Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5496601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 26 Mart 2016, 20:42:19
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı b.damatoglu

Başkan "Beşiktaş halkın takımı değil" derken bunu kastediyormuş.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kaan21

dünyanın parasını uçak biletine verdiğim yetmiyormuş gibi bir de üçlü bilet almak zorundayım şimdi. Üçlü bilet aldıktan sonra diğer biletleri passoligden transfer edebilme durumumuz olur mu sizce?

Çevrimdışı iilkerr

Son üç maçın kombinelilere ücretli olmasına karşıydım hala karşıyım. Zamanında durumu olup, sadece açılışa rahat gireyim diye kombine alıp, şu anda kombine aldığı yere üçlü maç ücreti veremeyeceklere çok üzülüyorum gerçekten. Mutlu mesut, eğlene eğlene açılışı konuşmamız gereken şu dönemde tartıştığımız konuya bakın. İnşallah tek maç bilet satılır da maddi durumu ya da zamanı tek maça müsait olan kombineliler daha fazla mağdur edilmez. Kendi açımdan düşünmek gerekirse : açılış haftası vizelerim var, 30 Nisan'da Ankara'da olmam gerekiyor. Benim için en uygun tarih Osmanlı maçı olacak. Tekli bilet satılmazsa ben ve benim gibiler ne yapacağız ?

Çevrimdışı GörkemGörkem

bursa maçında iki tribün küfürden kapanırsa oraları doldurmak için tekrar mı bilet satacaklar?

Küfür eden kisi coktan 3 maclık bileti almıs oldugu icin kapansada birsey farketmez para coktan cebe inmis olucak.Yani küfür eden kisi kulubü degil kendini yakıcak.  :ok:

Çevrimdışı onurturan

Kombineler ilk çıktığında 2200 e aldığım koltuk için benden 3 maçlığına 720 tl istiyor kulüp. Kombinenin 3 te 1 i fiyatına 3 maç biraz adaletsiz olmadı mı şimdi? Premier ligdeki kombine ve bilet fiyatlarından haberi var mı acaba kulübün? Stat yapmak için hepsini gezmiş başkan keşke bilet fiyatlarına da baksaydı. Öyle böyle hanımdan gizli bir şekilde alıcaz çaresi yok açılış maçını kaçırmak 3 yıldır her gün fotograflarını takip eden şu gözlerime haksızlık olur.  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
sen yine iyisin bizimki ben de gelicem diye tutturdu bide 3 lü paket olursa ben de paket olucam 600 lira :ebebe: hamile oldugu icin kandirabilirsem gelmezse 0 lira  :kop:

Çevrimdışı cisse557

Kombinesi olup açılış maçına bilet almaya eyvallah diyen adama 3 maç bilet olayı harbi ayıp oldu. Açılış maçı için ucak gidiş- dönüş bileti alanlar da cabası. Neresinden tutsan elinde kalır.

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaslar bu paraya klubun ihtiyaci var , fikret orman cebine mi indiriyor ben onu anlamadim .

Çevrimdışı sallapati

başkan 3lü bilet olmayacak dedi dün.. ben resmi hesapta da göremedim.. tepki ölçmek için sızdırılmış olabilir...

ama bence 3lüye mecbur edemezler herkesi... belki bazı insanlar bursa maçına gidecek , osmanlı ve kayseriye gitmeyecek... sırada da bir sürü insan var...

tekli bilet de satılacağını düşünüyorum...

hem ceza alma durumu var... bursada küfür olursa kayseri maçı kaçar .. kayseride olursa osmanl maçı kaçar....
yani 3lü bilet alıp 2 maça gitme durumu olabilir....

bu arada seneye şu küfürden passolig men etme olayının kaldırması lazım TFF nin.. yoksa  çoğu insan kombineyle 10-12 maça girebilece ligde...

küfür sadece para cezası olmalı

Çevrimdışı mmansiz

Yaklaşık 2 saat önce staddaydım tek kelime ile harika boş hali bile o kadar heybetli iken dolu halini düşünemiyorum. Tek korkum burjuvalaşmak emekçi kalmak isterdim

M.Mansız

Çevrimdışı gostung

dünyanın parasını uçak biletine verdiğim yetmiyormuş gibi bir de üçlü bilet almak zorundayım şimdi. Üçlü bilet aldıktan sonra diğer biletleri passoligden transfer edebilme durumumuz olur mu sizce?

olması lazım. rahat satarsın bence. hatta sattığından hayır duası bile alırsın.

Çevrimdışı ilhan mansız

3 maç satılması dışında fiyatlar normal sayılır, şampiyonluğa giden ve yeni stadını açacak sonuçta, bu 3 maçtan br tanesi belki de tur atılacak bir maç, bir tanesi de açılış maçı, bu gözle bakıldığında anlaşılır ama 3 maç paket olması taraftarı zorlayacaktır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Filigransız ve yüksek boyutlu bugünkü fotoları atabilecek var mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

başkan 3lü bilet olmayacak dedi dün.. ben resmi hesapta da göremedim.. tepki ölçmek için sızdırılmış olabilir...

ama bence 3lüye mecbur edemezler herkesi... belki bazı insanlar bursa maçına gidecek , osmanlı ve kayseriye gitmeyecek... sırada da bir sürü insan var...

tekli bilet de satılacağını düşünüyorum...

hem ceza alma durumu var... bursada küfür olursa kayseri maçı kaçar .. kayseride olursa osmanl maçı kaçar....
yani 3lü bilet alıp 2 maça gitme durumu olabilir....

bu arada seneye şu küfürden passolig men etme olayının kaldırması lazım TFF nin.. yoksa  çoğu insan kombineyle 10-12 maça girebilece ligde...

küfür sadece para cezası olmalı

açıklama çok net ve detaylı ama umarım bu yanlıştan döner ve 3'lüyü sadece seçenek olarak sunarlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Kalyoncu

Umarım bu hatadan dönülür

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba herkese

Ben simdi 3 mac icin bu biletten alirsam bursa harici diger maclara devir edebilir miyim. Var mi bilen ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

3 lü kombineden sonra bu yıl maç günü stadı görme şansım kalmadı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

resmi site koymuş.. Pamuk eller cebe diyor yönetim  :bore:

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

kombinesi olanlara 3 maç için tekrardan bilet satmanın az da olsa mantıklı bi tarafı vardı ama bu 3 lü paket olayı çok saçma olmuş yakıştıramadım yönetime..

Çevrimdışı Mahmut

Eğer böyle devam edecekse forum çapında şöyle bir şey yapılabilir,
Kombinesi olan arkadaşla kombinesi olmayan 2 arkadaş birleşip üçlü bilet alınabilir, kombinesi olan açılışa diğerleri de en azından diğer 2 maçtan birine gider.

Ben kombinesiz olarak açılış maçına gitmek isterdim ama bu durumda mümkün değil, hem kombineli arkadaşın bir nebze mağduriyeti giderilir hem de biz en azından kesin 1 maça gidebilmiş olurum,

artık para olarak 100-100-100 mü verilir ya da başka şekil mi olur gruplar karar verir, @Necmi @ZEKI abi böyle bir şeyi organize edebilir misiniz acaba ??

Çevrimdışı sallapati

Küfür eden kisi coktan 3 maclık bileti almıs oldugu icin kapansada birsey farketmez para coktan cebe inmis olucak.Yani küfür eden kisi kulubü degil kendini yakıcak.  :ok:

sanki tek tek tespit ediyor PFDK.. hepsine geçiriyor cezayı... yeni açıktaki 10bin taraftarın 500 ü küfür etse bile 10bin kişi maça giremiyor...

Çevrimdışı empisayn

Merhaba herkese

Ben simdi 3 mac icin bu biletten alirsam bursa harici diger maclara devir edebilir miyim. Var mi bilen ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

edersiniz hocam ,
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi şu ne güzel bir yeşil ya dayanamadım masaüstü resmi yaptım vallahi telefona :)

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harika oluyo abi😀

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kadir137

Ben öğrenciyim. Ygs lys sınavları için sabahladığım günlerde bile her gün en az 2 saatimi buraya stadın takibine harcadım. Tek tek okudum her mesajı. Ve şimdi 3 lü bilet olduğu için açılışa gidemiyorum. Allah bildiği gibi yapsın hepsini.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.