Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483066 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı doctore

Arkadaşlar sizde çok iyi biliyorsunuzki ne zaman Beşiktaş ta iyi bir şeyler olsa hep içimizden birileri çıkar ve ortalığı karıştırır. bu hep böyle olmuştur.

sözüm o ortalık karıştırıcılara; hiiiç boşuna kıvranmayın arkadaş. artık o sizin at koşturduğunuz küçücük bir grupla eş gördüğünüz kulüp yok. iyi günde lay lay lom, kötü günde passolig protesto... şimdide vay efendim başkan şöyle demiş başkan böyle demiş. herkes sizin karın ağrınızı çok iyi biliyor. artık o devir bitmiştir. geçmiş olsun... 
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Cam korkuluğu yayına girmeden söyledi ama onumu kasdetti bilmiyorum led ekran olacak pazartesi başlanacak

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Led olayı iyi olacak ya ben yaza kalacak sanıyordum güzel görüntü olacak. Cam da artık yaza kalır napalim, yetistirebilirlerse yaparlar ama zor

Çevrimdışı Skywalker

Arkadaş ben Wow'dan beri takipteyim her gün mutlaka bakarım foruma muhabbetleri okurum daha 1 allahın gününün problemsiz geçtiğini görmedim. Her gün ayrı bir tartışma konusu yaşanıyor ama mutlaka büyük, küçük demeden birileri problem çıkarmayı başarıyor.
Fikret Ormanın dediği şey ortada bunda alınganlık yapacak bir şey yok resmen adamın söylediği şeyi çarpıtmaya çalışıyor bazı arkadaşlar. En önemli haftalara girmişken stadyum açılıyorken olacak şeyler değil, lütfen.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı akyıldız

locaya led gelecekte çatı ile stadın arasınada led gelecek deniliniyordu olacak mı o ?

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Renkliyim abi tamam. Siz en büyük Beşiktaşlısınız harikasınız, ben basım dik yürüdüm hep formamla dediğim için renkliyim eyvallah. Sanki başkanın icraatlerine bisey dedim, hadi bayiliyorsunuz. Bir sözünü yanlış buldum ve basım hep dik dedim. Başı dik olmayan, ezigiz zaten diyen var o alınmaz ben alinirim.Hiç bir renkliye başımı egmedim.  Ayıptır vallahi ayıptır bir sözden renkli olduk. Salak aptal diyen var onu ciddiye almıyorum seviyesiz zaten.

Ya kardeşim sen de amma demagoji yaptın. Senin niyetin belli, cımbızla laf seçmek. Yağmurlu günlerde ortaya çıkan şemsiyeciler gibi hemen çıktın su yüzüne. Yanlış bulduğun söz senin yanlış anlamandan kaynaklı. Adam gayet net bir şekilde konuştu. 29 yaşındayım, Demirören zamanında yeri geliyordu ben dik mik yürüyemiyordum, nereye yürüyosun, neyinle yürüyosun, tamam Beşiktaşlı olmak bizim için dik yürümeye sebeptir zaten ama o işler de öyle olmuyor işte... Şu an nasıl peki? Var mı hiç böyle dik yürüyemediğimiz zamanlar? Ben 2 senedir şampiyonluğu kaçırmamıza rağmen yine dik yürüdüm. Çünkü artık iyi yönetilen bir takımım var!

Daha çok şey yazarım da senin önce bakış açını değiştirmen lazım...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ahmett.67

Divan'da çalışan kuzenim gönderdi, 1 saat öncesi..

Sahada su birikintisi yok. Drenaj iyi :ok:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar sizde çok iyi biliyorsunuzki ne zaman Beşiktaş ta iyi bir şeyler olsa hep içimizden birileri çıkar ve ortalığı karıştırır. bu hep böyle olmuştur.

sözüm o ortalık karıştırıcılara; hiiiç boşuna kıvranmayın arkadaş. artık o sizin at koşturduğunuz küçücük bir grupla eş gördüğünüz kulüp yok. iyi günde lay lay lom, kötü günde passolig protesto... şimdide vay efendim başkan şöyle demiş başkan böyle demiş. herkes sizin karın ağrınızı çok iyi biliyor. artık o devir bitmiştir. geçmiş olsun... 

bu yakıştırmalar çok komik oluyor ama şu kadarını söyleyim bu sefer ortalığı karıştıran dikkatsiz konuşmasıyla Başkan'ın kendisi oldu..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Divan'da çalışan kuzenim gönderdi, 1 saat öncesi..
Yarın akşam sahanın yarısı hibritlenmiş olur.Gelecek Perşembe günüde hibrit işi tamamlanır..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tamamdır @Erdinç  :ok:
Yanlış olmuş sanırım. Deniz Aydoğdu'nun bir öncesi olması gerekiyordu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı minsk kartali

"biz o kör talihimizi kırdık.. artık görüyorsunuz Beşiktaşlılar sokakta dik yürüyorlar, formalarıyla yürüyorlar.. o öyle ezilmiş durumda değiliz.."
Aynen oyle. Hepimiz daha onceki senelerden daha guvenli daha gururlu icimiz kipir kipir haldeyiz. Diger takimlar bile kiskaniyor su an bizi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan renkli basın. :akuma:

Sezon sonu "Şampiyon Beşiktaş !" diye bağıracaksınız lan hepiniz.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı minsk kartali

Ya kardeşim sen de amma demagoji yaptın. Senin niyetin belli, cımbızla laf seçmek. Yağmurlu günlerde ortaya çıkan şemsiyeciler gibi hemen çıktın su yüzüne. Yanlış bulduğun söz senin yanlış anlamandan kaynaklı. Adam gayet net bir şekilde konuştu. 29 yaşındayım, Demirören zamanında yeri geliyordu ben dik mik yürüyemiyordum, nereye yürüyosun, neyinle yürüyosun, tamam Beşiktaşlı olmak bizim için dik yürümeye sebeptir zaten ama o işler de öyle olmuyor işte... Şu an nasıl peki? Var mı hiç böyle dik yürüyemediğimiz zamanlar? Ben 2 senedir şampiyonluğu kaçırmamıza rağmen yine dik yürüdüm. Çünkü artık iyi yönetilen bir takımım var!

Bravo kardesim. Yağmurlu günlerde ortaya çıkan şemsiyeciler gibi hemen çıktın su yüzüne. benzetmene de hayran oldum. cuk oturmus. @DaldanSarkanElma

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Başkan İstifa  :ebebe: :ebebe:

Cımbızla iki kelimeyi alıp yaygara yapıyorlar.

Adam stadı yapmış. Takımda gomez, sosa, töre, oğuzhan, boyko, olcay, tolga, tolgay, atiba başkan, tosun, kerim. yazmadığım diğer oyuncular. Böyle karakterli, kaliteli ve temiz oyuncu topluluğu var.

Bence ilk iki senesinden sonra bu işi öğrendi.
Yapılmaz denilen stadı kendi yerine yaptı. Ben Antalya dayım ama inanın bence en büyük başarı o.
Önceki yönetimler ne yaptı. Süleyman Başkanın yaptıkları üzerinde bir değişiklik yapıldı mı. Tesislerin hepsi yenilendi.

Manchester city'nin tesislerine bakın. Tesis çok önemli bence.

Röportaja gelince;
Saçmalamayın yahu .

Adam en doğrusunu konuşmuş. Ben de dinledim. Nasıl anlamak istiyorsan cümleleri o şekilde anlar insan.

Töre hakkında da doğru konuşmuştur.
Fikret Orman' ın hataları olduğunu bende düşünüyorum. Kim hatasızdır ki. Siz hiç işyerinde hata yapmazmısınız.
Bence günümüzde Beşiktaş Başkanı olabilecek tek insan.

Bu şekilde kulübü yönetmeye devam ederse bence 10 sene daha başkan olmalı.

Çevrimdışı erdal.ozcimen

Herkesin kombine yada bilet aldığı koltukta oturması olayını destekliyorum ama aklıma takılan bir nokta var; fotoğraflarda koltuklar üzerinde hiç numara göremedim. Acaba koltuklar üzerinde numaralar var mı yoksa daha sonra mı takılacak?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yanlış olmuş sanırım. Deniz Aydoğdu'nun bir öncesi olması gerekiyordu

:ok:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aynen oyle. Hepimiz daha onceki senelerden daha guvenli daha gururlu icimiz kipir kipir haldeyiz. Diger takimlar bile kiskaniyor su an bizi.

ona bir itirazımız yok ama biz de diyoruz ki o senelerde de ezilmiş değildik, yine formamızı giyiyor ve dik yürüyorduk

Çevrimdışı ahmett.67

Başkan şu anda yeni stadı bitirmiş olmanın verdiği psikolojik rahatlama, öforik durum etkisi altında bulunuyor. Beşiktaş'ın geleceğini ekonomik anlamda rahatlatan  biziz şeklinde düşünce içersinde. Artık parasız, ezik bir klüp olmayacağız diyor. Stata parası olan girer, bedavacı giremez diyor. Kendisine bu anlamda hak vermek lazım.  Zor olanı başaran böyle bir ego tatminine girer, normaldir.

Çevrimdışı minsk kartali

"Soru: Mayis'ta secim var ?
Fikret Orman : Besiktas baskanligina ciddi adamlarin aday olmasi lazim . Burasi ciddi bir kulup. "
Ruzgar Sagnak'a fena carpmis lafi .

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Hocam benim hiç bir derdim yok. Birilerinin sırf bi söz yazdığım için dediklerinin yakıştırdıklarının hiç biri değilim. Renkli de yazıldı, bedavacı da yazıldı. Allaha şükür üni 1'deyken mi 2'deyken mi ne çalıştığım tüm paramla aldım kombinemi daha inşaat yeni başlamışken. Sizin yazınız üzerinden genel yazıyorum kusura bakmayın ama kimse kimseye gereksiz yakıştırmalar yapmasın ciddi çok yanlış oluyor. Ben bir cümle yazdım, bana göre kurduğu cümle yanlış. Siz dik yürüyemiyordum dersiniz ben dik yürüyordum derim. Bu benim kendi düşüncemdir, burda ne başkan istifa etsin dedim ne de renkliyim de Beşiktaş'ı karıştırdım. Herkes biraz daha ne dediğine dikkat ederse iyi olacak. Ben sadece başlık kirletildi özür dilerim, genelde cevap yazmamaya gayret ettim kutsalım olan Beşiktaşlılığıma laf edilmesine rağmen. Başka da birşey yazmıcam başlık kirlenmesin diye isteyen istediğini vicdanına sığacak şekilde desin.

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Hiç kimse kendini kandırmasın, beleş kombinelerden geçinip hatta çarşıda mekan sahibi olanları herkes biliyor. Y.d döneminde zengin başkan para verdi ve geldiğimiz durum ortada,tabiki taraftar para vercek ve kulüp iyi sporcu alacak .8 yıl önce 15 yaşındaki kızım ve kendim için kapalı alttan 2tane kombine aldım ailece gidelim diye, kadın tuvaletinden erkek çıktı ve yerler 2cm sidik içindeydi.Kızım bu yüzden bir daha maça gelmedi ve bende 1 kombine aldım.O günleri hatırladıkça şu konuşulanları hayretle okuyorum.Lütfen çabuk unutanlardan olmayın....

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı eronimo18

Ergin Aslan ???

yazdiklariniz olmadi diyemem ama bircok konuda ki genellemelerinize katilmiyorum ... Besiktas iyi kadrosu oldugu her sene ya bir ya ikinci olmustur ... taraftara sucu bulmak en kolayi aninda kotu cocuk yaparsiniz cok basit ama cozum degil ... basari icin para sart ok kabul ama her parasi olanda basarili olmuyor burda trubun sucundan cok yonetim sucu vardir bu acik ve net gorulmustur aksi iddia bile edilemez son 20 yilin 15 yili cok kotu yonetildik ... hala daha bunun acisini cekiyoruz ... bu arada 36 yasindayim benim bildigim Besiktas taraftari oturup cekirdek yiyerek hakemin yanlis kararina uuuuuu diye ugultu verecek bir taraftar grubu degil ... icerideki de disaridaki de genelde de butun basarisizligin ana nedeni kotu yonetiliyor olmamizdir... kaldiki neredeyse kufur edilmeyen stadyum yok ! bu bizim taraftarimizin degil ulke olarak hepimizin zaafi bence ... cok seyler yazabilirim aslinda ...
HADİD - 20

Çevrimdışı Erdem Çözer

Valla bu işi başına ben açtım. Tekrar tekrar emeklerine sağlık

rica ederim abi işe yararsa ne mutlu bana..