Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482669 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdinç

@Erdem Çözer  hocam rica etsem benide eklermisin 121. blok 19. sıra 16. koltuk erdinç bal :)

Çevrimdışı Yiğit

Ya biz renkliyiz, biz irlandaliyiz, Neden? Çünkü formamla hep dik yürüdüm dedim. Ama Beşiktaş'ın başkanı "ARTIK sokakta formalariyla başladı dik yuruyorlar" diyebiliyor. Valla ben de diyorum ki ben "artık" değil hep basım dik formamla yürüyordum. 8 yediğimiz maçtan sonra da onca yaşanan olaydan sonra da ilk okulda bile millet dalga geçerken basım dikti. Ama ben renkliyim içimizdeki irlandaliyim neden ya neden? Bu kadar basit mi sizin insanları bu şekilde sınıflandırmanız? Kimsiniz abi siz? Başkanla hiç bir derdim yok beni öyle bir sınıfa da koymayin boşuna. Ben denilen söze cevabımı verdim. Kendiniz de farkindasiniz yanlış laf etti. Hayır öyle demek istemediyi dahi anlarım ama insanları renkli, irlandalı, başkan dusmani diye ayırmayı bırakın.

Hangi kelimeyle ayırmışım insanları? Renkli, İrlandalı kelimelerini nereden çıkarttınız?

Çevrimdışı selçukaras

Konuşmanın tamamını dinlemeyenler ya da sadece kelime kelime cımbızlayanların başkanın konuşmalarına takılmadı çok normal. Başkan biraz iş adamı ağzı ile ve yaşı gereği konuşuyor. Bizim jenerasyonun ezik kelimesinden algıladıkları ile o yaştaki insanların algıladıkları çok farklı. Başkan borcumuzu ödeyemeyecek durumda değiliz, başımız dik, kimseye ezilmiyorum minvalinde konuştu. Saray takımı yakıştırmasını da bir kalite varsa o da Beşiktaştadır demeye getirdi.

Adam dinlememis biri diyorki. Baskan bize ezik dedi. O gerizekali aptalda aaa baskan bize ezik dedi. Vay şöyle vay böyle harbiden salaklar yaa.

Adam daha tarihimizi bilmiyor. Arabacilar takimi nerden geliyor onu bilmiyir. Saray cocuklari spor idmanlarina nasil neyle gelmis bilmiyor. Saray cocuklari asalet zenginlik güç nereden geliyor onlari bilmez salak konusur. Baskanin dedigini anlamaz. Ne demek istedigini bilmez. Yok biz halkin takimiyiz ne sarayi falan. Illaki oyle halkin takimidir. Ama salaklarin adami degiliz ergenlerin takimi drgiliz ve olmayacagiz.

Çevrimdışı cn

haddime düşmez belki düşüncelerimi duygularımı yazmak, 3 yıldır  burda olan abilerim varken fakat dayanamıyorum, üzülüyorum çünkü ..
arkadaşlar başkan dior ki " Beşiktaşlılar sokakta dik yürüyorlar artık , ezilmiş durumda değiller... " nerde bu sözünde yanlışlık ??
ilk önce 3 maçlık biletler konusunda eleştirildi, şimdide havadan kelimeler uydurularak yıkıcı bir şekilde eleştiriliyor :(
ben artık burayı dahi takip ederken bu tip eleştiri yapanlara dair şunu düşünücem
1. ya bu kişiler  karakter olarak negatif ve eleştiri odaklı  insanlar ( böyle insanlar hele ki bizim ülkemizde çok fazla )  veyahut
2. bu kişiler  Beşiktaş ' lı değil kötü niyetli ,renkli takımlardan biri vs vs ama amacı kötü .. bunun ötesinde ben artık inanın saygı gösteremiyeceğim bazı yorumlara çünkü ;

adam allah aşkına daha napsın söyler misiniz? deli dumrul gibi gözünü kapattı stadı yaptı, geçen senede bu senede türkiye de futbol oynayan tek takımı oluşturdu, ki bunlarıda bir ekiple yaptı zaten tek başına yapması mümkün değildi.
cidden farkında değil miyiz  acaba ? dünyaya örnek olacak bir klübü oluşturmaya doğru emin adımlarla gidiyor kartalımız !

bir diğer düşüncem de genel olarak  endüstriyel futbolun olumsuz taraflarından bahsediyoruz peki şunu hiç düşünüyor muyuz? seba döneminde endüstriyel futbol olmadıgı için sadece türkiye liginde muhteşemdik, bir düşünün lütfen şimdi olan parasal  imkanlar sebanın elinde olsa o takım barcelonaya , arselana, bayerne 3-5 atmaz mıydı ??
işte bence öyle bir döneme çok yakınız , hep söylüyorum başkan ve ekibi bozulmazsa , başka türkiyeye ait pislikler önüne gezmezse bu klübün ..

seba döneminde olmayan şimdi olan fırsatlar  ne derseniz ;    eğer başarılı bir klüp oluşturursan dünyanın her yerinden taraftarın olabiliyor, ve her yerden sana gelir akabiliyor , artı türkiyedeki  klüplerin gelirleride müthiş bi artış sağladı ..

ve çok uzattım ama şunuda söylemek istiyorum ben dahil birçok arkadaş Beşiktaş' ın bügünlerin dede  sponsor ürünleri kullanıyor , bir düşünün hayal edin sürekli başarılı bir klüp var bu ülkede Beşiktaş cimpom kanaryacık olsun farketmez hangisi olursa olsun  , sizce bu halk bu taraftar , tuvalet kağıdından kalacağı otele, ordan gsm hattına ordan bankasına  kadar  kullanacağı markaları ürünleri, o başarılı klüple, klübüyle alakalı olsun istemez mi ? ispanya da, ingiltere de, almanya da,  bunun olacağını sanmıyorum ama biz duygusal bi milletiz biz de bu olur işte ..

yıllardır sabrettik, güneşli günler değil güneşe bence çok yaklaştık sadece sabır ve ;  taraftarı, yönetimi, futbolcusu buna inanalım artık arkadaşlar .

çok yazdım afedersiniz ama içimde tutabilen biri değilim işte

sevgiler
can

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ne çok gaza gelmeyi seven insan var böyle...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Hangi kelimeyle ayırmışım insanları? Renkli, İrlandalı kelimelerini nereden çıkarttınız?

Başkan icimizdekilerle mücadele ediyoruz demiş, bugün bir kez daha doğruluğunu gormusuz. Gerisi forumun geneline zaten. Sayfalarca renkli ,irlandali deniyor

Çevrimdışı Kalyoncu

Aslında başkanın her dediği doğru imzamıda atarım insanların gücüne giden yüzlerine vurdu ya arka arkaya birden kaldıramadılar ağır geldi.biz içimizdeki irlandalıları temizlemeliyiz.hala ezilmiş hissediyorsun Yalanmı aziz şampiyonluğu çalacak TFF oyun oynuyo gs nin lobisi var fenerin medyası var felan taraftarda aşırı tramva var ama gel görki ezilmiş hissediyolardı artık hissetmiyolar dedi diye laf oldu hatta ben biraz daha ileri gideyim taraftarın çoğu hala ezilmiş hissediyor biriside yok desin araştıralım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zorhba

Baskanimizin aciklamalarini dinleyemedim ancak konusma metnini okuyabildim. Foruma cok yazmiyorum genelde isin okuma kismindayim yazdigim 3-5 seyin hepsi de statla ilgiliydi ama bugun ben de baskanimizin konusmasiyla ilgili bir kac sey yazmak istedim.

Ilk olarak ''ezik'' kelimesinden baslamak istiyorum. Ben burada Fikret Baskanin demek istedigi seyleri gayet iyi anliyorum fakat kullandigi kelime secimi yanlis olmus eminim kendisi de soyledikten hemen bir kac saniye sonra farkina varmistir. Oncelikle yillardir renkliler tarafindan dondurulen ucuncu ucuncu ucuncu diye akillari sira bir geyik var. Takim lider ve dolu dizgin giderken '' Ya bunlar nasilsa son haftalari cikaramaz'' gibi ici bos laflarla hem disarda hem medyada yaratilan algi var yilllardir ve bu ister istemez hem taraftari hem takimi olumsuz etkiliyordu(bence). Son olarak da Beşiktaş ne zaman iyi gitse ona karsi birlesen sari kardesler var. Bakin kardesler diyorum cunku onlarin bu ezeli rakiplikleri ezeli dusmanliklari Beşiktaş iyi gidene kadar. Burda herkesin bir isi gucu var kimi ogrenci kimi isci kimi patron hangimiz bu sari kardeslerin Beşiktaşimiz iyi giderken kenetlendigini gormedik ki? Okulda, iste, bi kafeyeryada, raki masasinda her birimiz buna sahit olmusuzdur. Gel gelelim bu insanlarla 1 2 kere seviyeli bir tartismaya girmeyi denedigimizde anlamazlar anlamak istemezler ve artik buyuk Beşiktaş taraftari bu andavallara laf anlatmak yerine susmayi tercih ediyor muhattap olmuyor. Çunku Beşiktaş taraftari buyuklugun sportif basaridan ibaret olmadigini cok ama cok iyi biliyor. Baskanimiz da buna bana kalirsa yanlislikla eziklik demis ama benim nacizhane dusunceme gore anlatmak istedigi tam olarak bu.

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

ÇÖZEMEZLER, KÖRDÜĞÜMSÜN SEN!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam dinlememis biri diyorki. Baskan bize ezik dedi. O gerizekali aptalda aaa baskan bize ezik dedi. Vay şöyle vay böyle harbiden salaklar yaa.

Adam daha tarihimizi bilmiyor. Arabacilar takimi nerden geliyor onu bilmiyir. Saray cocuklari spor idmanlarina nasil neyle gelmis bilmiyor. Saray cocuklari asalet zenginlik güç nereden geliyor onlari bilmez salak konusur. Baskanin dedigini anlamaz. Ne demek istedigini bilmez. Yok biz halkin takimiyiz ne sarayi falan. Illaki oyle halkin takimidir. Ama salaklarin adami degiliz ergenlerin takimi drgiliz ve olmayacagiz.
Hocam salak, aptal filan yakışmıyor bu kelimeler. 37 yaşındasın biraz daha dikkatli lütfen. Bilmiyorlarsa da öğretmek sizin bizim görevimiz, bu şekilde öteleyerek kimseye fayda sağlayamazsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cadavra

Taraftar musteri deildir ne demektir ya tabiki musteridir fb nin en dandik macinda en dandik yerini 100 tl den satio bileti ben bedavaya stada giriyim bagiriyim bana beles olsun böle sacmalik olabilir mi yahu ondan sonra vay efendim biz nie şampiyon olamiyoruz yildiz transfer neden olmuyor ben ucuza veya beles girecegime 200 tl veren adam girsin maça ben evdede izlerim kulübün kasasina para girsin bende ürün alirim elimden geldigince stadda izlemek herkes ister ama bunun bi maaliyeti olmali avrupadaki dier kuluplerin taraftari taraftar deilmi dunya para veriyolar maci izlemeye kulüp basarli olsun sampionluklar gelsin diosak bu kapitalist sisteme ayak uydurmak zorundayiz kimse kasimiza gozumuze gelmez paraya bakar para endeksli bi yapida taraftar musteri deil diosak kusura bakmayin basariyi ruyamizda görürüz biletler ucuz olsun veya bedavaya girelim localarida aynen öle yapalim sonrada basari nie yok demek hakkimiz olsun yok öle bi dünya...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı minsk kartali

Ya biz renkliyiz, biz irlandaliyiz, Neden? Çünkü formamla hep dik yürüdüm dedim. Ama Beşiktaş'ın başkanı "ARTIK sokakta formalariyla başladı dik yuruyorlar" diyebiliyor. Valla ben de diyorum ki ben "artık" değil hep basım dik formamla yürüyordum. 8 yediğimiz maçtan sonra da onca yaşanan olaydan sonra da ilk okulda bile millet dalga geçerken basım dikti. Ama ben renkliyim içimizdeki irlandaliyim neden ya neden? Bu kadar basit mi sizin insanları bu şekilde sınıflandırmanız? Kimsiniz abi siz? Başkanla hiç bir derdim yok beni öyle bir sınıfa da koymayin boşuna. Ben denilen söze cevabımı verdim. Kendiniz de farkindasiniz yanlış laf etti. Hayır öyle demek istemediyi dahi anlarım ama insanları renkli, irlandalı, başkan dusmani diye ayırmayı bırakın.
goygoyun dibine vurdun bugun. Birak bu ucuz romantizmi. Baskan daha once basimiz egikti mi dedi?  artik dik yuruyoruz demek gururla yuruyoruz demek. cunku ortada gurur duyulacak bir eser var. gurur duyulacak bir takim var. konusulanlari, yazilanlari, mecazi  anlamadigin gibi , ustune Irlandali gibi renkli gibi soylenmemis kelimeleri de katip onun uzerinden yuruyorsun. @SerhanÖzdemir

Çevrimdışı Yiğit

Başkan icimizdekilerle mücadele ediyoruz demiş, bugün bir kez daha doğruluğunu gormusuz. Gerisi forumun geneline zaten. Sayfalarca renkli ,irlandali deniyor

Bu söyleminizden kelimeleri farklı yorumlama yöneliminiz olduğu görülüyor. Teşekkürler açıklamanız için.

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 25 Mart 2016, 13:11:49
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Kongre üyelerine 3 bilet beleş muhabbeti var. Bilgisi olan?

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Renkliyim abi tamam. Siz en büyük Beşiktaşlısınız harikasınız, ben basım dik yürüdüm hep formamla dediğim için renkliyim eyvallah. Sanki başkanın icraatlerine bisey dedim, hadi bayiliyorsunuz. Bir sözünü yanlış buldum ve basım hep dik dedim. Başı dik olmayan, ezigiz zaten diyen var o alınmaz ben alinirim.Hiç bir renkliye başımı egmedim.  Ayıptır vallahi ayıptır bir sözden renkli olduk. Salak aptal diyen var onu ciddiye almıyorum seviyesiz zaten.

Çevrimdışı Yasin A.

Divan'da çalışan kuzenim gönderdi, 1 saat öncesi..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Başkanın stadla alakalı dediklerini biri özet gecermi.. Kat arası led ekranlar.. Cam korkuluklar vs bişe konuşuldumu??

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer  hocam rica etsem benide eklermisin 121. blok 19. sıra 16. koltuk erdinç bal :)

tamamdır @Erdinç  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

goygoyun dibine vurdun bugun. Birak bu ucuz romantizmi. Baskan daha once basimiz egikti mi dedi?  artik dik yuruyoruz demek gururla yuruyoruz demek. cunku ortada gurur duyulacak bir eser var. gurur duyulacak bir takim var. konusulanlari, yazilanlari, mecazi  anlamadigin gibi , ustune Irlandali gibi renkli gibi soylenmemis kelimeleri de katip onun uzerinden yuruyorsun. @SerhanÖzdemir
2-3 mesaj yazdım bugün goy goyun dibine vurmuş oldum. Çok değil az geriye gidin hatta daha yeni renkli yazan var. Hatta salak aptal yazan var. Bunları bile görmezden geliyorsunuz durumunuz ortada adam daha aynı sayfada yazmış. Ucuz romantizm yaptığım yok basım dik yuruyorum hep diyorum, sen öyle anlamışsın ben böyle. Ve yazdığım tek cümle de basım dik yuruyorum hep oldu başka bisey yoktu.

Çevrimdışı haskolu

Çok uzattınız yahu. Başkan ne demişse demiş. Ne yapalım şimdi, istifamı etsin. Birsonraki kongrede "sen böyle demiştin" der seçmeyiz olur biter.
Stadtan bilgi bekliyoruz bu başlıkta dörtgözle.

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Fırat Günayer in periscope hesabından yayını arkadaşlar.
Röportaj sonrası biraz bilgi de vermiş.

https://www.periscope.tv/w/1vOxwQLlVVdGB

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Divan'da çalışan kuzenim gönderdi, 1 saat öncesi..
Baya ilerlemiş hibrit yarılanmış gibi duruyor

Çevrimdışı selçukaras

Hocam salak, aptal filan yakışmıyor bu kelimeler. 37 yaşındasın biraz daha dikkatli lütfen. Bilmiyorlarsa da öğretmek sizin bizim görevimiz, bu şekilde öteleyerek kimseye fayda sağlayamazsın.

Kusura bakma özür dilerim. Ama ne yapayım ya adam 20 25 yaşında ne okudugunu anlıyor ne dinlediğini anlıyor. Birşey duyuyor hemen boş boş yazıyor. Araştırma yok öğrenme yok. Ben başkanı körü körüne savunmuyorum her insanin yanlışı hatası olur. Ama hemen siliyoruz yok ediyoruz. Benim başkana katıldığım konu. Ee stada gelme 3 sene ona isyan buna isyan. Sonra en güzel yere gel once protesto et sonra hazıra kon.

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkanın stadla alakalı dediklerini biri özet gecermi.. Kat arası led ekranlar.. Cam korkuluklar vs bişe konuşuldumu??

Cam korkuluğu yayına girmeden söyledi ama onumu kasdetti bilmiyorum led ekran olacak pazartesi başlanacak

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

"biz o kör talihimizi kırdık.. artık görüyorsunuz Beşiktaşlılar sokakta dik yürüyorlar, formalarıyla yürüyorlar.. o öyle ezilmiş durumda değiliz.."
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba