buda güzel bir bakış açısı birşey diyemem mantıklı,, ama bu vakte kadar inanılmaz ki benide içine alan bir bütünleşme varken yaptıgı su hamle inanılmaz ters tepti... iki taraf olarka ayrıstık ben aslında ortadayım hala ama benim takıldığım sey herkesten farklı "niyet" ,, o konuda biraz farklı dusunuyorum ama iki tarafada olumluyum yani parayı fazla bulmak ve klubun ihtiyacı oldugunu dusunen taraf kısmında,,
zaten güvenin sarsılması için benim imzamdaki olayın olması lazım yani dillendirmeyim anladınız onu,, onun dısında zaten secimdede bir anlamda güven oyu alacaktır amaa taraftar müsteri konusunda sınırlar asılırsa yeni sezonda işleri zor hersey olumlu bile olsa o risk var,,,
Taraftar-müşteri olayı kısmını önümüzdeki sezonlarda göreceğiz. Ben ilk gelişen olaydan hemen bir yargıya varılmaması gerektiğini düşünüyorum. İşin aslına bakarsan durumu şöyle özetleyeyim. Kombinemi ilk satışa çıktığı zaman aldım. 2.5 senedir her gün bu siteden stadı takip ettim. Fore kazıkların çakılışı, bir türlü bitmeyen hafriyat işleri, çiçekler obitaş çekişmesi, prekastçıların yata yata iş yapması :p, takılan ilk çatı kolonu, yaşadığımız kazalar, semerler, çatı örtüsü vs derken geldik bugüne. Yanımda çalışan iş arkadaşım bile benim bu heyecanımdan etkilendi ki bana benzer birilerini görse hemen anlatıyordu. Benimle beraber stat takip eden arkadaşlarım oldu Beşiktaşlı olmamalarına rağmen. Gsli arkadaşım ne zaman stat önünden geçse fotoğraf çekip yolladı.
Bu ruh haliyle stadı takip ettim. Açılış için aşırı heyecanım var. Futbolcu ve yönetimi bilmem ama benim dizlerim titreyecek kesinlikle. Derken önce bilet sonra da 3 bilet olayı çıktı karşımıza. Ben de gidemeyeceğim belki açılışa. Sağdan soldan borç harç bir şeyler çıkaramazsam. Ama yine de kafama kandırılmış olmak gibi bir şey sokmak istemiyorum. Bu yönetime kendimce o krediyi sağlamak istiyorum. Çünkü yönetimin hata yapmayacağına değil hata yapsalar da hatadan döneceklerine inanıyorum.
Tabi açılış maçında takımın yanında olmak isteyen ve bu hakkı olan arkadaşların isyanları da oldukça haklı. Sadece bunun tepkisi maç esnasında olmamalı. Anlatmak istediğim ve senin cümlenden yanlış anladığım kısmı buydu. Kusura bakma o konuda =).