Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481682 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

goy goy yapmayın renkli medya gibi.. başkanın demek istediklerinde birşey yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu mantık da bana göre yanlış taraftar=müşteri mantığı

Romantizmi bırakmak lazım, endüstriyel futbolda taraftar müşteridir.

Sen işler yolunda gitmediğinde ödediğin paranın karşılığını alamadığını düşünerek takımı ve yönetimi protesto etme hakkını kendinde görüyorsan, müşterisindir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Led haberi güzel,bu sezon beklemiyordum
Tribün ayrımı konusunu inşallah sadece alt kat için çözmezler locadan dolayı,üst katlarda da hallolması lazım

Dipnot: 1) Töreyi kamera karşısında eleştirmesi hoş değil
2) Hiçbir sebeple Beşiktaşlı olduğumuzdan,aldığımız sportif sonuçlardan "eziklik" hissetmedik,"başarısızlıktan" dolayı üzüldük
Yönetimlerden,oyunculardan teknik kadrodan utanç duyulabilir ama bu durum o kişilerin kendisinedir,Beşiktaş'a değil
Ayrımını yapması lazım sayın Başkanın 

Çevrimdışı KCKF

Sevgili KCKF ve Onur Turan kardesim,tesekkurler cevap verdiginiz icin.Yurtdisinda yasiyorum,internet ortamindan bileti alabilme durumum nedir peki? Passo'nun sitesinden mi yapacagim?
Evet dostum. Passo.com.tr'den kombinenin yüklü olduğu hesapla girip bilet alacaksın. Sonra kardeşinin TC numarasını yazıp biletini aktarabilirsin. Çok basit bir işlem.
KCKF^^<3

Çevrimiçi LORDBJK

Valla şu ana kadar stat en az 43.000 olur diyordum daha sonra deniz tarafındaki kale arkası da yükseltilip 45.000'ni bulur diye düşünüyordum.Başkan 41.903 deyince içim öyle bir cız ettik'i anlatamam  :bawling:  Peki o kadar merdivenler küçüldü çatallar kalktı 1903 Tribünü 2 sıradan 4 sıraya çıktı diye sevinirken nasıl oldu bu iş hiç anlamıyorum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

var aslına bakarsan, ben çarşıyı stadımda istemiyorum demek istiyor,ama söyleyemiyor, çok açıktı yani.

bu çok ciddi bir çarpıtma oldu.. söylediklerinin alakası yok bununla.. ima bile etmedi.. amacın ne tam olarak?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

var aslına bakarsan, ben çarşıyı stadımda istemiyorum demek istiyor,ama söyleyemiyor, çok açıktı yani.

Bunu nereden çıkardın? Dedikleri çok net. Çarşı para verirse stada girer, yoksa stada giremez.

Çevrimdışı canergiray77

Aga yılda 6.000$ vermekte cok koyar adama be.  :bandit:
parası olan adama koymaz be abi :D @Fatih
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı baro19

:claps:  :claps:

Çevrimdışı yigitcan1903

paran yoksa demedi çarpıtmayalım.. "istemiyorsan, yaşanan durumdan memnun değilsen paranı iade edelim, kuyrukta yüzbinler bekliyor" dedi.. çok da doğru söyledi
Neresinden tutsan elinde kalır
"Müşteri bol sana mı kaldık" demek bu
Kombineleri gözü kapalı hafriyata alan adama vefasızlık
Kötü günden Allah korusun ama yine olursa bulabilecek mi bakalım o yağlı müşteriyi
Gemiyi ilk onlar terk eder

Çevrimdışı gastrula

Cem Dizdar Trt Spor'da Kart 1903, Kombine önceliği, Passo'dan önceki maçlara giden kişilerin bilgilerine nasıl ulaşılacağı ve danıştayın "passo ile ilgili verdiği karar" hakkında konuşuyor.
Haksız da sayılmaz.

Bence bu konuda Cem Dizdar biraz bel altı vurmaya çalışıyor. Sonuçta kişisel bilgilerin korunması sebebiyle kimin hangi maça gittiği bilgisine ulaşılamazsa küfür sebebiyle bir tribündeki insanlara sonraki maçlarda ceza verilemez. Hukukçu değilim yanlışım varsa düzeltsin bilenler ama bu kişisel veriler yaş, doğum yeri vs tarzı bilgiler olsa gerek.

bunun dışında başkanın iyi bir insan ve kulüp başkanı olduğunu, ancak çok kötü bir politikacı olduğunu düşünüyorum. Kafasından geçen her şeyi açık açık dile getirmesi çok yanlış.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 11:59:44 gastrula ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Neresinden tutsan elinde kalır
"Müşteri bol sana mı kaldık" demek bu
Kombineleri gözü kapalı hafriyata alan adama vefasızlık
Kötü günden Allah korusun ama yine olursa bulabilecek mi bakalım o yağlı müşteriyi

müşteri değil kulübüne o 3 maçı feda edecek, destek verecek taraftar bol..

Çevrimdışı onurturan

Sevgili KCKF ve Onur Turan kardesim,tesekkurler cevap verdiginiz icin.Yurtdisinda yasiyorum,internet ortamindan bileti alabilme durumum nedir peki? Passo'nun sitesinden mi yapacagim?
ewet abi aynen

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bunu nereden çıkardın? Dedikleri çok net. Çarşı para verirse stada girer, yoksa stada giremez.
+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkanın konuşmasını baştan sona dinleyip birleştirdiğinizde hiç nir problem kalmıyor. Böyle parça parça çekip cümleleri alırsanız o senelerdir bizi bizden alan gazetecilerin amacına hizmet etmekten,rakiplerimize malzeme olmaktan başka bir şey yapmış olmazsınız. Tamam biz halkın takımıyız ama saraylara layığız eziklenmeye gerek yok dedi başkan.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erdemm

İzlemeyenler ve izleyemeyenler için programın kaydı linki var mı acaba?

Ne demiş ne dememiş biz de bakalım.. :)

Çevrimdışı Ensar

başkan çok doğru açıklamalar yaptı , renkli medya gibi laflari başka yerlere çekmeye bayılıyorsunuz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yigitcan1903

Valla çok zor
İyi günde bol olur o dediğin
Neyse Allah kötü gün göstermesin,hiç öğrenmeyelim akıbeti inşallah

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de sürekli bir feda etme muhabbeti var. Kimsenin elinden 3 maç alınmadı, önümüzdeki sene 11 Nisan sonrası maçlarıyla değiştirildi.

Ama Cem Dızdar ısrarla bir mağduriyet varmış gibi göstermeye çalıştı.

Sonra izleyicilerden bunun savunduğu şeye ters tepkiler gelmeye başlayınca afalladı. Önce "O soruyu soran kaç maça gitmiş ki?" diye fevrileşti, 4-5 dakika sonra "Ben onları savunuyorum, kendimi değil ki" diye yan çizdi.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 12:04:14 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Günaydın,

Tel örgülerle alakalı gelişmeler var. Sağolsunlar, kulüp yetkilileri de Başkan da ilgileniyor.

"Numaralı ve eski açığı ayıran alt kattaki teller tek kata indirilecek ve üst tarafı şeffaf olacak" şekilde projelendirilmiş. Bir hafta içerisinde iş tamamlanacak. Bizim yerimizi burası ilgilendirdiği için bu tarafından eminim, fakat aynı uygulama yüksek ihtimalle diğer bölümlere de yapılacak. Başkan da mimar da yapılan uygulamayı hiç beğenmemişler.

Değişiklik kesin, umarım stadın güzelliğine uygun bir düzenleme yapılır.

İşte bu çok güzel bir haber  :ok:
"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı Hunter1987

En iyisi başkan açıklama falan yapmasın artık.
laflarını ters anlayıp carptiran, ortalığı bulandıran bu kadar adam varken...

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı serdart

hibrit olayında nerede kaldık dün ile bugün arasında çok yol katedememiş gibi duruyor. ya da yarısını geçtiği için mi öyle zannediyorum bilemedim?

Çevrimdışı Erdem Çözer

açıklamaları ayrı ayrı değil bir bütün halinde tekrar dinleyin,ilk sorudan itibaren. zaten ilk soru bununla alakalıydı,sonra pasolig protestosu malum olduğu için gelenler ve gelmeyenler üzerinden yapılan eleştriler.. açıktı yani öküz altında buzağı aradığım yok, analitik düşünebilen herkes anlar bunu..bence başkanında çarşıyla bir derdi yok,ama derdi varmış gibi görünmek zorunda olduğunu düşünüyorum.

açıklamaları şu an tekrar dinliyorum, analitik zekam da iyidir ve bence sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun.. Çarşı ile sorunu olan başkanın store'larda Çarşı logolu ürün satması söz konusu olmaz.. Başkan'ın sorunu zor günde takımın arkasında olmayan, maça gelmeyen taraftarlarla ve sebebi ne olursa olsun Çarşı'da bunların başında geliyor.. Buradan Çarşı ile sorunu var, Çarşı'yı istemiyor gibi bir anlam çıkarmak ise çok zorlama oluyor.. Çarşı dışında da gelmeyen milyonlar var ve hepsine sitem ediyor adam

Çevrimdışı yigitcan1903

En iyisi başkan açıklama falan yapmasın artık.
laflarını ters anlayıp carptiran, ortalığı bulandıran bu kadar adam varken...

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Başkan lafın önünü arkasını düşünsün daha iyi
Bulunduğu makam kritik
Yoksa düzeltmek için çok takla atılması gerekecek
Bu paldır küldür konuşmaları çok fena andırıyor birini

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Eyvallah arkadaslar,sagolun cevaplar icin  :ok: KCKF ve Onur Turan  :)
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251