Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozgursum

çok yanlış bir bakış açısı.. biletler illaki tükenecek mesele o değil.. zar zor kombine alan bir çok insan şu anda kara kara düşünüyor.. bu parayı bir seferde ayarlayamayacak bir çok öğrenci ve sıkışık durumda olan insan var.. kimseyi 3 maçlık peşin para vermek zorunda bırakmaya hakları yok..
Evet farkindayim zaten olayin tek olumsuz kismi o. Kombine almasina ragmen , maddi olarak 3 lu bilet almaya gucu yetmeyecek kisiler. Dedigim gibi biz kendi acimizidan zorluklarimizi dusunuyoruz , yoneticiler de kendi acilarindan. Durum bu , daha once de yazdigim gibi birkac kisi beraber 3 lu bilete girilebilir. Ya da forum olarak bir organizasyon yapalim , maddi durumu olan ve 1 maca gidecek bircok kisi vardir. Ozellikle sehir disindan gidecekler. Ilk maca gitsinler ve diger iki mac icin biletlerin forumda cok para veremeyecek arkadaslara makul fiyatlarla devretsinler. Bu saatten sonra isliklama , istifa gibi garip sekilde uc tepki vermek yerine cozumu saglamak bizim yararimiza.

Çevrimdışı cisse557

Hep birlikte şampiyonluğa odaklanmamiz gerekirken yönetimin uyguladığı yanlış bir politika yüzünden şu yaşadıklarımıza bak.

Çevrimdışı onurturan

Yalnız bir şeyi anlamadım ben.

Neden herkes 3'lü bilet alma zorunda hissediyor kendini?

Öncelik bittikten sorna biletler tekli olarak satışa sunulmayacak mı? MAddi olarak durumu el veren kombine sahibi alsın 3'lü biletini, el vermeyen tekli biletin satışa çıkmasını beklesin.
Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın İkinci Öncelikli Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız ikinci öncelikli üçlü bilet satın alımı yapabileceklerdir. Taraftarlarımız, üçlü biletlerini 6 Nisan Çarşamba günü saat 14.00 – 8 Nisan Cuma günü saat 23.59 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 23:07:32 onurturan ]

Çevrimdışı Altuğ

Haber Bildirimlerine abone olarak anlık haberleri takip edebilirsiniz.

Haber Bildirimlerine abone olmak için;

Beşiktaş Arena Haber Portalına giriş yaptıktan sonra sol alt köşede çıkan kırmızı çan şeklindeki butona basarak abonelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bildirimlerden rahatsız olunma durumunda dilediğiniz zaman abonelikten kendiniz ayrılabilirsiniz.

Çevrimdışı Samet_

Hep birlikte şampiyonluğa odaklanmamiz gerekirken yönetimin uyguladığı yanlış bir politika yüzünden şu yaşadıklarımıza bak.
Doğru noktaya değinmişsin.3 maç yine sat para lazımsa ama tek maça kapatamazsın bir kere yasal değil.Stad için kombine alan

adamlar maça gidemeyecek durumda resmen şehir dışını bırak İstanbuldakiler bile zorlanacak.

Bu arada golllllllll Mariooo Gomezzzzz çaktı ingiltereye :D

Çevrimdışı onurturan

Yalnız bir şeyi anlamadım ben.

Neden herkes 3'lü bilet alma zorunda hissediyor kendini?

Öncelik bittikten sorna biletler tekli olarak satışa sunulmayacak mı? MAddi olarak durumu el veren kombine sahibi alsın 3'lü biletini, el vermeyen tekli biletin satışa çıkmasını beklesin.
Biletlerin Genel Satışa Sunulması
Vodafone Arena’dan kombine sahibi taraftarlarımızın öncelikli olarak bilet alma haklarının sona ermesinin ardından bilet kalması durumuda, kalan üçlü biletler 9 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’den itibaren www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden satışa sunulacaktır. Bilet satışları sadece BJK Logolu Passolig kartlarına yapılacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın İkinci Öncelikli Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız ikinci öncelikli üçlü bilet satın alımı yapabileceklerdir. Taraftarlarımız, üçlü biletlerini 6 Nisan Çarşamba günü saat 14.00 – 8 Nisan Cuma günü saat 23.59 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır.

Sorumun cevabı değil ki bu? Onların önceliği de bitince, tekli bilet satışı başlayacaktır.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Aksam saatlerinde gelen haberle birlikte forum tekrar "yorumlari okuma ,  fotolara bak gec" moduna girmis ,  ama fotoda yok , uzuldum , bilet konusu ile ilgili acilan konuya tasinirsa sohbet mutlu oluruz :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Bazı arkadaslar son maça iddaa kalmazsa diye toplu satılıyor demiş ama bu takım son maça şampiyonluğu garantileme maçıyla çıkarsa daha pahalı olur tek satışlarda. 2009 yılındaki şampiyonluk ta gs maçı sondan bir önceki maç en ucuz bilet 120tl idi. Tek bilet satılmalı taraftar mağdur edilmemeli

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı samet67

Kayseri maçına gidecektim sadece ama bu üçlü bilet herşeyi bozdu bütün hazırlıklarımı yapmıştım eğer bu karar iptal edilmezse kapalı üstten bilet alip kayseri maçına gitmeyecek biri ozelden bana ulaşabilir mi  ücreti karsiliginda bilet devri yapabiliriz.

Çevrimdışı mellfred

3 maçlık bilet satışını protesto etmek kombineleri etmek kadar absürt.
nasıl 3 maçlık satarsın, tek tek satsana ne demek yahu ! arz talep ile yürüyor bu işler. o gün o statta olmak için can atan  milyon beşiktaş'lı var ve o gün o stat tıka basa dolacak. yönetimde bunun farkında, bu işi (gomez koydu bu arada  :halay: ) sıcak paraya çevirmenin peşinde.
şu dönen muhabbet "ben neden gidemiyorum bu maça" muhabbetinden başka bir şey değil.
hepimiz o maçta olamamanın öfkesini taşıyoruz. ancak öyle de değildir.
lescon aynı ayakkabıyı 100'e veriyor sen nasıl 300 çekersin diye nike'a atarlanmak nedir ?
serbest ekonomi piyasasındayız ve futbol da buna dahil

Çevrimdışı Neco

Yahu maç başı en düşük bileti 150 TL yap ayrı ayrı bilet bas yine full çeker bu stad. Zaten millet özlemiş evini. Bizim gibi İstanbul dışında yaşayanları neden hiç düşünmüyorlar ki, ben 3'lü bilet aldım diyelim nasıl izin alıp da Kayseri'den bu 3 maça geleyim, bu arada yol masrafları zahmeti de cabası. 1 maça anca gidebilirim. Gerçekten büyük düşüncesizlik, yakışmadı.

Yönetimi şu ana kadar sıkı bir şekilde destekleyen biri olarak umarım bu yanlıştan bir an önce dönülür, ha dönmezlerse de küsecek değilim o ayrı mesele.

Çevrimdışı onurturan

Yahu maç başı en düşük bileti 150 TL yap ayrı ayrı bilet bas yine full çeker bu stad. Zaten millet özlemiş evini. Bizim gibi İstanbul dışında yaşayanları neden hiç düşünmüyorlar ki, ben 3'lü bilet aldım diyelim nasıl izin alıp da Kayseri'den bu 3 maça geleyim, bu arada yol masrafları zahmeti de cabası. 1 maça anca gidebilirim. Gerçekten büyük düşüncesizlik, yakışmadı.

Yönetimi şu ana kadar sıkı bir şekilde destekleyen biri olarak umarım bu yanlıştan bir an önce dönülür, ha dönmezlerse de küsecek değilim o ayrı mesele.
Adamı zorla karaborsacı yapar bunlar abi :D düşünsene sen kayseride maça bilet maça bilet diye dolaşoyosun  :D

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı Erdem Çözer

o biletleri çok kolay devredersin bence asıl mesele 3'lü alamayacak olanların durumu..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı Yalçın

Soylemek istedigim seyler var; burada yazilmayacak cinsten. Tutuyorum kendimi. Sayet okunuyorsa iki cift lafim var. O da ayip ettin baskan. Aportta beklemeye yetecek kadar benzin verdin. Hepsine eyvallah da uc mac neyin nesi?

Besiktasin cani sagolsun deyip susmak lazim.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Erdemm

Bence yönetim kombineliler kombine parasını iki maçta, bir maçta çıkarsın diye böyle bir şey yaptı..
İlk maça gidersin kalan iki maçtan birinde veya ikisinde iyi paraya verirsin kombine bedavaya gelir..
Makul :) espri olarak düşünmüştüm ama sonra yattı kafama  :ebebe:

Çevrimdışı ZEKI

BU arada cimler kareli olacakmis. Hani begendigimiz bir motif vardi ya o sekilde.

Yaza camlar geliyor. Bölümler araisna bir sey konmayacak herkes kendi yerine oturacak

Stada yuz tanima sistemi kurulmus

Catinin membran gecirgenliginden isik oyunlairnin zor olacagi soyleniyor.

Stadin dogal gaz ve su isleri bitmek uzere

Skorboard 12 * 7 m ebatlarinda olacak eski acıktakinin yarin bitmesi planlaniyor

Gunde 6-8 adet seffaf membran cok rahat takilacbilecke gibi duruyor. 2.5 saatte 3 tane membran serdiklerini dusunursek.

Hibrit makinesinin eski aciktan yeni aciga gitmesi tam 5 saat suruyormus ve 1,5 metre genisligindeki alani hibritliyormus.

Çevrimdışı ask1903

BU arada cimler kareli olacakmis. Hani begendigimiz bir motif vardi ya o sekilde.

....

Yarısı pikselli yarısı şeffaf olsun... :bandit:

Çevrimdışı 1903_mehmet

arkadaşlar 29 martta öncelikkli kombine sahipleri 3maçlık bilet alırken tek kendine mi alabilecek yoksa birden fazla alabilecek mi?
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı eronimo18

Bölümler arasına bir şey konmayacaksa yaza camlar ne için geliyor

Yaza camlar geliyor. Bölümler araisna bir sey konmayacak herkes kendi yerine oturacak

Skorboard 12 * 7 m ebatlarinda olacak eski acıktakinin yarin bitmesi planlaniyor

Gunde 6-8 adet seffaf membran cok rahat takilacbilecke gibi duruyor. 2.5 saatte 3 tane membran serdiklerini dusunursek.

Hibrit makinesinin eski aciktan yeni aciga gitmesi tam 5 saat suruyormus ve 1,5 metre genisligindeki alani hibritliyormus.
HADİD - 20

Çevrimdışı onurturan

sağolun hocam..
Her şey için..

Çevrimdışı smyrniankiwi

Zeki abi, ışık oyunları hariç tüm haberler güzel. Teşekkürler  :halay:

Çevrimdışı Efe

günlük 7.5 metre kibritliyor ayın 2 sinde bitirir en kötü
Şampiyon Beşiktaş JK