Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495277 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

seni tanıyorum, dövebilirim.  :boxin:
Döv abi eline sağlık
Stat açılsın da  :D

Çevrimdışı JoseDemba

Merdivenler boyanırsa şerit çekildiği halde boyanabilirmi bilmiyorum ve tel örgüler camla değiştirilirse herşey tam istediğim gibi olur muhteşem oldu zaten  :halay:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Cimler için hollandadan 600 bin tl ye alınan ışıklandırma nerde??  Az kaldı açılmaya hala   çimler arası çizgiler gitmedi..kendine gelmesi lazım..

Çevrimdışı cursedofdragon

yakından hibrit çim :)

Hibrit çimi olmayan çıksın kasıyor :D  :evillol:

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

Çevrimdışı ahmetozgurak

Önümüzdeki sezona çatının dış kısmının biraz uzatılması gerekiyor anladığım kadarıyla yağmurdan dolayı su almış arkadan resimlerden motorla su çekiliyordu yazın bu işin yapılması lazım hatta ve hatta güneş panelleri yapılacaksa şayet turkuaz'la işaretlediğim bölüme yapılabilir.iki iş bir arada çıkmış olur
yağmurdan dolayı su alması normal.
birincisi membranlar arası boşluklar kapatılmadı
ikincisi yağmurun yağış yönüne göre açısal olarak kolonlar arasından yağmur girişi olacaktır.eğer 360 derece led reklam panlelleriyle kaplanırsa bu sorun ortadan kalkar
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı idil

the imperial march önerini görüyorum ve arttırıyorum, bence duel of the fates ve jedi temple march da olmalı seçenekler arasında :D

hele şunun girişi çok iyi değil mi yahu :D

star wars hepsi olur hepsi kabulüm, ama mutlaka korku salmalı parça
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı xxxkingme

Beyler bu saha kenarına çim ekilmicek mi böyle beton mu kalıcak

Çevrimdışı emrekhvcgl

bu efsane zeminde akıcı pas futbolumuzun zirvesine çıkacağız.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Merdivenler boyanırsa şerit çekildiği halde boyanabilirmi bilmiyorum ve tel örgüler camla değiştirilirse herşey tam istediğim gibi olur muhteşem oldu zaten  :halay:
Bide çatı arasına led mesh , 360 skorboard orta katlar çift sıra led ekran olsun bunlarda benim imkansız isteklerim

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

tel örgü tam bir rezillik  :akuma: :akuma: :akuma:

duvar örselermiş daha iyi olurmuş. o kadar kamera nereyi çekecek acaba bence güvenlik sistemi yeterli olmadığı için böyle yapılmış olabilir.kamera sistemine güvenen başkan oraya öyle bişey yapmazdı. yazık ya

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Cimler için hollandadan 600 bin tl ye alınan ışıklandırma nerde??  Az kaldı açılmaya hala   çimler arası çizgiler gitmedi..kendine gelmesi lazım..

Arkadaşım şuan çimlerin birbirine kaynamasını bekliyorlar o yüzden devamlı suluyorlar o çizgi konusunu o güneş panelleri değil çim biçme arabalarıyla verecekler desenleri

Çevrimdışı yigitcan1903

tel örgü tam bir rezillik  :akuma: :akuma: :akuma:
İkinci katı cam yapılacak deniyordu ama o bile kurtarmıyor sanki fotolardan göründüğü kadarıyla
Zaten son 3 maç değişmez gibi pek onlar

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

merdivenler beni hiç rahatsız etmiyor sarı şeritlerde çok hoş gözüküyor bence :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Bir renkliyle tartışmaya girseniz stadın hangi özelliklerinden bahsedersiniz ? Toki arena ve Saraçoglunun hangi kotu yonlerini söylersiniz ? :D
Sadece sen hiç hibrir gördünmü de yeter

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

1. kat locaları ve 1903 tribünü keşke beyaz agırlıklı pikselli yapılsaydı.. baya baya göze batıyor

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir kaç arkadaş futbolcular sahaya çıkarken çalınacak müzikle ilgili önerilerde bulunmuş, benim de 2 tane önerim olacak.
Severek oynadığım bir oyun vardı darksiders 2 diye, o oyunun müzikleri çok hoşuma gitmişti. En beğendiklerimi ekledim.

1-

2-

Bir kaç mı? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65983/

Üçlü Bilet Fiyatları
1.     Kategori – 1.050TL
2.     Kategori – 900TL
3.     Kategori – 840TL
4.     Kategori – 720TL
5.     Kategori – 600TL
6.     Kategori – 540TL
7.     Kategori – 330TL
8.     Kategori – 300TL

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 20:25:29 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

Bir kaç mı? :evillol:

forumda çok geriye gidemedim bir kaç tane öneri gördüm diye öyle söyledim  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

forumda çok geriye gidemedim bir kaç tane öneri gördüm diye öyle söyledim  :D

Abi pavyona döndü burası @Necmi abinin tabiriyle :evillol:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65983/

Üçlü Bilet Fiyatları
1.     Kategori – 1.050TL
2.     Kategori – 900TL
3.     Kategori – 840TL
4.     Kategori – 720TL
5.     Kategori – 600TL
6.     Kategori – 540TL
7.     Kategori – 330TL
8.     Kategori – 300TL

Rıdvan akar ısrarla 3 lü satılmıcak diyodu.. Bu adamında bişeyden haberi yok

Çevrimdışı burakkk1903

Valla Tribün ayrımlar değişmez bu saaten sonra sök tak yapmazlar geçmiş olsun 😐😐
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı MrtBlgc

@Yusuf Tekeli  Hadi ya  :lol: Hiç farkında değilim. O zaman eminim güzel öneriler olmuştur.