Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mehmetcan1903

şahsen loca ve 1903 tribünü koltukları simsiyah harika oldu  :ok: iyiki pikselli olmamış.. vip tribününün büyük koltuklarıyla beraber birde pikselli olması ne hale gelmiş  :alala: ayrıca her tarafımız piksel oldu yav gına geldi artık :lol:

Çevrimdışı fevzikececi

Üç sıra koltuk var. Yanları boş bırakmışlar. Aslında her locaya üçer koltuk daha takılabilir gibi görüyorum ama stada henüz gitmedim.

Loca için koltuk şart ama daha az loca daha çok vip koltuk olabilirdi özellikle alt katta. O zaman 100-150 koltuk artardı.

Meraktan soruyorum sizin locanın önünde kaç koltuk sırası sıgıyor?? Sizin loca sınırlarında 9 tane rahat sıgıyodur heralde..Fazladan loca koltukları takılcagına 1903 takılabilirmiydi die sordum.. zaten sizin loca koltuguna ihtiyacınız yoksa yapmaları gereksiz olur bence..

Çevrimdışı Efe

1903 tribünü ve viplerin toplamı 2000 koltuğu geçik biten vip orta bölümle beraber 3000 bine yakın
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 20:59:01 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kapalı üstten (özellikle 416 bloktan) kombine alan kimse var mı forumda? forum eski açıkta toplanmış gibi bir izlenim edindim, istanbul'a gelir gelmez kimseyi tanımadan etmeden, sahayı ortadan görürüm mantığıyla oradan kombine aldığıma üzülmeye başladım. inşallah maç önü filan tanışma imkanımız olur forum müdavimleriyle.
Forumda her tribunden kombineli var abi ama Genel olarak Eski acik 121.ci blokta toplanmis durumda forum geneli :ok:

Eski aciktan sonra sanirim en cok Yeni acikta sonra da kapalidan kombineli var gibi duruyor suan

Lakin Mac onu toplanti hemen hemen her mac yapiliyor tanisma firsatin fazlasiyla olur merak etme :ok:

Gaziler bufe onunde toplaniliyor genelde ve hemen goze carpiyor kalabalik..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Vip de biten görmediğiniz orta bölüm var

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Vip de biten görmediğiniz orta bölüm var

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evt  orta bölümde var onla beraber koltuk sayısı baya iyi bana göre 1903 tribünüde baya iyi çıktı 600 den fazla galiba göz kararı baktım vip ve 1903 tribünü maçlarda iş görür
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

vip koltuklar 2000 bine yakın bence sadece vip  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

107 bloktan bir tek ben aldım galiba kimsede tık yok...

Çevrimdışı gokhanwww

maşallah
Arkadaslar yanlara full cam mı dösenmiş??

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

vip dediginiz yerler numarali alt orta iki blok mu oluyor?
oralar 1 yillik mi 3 yillik miydi?
bide fiyatlari neydi bilen var mi arkadaslar.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ışıklandırmaların açıldıgı bütün resimlerde orta saha çok aydınlık kale önleri ve köşeler karanlık duruyor ışıklandırmanın tamamı açılmıyor mu yoksa oralara projetörlerde konulacak mı? :alala: :alala: :alala:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

valla loca + 1903 + vipler 4500-5000 aralığında bence 38 binde normal koltuk 43 bin işte
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozankarakoc

Skorboard dan önce bu resmin nereye asılacağı önemli

Ne güzel söylemişsin MUTE. İnönü isminin kayıp gitmesine izin verdik, bari Atatürk'ümüzü yedirmeyelim...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onurturan

ben de 410 dayim ayni durum bende de gecerli guzel yerden almissin hocam hayorli olsun..

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı attila_metu

Ben de 107 deyim kardesim.

Çevrimdışı dj_dellyy

Ali Fuat Duatepe ‏@alifuatduatepe  1 sa.1 saat önce
Bu arada @VodafoneTR son 3 maçta @VodafoneArena da taraftarlara büyük bir sürpriz hazırlıyor

Ali Fuat Duatepe ‏@alifuatduatepe  59 dk.59 dakika önce
Şeffaf membranların takılmasına pazartesi günü başlanacak ve 8 günde tamamlanacak.

Çevrimdışı Oktay

Bu arada @VodafoneTR son 3 maçta @VodafoneArena da taraftarlara büyük bir sürpriz hazırlıyor

Şeffaf membranların takılmasına pazartesi günü başlanacak ve 8 günde tamamlanacak.
ne suprizi yoksa birir akıllı telefonmu hediye edecek :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ışıklandırmaların açıldıgı bütün resimlerde orta saha çok aydınlık kale önleri ve köşeler karanlık duruyor ışıklandırmanın tamamı açılmıyor mu yoksa oralara projetörlerde konulacak mı? :alala: :alala: :alala:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

ne suprizi yoksa birir akıllı telefonmu hediye edecek :evillol: :evillol:
en fazla 100 dakka bedavayi 200 dakka yapar 1 gb internet yeter :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tugozcan

2. Oncelikte deplasman tribunu satisa acilacak mi?

Çevrimdışı AigleBordeaux

bence koreografi hazirlayacak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı YunusEmre

Su anda hepsi açık değil ve sahaya tam çevrilmemiş hepsi bi kaç güne tüm ayarı yapılır...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Su anda hepsi açık değil ve sahaya tam çevrilmemiş hepsi bi kaç güne tüm ayarı yapılır...
tskler

Çevrimdışı Efe

mebranlar 28 inde baslayacak 4 unde bitecek 1 haftada yapistirma islemi biter umarim
Şampiyon Beşiktaş JK