Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5500579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

demin statdın önünden geçtim millet cümbür cemaat gelmiş baya bi kümelenme vardı herhalde içeri girmek için bekliyolardı

Çevrimdışı canergiray77

Bilet var mı ona bir bak. Bir de TFF paso kartı başvurusu yap. Bilet alamazsan bile 8 lira sadece.  :ok: Bilet fırsatı çıkar bu sefer daha çok üzülürsün. Keşke alsaydım demenin pişmanlığı büyük olur.
abi şuan için ücret önemi yok  pek gözümde ama istanbul dışı yalova da yaşadığım için özellikle git gel sorunu cok ama cok zor olduğu için nasıl yapacağımı çözemedim tam rıdvan akar'a twitterden dm attım bilet var mı yok mu öğrenirim belki @Yunus
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı ernesto

Fikret Orman yönetimini sportif açıdan çok başarısız bulan biri olarak Fikret Orman'ın bilet fiyatlarıyla ilgili tutumunun yanlış olmadığını düşünüyorum.

3 maçlık olması da, fiyatlar da gayet yerinde.

Market ekonomisi arkadaşlar. Arz/talebe göre işliyor.

Süper yeni stat yapıyorsun. Tabii ki satabileceğin en pahalı fiyatlarda satacaksın. 42 bin kişi bu fiyatlardan alabiliyorsa gayet normal. Sonuçta Beşiktaş kazanabileceği maksimum parayı kazanacak.

Eğer ki 50 TL'den satsa ve 300 bin kişilik talep olsa bu sefer yine 250 bin kişi gidemeyecekti. O zaman da içerden bilet ayarlamışlar falan filan muhabbetleri duyacaktık.

En azından şimdi Beşiktaş güzel paralar kazanıyor.

Tamam kombineyi önceden alanların biraz daha haklılık payları var. Bunu mu hak ettik biz diyerek? Ama onların da hala bilet alma hakkı var. 2 arkadaşlarıyla para birleştirip ortak alsınlar. İlk maça o kişi gitsin, diğer maçlara öbürleri mesala. Sizin şuanda öncelikli satın alma hakkınız bile ciddi anlamda bir şans bunu değerlendirin. 300 TL'lik bilete eş değer kombinen varsa, sen 80 ver. Kombine almamış iki arkadaşın 110 versin. İlk maça sen git. Çünkü bu senin hakkın. Çünkü sen 3 yıl önceden aldın kombineni. Karaborsa falan olmuyor bu. Sonuçta arkadaşlarınla hakka göre bilet dağıtıyorsun. Kafanızı kullanın arkadaşlar. Bahaneleri boşverin, çözüm üretin. Güzel güzel maçınızı izleyin. Naçizane...

Çevrimdışı Orhan_

buda güzel bir bakış açısı birşey diyemem mantıklı,, ama bu vakte kadar inanılmaz ki benide içine alan bir bütünleşme varken yaptıgı su hamle inanılmaz ters tepti... iki taraf olarka ayrıstık ben aslında ortadayım hala ama benim takıldığım sey herkesten farklı "niyet" ,, o konuda biraz farklı dusunuyorum ama iki tarafada olumluyum yani parayı fazla bulmak ve klubun ihtiyacı oldugunu dusunen taraf kısmında,, 

zaten güvenin sarsılması için benim imzamdaki olayın olması lazım yani dillendirmeyim anladınız onu,, onun dısında zaten secimdede bir anlamda güven oyu alacaktır amaa taraftar müsteri konusunda sınırlar asılırsa yeni sezonda işleri zor hersey olumlu bile olsa o risk var,,,

Taraftar-müşteri olayı kısmını önümüzdeki sezonlarda göreceğiz. Ben ilk gelişen olaydan hemen bir yargıya varılmaması gerektiğini düşünüyorum. İşin aslına bakarsan durumu şöyle özetleyeyim. Kombinemi ilk satışa çıktığı zaman aldım. 2.5 senedir her gün bu siteden stadı takip ettim. Fore kazıkların çakılışı, bir türlü bitmeyen hafriyat işleri, çiçekler obitaş çekişmesi, prekastçıların yata yata iş yapması :p, takılan ilk çatı kolonu, yaşadığımız kazalar, semerler, çatı örtüsü vs derken  geldik bugüne. Yanımda çalışan iş arkadaşım bile benim bu heyecanımdan etkilendi ki bana benzer birilerini görse hemen anlatıyordu. Benimle beraber stat takip eden arkadaşlarım oldu Beşiktaşlı olmamalarına rağmen. Gsli arkadaşım ne zaman stat önünden geçse fotoğraf çekip yolladı.

Bu ruh haliyle stadı takip ettim. Açılış için aşırı heyecanım var. Futbolcu ve yönetimi bilmem ama benim dizlerim titreyecek kesinlikle. Derken önce bilet sonra da 3 bilet olayı çıktı karşımıza. Ben de gidemeyeceğim belki açılışa. Sağdan soldan borç harç bir şeyler çıkaramazsam. Ama yine de kafama kandırılmış olmak gibi bir şey sokmak istemiyorum. Bu yönetime kendimce o krediyi sağlamak istiyorum. Çünkü yönetimin hata yapmayacağına değil hata yapsalar da hatadan döneceklerine inanıyorum.

Tabi açılış maçında takımın yanında olmak isteyen ve bu hakkı olan arkadaşların isyanları da oldukça haklı. Sadece bunun tepkisi maç esnasında olmamalı. Anlatmak istediğim ve senin cümlenden yanlış anladığım kısmı buydu. Kusura bakma o konuda =).

Çevrimdışı 9magiko

Arkadaşlar şöyle bir kampanya başlatılmış:

https://www.change.org/p/b%C3%BCy%C3%BCk-be%C5%9Fikta%C5%9F-taraftar%C4%B1-be%C5%9Fikta%C5%9F-%C4%B1n-son-3-ma%C3%A7%C4%B1n%C4%B1n-toplu-bilet-sat%C4%B1%C5%9F%C4%B1n%C4%B1n-iptali-tek-ma%C3%A7-i%C3%A7in-bilet-al%C4%B1nabilmesi?recruiter=29107004&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Yazılanların tamamına katılmıyor olsam da genel olarak kampanyada belirtilen görüşlerin doğruluğuna inandığım için paylaşıyorum. Burada benzer görüşte olan arkadaşlar varsa imzalayıp yorum kısmında da doğrusuyla yanlışıyla düşüncelerini paylaşabilir.

Fikret Orman'ın Beşiktaş'a uzun zamandır gelmiş en iyi başkan olduğunu düşünmekle ve yaptıklarının değerini bilmekle beraber, bu son dönemdeki bazı açıklamaları ve kombine sahiplerine yapılan -bence haksız- muamele ve kalan maç biletlerine sadece maddi yönden -parası olan gelsin- bakış açısıyla yaklaşılması beni rahatsız ediyor. Birçok arkadaşın da belirttiği gibi bu maçlara olabildiğince çok, zenginiyle fakiriyle, farklı taraftar profilinin gelmesi, insanların stada alışması, daha çok forma satılması, şehir dışından geleceklerin ya da maddi imkanları kısıtlı olanların korunması amacıyla bence maç biletleri tek maçı kapsayacak şekilde satışa sunulmalı ve kombine sahiplerine ücretsiz olmalıdır (kombine sahibi değilim). Böylece herkesin hakkı korunur. Eğer son maçlar için bilet satamama endişesi de var ise, bence tüm maçların biletleri 1'er gün arayla önümüzdeki hafta satışa çıkarsa hem bu ihtimal ortadan kalkar ve biletler erkenden tükenir, hem de daha çok insanın bilet alma şansı olur. Açılış maçına bilet alamayan taraftar bir ihtimal sonraki maça alabilir.

Ayrıca Çarşı ve diğer taraftar gruplarını maça almamaya çalışmak da bence doğru bir davranış değil. Bütün taraftar grupları doğrusuyla yanlışıyla, iyisiyle ve kötüsüyle vardır ve bir şekilde Beşiktaş'ın parçasıdır. Nasıl yönetimin ve başkanın hataları oluyorsa, onların da hataları olabilir. Nasıl yönetim ve futbolcular kusursuz bireylerden oluşmuyorsa, onların da içlerinde iyi niyetli olmayanlar olabilir. Sorumsuz ve kötü niyetli bireylerin ayıklanması koşuluyla bence tüm taraftarlar kucaklanmalı ve stad içerisinde yer almalıdır. Tabii ki herhangi bir gruba üye olmayan taraftarlarımızın da hakları sonuna kadar korunmalıdır. Hukuk, siyasetten de maddiyattan da önce gelmelidir.

Sonuç olarak hepimiz Beşiktaş'lıyız. Ortak paydamız budur ve başka bir şey aramaya gerek yoktur.  :ok:
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 14:32:00 9magiko ]

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Başkanın kullandığı uslup yanlış fakat takım şampiyonluğa giderken protesto etmek Beşiktaş'a ihanettir gereken tepki sezon sonu verilir şu an futbolcusuyla taraftarıyla yönetimiyle odaklanmamız gereken tek şey şampiyonluk olmalı

Çevrimdışı Erdem Çözer

Fikret Orman yönetimini sportif açıdan çok başarısız bulan biri olarak Fikret Orman'ın bilet fiyatlarıyla ilgili tutumunun yanlış olmadığını düşünüyorum.

3 maçlık olması da, fiyatlar da gayet yerinde.

Market ekonomisi arkadaşlar. Arz/talebe göre işliyor.

Süper yeni stat yapıyorsun. Tabii ki satabileceğin en pahalı fiyatlarda satacaksın. 42 bin kişi bu fiyatlardan alabiliyorsa gayet normal. Sonuçta Beşiktaş kazanabileceği maksimum parayı kazanacak.

Eğer ki 50 TL'den satsa ve 300 bin kişilik talep olsa bu sefer yine 250 bin kişi gidemeyecekti. O zaman da içerden bilet ayarlamışlar falan filan muhabbetleri duyacaktık.

En azından şimdi Beşiktaş güzel paralar kazanıyor.

Tamam kombineyi önceden alanların biraz daha haklılık payları var. Bunu mu hak ettik biz diyerek? Ama onların da hala bilet alma hakkı var. 2 arkadaşlarıyla para birleştirip ortak alsınlar. İlk maça o kişi gitsin, diğer maçlara öbürleri mesala. Sizin şuanda öncelikli satın alma hakkınız bile ciddi anlamda bir şans bunu değerlendirin. 300 TL'lik bilete eş değer kombinen varsa, sen 80 ver. Kombine almamış iki arkadaşın 110 versin. İlk maça sen git. Çünkü bu senin hakkın. Çünkü sen 3 yıl önceden aldın kombineni. Karaborsa falan olmuyor bu. Sonuçta arkadaşlarınla hakka göre bilet dağıtıyorsun. Kafanızı kullanın arkadaşlar. Bahaneleri boşverin, çözüm üretin. Güzel güzel maçınızı izleyin. Naçizane...

sanki bunları itiraz edenler bilmiyor :)

öncelikle herkesin kombinesi kale arkası değil ve çevresinde diğer maçları karşılayacak Beşiktaş'lı ve parası olan insanlar olmayabilir.. kale arkası bile olsa başka şehirden veya yurt dışından gelecek olabilir.. yani bu bahsettiğiniz "kafayı kullanarak" düşünülecek çözümler işe yaramayabilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

sanki şeffaf mebranlar baya ilermis bi foto gorsek yukaridan keske
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 27 Mart 2016, 14:33:26
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Reklam çekimi muhtemelen...

Periscope yayını da bomba olmuş ya :) Hibrit makinasına "o otobüs niye içerde?" diyen olmuş :)

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı Burak Akay

-----Bu bir imdat çağrısıdır----

Kategori 6....540 TL
2 kişi bulsam birleşecek,Bursa,Osmanlı,Kayseri
Hepimiz açılışa gitmek isteriz
Orası çok sıkıntı
3 maçlık kombineye girmek isteyen varsa bekliyorum mesajları,önerileri
Osmanlı maçına talip olabilirim :) açılış farketmez stadı bu sene göreyim yeter
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serjo

ses denemesi falan mı var acaba
davul, bayrak girmişler içeri  :super:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 27 Mart 2016, 14:36:03
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!

Reklam çekimi flndır bence

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı kartal43

3 lü biletten çok Fikret ormanın son 1 haftadaki açıklamaları çok garip. Tamam stadı bitirdin ama daha lig bitmedi. Şampiyon olalım çık istediğin kadar konuş. Şampiyonluk giderse yaptığı açıklamaların altında kalacak başkan. Resmen kaos ortamı oluştu. Aziz yıldırım istese yapamazdı bunu

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı samet67

Kayseri maçına gidecektim sadece ama bu üçlü bilet herşeyi bozdu bütün hazırlıklarımı yapmıştım eğer bu karar iptal edilmezse kapalı üstten bilet alip kayseri maçına gitmeyecek biri ozelden bana ulaşabilir mi  ücreti karsiliginda bilet devri yapabiliriz.
Kimse görmedi sanırım o yüzden mesajı yeniliyorum.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Reklam filmidir

Çevrimdışı Karabay

-----Bu bir imdat çağrısıdır----

Kategori 6....540 TL
2 kişi bulsam birleşecek,Bursa,Osmanlı,Kayseri
Hepimiz açılışa gitmek isteriz
Orası çok sıkıntı
3 maçlık kombineye girmek isteyen varsa bekliyorum mesajları,önerileri
ben kayseri maçını alırım ama iki kişiyim

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gürcan

Baskan bence bu stadin yapimina karsi cikan içimizdekilere savas acti. 2 gundur derdi bu stad yapildi ve eli cok guclendi. Yapilamaz diodunuz hadi bakalim stad burda bugune kadar desteklemediniz yerse bu stadta mac izleyen gelsin diyor. Fiyat bu loca yok. 2 gundur beni ariyorlar istekte bulunuyorlar diyenlere lafi sokuyor camiadaki catlak seslere sesleniyor. Tabk 3lu kombine sıkıntısı taraftari etkiliyor. Ancak baskanin derdi yillarca kulubu somuren zihniyetle. Stadi yaptirmayan yapimina guvenmeyen. Itibarsizlastiran zihniyetle.
Evet hatalari olmustur ancak kim nederse desin demirorene bisey diyemiyen zihniyet saksakcilar bu adamın tepesine binmeye çalışıyor.

Stad kulubun can damari ve artik kulübün ayaga kalkmasinin zamani geldi. Tek dert var artik borclarin dusurulmesi aslinda dusurulmede değil.mesele borc degil gelir gider dengesi. Borc bitmez ancak istikrarli gelir ile kontrol altina alinir. Siz hic borcu biten bir kulup gordunu mu. Mesele istikrarli buyume gelir gider dengesidir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RevivaL

Şu tezahüratla reklam filmi çekseler deli olurlar  :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

Reklam filmidir

Reklam filminde koyacağız cimboma fenere falan demezler heralde :D.

Çevrimdışı Gürcan

Reklam filmi heralde ses baya cikiyor yalniz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

Osmanlı maçına talip olabilirim :) açılış farketmez stadı bu sene göreyim yeter
Kimse görmedi sanırım o yüzden mesajı yeniliyorum.
@Burak Akay Osmanli @samet67 Kayseri @yigitcan1903 Bursa alin size 3 lu bilet kombinasyonu