Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489079 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi soğukta locaların sıcaklığı direk bize gelecek farkındamısın ısıtıcılar bizden sadece 3 sıra geride  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

hibrit işi bittikten sonra çimlere verilecek olan şekil bellimi acaba .hani emiratesin bi fotosu varya ,işte aynı görüntüyü yakalarsak yemin ediyorum bütün renkliler hasetinden kudurur. :ok: :ok:
emiratesin o foto gerçek değil ama, şoklanmış sen hiç maçlarda öyle bir saha gördünmü :D
bir oyundan alınmışta olabilir. çekilmiş bir çok foto var incele iki yada 3 foto vardır aynı elden çıkmış
saha çizgilerini çeksinler senin için bende yaparım :bandit: ama bizim saha emiratesin zeminden çok daha kaliteli
oluyor fiyat olarakta %55 gibi daha pahalı. şu anda stadımızda yapılan zemin eşsiz bunu abartmak için söylemiyorum
gerçekten dünyada eşi yok. Bunu ingilizler yapamaz diye değil onlarında yapmaya parası yeter elbette ama iklim
koşulları nedeniyle ihtiyaçları yok. Nem kontrol ve dengeleme sistemi ve soğutma sistemi bir tek bizde var sanırım
toprak ısısını 365 gün aynı değerde tutan sistem bir tek bizde var.

Çevrimdışı Muratt

@MURAT yüreğine sağlık acaba tek örgülerle ilgili bilgi aldın mı cam yapacaklar mi...

Şuan değil ama yapılacakmış şuan tek hedef bu haliyle stadı 11 nisana yetiştirmek eksikler olacak staddan su damlıyor bazı mermerler kırılmış vs çekip çevirmek mayısı rahatlıkça bulacaktır, zaten restaurantlar banka vodafone düğün salonu vs hepsi mayıs ayında açılacakmış.

Çevrimdışı Efe

sahadan kapalı böyle görünüyor ayakları titreyecek renklilerin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi soğukta locaların sıcaklığı direk bize gelecek farkındamısın ısıtıcılar bizden sadece 3 sıra geride  :evillol:
merak etme onu düşünmüşlerdir o ısıtıcılar soba gibi değil sadece gördüğünü ısıtır hepsi bizim tersimizde kalıyor
ısısı bize gelmez. yoksa başkan o kombineleri pahalı satardı :busted_cop:

Çevrimdışı İlkem1903

usta kapasiteyle ilgili net bi bilgi öğrenebildin mi ? bu arada fotoğraf ve bilgiler için sağolasın
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 19:27:37 İlkem1903 ]

Çevrimdışı ers1903

Staddan su damliyor muhabbeti ni daha öncede duymuştum ,yerin altinda oldugundanmi acaba umarim sıkıntı giderilir..

Çevrimdışı Efe

merak etme onu düşünmüşlerdir o ısıtıcılar soba gibi değil sadece gördüğünü ısıtır hepsi bizim tersimizde kalıyor
ısısı bize gelmez. yoksa başkan o kombineleri pahalı satardı :busted_cop:
bence gelir rüzgar estimi tatlı sıcak gelir ısınırız  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

Son sıraya koltuk takılmasıyla ilgili bir haber var mı ?

Çevrimiçi Necmi

biliyodum zaten kombineler yeni sezonda 4-5 bin kadar çıkar
satılmaz ama şimdi satılsa açılış hatırına alınır ama sonra zor.

Çevrimdışı Erhan

Çim kendimi kalktı kale direği için mi acaba :alala:

Çevrimdışı Oktay

aktar ismail sizin orda söyle ona soğuk havalarda sana doping getirsin

Çevrimdışı ozan062

Bilgiler fotoğraflar çok iyi çok sağol ama bişey sorucam.şeffaflardamı kurtaramıyor ön sıradakileri..

birkaç santimcik etki eder ki geçirgen yahu o suzgeç gibi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Factatum

Başkan bugün biz saray takımıyız dedi. Büfelere tükürük köfte yerine, pizza ve hotdog koydu. Kaliteyi yükseltti. Korkarım Başkan yakında suşi yedirir bu taraftara.  :D

Çevrimdışı ozan062

Soyunma odasinin plani daha hiç gorulmedi

yoo ben 3d görselini renderlamıstım:D

Çevrimiçi Kartal Ç

Başkan bugün biz saray takımıyız dedi. Büfelere tükürük köfte yerine, pizza ve hotdog koydu. Kaliteyi yükseltti. Korkarım Başkan yakında suşi yedirir bu taraftara.  :D

Valla dürüme sararlarsa onu da yeriz  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

satılmaz ama şimdi satılsa açılış hatırına alınır ama sonra zor.

kesinlikle çnk başarı endeksli bir taraftar devreye girecek dolayısıyla artık oyle ilk marjinallik,, devam eden senelerde azalacak:)
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 19:37:27 ozan062 ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ozan062

benmi kendimi trolluyorum anlayamadım bu klubeler,,ben oyle isim taktım onlara

bu ikisi birleşip mi bu kadar uzadılar yoksa hep boylemiydi bunlar?? çnk diyorduk ikisi devreye girdiğinde işler azalacak diye???

nerde  :D

geçmiş mesajlarımda buluruz aslındada kim bilir ne zamandı

[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 19:42:06 ozan062 ]

Çevrimiçi Necmi

benmi kendimi trolluyorum anlayamadım bu klubeler,,ben oyle isim taktım onlara

bu ikisi birleşip mi bu kadar uzadılar yoksa hep boylemiydi bunlar?? çnk diyorduk ikisi devreye girdiğinde işler azalacak diye???

geçmiş mesajlarımda buluruz aslındada kim bilir ne zamandı

hep öyleydi tek bir makine o
iki tane olacağını kim çıkarttı oda ayrı mevzu :alala:

Çevrimdışı ozan062

söyle hatırlıyorum bir tanesi ekiyordu oburude kenarda park etmiş bekliyordu:)) ama bu tabi ilk günlerde oldu ordan iki tane diyorum yani:D yada ben işte öyle görmek istiyordum olabilir neyse:D

Çevrimdışı kartal190321

geçmişi çok çabuk unutuyoruz.Süleyman Seba süper başkandı diyenler küfürle gönderdi.serdar bilgili süper başkan beşiktaşı süper yönetiyor deniliyordu.sonra ne oldu küfürlerle gönderildi..yıldırım demirören çıldırt bizi diyenler..Beşiktaş taraftarları, Guti'nin imza törenine büyük ilgi gösterdi, tribünlerde binlerce kişi yer aldı.

BJK İnönü Stadı'nda yaklaşık 15 bin kişi, İspanyol yıldızı görmek için toplandı. İmza öncesinde taraftar sayısının 12 bini geçtiği duyuruldu, sonrasında ise 20 bin 360 kişinin geldiği ileri sürüldü.

Siyah-beyazlıların Ricardo Queresma için yine aynı şekilde yaptığı imza törenini, 22 bin taraftarın izlediği açıklanmıştı.22 bin kişi stada gitti çıldırıyorlardı demirören süper başkandı deniliyordu...ve bugün arkasında küfür ediliyor batırdı kulübü deniliyor..gökhan töre satılmasın şambiyonluk gider diyen arkadaşlar vardı burda..gökhansız olmaz deniliyordu..ama bugün bakıyorum gökhana saymışlar..gökhan satılsın diyenlere o para süper para veren varsa hemen satılsın diyenlere karşı çıkılıyordu..ama bugün gökhan kötü oldu...bugün kayıtsız şartsız fikret ormanı destekleyenler emin olun yarın gittiği zaman arkasından sayacaklar...demiröreni elşetirmedigimiz için yaptıkları sorgulanmadıgı için alkışlandıgı için eleştirilmediği için bugün takımımız bu halde...çıldırt bizi başkan diyenler oldugu için bugün bu haldeyiz borç almış başını gitmiş...bırakın böle kayıtsız şartsız alkışlamayı hatası varsa eleştirin eleştirenede karşı çıkmayın renklisin irlandalısın diye karşlı çıkmayın mutlaka ona göre bir yanlış vardır ki eleştiriyor..iş işten geçtiği zaman arkasından küfür edeceginize bugün eleştirin ki hata yapma lüksü olmadıgını anlasın..nokta :)
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 21:31:32 Yunus ]
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Efe

Çim kendimi kalktı kale direği için mi acaba :alala:

kale direği için kaldırmaşlar belli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Muratt çok güzel fotoğraflar ve bilgiler eline sağlık

Çevrimdışı YunusEmre

Twitterden yeni makinalarini paylasmistilar bir sahayı 6 günde bitirecek artık demişlerdi o ikinci ordan kaldi bizim acelemiz yok bu tek de iişimizi görüyor zaten...