haddime düşmez belki düşüncelerimi duygularımı yazmak, 3 yıldır burda olan abilerim varken fakat dayanamıyorum, üzülüyorum çünkü ..
arkadaşlar başkan dior ki " Beşiktaşlılar sokakta dik yürüyorlar artık , ezilmiş durumda değiller... " nerde bu sözünde yanlışlık ??
ilk önce 3 maçlık biletler konusunda eleştirildi, şimdide havadan kelimeler uydurularak yıkıcı bir şekilde eleştiriliyor :(
ben artık burayı dahi takip ederken bu tip eleştiri yapanlara dair şunu düşünücem
1. ya bu kişiler karakter olarak negatif ve eleştiri odaklı insanlar ( böyle insanlar hele ki bizim ülkemizde çok fazla ) veyahut
2. bu kişiler Beşiktaş ' lı değil kötü niyetli ,renkli takımlardan biri vs vs ama amacı kötü .. bunun ötesinde ben artık inanın saygı gösteremiyeceğim bazı yorumlara çünkü ;
adam allah aşkına daha napsın söyler misiniz? deli dumrul gibi gözünü kapattı stadı yaptı, geçen senede bu senede türkiye de futbol oynayan tek takımı oluşturdu, ki bunlarıda bir ekiple yaptı zaten tek başına yapması mümkün değildi.
cidden farkında değil miyiz acaba ? dünyaya örnek olacak bir klübü oluşturmaya doğru emin adımlarla gidiyor kartalımız !
bir diğer düşüncem de genel olarak endüstriyel futbolun olumsuz taraflarından bahsediyoruz peki şunu hiç düşünüyor muyuz? seba döneminde endüstriyel futbol olmadıgı için sadece türkiye liginde muhteşemdik, bir düşünün lütfen şimdi olan parasal imkanlar sebanın elinde olsa o takım barcelonaya , arselana, bayerne 3-5 atmaz mıydı ??
işte bence öyle bir döneme çok yakınız , hep söylüyorum başkan ve ekibi bozulmazsa , başka türkiyeye ait pislikler önüne gezmezse bu klübün ..
seba döneminde olmayan şimdi olan fırsatlar ne derseniz ; eğer başarılı bir klüp oluşturursan dünyanın her yerinden taraftarın olabiliyor, ve her yerden sana gelir akabiliyor , artı türkiyedeki klüplerin gelirleride müthiş bi artış sağladı ..
ve çok uzattım ama şunuda söylemek istiyorum ben dahil birçok arkadaş Beşiktaş' ın bügünlerin dede sponsor ürünleri kullanıyor , bir düşünün hayal edin sürekli başarılı bir klüp var bu ülkede Beşiktaş cimpom kanaryacık olsun farketmez hangisi olursa olsun , sizce bu halk bu taraftar , tuvalet kağıdından kalacağı otele, ordan gsm hattına ordan bankasına kadar kullanacağı markaları ürünleri, o başarılı klüple, klübüyle alakalı olsun istemez mi ? ispanya da, ingiltere de, almanya da, bunun olacağını sanmıyorum ama biz duygusal bi milletiz biz de bu olur işte ..
yıllardır sabrettik, güneşli günler değil güneşe bence çok yaklaştık sadece sabır ve ; taraftarı, yönetimi, futbolcusu buna inanalım artık arkadaşlar .
çok yazdım afedersiniz ama içimde tutabilen biri değilim işte
sevgiler
can