Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472905 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Skorbordlar uygun olmayacak bence. başakşehirde de bu aynıydı en son maç değiştirmişlerdi karşılıklı çatıya asmışlar.
söylenene göre futbolcular ve teknik heyet bazı taraftarların önünde durması sebebiyle dakikayı göremiyormuş. bizde böyle bir şey olur mu etkilenir mi orası ?

edit : etkileyecek gibi duruyor :(

Dakika skorbordun üst kısmında yazar problem kalkmıs olur.  :ok:

Çevrimdışı Efe

vip ve 1903 tribünü koltukları duruyor ilk maç 1903 tribünü ve vip tribünde boşluklar olabilir yada onlarda genel satışta maç maç satılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yasin A.

ekledim.. bu arada mesaj atarsanız daha iyi olur foruma yazılanlar gözden kaçabiliyor   :ok:

@Altuğ sen neredesin acaba  :bandit:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay dün fakir edebiyatını bırakalım diyordu ama fakirler tüm kombineleri bitirdi :) Şimdi sıra o paralı arkadaşlarda, BATI VIP ve 1903 tribün satışları halen devam ediyormuş, varlıklı arkadaşların bunları da bitirmesi dileğimle :)
11 nisan 2016 tarihi Beşiktaş tarihinde bir devrin kapandığı yeni devrin açılıldığı tarihtir..tamam kombinenin geçersiz olması vs vs şikayette bulunanlar haklıdırlar fakat ben tarihe tanıklık etmek için paranın ikinci planda olduğunu düşünenlerdenim..tabi bu benim şahsi düşüncem ve beni bağlar

Çevrimdışı ahmetx

Skorbordlar uygun olmayacak bence. başakşehirde de bu aynıydı en son maç değiştirmişlerdi karşılıklı çatıya asmışlar.
söylenene göre futbolcular ve teknik heyet bazı taraftarların önünde durması sebebiyle dakikayı göremiyormuş. bizde böyle bir şey olur mu etkilenir mi orası ?

edit : etkileyecek gibi duruyor :(
kesin etkilenir
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

skorbordlar önde olmayacak arka köşede olacak  :bandit:

Ben demiştim demeyi sevmem ama Ben demiştim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ebabil

kopmlo teorisi: şeffaf membranlar istenilen şeffaflıkta olmadığı için takılmaktan vazgeçildi. yenisi üretilecek, stad şeffaflar olmadan açıklacak, yazın bu kısımlar kapatılacak

Çevrimdışı brci

Konu dışı ama paylaşmadan edemeyeceğim ..   harika ötesi olmus     

Çevrimdışı kivanc

ekledim.. bu arada mesaj atarsanız daha iyi olur foruma yazılanlar gözden kaçabiliyor   :ok:
abi neden bilmiyorum ama engelli gözüküyorum sende mesaj atamıyorum

Çevrimdışı kryhrglu

Kombinem 108. blok, 12. sıra, 16. koltuk bana yakın olan kimse varmı forumda?  :D

Çevrimdışı ciku1903

Çim dışındaki diğer çalışmalardan (,yedek klubeleri, soyunma odaları, skorboard, dış cephe ve çevre düzenlemeleri vb) ne resim geliyor ne bilgi.

Bunları daha çok merak ediyo insanlar halbuki. 1 haftadır çime bakıp duruyoruz.

Çevrimdışı YunusEmre

Skorboard panelleride (ekranlar) yerleştirilmeye başlamış

sen atınca foto insan inanmak istiyor ama bir ses dur diyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sutlas

Bunu ben de söylemiştim, engelli tribünü ve deplasman tribünü sebebiyle yapılamadığını söyledi bazı arkadaşlar.

Zaten bizim başkana kalsa, tüm stada 5 kat loca yapardı da, şartlar el vermedi muhtemelen:)

50 loca daha yapılacak ama kapasite 5000 azalacak deseler, bir an düşünmem kabul ederim. 1 loca kabaca 1000 kombine kadar gelir getiriyor. Muazzam bir gelir kaynağı.

Yeni açıktaki dolaşım katı locaya çevrilip, dolaşım katına bir alternatif olacak formül bulunabilir mi acaba?

Çevrimdışı YunusEmre

Profesyonel Anonsçu olması hem taraftar hem takım için artı bir motivasyon kaynağı olacaktır ama bizim Türkiye'de işler pek öyle yürümüyor eş dost tanıdık ayağına birilerini oturturlar oraya, yine iş taraftara düşer..

Hayko Çepkine versinler mikrofonu bence o hakkından gelir

Çevrimdışı Emre_ZA

Stat ile ilgili bilgiler...

http://bjk.org/maliyetini-sponsorlardan-cikacak

Dostum, yazının bir kopyasını almış olmandan onur duydum. Çok teşekkür ederim.

ZAFER BİZİMDİR.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tahmin ettiğim gibi köşelere oluyo skorboardlar..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Scoreboard lari yerini deplasman tribunu yuzunden degistirdiler galiba.. insallah buyuk ve yuksek cözünürlükte olur

Çevrimdışı MaDJeR

Skorbord yeri tercihi tam anlamıyla rezalet.. başakşehirdeki eski skorbordları bilen bilir... insanlar önüne geçer yarısı gözükmez..  en son antalya maçındaki başakşehirdeki skorbordlar gayet güzeldi.. neden karşılıklı yapmazlar şaka gibi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Scoreboard lari yerini deplasman tribunu yuzunden degistirdiler galiba.. insallah buyuk ve yuksek cözünürlükte olur
Pek büyük olmayacak, çözünürlük için bir şey diyemem büyük olmayıp yüksek çözünürlük olursa onada razıyım en azından seçebiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

sadece membran değil dışarıda birsürü küfeki işi var daha. Ne sahaya ne localara bir tane reklam panosu takılmadı. Koltukların hepsi sabitlendimi muamma ki sabitlendiyse o köşelerin hali arap. Yeni açık arka zemin olduğu gibi duruyor. Bunlar resimlerden ilk etapta görünenler bide içerde görünmeyenle var.
abi olsun onlar sonuçta 11 Nisan açılış bunları saymakla açılış ertelenmiyor :bandit: :bandit:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı japon77

Anonscu önerim Hayko Cepkin
Hayko bence de makul  :tabe: Gol anonsunu Hayko yapsın Futbolcu ve Taraftarımız Viyana kapısına dayanır bence  :evillol:

Ben tokideki gibi çatıya asılması taraftarıydım :s20: :s20: Olmadı yapacak bişey yok :upto: :upto:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aslinda loca arasi led ekranlari gol oldugunda kullanirsak muthis olur.

Kayan yazi seklinde GOOOOL GOOOOL GOOOOL gibisinden😀

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Hayko bence de makul  :tabe: Gol anonsunu Hayko yapsın Futbolcu ve Taraftarımız Viyana kapısına dayanır bence  :evillol:
Böyle gırtlaktan GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL diye bağıracak Kadıköyden duyarlar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı pascal26

Siz Fikret Orman'ın 6000 tane bileti sponsorlara bedavaya vereceğine gerçekten inanıyo musunuz? :D