Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477338 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bilet parası ödemekten insanlarda para kalırsa ciro rekoru kırılır o gün o zaman  :)
oo ogün yıkılır sadece maça giremeyip tv den takip edecekler bile satış rekoru kırdırır hem kartal yuvası hemde vodafone cep merkezi kesin açılacak müze belki açılmaz oda 30 nisana kesin açılır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

Kısmetsizlik bizi buldu... Tel örgülerle kapatılan loca bizim 9 arkadaş, daha lansman bile yapılmadan danaya girer gibi aldığımız loca. Bugün konu başkana intikal etti. Çözüm bulunmasını istemiş. Fotoğraflara dikkat edilirse, oraya koltuk takılmadı ve cam yapılacağı söylendi.

Biz orada diz mesafesinde bir ayraç ve tribün tarafında da bele kadar falan bir cam ayrım olması gerektiğini düşünüyoruz. Başkan çözüm bulmadan koltukları takmayın demiş. İşin komik tarafı, tel örgü locanın tam ortasına denk geliyor, 9 kişiden dördü numaralıda beşi eski açıkta kalıyor... İşin bir acaip tarafı da projede de aslında aynen böyle çizilmiş. Ayraç proje çizimlerinde var fakat bu kadar çirkin bir tel örgü konması büyük bir hata.

Bakalım bir iki hafta içinde çözülecek diye bekliyoruz.

abi asıl şikayetçi ve muhattabı siz olduğunuz için sizin şikayeti dikkate alırlar baskı yaparmısınız.. biz twitterden yazıyoruz ama dikkate almıyolar  :alala:

Çevrimdışı İrfan

Bugün öğlen parayı anca denkleştirdim karta yatırdım kombine almak için... Şansıma tükürüyüm abi evlat acısı gibi oturdu içime ya alamadım hevesim kursağımda kaldı  :bawling:
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

Bu kadar güzel bi şahane stadın hala duvar ve merdivenlerinin beton gibi gözükmesini anlayamıyorum. Yani bu kadar harika stat neden böyle yaptılar çözemiyorum. Alt katlar beyaza, üst katlar siyaha boyanmalıydı böylece anlaşılmazdı bile ama sarıya boyamışlar bile geri dönüş yok galiba çok üzücü.
aman sarıya boyamadılar azından yel alsın sadece sarı şerit çekildi yeterli o konuyu hiç kaşımamak lazım sonra gidip sarı yapın derler falan sıkıntı çıkar sarı çizgi yeterli  :)
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 20:09:53 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

alttan prekastlara vurdurulan ışık ve sütünlara vurdurulan ışıklar inanılmaz bi görüntü verecek çok güzel  :)

sütunlara içeriden ışık verilmesi çok hoş duruyor çoğu fotoğrafta görmüştüm ancak dışardan da yapılacaktı onlar ne zaman takılacak ?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 24 Mart 2016 (18:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Anıl1903  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Fatih

Kısmetsizlik bizi buldu... Tel örgülerle kapatılan loca bizim 9 arkadaş, daha lansman bile yapılmadan danaya girer gibi aldığımız loca. Bugün konu başkana intikal etti. Çözüm bulunmasını istemiş. Fotoğraflara dikkat edilirse, oraya koltuk takılmadı ve cam yapılacağı söylendi.

Biz orada diz mesafesinde bir ayraç ve tribün tarafında da bele kadar falan bir cam ayrım olması gerektiğini düşünüyoruz. Başkan çözüm bulmadan koltukları takmayın demiş. İşin komik tarafı, tel örgü locanın tam ortasına denk geliyor, 9 kişiden dördü numaralıda beşi eski açıkta kalıyor... İşin bir acaip tarafı da projede de aslında aynen böyle çizilmiş. Ayraç proje çizimlerinde var fakat bu kadar çirkin bir tel örgü konması büyük bir hata.

Bakalım bir iki hafta içinde çözülecek diye bekliyoruz.

Gecmis olsun hocam.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

sütunlara içeriden ışık verilmesi çok hoş duruyor çoğu fotoğrafta görmüştüm ancak dışardan da yapılacaktı onlar ne zaman takılacak ?  :alala:
onlar içeriden yanalar yandan yanacak olanlarda takıldı daha yakmadılar onları büyük ledler var yerde sütünların bitişiğinde şuan taş döşeme işleri yapılıyor oralarda o yüzden yakmıyorlar 10 güne stadı toparlamaya başlayacaklar artık sütün altı ledlerde yanmaya başlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

Olacak hepsi. Kolon aydınlatması, membranların aydınlatılması, çatı sütunları arasına uygulanacak ledler hepsi olacak. Şuan için aciliyet gerektirecek işlerin üzerinde duruyorlar. Gelecek sezon açılıştaki haliyle bursa maçı oynanırken ki hali arasında büyük farklar olacak.

Çevrimdışı ErmanS

Arkadaslar muhtemelen tartışıldı cevaplandı diye düşünüyorum kusura bakmayın tekrarlatıyorsam. Vip koltukları arasındaki boşluklar nedir? Bir şey mi yazacak o aralıklar merdiven midir nedir bakıyorum bakıyorum anlayamıyorum.

Çevrimdışı sahinnd

Tipik Türk milleti hastalığı olan "yumurta kapıya dayanmadan" iş yapmayız durumu bugün bende de vücuda geldi. Neyse öyle bir zamanlama ile aldık ki kombineyi, tele konferans eşliğinde yapılan yer değerlendirme ve kombine alma seasında aynı anda işlem yapan 7 kişinin 3'ü saniyeler ile dışarıda kaldı (abartmıyorum) , önce şaşırdık fakat dakikalar sonra bilet alanların ilahi kişilikler olduğuna karar verdik. Sonra hızını alamayan arkadaşlar kulübe gitti, sonuç tabi ki değişmedi.

Bunun rahatlığı ile yer bildirimi yapıyorum :D

Ayrıca buradaki konuda belirttiğim gibi, maç günleri ( diğer günlerde olur :icool:) yolu düşeni çaya beklerim :D son olarak kombinesini satmak isteyen varsa haberim olsun...
1 benimde 425. Blok sira 6  yazin taahutum bitince ugrarim abi :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar muhtemelen tartışıldı cevaplandı diye düşünüyorum kusura bakmayın tekrarlatıyorsam. Vip koltukları arasındaki boşluklar nedir? Bir şey mi yazacak o aralıklar merdiven midir nedir bakıyorum bakıyorum anlayamıyorum.

Elektrik tesisatı için bırakıldı diye biliyorum o boşluklar vip koltukları daha büyük olduğu için orası pek birşey yazılmaya müsait değil.

Çevrimdışı Muratt

Bilgi amacıyla Vip ve 1903 tribunu güncel durumu paylaşıyorum ekleyebilirsem resimleri tabi:)
Not: Şuana kadar bu satışlardan 38 mio USD üzerinde gelir sağlandı ( 3 yıllık )

Çevrimdışı Orhan

Loca koltuklari benim icin hayal kirikligi oldu koltuklar takilinca alt tribunlerin daha yuksek gorunecegini umuyordum.Ama cok kopuk bir goruntu cikti.
Keske piksel tasarimi o bolgede de devam ettirebilselerdi.

Çevrimdışı ErmanS

Elektrik tesisatı için bırakıldı diye biliyorum o boşluklar vip koltukları daha büyük olduğu için orası pek birşey yazılmaya müsait değil.

ha anladım full koltuk olacak yani işlemler bitince. teşekkurler  :ok:

Çevrimdışı martin40

Stadin en beğenmediğim kısmı bu ve demir ayrılıklar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

Bilgi amacıyla Vip ve 1903 tribunu güncel durumu paylaşıyorum ekleyebilirsem resimleri tabi:)
Not: Şuana kadar bu satışlardan 38 mio USD üzerinde gelir sağlandı ( 3 yıllık )
oo süper bi bilgi teşekkür ederiz koltukları say raichu :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DenizAnt

1 benimde 425. Blok sira 6  yazin taahutum bitince ugrarim abi :)

kapalı üstten (özellikle 416 bloktan) kombine alan kimse var mı forumda? forum eski açıkta toplanmış gibi bir izlenim edindim, istanbul'a gelir gelmez kimseyi tanımadan etmeden, sahayı ortadan görürüm mantığıyla oradan kombine aldığıma üzülmeye başladım. inşallah maç önü filan tanışma imkanımız olur forum müdavimleriyle.

Çevrimdışı Efe

viplerde çok boşluk var vip alacaklar yüklenin bee sizde para var  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Antalyada korkunç atmosfer var harika  :super:

stad full dolunca en kötü stad bile muhteşem bir atmosfere bürünüyor :)

Çevrimdışı Muratt

oo süper bi bilgi teşekkür ederiz koltukları say raichu :evillol:

Rica ederim, orta Vip Batı kombine satılmayacak bu arada sayılardan koltuk sayısı çıkıyor

Çevrimdışı Efe

kapalı üstten (özellikle 416 bloktan) kombine alan kimse var mı forumda? forum eski açıkta toplanmış gibi bir izlenim edindim, istanbul'a gelir gelmez kimseyi tanımadan etmeden, sahayı ortadan görürüm mantığıyla oradan kombine aldığıma üzülmeye başladım. inşallah maç önü filan tanışma imkanımız olur forum müdavimleriyle.
tabi olur abide burda çok yazdık 121.bloktayız diye ama bir çok kişi başka yerlerden aaldı :)
Şampiyon Beşiktaş JK