Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5496510 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı empisayn

Eğer böyle devam edecekse forum çapında şöyle bir şey yapılabilir,
Kombinesi olan arkadaşla kombinesi olmayan 2 arkadaş birleşip üçlü bilet alınabilir, kombinesi olan açılışa diğerleri de en azından diğer 2 maçtan birine gider.

Ben kombinesiz olarak açılış maçına gitmek isterdim ama bu durumda mümkün değil, hem kombineli arkadaşın bir nebze mağduriyeti giderilir hem de biz en azından kesin 1 maça gidebilmiş olurum,

artık para olarak 100-100-100 mü verilir ya da başka şekil mi olur gruplar karar verir, @Necmi @ZEKI abi böyle bir şeyi organize edebilir misiniz acaba ??

Bu iş çok zor olur fakat ayrı bir başlık açılabilir . Şehir ya da ülke dışında olduğu için sadece ilk maça gidebilecek kombineli arkadaşların diğer maçları ücreti karşılığında devri için .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı sallapati

bence tekli de satılır.. yapmazlarsa ciddi bir haksızlık olur.. çünkü sırada bir sürü insan var..

sıcak para desen zaten diğer 2 maç 1 ay içinde... mantıklı değil

Çevrimdışı b.damatoglu

Taraftar profilini değiştirmek istiyor yönetim. Çarşıyı iyice saf dışı bırakmak niyetinde.  Çünkü çarşı kapalı üstte kafasına göre takılacak. Localar da dahil kapalıda başkanın görmek istediği profil maçlara gelmeyecek.

Bu stratejinin 3 maçlık gelirle falan açıklaması yok, başkan çarşıyı kapalıya almak istemiyor.

Başkanın bu bakış açısı ben katılmasam da kendi bileceği iş. Yöneten o doğrusunu da o bilir fakat çok taraftarı küstürüyor bu tavrıyla.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı snyormami

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir okuyucu olarak forumu takip ediyorum (üye olmama rağmen sohbete bir giremedim :))

Tribünlerin kapasitesinin blok blok veya en kötü tribün olarak yazdığı bir görsel var mı? Bir haber için lazım.
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı iilkerr

Benim aklım almıyor artık. Kulübün paraya ihtiyacının olması, taraftarı zor bırakmasına sebep olamaz. İlk geldiği gün ''F.Orman'da ter olmaya geldik !! '' diye her yere yazan, artılarının eksilerinden çok çook fazla olduğuna inanan biri olarak yönetimin bu tavrına tamamen karşıyım. Hiç kimsenin Beşiktaşlılığına bir sözüm yok ama millet de hayrına çalışmıyor. Evine ekmek götürüyor. İnsan önce karnını doyurur evini barkını geçindirir sonra takımın sevdasına düşer. Sen taraftara (alım gücü açısından) Norveç vatandaşı muamelesi yapmaya kalkarsan, insan da bi yerden sonra ''ee yeter saf miyim ben'' der . Küsen taraftara da ''Beşiktaş'ı sattın'' demeye de kimsenin hakkı yok kusura bakmayın. Eskilerin kalıplaşmış bir sözü var : '' BEN VEHBİ KOÇ'UN TORUNU DEĞİLİM'' yanlışım varsa affola...

Çevrimdışı sallapati

Ben öğrenciyim. Ygs lys sınavları için sabahladığım günlerde bile her gün en az 2 saatimi buraya stadın takibine harcadım. Tek tek okudum her mesajı. Ve şimdi 3 lü bilet olduğu için açılışa gidemiyorum. Allah bildiği gibi yapsın hepsini.

forumdan 3 kişi bul.. parayı paylaşın... 1er maça girersiniz @kadir137

Çevrimdışı GörkemGörkem

3 lü kombineden sonra bu yıl maç günü stadı görme şansım kalmadı.
Cok büyük bir tepki gerekli özellikle sosyal medyada tt yapılırsa bu konu kesinlike satısa cıkmadan degistirilecektir . Böyle bir sacmalık olamaz.

Çevrimdışı aek

Burda keşke kapasite 60 bin olsa dediğimde 42 bin bile dolmaz ne diyosun yıaa diyenler vardı nerde onlar  :steamed:

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Bence 3 maçlık bilete rağbet olmayacaktır Bursa maçı öncesi tek bilet çıkartacaktır buda neticede pazarlama stratejisi sıcak para akışı olacaktır bende düğünüm yüzünden kombine alamadım bari dedim bu sene bir maça giderim dedim ama nasip Allah hayırlısını versin

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın tekli bilet cıkartırlar tepkilerden sonra.  :)

Çevrimdışı Melekcik

elinize yüreğinize sağlık bu üçlü kombine aklını bulan kişi öbür tarafta yatacak yerin yok ben bir daha bu yönetim oldukça kombine almam kombinemi arkadaşa devredeceğim 1050 tl nedir yazık günah değil mi şuan kırıldı ya tüm hevesim şu şampiyonluk yolunda yapıla bilecen en kötü karaları almakta ısrar edip kulüp de karışıklık çıkarmak için elinden geleni yapan yönetim bravo  :claps: :claps: :s20: :s20: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı can1903

14 Aralıkta ve 27 Eylülde. 80 liraya bilet vardı derbi maçlarında 30 bine oynadık. O zaman neredeydiniz diye sorarlar adama. Orda olanlara lafım yok. Fiyatlar normalin üstünde olmuş indirim gelmeli bu arada.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Biz yönetim fırsatçı davrandı, vefasızlık yaptı dedikçe beleşçilikle, hainlikle itham edildik. Parası olmayan için empati yapın, dünya sizin çevrenizde dönmüyor dedik dinletemedik. Bizim gibileri suçlayanlar oldukça yönetim taraftarını daha çok mağdur eder. @harund1k3 

Çevrimdışı cisse557

Burda keşke kapasite 60 bin olsa dediğimde 42 bin bile dolmaz ne diyosun yıaa diyenler vardı nerde onlar  :steamed:
Burdayım. Hala iyiki 60 bin kişilik olmamış diyorum.

Çevrimdışı burakkk1903

3'lü kombine olduğı için gidememe sebebin nedir? Al 3'lü kombineyi, gitmediğin maçları gişe fiyatından satarsın. Bilet arayan o kadar çok kişi olacak ki, hiç zorluk yaşamazsın.
Hemen yazıklar olsun demek iyi olmamış sanki.
Yönetimde zaten bunu düşünmüş Parası olan alır gelir demiş senin gibi...
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı tuncaboylu

Taraftar profilini değiştirmek istiyor yönetim. Çarşıyı iyice saf dışı bırakmak niyetinde.  Çünkü çarşı kapalı üstte kafasına göre takılacak. Localar da dahil kapalıda başkanın görmek istediği profil maçlara gelmeyecek.

Bu stratejinin 3 maçlık gelirle falan açıklaması yok, başkan çarşıyı kapalıya almak istemiyor.

Başkanın bu bakış açısı ben katılmasam da kendi bileceği iş. Yöneten o doğrusunu da o bilir fakat çok taraftarı küstürüyor bu tavrıyla.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyi çarşıya bağlamaktan vazgeçin artık.

Çarşı parasını versin gitsin, kim ellerini tutuyor?

"Yönetim öğrencilere karşı, bu fiyatlarla hiç bir öğrenci maça gidemez" deseniz daha mantıklı olur.

Çevrimdışı Raskolnikov

Hayalini kurduğum o maça, açılış maçına büyük ihtimalle gidemeyeceğim. Öğrenciyim. Tek seferde 330tl yi nerden bulup nasıl verebilirim? İnşallah yönetim bu kararından geri adım hatar. Çok üzüldüm.

Çevrimdışı capo di capi

Sıcak para lazım acilen. Bu sene artık kızmayacaksınız başkan'a.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı brci

olay tamamen arz talep işine dönmüş . Bu dönüşün tek bir sebebi vardır 2 günde biten kombineler.. baktı gidiyor , bir çok kişi de sırada tamam .

Çevrimdışı osvaldo nartallo

3'lü bilet çok mantıksız. Hayır taraftarı geçtim yönetim açısından da mantıksız. Sonuçta bu 3 maçta kombinesi olanın koltuğuna o kişi bilet satın almazsa başka birine bilet satıp oturtma imkanın var ve bi dolu insan bu 3 maçın birinde stadı görmek için bilet almaya niyetli. O halde bileti yap en düşük 120 veya 150 tl. 3 maç her türlü ful çekecek nereden baksan %20-50 arası fazla gelir elde etme şansın var. 3lü bileti fuk satsan bile kimisi ilk maça gelecek mecburen diğer iki maça aldığı için belki gelemeyeceğinden yeri boş kalacak. Nacizane fikrim...
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ilhan mansız

yaklaşık 400 bin talep gittiği konuşuluyordu, büyük ihtimal doğru,bir bakıma karaborsayı da önlemiş oluyorlar ama 3 maç olunca herkesi zorlayacak. ben alacağım, açılış günü yapmayı düşündüğüm kartal yuvası alışverişi iptal, yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Gürcan

Sicak para sart ki boyle bir uygulama var yönetim geliri garantiye almak istiyor olasi bir şampiyonluk kacarsa gelirden olmak istemiyor son 2 mac kimse gitmez korkusu olabilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Melekcik

iş 60.000 meselesi değil yönetimin yapılan iyiliğe nankörlük yapması ben kaç senedir hayalini kurduğum maça 1050 tl tek maça gelebiliyorum ödemek zorunda kaldım @aek 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Erdem Çözer

3'lü kombine olduğı için gidememe sebebin nedir? Al 3'lü kombineyi, gitmediğin maçları gişe fiyatından satarsın. Bilet arayan o kadar çok kişi olacak ki, hiç zorluk yaşamazsın.
Hemen yazıklar olsun demek iyi olmamış sanki.

biz bu dediğini yapabiliriz ama 3 maçlık parayı bir anda veremeyecek, kombineyi zar zor denkleştirmişler ne olacak.. bu yapılan dayatma düpedüz saçmalık
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı GörkemGörkem

[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 13:36:18 Fuat Görkem Yıldız ]