Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488792 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bu led ekranlara asya kartallari çarsi vb pankartlarla sorun yaşarlar gibi geliyor :D
bizde 2 bölüm var alt bölümde loca katının önünde olacak zaten takılacağı demir bölmelerde monte ediliyor şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel. Twitter Gökhan.
Şeffaf için aü serilmiş yarın şeffaf patlaması yaşayalım artık.😎😎😎
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı serti67

eski açık alt blok 107 sıra 4 koltuk 13 necmı abının tam çaprazı artık el sallarız
okadar cok eskı acıga gıtmek ıstemısım kı  kombınemı yanlıs yazmısım ya laa yenı acık alt olcak:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı insolente_jk

KAPALI ÜST

Blok    Sıra   Koltuk
414      6        6

Memnun oldum pampa :)
[/quote

tanışalım kardeşim  :D
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimiçi Necmi

Yanlış anlıyor olabilir misin? Loca ve VIP koltuklar zaten açılıştan sonra 3 senelik peşin olarak satıldı, onun için Bursa ve sonraki maçlara bilet almaları gerekmiyor.
bizimkide açıldıktan sonra bir senelik peşin satıldı ne farkı var bizi yeni sezondan itiberen
bir yıl diyorsa onlarada yeni sezondan itibaren 3 yıl demesi gerekmiyormu :alala:
burda senin gelirin daha iyise haksızlığa uğramazsın gelirin daha kötüyse istediğim gibi
hakkını gaspederim mantığı var üç maç onlardanda al madem paraya ihtiyaç var.
hem onlardan aldığın parayla 10 M hesap ediyorsan 20 ye çıkacak ama alamazsın çünkü onlar bu parayı sana vermez
 son üç maçmış gelecek sene kullanılacakmış aynı şeymi bu arkadaşlar. O zaman şunuda diyebilir bir fark yok
şu an kulübün paraya ihtiyacı var o nedenle kombinelerinizi on sene sonra geçerli olacak şekilde düzenliyorum
on sene bilet alarak gireceksiniz ama merak etmeyin size öncelik tanıyacağız.
sağ olsun en azından öncelik tanıdı bunuda yapmaya bilirdi.
neyse Beşiktaşın canı sağ olsun buda sineye çekilir.
sadece o gün kombinesi olduğu halde bilet alamayacak olan arkadaşlar adına üzülüyorum
iki yıldır kurdukları hayalleri yıkıldı. Kendilerini anlayabiliyorum nasıl bir haksızlığa uğradıklarını anlatmanın yolu ve
tarifi yok. İsyan etseler haklarını arama yoluna gitseler bunu Beşiktaşa sevdiğine karşı yapmak zorunda kalacaklar.
yoksa kolayca alırlar bu hakkı ne olacak sineye çekecekler ama bu hayatları boyu içlerinde bir acı olarak kalacak
saçma sapan konuşanlarda bir kendine gelsin biraz insanların duygularını tepkilerini anlamaya çalışın.
sırf bunla alay ettiği için iki kişinin burdan üyeliği iptal edildi. okuyoruz konuya girmiyoruz ama buda istediğinizi söylemeyi birilerine
giydirmeyi aşağılamayı alay etmeyi kendinize hak görmeyin. @Hicks  son sözlerim sana değildi genele bir konuşma

Çevrimdışı Efe

yeni inönüden foto isteyelim bırakın kombineyi falan çatıya şeffaf serildimi bi bakmak lazım @SDemirsoy  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aydemir54

bizde 2 bölüm var alt bölümde loca katının önünde olacak zaten takılacağı demir bölmelerde monte ediliyor şuan

Anlaşıldı sağolasınız  :claps:

Çevrimdışı serti67

ust balkonuda boya yada kelemala kaplasınlar da beton gorunmesın ınsallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı AhmetY

Siyah loca koltuklarını şimdi gördüm ve malesef emanet gibi durmuş neden öyle olduğu hakkında bi bilgisi olan var mı bütünlüğü bozmuş ve bence beyaz olsalardı tribün daha uzun gözükürdü güzel olurdu

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni inönüden foto isteyelim bırakın kombineyi falan çatıya şeffaf serildimi bi bakmak lazım @SDemirsoy  :D
Yazdım abi :D

Çevrimdışı Efe

Güncel. Twitter Gökhan.
Şeffaf için aü serilmiş yarın şeffaf patlaması yaşayalım artık.😎😎😎
foto nerde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı burak yaşar

17. sıra 50. koltuk  :icool:
ooo tam arkamdasın; o zaman gol olduğunda dikkatli sevinelim lütfen :D :D

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Forumda yeni açık tarafında kombinesi olan varmı?  :D

Var kardesim olmaz mi  :) 411. Blok 1. Sira 17. Koltuk  :super:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı mehmetthedum

@zübeyir çakmakçı ,

Derdini anladık, en azından anladım.

Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmanızdan hakikaten sıkıldım şahsen. Ben de tekrar yazayım ;  3-5 sayfa evvel yaptığım teklifim halen geçerli ;

Bu sezonkı 3 maç biletinizi ben karşılayayım, gelecek sezon 11 nisan ve sonrasındaki tüm maçlarınızı bana aktarınız. Böylece siz (size göre) kerizlikten kurtulur, ben de istanbulda olacağım sene 5-6 maca gitmiş olurum. Cayarsanız o dönemki her bir maç için 500 kağıdınızı alirım. Noter sözleşmesi...

Var mısınız. ?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Efe

ust balkonuda boya yada kelemala kaplasınlar da beton gorunmesın ınsallh
boyuyorlar ama griye prekast rengi neredeyse öyle kalır oralara pankart vs bişeyler serilir maç günleri o ebatta görünmez oralar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Cemil-T

sabreti evedönüyoruz şeklinde değiştir bence :icool:
Harbiden yaaa zafer sarhoşluğu var biraz
Sağolasın uyandırdın

#evedönüyoruz

Çevrimdışı harun1903

Bu kombine başkanın beyanatına eleştirilerden baygınlık geldi.

Foruma sanki rüzgar girdi, yalçın'lık yapıyor, keçeli giyininiliyor.

Önümüzdeki Koca Ormanı görmezden gelinip önümüze demirörmeye çalışanlar pirim yapıyorlar.

Hepsini ıssız adalı bir okyanusa davet ediyorum.

Saygılar.

Abi bardağımı alıp geliyorum  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

BLOK 423   SIRA 14  KOLTUK 31 hızlı aldım ama en arkadan almışım değiştiremedimde :((
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Cemil-T

Var kardesim olmaz mi  :) 411. Blok 1. Sira 17. Koltuk  :super:
Blok 410-sıra 18-koltuk hatırlamıyorum

#evedönüyoruz

Çevrimdışı happy_

Transparanlar kapalıdan devam ediyor, eskiaçığın üzeri en sona kaldı yine :)

Çevrimdışı ahmetx

Siyah loca koltuklarını şimdi gördüm ve malesef emanet gibi durmuş neden öyle olduğu hakkında bi bilgisi olan var mı bütünlüğü bozmuş ve bence beyaz olsalardı tribün daha uzun gözükürdü güzel olurdu
iç mimarın o anki kafasıyla ilgilidir açıklanabilecek bir tarafı yok bizim tarafımızdan.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK