Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472135 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

şeffaf membran neyi bekliyor acaba bir bilgisi olan var mı?
Aynen protokol gününü saymazsak 17 gün kaldı şeffaflar halen ortada yok.Yarından başlayıp günde 7 tane takarlarsa anca yetişiyor :bandit: :bandit:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı bayevet

geçenlerde bjk tv de stadın çimleriyle ilgili bir video yayınlandı onu bulabilecek bir arkadaş varmı acaba

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İşte ben de ona karar veremiyorum :D Ama üst heralde daha iyi ya.
Biz de arkadaşımla o ikilemi yaşadık. İlk etapta alt kat düşündük. Ama daha sonra sahaya ve çizgilere daha hakim olması açısından üst katta karar kılıp 409. bloktan aldık. Ayrıca bilet alırken arkadaşımın GS'li kombine sahibi arkadaşına da danışmıştık. O da seyrettiği açıdan bir foto göndermiş ve bu şekilde bir tavsiyede bulunmuştu.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı harund1k3

Oww Antalyanın stadında  bugün milli maç olduğu için beyaz koltukların üstü bayrakla kapatılmış.Kırmızı koltuk efsane gidermiş Antalya'nın stada  :claps: :claps:

Yaramı deşmeyin :)))

Hiç tartışma falan baslatmıycam.

@Emre.Guler abi işin olmadığı zaman bizim stadin kapalı veya yeni açık tribününü alt kat  komple siyah üst kat sadece 6-7 sıra pikselli beyaz şekilde yapıp bana gönderebilir misin? Gözünün yağını yiyeyim forumda paylaşma millet sayfalarca yine aynı şeyi tartışmasın :)) sen müsait olursam bana bir gönder çok merak ediyorum nasıl olurdu.

Çevrimdışı Erdem Çözer

sadece 6 bin bilet satılacakmış Bursa maçına... 10 dakikada biter.. bilgisayar başında olsun almak isteyenler o dakikada

bence 10 dakika çok iyimser oldu :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence bizim sahaya çıkış müziğimiz güzel arkadaşlar asıl değişmesi gereken golden sonra çalan saçma sapan müzik.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

İçeriden hiç güzel görünmüyor Vodafone yazısı. Çok belli oluyor.

hoppaaaa işte geçirgen değil değil deyip duruyoruz ama bu bildiğin full seffaf membran yahu:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı klassblok

121. blok yerleşimini yapmaya başladım.. 121. bloktan kombine alanlar yazarsa devam ederim :)
121 21 16

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizim çatı Skorboard ve BJK Amblemi koymak için sanki müsait değil gibi görünüyor.

Çevrimdışı mmansiz

Abi diğer 6bin bilet ne olacak nasıl yapcaz ya
ne zaman çıkıyor biletler belli mi ? bilgisayar başında olmamız gerek fiyatlar ne olur acaba uçmazlar umarım :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Biz de arkadaşımla o ikilemi yaşadık. İlk etapta alt kat düşündük. Ama daha sonra sahaya ve çizgilere daha hakim olması açısından üst katta karar kılıp 409. bloktan aldık. Ayrıca bilet alırken arkadaşımın GS'li kombine sahibi arkadaşına da danışmıştık. O da seyrettiği açıdan bir foto göndermiş ve bu şekilde bir tavsiyede bulunmuştu.

bana bu seçim, yıllardır sahaya uzak stattan şikayet edip yine uzağı tercih etmek gibi geliyor ama tabi dediğiniz gibi her ikisinin de kendisine göre avantajları var..

Çevrimdışı berkotistis

İşte ben de ona karar veremiyorum :D Ama üst heralde daha iyi ya.

Kapalıda olsa alt ancak kale arkası olduğu için üst  böyle üstten hakim hakim . tabi naçizane fikrim

Çevrimdışı GörkemGörkem

kendi sorumu alıntıladım ama gerçekten merak ettiğim şeyler arkadaşlar, çok gerilerde kaldı, ufak bir bilgi olsa yeterli aslında. evet şimdi heyecanlıyız, çok meraklıyız ama herşeyin tadına varıp artık bizim için normalleşince senelerce önemli olacak olan tv yayını gibi hususlar da az önemli değil bence. bu konuda keşke yönetim de dikkatli ve özenli olsa. yalnızca 40bin değil milyonlarca taraftarın var ve tv karşısında senle birlikte oluyorlar. tüm heyecan etki bir şekilde azalıp normalleşecek, geriye standart bir yayın kalitesi ve izleme keyfi kalacak.

Kesinlikle dedigin gibi il 3 madde gs gibi son madde fb gibi olmalı %100 katılıyorum insallah bunlara dikkat edilmistir.Cünkü ısıklandırma birseyi oldugundan iyide kötüdüe gösterebilir mesela fb nin zemin gs den daha iyi ama ısıklandırma tam tersini söylüyor. :ok:

Çevrimdışı mustafa.kuru

Başlığın ismi mi değişse...Vodafone Arena Stadyum "projesi" yerine Vodafone Arena Stadyumu " olsa....ya da bundan sonraki başlıklar böyle olur...Ya da ben giribal enfeksiyona bağlı saçmalamaya başladım.....kalın sağlıcakla...
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

kendi sorumu alıntıladım ama gerçekten merak ettiğim şeyler arkadaşlar, çok gerilerde kaldı, ufak bir bilgi olsa yeterli aslında. evet şimdi heyecanlıyız, çok meraklıyız ama herşeyin tadına varıp artık bizim için normalleşince senelerce önemli olacak olan tv yayını gibi hususlar da az önemli değil bence. bu konuda keşke yönetim de dikkatli ve özenli olsa. yalnızca 40bin değil milyonlarca taraftarın var ve tv karşısında senle birlikte oluyorlar. tüm heyecan etki bir şekilde azalıp normalleşecek, geriye standart bir yayın kalitesi ve izleme keyfi kalacak.
Çimi görüyorsun zaten. Ama bence tv görüntüsü ile kıyaslamak hatalı olur. Açılar vs tv den görürsünüz. Sanırım tribünler aydınlık olacak. Fakat ben bambaşka bir ambians olacak sanıyorum. Çok aydınlık çok ferah olacak. Gece maçı değilde 16 17 gibi oynamak lazım maçları. Nefes kesici olur

Çevrimdışı GörkemGörkem

abi giriş müziğini çok fazla aramayın, en babası burada  :super: ama tabii çok popçu bir milletiz maalesef. :steamed: :ishock:

Muzigin kendi icindeki kalitesinden cok o günkü atmosfere yakısacak bir anlamda barındırması gerektigini düsünüyorum ve son 3 mac icin bu müzikten daha iyisi olamaz , düsünülemez , düsünülmesi teklif dahi edilemez.

Çevrimdışı Efe

Başlığın ismi mi değişse...Vodafone Arena Stadyum "projesi" yerine Vodafone Arena Stadyumu " olsa....ya da bundan sonraki başlıklar böyle olur...Ya da ben giribal enfeksiyona bağlı saçmalamaya başladım.....kalın sağlıcakla...
stadın açıldığı gün son kez başlık açılacak ve sonsuza kadar o başlıkta stadla ilgili foto ve yorum paylaşacağız inşaat başlığı son konu bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

çok iyi hatırlıyorum stad bittiğinde 15-25 arası hatta o kadar bile olmaz diyordum kombine satısları ama bu taraftar benide yamulttu helal olsun onlara

Çevrimdışı Erdem Çözer

çok iyi hatırlıyorum stad bittiğinde 15-25 arası hatta o kadar bile olmaz diyordum kombine satısları ama bu taraftar benide yamulttu helal olsun onlara

sanırım bir çok konuda daha yamulacaksın :)

Çevrimdışı tayfunyasar

arada benim totem tuttu ağustos 2016 diyince huop nisanda açıverdiler :D ben yine de içine girip maç yapmadan ağusto 2016dan vazgeçmiyorum.  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı harund1k3

Güncel

Çaktırmadan fotoğrafın sol alt köşesine bakın. Orada olmasına tepki gösterdiğimiz rengini beğenmediğimiz önceki başlıklarda sayfalarca tartıştığımız ama şimdi neredeyse belli bile olmayan bişeyler göreceksiniz. Sonra sessizce sevinin :) çaktırmamaya devam edin.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

120. bloğuda yazıyorsanız benimkide

120 blok
7. sıra
6. koltuk

Çevrimdışı ozan062

sanırım bir çok konuda daha yamulacaksın :)

birde stadda taraftar olarak takıma destek verilsin yani hakem baskısına onem verilsin beni sekilden sekile sokabilirler herturlu kabulumdur:D

misal su konuyuda yazayım hani deniyorya maç içinde bir topcu yanlıs bisi yaptı tepkinizi maçın sonuna saklayın sıcagı sıcagına vvermeyin tepki diye o konuda cogu insandan ayrılıyorum o an verilmesi taraftarıyım hadi sizin hatrınıza bu konudada yanılırım :)

çnk bana gore bu konuda hassas ama bi o kadarda tehlikeli onem arz eden bir konu