Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492106 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ayberk

Boşverin şarkıyı, müziği. böyle çıkalım sahaya  :icool:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı aziz1903

Benim icin en iyisi budur hele statta son ses enfes olur hareketli de 👍

Çevrimdışı Kalyoncu

:ok:

Bu gerçekten güzel aslında böyle bir fikir yürütüp bu kadar kişiyiz rıdvan akara hücum etsek iyi birşey seçtirebiliriz ben şimdikinide beğeniyorum ama yeni stad yeni heyecan ürkütücü müzik felan hoş olabilir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 00:25:48 Kalyoncu ]

Çevrimdışı eaglearena

beyler kritik bir soru soracağım... şimdi bu 30 maça giden taraftar olayı sadece bu 3 maç için geçerli değil mi? o zaman İstanbula taşınan bir BJK li ya da bir gurbetçi gelecek sene hiç bi maça gidemez.. gelecek sene sayaç sıfırlanacak değil mi?

bu arada gelecek senelerde biletle maça girmek çok zor bir hale geliyor...5-10 bin bilet satılacak maç başı...

bence kombine 25binle sınırlandırılmalı 1 yıl sonra... ÇÜnkü kombine alıp maç seçen taraftar çok oluyor...

@sallapati başkanın bugünkü söylemine göre 30 maça giden taraftara az sayıda kalmış kombine için öncelik verilecek. Zaten bu son 3 maç içinde kombinelere öncelik verilecekti. Kesinlikle 25binde sınırlandırılmalı. Belkide ilk sene diye bu kadar rağbet oldu ama hiçte belli olmaz kapalı gişe oynayalım maçlarıda kaç kombine satılmış önemli değil.

Çevrimdışı Çağatay

en güzeli ve en mantıklısı şu;
Thomas Bergersen ve ekibi Two Steps From Hell'e biraz para bayılıp
sadece bizim için harika bir eser yapmalarını istemek
mümkünse Nick Phoenix pek bulaşmasın :)
Hans Zimmer'da iki satır nota atabilirse tadından yenmez  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı vural

Bu arada başkan ışıklandırmanın inanılmaz kaliteli olduğundan ve özellikle canlı yayınlardaki kalitenin farkedileceğinden bahsetti.
Tribünler aşağıdaki gibi aydınlık olursa seyir zevkini düşünemiyorum. Bizim kale arkalarının yakınlığını da düşününce tam premier lig tadında olacak  :bandit:

Çevrimdışı Unalll

En güzel atkı şovu kesinlikle game of thrones soundtrackta oluyor bi takım kapmadan kapmalıyız :D  :D ama transformersında gideri var

Çevrimdışı Çağatay

Bunla beraber güzel atkı şhow yapılır 👍🏽👍🏽

Takımlar ısınırken de şu mesela
görüntüler dragon age 2 ye aittir

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sallapati

@sallapati başkanın bugünkü söylemine göre 30 maça giden taraftara az sayıda kalmış kombine için öncelik verilecek. Zaten bu son 3 maç içinde kombinelere öncelik verilecekti. Kesinlikle 25binde sınırlandırılmalı. Belkide ilk sene diye bu kadar rağbet oldu ama hiçte belli olmaz kapalı gişe oynayalım maçlarıda kaç kombine satılmış önemli değil.

@eaglearena kesinlikle kombine 2017/2018 sezonundan itibaren 25binde sınırlandırılmalı... kombine taraftarının bir kısmında bıkkınlık oluyor..seneler geçtikte maç seçmeye başlıyor.. 2003/2004 senesini düşünün.. ilk 17 maç 14 galibiyet 3 beraberlik.. 45 puan (bu sene bile 41 topladık) o zaman stat dolmuyordu... sonra samsun maçı ve olaylar malum...

kombine dışında 3-5 maça gitmek isteyen taraftarlarımız da çok bizim..

Çevrimdışı sosyalkartal

Bundan baskasi yalan, rakip takim daha saha cikmadan altina eder :D

Beyaz futbolda Ahmet çakarın saçmalama yapacağı zaman ışıkları loş hale getirip çaldıkları müzik değil mi bu  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 00:38:01 ALI RIZA ]

Çevrimdışı sallapati

Beyaz futbolda Ahmet çakarın saçmalama yapacağı zaman ışıkları loş hale getirip çaldıkları müzik değil mi bu  :kop:
testere filmi müzüüü.. ben derbi maçlarda ısrarcıyım bu müzikte.. 1-0 önde başlarız  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

En iyisi bu hem stadı yaparken çektiğimiz sıkıntıları duygusal bir tonda anlatıyor hem de yeni stadımızda adeta rüya içinde güzel bir rüya görüyoruz INCEPTİON :))
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Raskolnikov

Harika bir stadımız oldu. Takım da süper gidiyor. Konu dışı ama fotoğrafları incelerken aklıma geldi, bence gelecek sezon pikselli forma hamlesi gelecek. :duman: İnşallah olmaz ama sizce?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı AvrupaKartalı

:) onu bilmiyorum. Ama SAW filmi efsane :eyes
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkan yine capslik bir poz vermiş :)
Başkanı şu dört senede baya yaşlandırdık bir 2012 deki fotoğrafına bakıyorum bide şimdikine baya fark var :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gurol_1903

futbolcular çıkarken benim hayalimdeki müziği zaten kullanıyoruz  :ok:

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Özay

Bu kapasite yetmez, diyen arkadaşlar haklı çıktı, ben de -kısmen- dahil.
Bize 40 bin bile çok, 20-25 binlik kutu gibi stad yeter diyen arkadaşların ise tüm projeksiyonları, öngörüleri, taraftar profiliyle ilgili analizleri fos çıktı, patladı. Ama burda kimse de çıkıp gördüğüm kadarıyla ben yanılmışım demedi.
Ben kendi adıma bu kadar kombine talebi olabileceğine pek ihtimal vermezdim, şaşırdım. Bugün bile yemek yerken yan tarafta kombine muhabbetleri yapılıyodu, nasıl kaçırdık vs. diye.

Bir süre önce Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın orta üst gelir grubunda da çok ciddi taraftarı olduğunu ama bu kesimin stadın tuvalet, yeme-içme  imkanlarının yetersiz olması vs. sebeplerle uzak durduğunu, yeni stadla birlikte mutlaka oyuna gireceklerini söylemişti. Haklı çıktı.

Şu stad, alt katı bi 5 sıra falan daha uzun olsaymış, muhteşem ötesi olacakmış.

Kapasite konusu gördüğüm en saçma tartışmaydı zaten. Oraya 60 binlik stad koysak onu bile doldururuz. Bizim stadın önceden dolmamasının nedeni magandalar ve yıldırım demirören idi. Ben bunu gözlerimle gördüm. Maçlara gelip de Beşiktaş'ın taraftar potansiyelini görmemize rağmen bunu nasıl tartışma konusu yaptık anlamıyorum

Ayrıca şunu da söyleyeyim; barselona dışında bu kadar hinterlantı geniş bir stad da ben görmedim. Şehrin göbeğinde yahu stad bildiğin göbeğinde.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 01:02:37 Özay ]

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Benim icin en iyisi budur hele statta son ses enfes olur hareketli de 👍

Bayern bunu kullanıyor cok güzel gercekten  :ok:

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 01:08:20 Fuat Görkem Yıldız ]