Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497010 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Türkiyedeki Başka Stadlarda Var mı Led Reklam Panosu ?
Tribündeki ilk kez bizde olacak!Ancak saha içindeki tüm takımlarda var süper ligdeki.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kartal66

tepeden :D

Kolonların küçük bir kısmı duvar gibi. Orası öyle mi kalacak. Cidden çok kötü duruyor.

Çevrimdışı Ensar

abi bu ne biçim mescid :)

Ateisti bile imana getirir :D

ilginç bir Mescid :D merak ettim çünkü fotoğraflar bi garip gidince bakmak lazım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı beşiktaşk

abi ben yazını tam anlamadım o ışıklandırmalar stada ne zaman gelicek? bunlar ne için çalıştılar da işleri yarın bitiyo ?

şuan stadın içinde zaten en alt katta adam gösterdi sıra sıra hepsi yanyana dizmişler bitmek üzere yarın son kez çalışıcağız dedi. şuan odasında her gece içmeye gidiyorlar lobby e indiklerinde fotoları isteyeceğim verirse atarım buraya

Çevrimdışı Scout

Tribündeki ilk kez bizde olacak!Ancak saha içindeki tüm takımlarda var süper ligdeki.
Yıllık Gelir Ne Kadar Olur Led Reklam Panosunun ?
Pika Pika

Çevrimdışı cursedofdragon

ilginç bir Mescid :D merak ettim çünkü fotoğraflar bi garip gidince bakmak lazım :D

yalnız baya küçük :)

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

şuan stadın içinde zaten en alt katta adam gösterdi sıra sıra hepsi yanyana dizmişler bitmek üzere yarın son kez çalışıcağız dedi. şuan odasında her gece içmeye gidiyorlar lobby e indiklerinde fotoları isteyeceğim verirse atarım buraya
sağol abi
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı edursan07

Catidaki halka öyle siyah mi kalacak yoksa bi planlama var mi . Duyan bilen? ???

Çevrimdışı umutdogan62

Led montajı son hali! @Emre.Guler dediğin gibi ilerlemiş.Bugün ilk ya yinede idare eder bence.Gelecek hafta biter bence zaten açılışada 2 hafta kaldı.

bari o beton kısmı beyaza boyasalr siyah beyaz hat güzel durur
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Gürcan

Kesimi devam ediyormus uzaktan pek benzemiyor rengi ozellikle ama delikli gozenekler cimin gerektigi isigi almasi yeterli

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 20:25:41 Gürcan ]

Çevrimdışı Gürcan

Zaten bizim fligram varmis prdn

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

ışıklar daha ilk röportajı yaptığımızda alınmıştı tam takım 9 adet.
çim bitti zaten ayın ikisi gibi hibrit biter 3 ünde maç oynanır ayın 5 inde tam oynanacak şekilde hazır olması lazım tff denetlemesi var.
Çok teşekkürler abi .. Bence hazır olur zemin antalya'ya açılış maçında o zemini okeyledilerse bizimkini kesin okeylerler :lol: Birde abi bir sorum daha var bu ışıklar ne zaman sahada kullanılmaya başlanır sence?
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

benim yeni mabedimizde en cok görmek istediyim sey bu led ekranlar olacak, ilk olarak bir sampiyonlar ligi
macinda parisin stadinda görmüstüm cok güzel bir görüntüsü vardi, eminimki bizim arenamiza bir baska hava katicak  :super:

Çevrimdışı TTurk

Led montajı son hali! @Emre.Guler dediğin gibi ilerlemiş.Bugün ilk ya yinede idare eder bence.Gelecek hafta biter bence zaten açılışada 2 hafta kaldı.
Kac damacana yuksekliginde acaba? Biraz dar olmus gibi sanki diyerek ortaya tasi atip kacayim :)

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı Scout

Led reklam panolari Kac damacana yuksekliginde acaba? Biraz dar olmus gibi sanki diyerek ortaya tasi atip kacayim

Flood  :bansign:  :lol: İnternetin Takıldı Herhalde Göndere Ardarda Basmak Zorunda Kaldın
Pika Pika

Çevrimdışı Emre.Guler

Kaçta çekilmiş bu?

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bişeyler oluyo ama görüntü çok kötü.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brci

2.de Kartal muhabbeti var :)

hoaaydaaa ben şok ,ben vefat. söylenti sanıyodum harbiden yapıyolar ulen  :halay:

Çevrimdışı Hep Yek

arkadaşlar bu led ekran olayını çok abartmıyormusunuz? alt tarafı reklam panosu.aynı şekilde skorbordda öyle.skoru, giren çıkan oyuncuyu gösterecek, sarı kart Quaresma falan yazacak o kadar.nba veya amerikan futbolundaki gibi pozisyonları, tribünleri felan gösterse tamam diyecemde o da yok.neyi cazip geliyor bunların?bana kalırsa taraftardan başka hiçbir şey ön plana çıkmamalı.

Kaçta çekilmiş bu?

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malum sitede gördüm 6 7 civarlar.

Çevrimdışı asyakartalı

yeşil ışığın olduğu yer kıble anladığım kadarıyla.yerler halı yandaki duvarlarda ayna gibi gördüm

arkadaşlar bu led ekran olayını çok abartmıyormusunuz? alt tarafı reklam panosu.aynı şekilde skorbordda öyle.skoru, giren çıkan oyuncuyu gösterecek, sarı kart Quaresma falan yazacak o kadar.nba veya amerikan futbolundaki gibi pozisyonları, tribünleri felan gösterse tamam diyecemde o da yok.neyi cazip geliyor bunların?bana kalırsa taraftardan başka hiçbir şey ön plana çıkmamalı.
Abartan yok bence.Abartsak bile abarttığımız yer maç esnasında hareketli görüntünün gözümüze hoşgeleceğini hayal ediyoruz o yüzden😊😊

Bu hafta içinde yedek kulübelerinin montajıda başlar tahminimce.Ama sahadaki ledlerin montajı saha kenarındaki suni çimlerin üstüne konulacağından gelecek haftadan önce başlamaz.!