Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5496819 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bu 3 lü bilet olayı suna ceviriyor isi önceden satılan ucuz kombineleri güncel satıs fiyatına yükseltme gibi bir olay.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

3'lü bilet olayı başlı başına bir rezilliktir. Kombinem var, senelerdir açılmasını bekliyorum ama bu 3'lü bilet olayı yüzünden baça gidemeyeceğim. Yazıklar olsun böyle karar verenlere...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Burak

Tek bilet hiç satılmayacak herhalde?

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

İlk kombine çıktığı zaman stat yıkıkken seneler önce okurken çalıştım ve kazandığım tüm paramla kombine aldım. Şimdi kulüp benden 300 lira istiyor. Diyecek biseyim yok yorum yapmayacağım. Kizmamistim ama gidemeyeceğimi anlayınca  çöktüm şu an. Ve eminimki benim gibi binlerce kişi gidemeyecek yazık çok yazık.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Suanda forumda cok büyük bir fırtına öncesi sessizlik hakim fena patlamalar olacak gibime geliyor.
Mac mac bilet satmak bi sekilde kabul edilmisti fakat 3 lü alım zorunlulugu gelmesi...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazıda ısrarla "üçlü bilet" vurgulandığına göre öyle.. Şaşırttı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Kombinesi olan adama buyuk ayip edildi."sen 900 tlye kombine aldin ama 300 daha vereceksin yoksa sana mac yok "  dediler resmen.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.

Çevrimdışı gostung

3'lü bilet olayı başlı başına bir rezilliktir. Kombinem var, senelerdir açılmasını bekliyorum ama bu 3'lü bilet olayı yüzünden baça gidemeyeceğim. Yazıklar olsun böyle karar verenlere...

3'lü kombine olduğı için gidememe sebebin nedir? Al 3'lü kombineyi, gitmediğin maçları gişe fiyatından satarsın. Bilet arayan o kadar çok kişi olacak ki, hiç zorluk yaşamazsın.
Hemen yazıklar olsun demek iyi olmamış sanki.

Çevrimdışı Mahmut

Üçlü bilet olayı bence kombinelerin seneye devretmesinden daha büyük bir saçmalık olacak kombinesi olan olmayan düşük gelirliler için,
mesela ben açılış maçı olmasa bile en azından birine gitmek istiyordum, ama en ucuz olan 300 ü bulmam çok çok düşük bir ihtimal, bir haftadır 100 nasıl bulcam onu düşünüyordum, bayagı uzuldum bu uygulamaya özellikle kombinesi olup bu parayı buluşturamayacaklar adına  :isad: :isad:

Çevrimdışı Gürkan

Benim koltuk tam seyirci girişlerinin yanında. Sonradan girişlerin yanında bulunan merdivenin en üstlerine konan 3 koltuktan biri. Locaların hemen önünde. Resimlerden gördüğüm kadarıyla koltuğa oturduğunda sanki girişlerin duvarı göz hizasının üzerinde gibi. Fikri olan var mı? Görüşü engelliyor mu?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çok sinirliyim şu anda. 330 tl verecek param da yok o yüzden açılışa gidemeyeceğim. Verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun, yazıklar olsun bunlara... İlk geldiği günden beri desteklediğim Fikret Orman'ın da artık çok büyük düşmanıyım...

Çevrimdışı Hasankavraz

Bugün stadta neler oldu özet geçermi siniz?Batman ve Superman'e gittim foruma bakamadım. :iblush: :iblush:
Film.nasildi tavsiye eder misin 😀

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre.Guler

Abi şu ne güzel bir yeşil ya dayanamadım masaüstü resmi yaptım vallahi telefona :)

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

3 lü bilet olayı zorunluluksa ki öyle görünüyor büyük saçmalık.. tek bilet seçeneği mutlaka olmalı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı xxxkingme

3lü bilet olayı çok saçma. Belki adamın bir maçlık parası var? Çok kötü olmuş.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

Abi pavyona döndü burası @Necmi abinin tabiriyle :evillol:
necmi abi de hakli tabi ama ne konusucaz bu saatten sonra hala mukavemet mi konusucaz artik sira bunlara geldi haliyle.. :bandit:

3'lü kombine olduğı için gidememe sebebin nedir? Al 3'lü kombineyi, gitmediğin maçları gişe fiyatından satarsın. Bilet arayan o kadar çok kişi olacak ki, hiç zorluk yaşamazsın.
Hemen yazıklar olsun demek iyi olmamış sanki.

Sebebi : 330 tl verebilecek param yok!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan 3 yıldır verdiği uğraşı taraftardan çıkarmaya çalışıyo anlaşılan. Yalnız unuttuğu bir şey var.. Taraftar da çok çekti be başkan :bandit:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı gostung

Benim koltuk tam seyirci girişlerinin yanında. Sonradan girişlerin yanında bulunan merdivenin en üstlerine konan 3 koltuktan biri. Locaların hemen önünde. Resimlerden gördüğüm kadarıyla koltuğa oturduğunda sanki girişlerin duvarı göz hizasının üzerinde gibi. Fikri olan var mı? Görüşü engelliyor mu?

Ben de girişin hemen yanındayım. O yüzden fotoğraflarda girişlere hep dikkatli bakmaya çalıştım. Benim anladığım, görüşe engel olmuyorlar.

Çevrimdışı nakres77

Kombineler ilk çıktığında 2200 e aldığım koltuk için benden 3 maçlığına 720 tl istiyor kulüp. Kombinenin 3 te 1 i fiyatına 3 maç biraz adaletsiz olmadı mı şimdi? Premier ligdeki kombine ve bilet fiyatlarından haberi var mı acaba kulübün? Stat yapmak için hepsini gezmiş başkan keşke bilet fiyatlarına da baksaydı. Öyle böyle hanımdan gizli bir şekilde alıcaz çaresi yok açılış maçını kaçırmak 3 yıldır her gün fotograflarını takip eden şu gözlerime haksızlık olur.  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Etrafımda benim gibi öğrenci olup bi yandan çalışıp kombine alanlar barut gibi şu an. İlk baş kizmamıştım ama bu cidden cildirtti. Beklediğimiz güne gidemiyoruz.

Çevrimdışı Altuğ

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 20:42:28 Altuğ ]