Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5500656 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bilet politikası ne kadar yanlış olsada o 3 maçta başkanı ıslıklayan olursa takıma ihanet eder ! Stad sayesinde şampiyonlukta avantaj sağlayacağız derken stad yüzünden şampiyonluk gidecek...

Başkan stada geldiğinde yapılacak protestodan takım neden etkileniyor açıklasanız da öğrensek..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

Almasınlar abi .

Bunlar bunu yapıyor diye transferi kapatırlarsa normal taraftar ne halt edicek?
Bence bilet transferi yasaklansın mazereti olan iptal edebilsin maç başlamasına 24 saat kalaya kadar yada kulübe bilgi versin aynı paradan kulüp satsın para iadesi yapsın 240 liraya aldığı bileti 750 liraya satmak hakmı hemde Beşiktaş üzerinden
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı serti67

ıktıdarların ve stat ozelinde soyluyorum basaranların cumkı sportıf basarıya ulasamdık henuz en buyuk dusmanı kıbırdır umarım bzım baskanımız ve yonetım bu kıbır ılletıne kapılmaz cunkı son yaptıgı acıklamalar taraftarı ayrıstırırcak cınsten ben yaparım ben yaptım oldu  işne gelen gelsın vs gıbısınden konular bıze yarar getırmez krıtık bır vırajdayız sampıyonluk ıcın bızı renklıler karıstıramıyor bız karısıyoruz kendı kendımıze
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı warofpoet

:money: http://twitter.com/pakiteysis/status/714053622271586304

:kop: :kop: :kop: hiç güleceğim yoktu ya. iş bu noktaya kadar geldi ama şaka maka.. karaborsaya gün doğdu resmen. 2 maçtan kombine parasını çıkartacaklar nerdeyse.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı berkotistis

Başkan Allah aşkına artık sus. Şuan bayram havasında olmamız gerekirken ne kadar gerildik ya. Ben kendisini savunan biri olarak  eleştirenlere diyecek hiç bir lafım yok lütfen artık sus ya  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkanı ıslıklamam hiçbir surette
Alkışlamayıp,tepkisiz kalmak yeterli olacaktır şahsım adına

Çevrimdışı ilhan mansız

Kesinlikle üç maç olayı yanlış bir uygulama ama hakaret etmeden yapmak lazım bunu.Beşiktaş taraftarı karar vermeli çarşıyı kapalı üstte istiyormu istemiyormu başkanın yanındamı yer alacak karşısındamı bence en büyük sınavımız bu olacak layloylom taraftardan baskıyı yaratacak taraftara geçmek lazım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimseye hakaret edildiği yok. Sadece siz de gayet iyi bilirsiniz ki Beşiktaşta son derece belden aşağı ve kötü niyetli bir muhalefet var. Başkanın lafı onlara, Çarşı vs. farketmez Başkan zaten açıkladı daha önce parasını ödeyen herkes istediği yerden bilet alabilir.

Çevrimdışı serti67

bu ses oo 50 kısıdenmı cıkıyo yoksa yapay trubun sesımı kullanılmış kaydedılmıs ses bana fazla geldı sayıya gore ses yogunlugu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Ensar

ben de kayseri maçına gitmek istiyorum , bi üçlü kombinasyon veya 7. 8. kategoriden olmak kaydıyla iki kişi de yapabiliriz :D vay arkadaş ne hallere düştük şuraya bak ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

ben de kayseri maçına gitmek istiyorum , bi üçlü kombinasyon veya 7. 8. kategoriden olmak kaydıyla iki kişi de yapabiliriz :D vay arkadaş ne hallere düştük şuraya bak ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı serti67

lan bızı ortak danaya gırer gıbı 3lu bılet alma muhabbetınıze soktunuz vallah pess:) ama mantıklı kurban işi
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer

arkadaşlar bu 3'lü olayı değişmezse yan yana 2 kombinemi Bursa maçından sonrası için paylaşabilirim, değişirse de yine devir yapabiliriz..

Çevrimdışı ZEKI

@Burak Akay su anki sistem sadece karaborsayi resmilestirdi. Sözlesmelerde kombine deviri ile ilgili bir madde var mi ona bakmak lazim. yoksa kombine sahibi istedigi kisiye istedigi fiyattan satabilir.

Kaldiki cexzali maclarda bloke sen olacaksin kombinen degil ve sen kombineni satabilecek devredebileceksin. İster fahis fiyata ister bedavaya. Bu senin vicdanina kalmis.

FB-BJK derbisine cezali olan bir arkadasim kendi kombinesini 300 tl ye satti. Hemde kale arkasini

Çevrimdışı akyıldız

Başkan stada geldiğinde yapılacak protestodan takım neden etkileniyor açıklasanız da öğrensek..
bi şekilde etkilenirler ligin zaten son 8 haftası ortam gergin zaten birde biz gerersek kendi ayağımıza sıkar fbyi şampiyon yaparız

Çevrimdışı serti67

içimden geçenleri yazmışsın,beni korkutan noktada bu, süleyman seba dönemini yaşımdan ötürü pek hatırlamam,benim gördüğüm en   mütevazı spor yönetici gitti sanki yerine başka birisi geldi gibi son birkaç haftadır..umarım bu çok uzun sürmez ve umarım o ikdidar zehirlenmesini yaşamaz.
ınsallh ama gorune okı hıtabetınde bır bozulma var cok gergın ve tepkılı konustukca karsısında ofke topluyor malese ınsallh duzelır taraftarı karısna almanı  kımseye yarraı yok kendı kendımıze yaptıgımızı renklıler yapamıyor bıze bak mıllet kasımpasa felan unuttu mevzu stat bılet baskanın konusması
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Kalyoncu

Kimseye hakaret edildiği yok. Sadece siz de gayet iyi bilirsiniz ki Beşiktaşta son derece belden aşağı ve kötü niyetli bir muhalefet var. Başkanın lafı onlara, Çarşı vs. farketmez Başkan zaten açıkladı daha önce parasını ödeyen herkes istediği yerden bilet alabilir.
Yukarıda arkadaş Beşiktaş başkanına (Hakaret Yasak)₄ demiş Allah belanı versin diyende gördüm burada şeref yoksunu diyende yakışmıyo bu tabirler o Beşiktaşın başkanıdır eleştiri adı altında küfür ve hakaret olmasın onu söylüyorum ben

Çevrimdışı ilhan mansız

@Burak Akay su anki sistem sadece karaborsayi resmilestirdi. Sözlesmelerde kombine deviri ile ilgili bir madde var mi ona bakmak lazim. yoksa kombine sahibi istedigi kisiye istedigi fiyattan satabilir.

Kaldiki cexzali maclarda bloke sen olacaksin kombinen degil ve sen kombineni satabilecek devredebileceksin. İster fahis fiyata ister bedavaya. Bu senin vicdanina kalmis.

FB-BJK derbisine cezali olan bir arkadasim kendi kombinesini 300 tl ye satti. Hemde kale arkasini
Zeki hocam, o zaman biletler satışa çıktığı anda herkes yüklenecek, sonra da ikincil piyasa oluşacak öyle mi?

Çevrimdışı Erdem Çözer

bi şekilde etkilenirler ligin zaten son 8 haftası ortam gergin zaten birde biz gerersek kendi ayağımıza sıkar fbyi şampiyon yaparız

takım duymaz bile o protestoyu ama üzücü olan daha düne kadar ayakta alkışlayacaktım şimdi konuştuğumuz şeylere bak.. lütfen dön Başkan bu yanlıştan.. bir hata oldu ama düzeltildi diyelim unutalım gitsin

Çevrimdışı Kerememir

Stadın açılışının takıma zarar vereceğini tahmin etmezdim, tam taraftar şampiyonluğa inanmış bir şekilde tam destek giderken bu bilet olayı kötü oldu. Şimdi hayal edin bursa maçında bir kaza olsa hakem veya oyuncu skor başakşehirdeki gibi 0-2 olsa daha maçın yarısı kalmış bile olsa taraftarın tepkisi ne yönde olurdu? Ben açıkçası bilemiyorum. En azından bu rest çeken tok satıcı tavrıyla değilde ihtiyaç bahanesiyle gelseydi böyle bir tepki olmazdı ama başkan yaptığı açıklamalarla resmen taraftarın üstüne benzin döktü, herkesin desteğini almışken böldü karıştırdı kulübü. Umarım Şenol hoca ve takım bu baskıya göğüs gerip durumu sıkıntılı bir hale sokmaz çünkü taraftar çok tepkili destekten çok köstek olacak gibi.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yukarıda arkadaş Beşiktaş başkanına (Hakaret Yasak) demiş Allah belanı versin diyende gördüm burada şeref yoksunu diyende yakışmıyo bu tabirler o Beşiktaşın başkanıdır eleştiri adı altında küfür ve hakaret olmasın onu söylüyorum ben

özür, ben Başkan hakaret etti gibisinden anlamıştım.

Çevrimdışı baro19

Bu sene şampiyon olmamız lazım. Yoksa tek başarı stadyum yapmak olacak.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bence bilet transferi yasaklansın mazereti olan iptal edebilsin maç başlamasına 24 saat kalaya kadar yada kulübe bilgi versin aynı paradan kulüp satsın para iadesi yapsın 240 liraya aldığı bileti 750 liraya satmak hakmı hemde Beşiktaş üzerinden

Geçen sene passo sitesindeki kullanıcı profilinde senin dediğin gibi "kombine devir" adında bir sekme vardı (şuanki kombine transferi sekmesinin yanındaydı,son baktığımda kaldırmışlar bjk profillerinden). Kombine sahibi gidemeyeceği maç için koltuğunu kulübe devrediyordu. Eğer normal biletler bittiyse ve hala koltuk talebi varsa kulüpler o koltuğu güncel fiyattan satıp, kombine sahibine bir kısmını iade ediyordu. Kalanı da kendi kasasına giriyordu. Böylece hem koltuk boş kalmıyordu hem de kulüp aynı koltuktan 2 kere kazanıyordu.
Tabi bu sezon ülkemizde hiçbir stad yarı yarıya bile dolmadığı için bu sistemin uygulandığını göremedik. Bir de bizim durum biraz farklıydı stad stad geziyorduk. Önümüzdeki sene o sekme beşiktaş kombineleri için de yeniden aktif olur belki.

Çevrimdışı src35

Çevrimdışı dropoon

camları kapıları anladıkta ya bu kale direkleri niye dışardan geldi nedir bu işin detayı kalitesi farklılığı varmı anlatabilecek

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..