Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472896 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sutlas

Keşke yeni açığa da loca yapılsaydı ve en az 200 loca olsaydı.

Bence yapılan en büyük hata bu oldu.

Çevrimdışı ZEKI

Kale arkası biletleri 5.200 liradan, kapalı tribün biletleri 8.700 liradan satılacakmış.

Kombine alıp da bilet almayanların evlerine de haciz gelecekmiş.

Artık bu kadar da olmaz, yazıklar olsun.
Dalga gecilecek bir sey gormuyorum arkadasimiz zaten kombinesi oldugu halde hakli olarak tepkisini koymus. Kombinesi olupda bilet alamayacak arkadaslar var. Herkesin maddi durmu ayni olmayabilir. Lutfen bir hassasiyet gosterin. Bilet fiyatlafinin aciklanmasini bekliyoruz zaten.

Çevrimdışı Efe

skorboardların yeri ters mi oldu bana mı öle geliyo ???
evt normalde tam ters olacaktı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

vodafone yazısını ve beyazların yapıştırma işlemi bitmeden başlamayacaklar heralde 10 gün kalasıya kadar sıkıntı yok ama 1 nisanda başlamazlarsa problem
Peki aralarını kaptacaklardı membranların dünkü fotolarda çalışanları gördüm o membran aralarında bu işlem yapıldı mı yapılıyor mu acaba @Efe @FARUK ?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Anons olarak cidden çok geride kalmışız ya. Bizim anonsçularımız sadece işini yapıyor. Anons işi takımı fena galyana getiren bir iş. Umarım en iyisini bulup getirirler  :ok:
Aynen. Şu Napoli ve Bayer Münih'in anonsçuları gibi birini bulsalar harika olur. Sırf anonsu dinlemek için gol olsun ister insan. Şaka değil, gerekirse bu iş için seçme falan yapsınlar. Böyle harika bir yapıya yakışır birini bulsunlar.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Sutlas

@Serhat Akkaya dostum, senelik rakamlar.

En ucuz loca senelik 35 bin dolar, en pahalısı da 300 bin dolar. Yani senelik 100 bin TL 1 milyon TL arasında değişiyor.

O yüzden localardan senelik 50 milyon TL gerçekçi bir hesap.

İşte bu yüzden yeni açığa da loca yapılmalıydı, o zaman sırf loca geliri 60-65 milyon TL olurdu.

Çevrimdışı attila_metu

Aynen. Şu Napoli ve Bayer Münih'in anonsçuları gibi birini bulsalar harika olur. Sırf anonsu dinlemek için gol olsun ister insan. Şaka değil, gerekirse bu iş için seçme falan yapsınlar. Böyle harika bir yapıya yakışır birini bulsunlar.

Anonscu önerim Hayko Cepkin

SIS isi galiba hafta ortasi biter

Suan bir kisi 5 tane bilet alabiliyor dogru mu?
Kombinesi olan ve sadece yanliz giden kisiler de vardir umarim burada
Lüften benimle irtibata gecin. Benim icin olmazsa olmaz birsey. Hayatimda hic Inönüye gidemedim bari o sene bu sene olsun !
Almanyadan selamlar

Çevrimdışı ozan062

Anonscu önerim Hayko Cepkin

okurken bile bi an kendimi kaptırdım

Hayyyyy koooooooo Cepkinnnnnn dedim demekki o kişi ben olabilirim :bandit: :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

İşte bu yüzden yeni açığa da loca yapılmalıydı, o zaman sırf loca geliri 60-65 milyon TL olurdu.
belki biraz uğraştırır ama yapılabilirliği var bence.. Kırıp dökme gerekir.. İlerde yapılabilir belki

Çevrimdışı cadavra

Iyide bu seferde kapasite dusuo iste dediginiz sistemi yapip kapasiteyide 50k ve ustu olmasi icin stadda 3. Bi kat daha olmasi lazim ki buna izin vermiyolar biloyoruz buna en guzel ornek toki arena dikkat edin bide onlarda ara kat var 150 kusur locali sanirim orasi ama 3 kat ara kat her ne kadar kısa biraksalarda bu sekilde o rakama ulastilar onlar ara kati buyuk yapsalarsi 60k ya dayanirdi kapasite.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrtylvz

anons olayında şöyle bir durumda var.

İnönü'de yapılan anonslardan hiçbir şey anlamıyordum.

o kadar boğuk ve o kadar kötü bir ses geliyordu ki bir şey anlamak imkansızdı. yada ben anlayamıyordum :)

eminim ses sistemi de stadın teknolojisine ayak uydurmuştur ve artık böyle problemler yaşamayız.

küfür olayı için her maç öncesi çok ciddi anons yapılmalı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

Skorbordlar uygun olmayacak bence. başakşehirde de bu aynıydı en son maç değiştirmişlerdi karşılıklı çatıya asmışlar.
söylenene göre futbolcular ve teknik heyet bazı taraftarların önünde durması sebebiyle dakikayı göremiyormuş. bizde böyle bir şey olur mu etkilenir mi orası ?

edit : etkileyecek gibi duruyor :(
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 15:54:32 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Efe

Peki aralarını kaptacaklardı membranların dünkü fotolarda çalışanları gördüm o membran aralarında bu işlem yapıldı mı yapılıyor mu acaba @Efe @FARUK ?
gördüğüm yapıştırma yapılıyor şeffaf mebranları tam ekip günde 4-5 çok rahat sererler amaa kaynak işi açılışa yetişmeyebilir şeffafların beyazların bitirsinler kafi artık yağmur yağarsada ön sıradakiler biraz ıslancak belki onuda bitirirler hiç serilmemesinden iyidir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

vip+loca+kombine 150 milyona yaklaşacağını tahmin ediyorum. Ilave bilet satışları da olacaktır. Toplam yıllık 150 milyona yakın bir gelir olur.

Aynen. Locaların yanı sıra 2.000 tane VIP ve 1903 tribün koltuğu var. ortalama 5.000 dolar desen, 30 milyon TL de oradan geliyor.

Loca + VIP + 1903'ün toplam senelik geliri 80 milyon TL.

Çevrimdışı Erdem Çözer

benide ekleseydin   :D
blok 121
sıra  22
koltuk 12

ekledim.. bu arada mesaj atarsanız daha iyi olur foruma yazılanlar gözden kaçabiliyor   :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sutlas

Iyide bu seferde kapasite dusuo iste dediginiz sistemi yapip kapasiteyide 50k ve ustu olmasi icin stadda 3. Bi kat daha olmasi lazim ki buna izin vermiyolar biloyoruz buna en guzel ornek toki arena dikkat edin bide onlarda ara kat var 150 kusur locali sanirim orasi ama 3 kat ara kat her ne kadar kısa biraksalarda bu sekilde o rakama ulastilar onlar ara kati buyuk yapsalarsi 60k ya dayanirdi kapasite.

Elbette kapasite düşerdi ama localardan gelecek gelir, kapasiteden çok daha önemli bence, fazlasıyla telafi ederdi kapasite düşmesini.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Skorbordlar uygun olmayacak bence. başakşehirde de bu aynıydı en son maç değiştirmişlerdi karşılıklı çatıya asmışlar.
söylenene göre futbolcular ve teknik heyet bazı taraftarların önünde durması sebebiyle dakikayı göremiyormuş. bizde böyle bir şey olur mu etkilenir mi orası ?

ara kat betonlarına konacak led ekranlarda belli yerlere de dakika skor devamlı gösterilerek bu durum halledilebilir diye düşünüyorum...

Çevrimdışı ZEKI

evt normalde tam ters olacaktı
@Efe benim gecmiste attigim msg lara baksan skorboardlairn kapali yeni aick ve eski acik numarali koselerine alindigini soyledigimi goreceksin. Deplasman tribunu yeni aciga alindigindan beri bu sekilde duzenlendi.

Çevrimdışı Karabay

böylece skorboart nereye takılacak davasıda bitti şimdiki dava kapalı ortaya yada numaralı ortaya amblem konacak mı :D şeffaf mebranlar neden takılmıyor :D
sadece membran değil dışarıda birsürü küfeki işi var daha. Ne sahaya ne localara bir tane reklam panosu takılmadı. Koltukların hepsi sabitlendimi muamma ki sabitlendiyse o köşelerin hali arap. Yeni açık arka zemin olduğu gibi duruyor. Bunlar resimlerden ilk etapta görünenler bide içerde görünmeyenle var.

Çevrimdışı cursedofdragon

malasef etkileyecek gibi duruyor  :bawling:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunu ben de söylemiştim, engelli tribünü ve deplasman tribünü sebebiyle yapılamadığını söyledi bazı arkadaşlar.

Zaten bizim başkana kalsa, tüm stada 5 kat loca yapardı da, şartlar el vermedi muhtemelen:)

50 loca daha yapılacak ama kapasite 5000 azalacak deseler, bir an düşünmem kabul ederim. 1 loca kabaca 1000 kombine kadar gelir getiriyor. Muazzam bir gelir kaynağı.

Çevrimdışı Sutlas

belki biraz uğraştırır ama yapılabilirliği var bence.. Kırıp dökme gerekir.. İlerde yapılabilir belki

Orada bir kat dolaşma alanı var, orayı loca yapsalar, bu sefer taraftar dolaşım alanı kalmıyor sanırım ama tam emin değilim, belki bir formül bulunur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Oktay dün fakir edebiyatını bırakalım diyordu ama fakirler tüm kombineleri bitirdi :) Şimdi sıra o paralı arkadaşlarda, BATI VIP ve 1903 tribün satışları halen devam ediyormuş, varlıklı arkadaşların bunları da bitirmesi dileğimle :)
Korku akıl katilidir.