ye bu kadar teslim olmuş başka bir takım görmedim ben bu yıl, adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya 3'lük atıyorlar, daha bir çeyrek var fark 30 sayı. 100 sayıdan fazla yemişolacağız maç sonunda.
Yazık yemin ediyorum.