Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5499162 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ensdndr

Tadını kaçırmışınız buranın. Bu kadar rahat hakaret edilmez.

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı 34BJK64

Beyler işin suyunu çıkarmayın. 3 yıldır gecesini gündüzüne katıp, siyasilerin ağız kokusunu Beşiktaş'ın geleceği için çeken Fikret Orman'a 3'lü bilet yapıyor diye sallamayın. :dont:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı RevivaL

Madem öyle başkan sen bizi düşünmedin ben de kendimi düşünürüm. Kredi kartimdan para çekip 3lü bilet alip açılış maçına giderim. Kalan 2 maçı da bana maliyetinden satarım...
Öyle bir niyetin varsa üyeliğini kapatalım. Bi karaborsaya girmediğiniz kaldı.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

abi maça gitme olasılığım %0 %5 arası yanii istanbul dışı yaşadığım için buda çok zor o yuzden gerek duymadım çıkarmaya sımdı bu maca gitme hevesim çok nasıl olacak hala çözüm bulamadım @Yunus :D

Bilgileri dm den gönderin  hemen halledeyim passo kartı..

Çevrimdışı f_madida

Benim buradan anladigim su: Acilis gunu muazzam guvenlik onlemleri alinmali..Bu sozde Besiktasli tayfa, cifte turnike denemesi ve kapida/stadin disinda adam darp edip passo kartini calmak da dahil her turlu saldiriyi yapacak stada girebilmek icin. Stad icinde de buyuk ihtimal yan yana oturup kufur/hakaret dolu tezahuratlar yapmaya calisacaklar, bunlarin onune gecmek icin gerekirse o gun 10 bin guvenlik gorevlisi tutulmali..Klup bunlara izin vermemeli. Kufur edeni tuttugun gibi atacaksin disariya, islemini yapip kart numarasini/ismini alacaksin macin bitmesini beklemeden kaldirip gotureceksin, bir daha da Besiktas macina giremeyecekler.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Eski açık taki scoreboard ledleri sökülmüş diğer scoreboard un çerçevesi de  yeni açıkta altta hazırlandı
Umarım çatıya alınır

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mehmetcan1903

forum gene karışmış  :s20: şeffaflar en son 5 di akşama 8-9 olur mu onu söyleyin siz :lol:

Merhaba arkadaşlar ben bu forumu çatı kalktığından beri düzenli olarak takip eden birisiyim.

Bugün bu yapılan 3lü kombine satışı hakkında konuşulanlardan çok rahatsız oldum. Fikret Orman'ı neredeyse Beşiktaş haini ilan edenler var.

Demirören zamanında ki gibi istiyorsanız bedavaya bütün gruplar girersin normal taraftara bilet kalmasın öyle mi? Fikret Orman bu kulübü bataklıktan aldı. Almeida'yı izlerken şuan Alman Milli Takım santraforu Gomez'i izliyoruz. Burada en muhteşem stad bizim inanılmaz bir stad derken bilet fiyatlarının 30-40 lira olacağını beklemiyordunuz sanırım.

Gelelim neden 3lü satılıyor bu biletler konusuna. Bu biletler 3lü de satılsa tekli de satılsa 2li de satılsa bir şekilde hepsi satılacak. 3lü satılmasının nedeni sıcak paradır. Bakın bu stad için inanılmaz bir harcama yapıldı. 400 milyon TL'yi nereden bulduk peki merak eden var mı? 1-2 ay sonra UEFA ile masaya oturacağımızı da biliyorsunuz. Elimizin güçlü olması lazım.

Üstüne beyler uyanın bu takım şampiyonluğa gidiyor. Paralar erken açılsın diye stada aktarılırken bu oyuncuların maaşları nasıl ödenecek? Tek tek satıp taksit taksit oyuncu maaşlarını ödemek yerine Fikret Orman 3lü satıp oyuncuların maaşını tek kalemde ödemek istiyor. Şampiyonluğa oynayan bu takım için ne kadar önemli bir şey olduğunu hepimiz biliyoruzdur sanırım. Geçen sene kaçan şampiyonlukta bir düşünün bakalım neden son 3 maç takım moral olarak çöktü?

Beyler uyanın. Burada kombine sahipleri atıp tutuyor. Kardeşim hakkınız elinizden alınmadı. Ertelendi. Kulübe acil oyuncu maaşları, financial fair-play için para lazım. Gelecek sene zaten 17 maç izleyeceksiniz.

Bu 3lü satış oyuncu maaşlarını tek kalemde ödemek içindir. Fikret Orman bunu çıkıp böyle açıklayamaz. Renkli taraftarlar "ahahah stad yapıyorlar ama oyuncu maaşlarını ödeyemeyecek durumdalar ahahah" diye dalga konusu haline geliriz.

Ayrıca bu 3 maç için tek tek bakılınca bilet fiyatları gayet uygun durumda. Fb o dandik stada normal bir lig maçına maratona 100 tl çekerken siz boğazda bir sarayda 100 liraya şampiyonluk maçını izliyor olacaksınız.

Kimsenin bu başkanı ıslıklamaya hakkı yok. Adam 4 senedir işine gitmiyor. Hayatı Beşiktaş. Adam her gün stadda yatıp stadda kalkıyor. Adamın bu stadda her köşesinde emeği var. Bunun karşılığını da görmek istiyor.

Kusura bakmayın beyler ama şuan için pamuk eller cebe. Gelecek sene herkes zaten uygun fiyattan maçını izleyecek. Gelecek sene gelecek o yıldızları izlemek için şuan o pamuk eller cebe gitmek zorunda.

Helal olsun! Çok güzel yazmışsın

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Yazdıklarımı yanlış anlamişsın. Karaborsa olayından en nefret edenlerden biriyim. Bu forumda defalarca ücretsiz bilet devrettim. Bilet satma olayını sevmiyorum, tum maçlara gitmek istiyorum, gidemeyeceksem de özellikle öğrenci olması şartı ile biletimi ucretsiz devretmek istiyorum.

Maliyeti derken de orada karaborsayi kast etmedim. 330 tl üc maç icin ise diger iki macin bana maliyeti 220 tldir.

Seni DH den beri bilirim ama böyle bir mesaji beklemezdim...
Öyle bir niyetin varsa üyeliğini kapatalım. Bi karaborsaya girmediğiniz kaldı.
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 15:51:32 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cursedofdragon

Güncel
Eski açık taki scoreboard ledleri sökülmüş diğer scoreboard un çerçevesi de  yeni açıkta altta hazırlandı
Umarım çatıya alınır

had inşallah ya :)

ya resim atmaya stad ile ilgili birşey yazmaya korkar olduk stadyum başlığından çıktı herşeye büründü başlık biz yapınca anında mesaj siliniyor.

30-40 sayfa boş muhabbet var başlıkta.

Çevrimiçi Kartal Ç

Güncel
Umarım çatıya alınır

Şu testlerini yaptıkları videowall lardan haber var mı? 1903 locasının içine mi taktılar acaba?

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Eski açığın ordaki scoreboard şeffaf olmuş muazzam  :ebebe:

Çevrimdışı RevivaL

Yazdıklarımı yanlış anlamişsın. Karaborsa olayından en nefret edenlerden biriyim. Bu forumda defalarca ücretsiz bilet devrettim. Bilet satma olayını sevmiyorum, tum maçlara gitmek istiyorum, gidemeyeceksem de özellikle öğrenci olması şartı ile biletimi ucretsiz devretmek istiyorum.

Maliyeti derken de orada karaborsayi kast etmedim. 330 tl üc maç icin ise diger iki macin bana maliyeti 220 tldir.

Seni DH den beri bilirim ama böyle bir mesaji beklemezdim...
Ben de senden böyle beklemediğim için fevri çıkış yaptım. Sonuçta maça gitmek isteyen kişi çok olur. Gidecek kişilerle paslaşılır muhakkak.  :)

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar müdahele edicekmisiniz yöneticiler? 50 sayfadan beri bilet konusu var. Allahtan arada @FARUK güncel atıyorda görüyoruz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı FARUK

Şu testlerini yaptıkları videowall lardan haber var mı? 1903 locasının içine mi taktılar acaba?
Bilmiyoruz ama çoğu yerde ekran olacak
Kartal yuvası ve müze de panaromik ve sinevizyon için ekranlar olacak

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı can1903

Allaha Şükür bir kişi çıkıp Beşiktaş saray takimidir dedi , oh be Biz saraylara layigiz . Ben çok memnunum bu demeçten.

Başkana tam destek , sakin yilma bunlardan Başkanım , yanındayız.
Sonuna kadar haklı buluyorum artık baskanı. Çok konuşpuldu konu :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Allaha Şükür bir kişi çıkıp Beşiktaş saray takimidir dedi , oh be Biz saraylara layigiz . Ben çok memnunum bu demeçten.

Başkana tam destek , sakin yilma bunlardan Başkanım , yanındayız.
şu saray takımı olayını da açıklamak lazım. Bazen çok bilinçsizce yapılan yorumlar yapılıyor. Beşiktaş takımı zamanında sarayda -Dolmabahçe- çalışanların öncülüğünde kurulmuştur. Bu da gaet doğaldır çünkü saray zaten Beşiktaş semtindedir. Hatta Beşiktaşa arabacı takımı denmesinin sebebi bu arkadaşların o günün şartlarında dahi gayet lüks sayılan araçlarıyla antrenmanlara gidip gelmesindendir. Bazı arkadaşlar örneğin r.madrid için kralın takımı ifadesini övülecek bir şey gibi kullanıyorsa Beşiktaş da esasen saraylılarca kurulmuştur. Burada bu basit gerçeği sarayın takımı halkın takımı karşılaştırmasına sokmaya çalışanlar artık herkesin tanıdığı olayları provoke etmeye çalışan tiplerdir.

Çevrimdışı gostung

açılış maçında misafir tribünündeki 2500 bilet tek maçlık satılacakmış sanırım.

Çevrimdışı ers1903

Skorbordlar çatıya takilirsa harika olur ,kale arkasinda olur ,karşılıklı çaprazda olur :) yeterki çatıda olsun :) :ishock:

Futbolcular o çıkış tünelinden çıkarken ki heyecanını düşünemiyorum ya :)

Benim bile şimdiden kalp atışım hızlandı heycandan ölücem :D

Kaldı 15 gün :)

Çevrimdışı martin40

200 sayfadır forumu okumaya bıraktım, umarım fazla bisey kaçırmamışımdir.

Faruk abi'de olmasa ..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Skorbordlar çatıya asılacak bence.Yoksa niye çıkartsınlarki köşeden bir daha :alala: :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK