Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478121 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Cevabını bulamadım skorbord koltukların üstünde mi yoksa küfekilerin olduğu kolonlara mı monte ediliyor? :alala:
@alifuatduatepe
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

mebranlar 28 inde baslayacak 4 unde bitecek 1 haftada yapistirma islemi biter umarim
bitmesi lazım açılış maçının oldugu gün yağmur görünüyor istanbulda
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Şeffaf membran konusuna da cevap bulmuş oldum sonunda iyi bari öyle olacaksa.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Skorbordun konumunu begenemedim. :by2:
Bende :by2:

Çatının ic halkasinda karsilikli olmalıydı..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

kibrit makinamiz baya ilerlemis ay basi bitirmek uzere olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı asyakartalı

Cevabını bulamadım skorbord koltukların üstünde mi yoksa küfekilerin olduğu kolonlara mı monte ediliyor? :alala:
@alifuatduatepe
tribünün en üst sırasında ayakta duranlar olucaktır.alt kısımlarını göremicez skorbordun.korktuğum başıma geldi  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı GörkemGörkem

bitmesi lazım açılış maçının oldugu gün yağmur görünüyor istanbulda
Okadarda sanssız degilizdir heralde ya  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı harund1k3

tribünün en üst sırasında ayakta duranlar olucaktır.alt kısımlarını göremicez skorbordun.korktuğum başıma geldi  :s20: :s20: :s20:

Acaba eski acik ust tribunden veya yeni acik ust tribunden karsi scoreboard'u gorulemeyecek diye mi boyle birsey yaptilar ? Yoksa harbiden tuhaf duruyor bu sekilde :)

Çevrimdışı Erhan

Dün membrandaki vodafone logosu demoymuş.Yazı başlamamış daha haber gelince başlanıcak dedi çalışan personel.İnstagramdan yazmıştım cevap atmış.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dün membrandaki vodafone logosu demoymuş.Yazı başlamamış daha haber gelince başlanıcak dedi çalışan personel.İnstagramdan yazmıştım cevap atmış.
bende diyordum yazi neteye kayboldu
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı dj_dellyy

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  10 dk.10 dakika önce
Başkan Fikret Orman..
Yarın sabah TRTSPOR'da 10.30'da..
Vodafone Arena'dan canlı yayın..
Sorularınızı alayım..

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Yazıldı mı tam emin değilim. Yapay güneş ışığı panelleri stada geldi. Firma adı RA Turf Lighting Solutions

Çevrimdışı sallapati

Rıdvan Akar görüşümüzü dikkate almış @ahmetx  , @yigitcan1903  .. yazıyı dile getireceğim demiş... umarım modern bir fontla yazarlar yazacaklar ise

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı kadir137

Skorboard dan önce bu resmin nereye asılacağı önemli

Bu çok çok önemli bir mesele. Stadımızın belki de en olmazsa olmazı bu. Mutlaka çok özel bi yerde olmalı
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı serti67

bir vakıt bır sanatcıya heykel yaptırmak ıcın sparıs vermıstık bız unlu adı neydı bılmıyorum ne oldu o işşşş
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Rıdvan Akar görüşümüzü dikkate almış @ahmetx  , @yigitcan1903  .. yazıyı dile getireceğim demiş... umarım modern bir fontla yazarlar yazacaklar ise
ben bir tane örnek gönderdim Akar beye @sallapati
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı baro19

bir vakıt bır sanatcıya heykel yaptırmak ıcın sparıs vermıstık bız unlu adı neydı bılmıyorum ne oldu o işşşş
Anish Kapoor du galiba :D

Çevrimdışı Erhan

Yazıldı mı tam emin değilim. Yapay güneş ışığı panelleri stada geldi. Firma adı RA Turf Lighting Solutions

Vay be bu işlerde güneş doğmayan ülkeler profesyonelmiş demek ki :ok:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...