Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
×
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468229 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı canergiray77

Böyleleride var
dürüst ve emeğe saygısı olan her emekçiye bizimde saygımız sonsuzdur bravo ablamıza kardeşimize
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı juggerhaunt

beyler lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim. passolig ilk çıktığında akaretlerde plazadan çıkartmıştım ben. şimdi kız arkadaşıma çıkartcaz ama hemen elimizde olsun ki bilet almaya kasayım diyorum.

gene aynı yerden çıkartabiliyor muyuz ?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı sallapati

Avrupada stat turlarının en sonunda klüp mağazasına sokarlar.. Atmosferden etkilenen turistler ufak tefek alışveriş yapsın diye...

bence şöyle bir fiyatlama olabilir...

sadece tribünleri gezme + foto = 15 tl ( 5 euro)
tribünler +saha içi + soyunma odaları + iç mekanlar + müze + store = 35 tl (12 euro)


bu fiyatlama her kesime hitap eder

Çevrimdışı ahmetemre

  • Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2016, 12:42:12
  • Yaş: 46
  • Mesaj: 3236
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
an itibariyle fikret orman: ah kafam ah nerden bilirdim 1 günde bitecek kombineler.böyle aşırı talep olacağını bilsem kale arkalarını 3000tl yapmaz mıydım :s20:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetozgurak

Günün konusu kaç adet hibritti  :s20: :busted_cop:

abi ne adeti Allah aşkına 20 milyon diyoruz MİLYON MİLYAR SEN BU MİLYON SEN BU HİBRİT N'APTIN?

sahanın 1/5 tamamlanmış gibi duruyor fotoğraflardan.sanırım gece vardiyasında da çalışıyorlar
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı ErsinA.

beyler lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim. passolig ilk çıktığında akaretlerde plazadan çıkartmıştım ben. şimdi kız arkadaşıma çıkartcaz ama hemen elimizde olsun ki bilet almaya kasayım diyorum.

gene aynı yerden çıkartabiliyor muyuz ?

passo dan da başvuru yapabilirsin. Maç bileti almak için kartın eline ulaşması gerekmiyor.  Biletini alırsın ve 11 Nisan'a kadarda passokartın eline ulaşır.


Velevki ulaşmadı. Maç günü stadyumdaki passo gişesinden tek geçişlik kart alıp maça girebiliyorsun.


Çevrimdışı GörkemGörkem

üst kat localara siyah koltuk yakıştı ama alt kat loca koltukları beyaz olmalıydı alt sırlardaki beyaz koltukların devamında siyah koltuklar gözüme çok itici geldi siz ne düşünüyorsunuz
Dedigini gibi alttakiler beyaz olsaydı belki alt tribun daha uzunda gözükebilirdi Ahmet abi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yeni sezon icin bence 5 bin kadar daha acarlar simdi ilk mac oldugu icin belli sayida tuttular diye dusunuyorum
Yeni sezon için açmazlar. Stadın tamamını kombine yapmak saçma, sıcak para girişi için biletli seyirci olması önemli. Şampiyonlar liginden bir maçtan o kalan seyircilere satacağın biletlerle ihya olursun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

kombine bitti.
biten kombine seneye kombinesi zaten.
yani seneye kombine satışı yok.
yasal olarak 40 bin kombine satmaya engel bir durum yoksa durum başka....
biliyorum abi ben de aldim zaten de seneye dedigim ondan sonraki seneki satislar konusunda konusmustuk diger baslikta ben onu diyorum..
yani stad insaat asamasi bittikten sonraki satislarda renklileri geceriz demistim..

Çevrimdışı İhsan

@sallapati bu tam sallapati bir cevap oldu adet lşazım kardeşim  :evillol:

3.951.903 adet çakıldı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Stad acılışına özel ürünler satişa sunulmali, malum sezon sonuna yaklaştık, forma ve bu seneye özel ürünler pek satilmaz bunda sonra, stad maketi, acilis t-shirt'leri gibi yeni ürünler sunulmaliki taraftarlar icin, kartalyuvasi bol satış yapsin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Hicks

Maç günü satışları, sponsor biletleri vs. için minimum 10.000 bilet elde tutulmuştur diye düşünüyorum.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı quentine83

daha önce hesaplayan oldumu arkadaşlar bilmiyorum ama .locaların fiyatını da yıla bölerek hesaplarsak bütün stadyumu full kombine yapsak ne kadar gelir elde ediyoruz 1 yılda ... :alala: :alala: :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ensdndr

Bugün bir arkadaşla konuştum Old trafforddu gezmiş yaklaşık 25-30 dakikalık bir tur yapıyorlarmış gruplara. 20 pound ödemiş böyle bir gezi için. Tıklım tıklım da kalabalık olmuş gezen grup.

Aynısını 2012 yılında Londra'da Stamford Bridge stadını gezerek yapmıştım. Stadyum ve müzesi bir tur olarak satılıyor . Kişi başı 30 pound du. Biz London pass aldığımız için onun sayesinde ücretsiz gezmiştik. Soyunma odası , yedek kulübesi,Futbolcu çıkış tüneli, basın toplantısı odası hemen her yerini görüyorsun. Düşün turistik mekanların içinde yer alabilecek kadar turist çeken yapılar Avrupa'da stadyumlar. Biz ise sadece maç yapmak için kullandık bugüne kadar. Umarım bundan sonra turist çekecek bir mekan haline getirebiliriz.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !


Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar ben büyüsü bozulmasın diye hiç stada gitmedim stada yakın oturmama rağmen. 11 nisana kadar da gitmeyi düşünmüyorum. Gidenlere birşey danışmak istiyorum. Benim bilet Yeni Açık üst 408 blokta. Görüş açısı olarak üst mü daha iyi yoksa alt mı daha iyi? Biletleri takas yapmak isteyen biri var. Oyüzden ikileme düştüm. Altta olursam sahaya daha yakın olurum ama üstte olursam da sahayı daha açık seçik bir açıyla görürüm diye düşünüyorum. Kararsız kaldım.

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, biraz geriye gittim bir bilgi bulamıyorum,işde yoğun.
Kombine satışları hangi rakama ulaşınca sonlandırıldı?

Çevrimdışı Semih

Kardeşlerim, abilerim ve ablalarım, öncelikle hepinize selamlar.

Bugün bildiğim ve araştırdığım kadarıyla, yeni stadımızda bilimsel olarak Beşiktaş’a nasıl daha olumlu tesir edebiliriz açıklamaya çalışacağım. Yazıdaki tüm öneriler kişisel görünse bile genel olarak kişisel çıkarımlarımın tüm dayanağı bilimsel gerçekliklerin veya tezlerin üzerine kuruludur. Bu açıdan sizin şüphe ettiğiniz ve inanmadığınız her yönü tekrar ele alıp değiştirilmeye ve koşullar değiştikçe de güncellenmeye mecburdur.

Öncelikle diğer 2 forum girdimde de vurguladığım ve çok önemsediğim bir gerçeklik var: İnsanlar akılları, bedenleri ve duygularıyla mücadele eder. Mücadele esnasında akıl ve bedenlerini değiştiremezsiniz ama duygular her an değişebilir. Bu bütün mücadelelerde aynıdır. Sahada, ilkokulda, uzay araştırmalarında, şantiye çalışmalarında hiç fark etmez. 
Konumuz, aklımız, fikrimiz Beşiktaş. Dağıtmadan devam edeyim. Bahsi geçen bir futbol müsabakası olduğunda mücadelenin ana figürleri oyuncular, taraftarlar ve teknik ekip. Taraftarlar olarak da yegane değiştirebileceğimiz şey duygular. Taraftarında asıl görevi bu duyguları kendi takımı lehine yönlendirmek ve gerektiği takdirde manipüle etmektir. Yönlendirme derken zaten hazırda var olan lehimize duyguları artırma (oyuncularımızın isteği, galibiyet inancı, rakibin ümitsizliği vs.), manipülasyon derken de aleyhimize olan duyguları (oyuncularımızın tutukluğu, rakibin hırsı vs.) olabildiği kadar tersi yönde değiştirmek. Normalde bu ikisi için çok farklı davranış ve hamleler gerekirken, hali hazırda zaten bir rakiple aynı saha da olduğumuz için doğru kurgulanan her davranış ikisine de aynı anda hizmet edecektir.
Burada taraftar ve ambiansı ayrı tutmayacağım. Yani stadın giriş müziğinden, taraftarın marş ve tezahüratlarına, gol ve oyuncu anonsundan, görsel algı.. Yani oyuncu ve teknik ekibin dışında kalan her şey. Burada görsel algı konusunda birçok abimizin ileri paint (: çalışmalarından sonra laf söyleyecek durumda değilim. Görsel sanatlarla uğraşanlar bu konuda hem bilimsel hem de kendi deneyimlerinden yola çıkarak mutlaka uygun önerilerde bulunacaklardır. Fakat şu 3 konuya değinmek istiyorum: Giriş müziği, taraftar marş ve tezahüratları ve gol anonsu.
Ben normalde teknik işlerle ilgilenen bir mühendis olsam da, çok uzun bir süredir davul (daha çok kullanılan tabirle bateri) çalıyorum. Müziği, ritmi ve bunların insanları yönlendirme becerisini hem deneyim hem de bilimsel olarak iyi bildiğimi düşünüyorum. Bir sonraki tezahürat ve marşlar konusunda da sıkça işleyeceğim için öncelikle şu iki konuda hemfikir olmamız lazım:

1 – Oyuncularımızın yarısı Türkçe bilmiyor.
2 – Bir bütünlük içerisinde ise şayet müzik mi sözler mi? Bu dünya üzerinde çok sorulan ama fazla tartışılmayan ve cevabı bilimsel olarak verilmiş bir sorudur. Hem bu konu için hem de başka şeyler için bu karşılaştırmaya ihtiyacı olan arkadaşlar google akademik veya normal arama olarak music vs lyric diye aratıp bilgilenebilirler. Bu kısım için yeterli olacak argüman:
‘’ The music is the foundation. It is 50% of the equation on paper. But it's the music that gives you things like feel, rhythm, dynamic, melody and atmosphere. Music lifts the words off the page!

There are many songs with such great music they can allow a weaker lyric. But if you pair a great lyric with weak music, it won't have a chance. ‘’

Şimdi gelelim ilk kısma. Giriş müziği:

Kolay kolay dünyanın hiçbir takımı giriş müziği olarak kendi marş vs. lerini kullanmazlar. Çünkü kabul edelim ki takımlar için yapılan marşların neredeyse tamamı müzik olarak çok kalitesizdir.
Benim hem ritm, hem ambians hem de Beşiktaş ruhu için bir sürü önerim var. Fakat Beşiktaş’a en oturacağını düşündüğüm giriş müziği şudur:



Diğer konu marş ve tezahüratlar: Arkadaşlar futbol gibi devamlı fizik gücü ve yüksek konsantrasyon beklenen sporlarda, sporcucular sizin marşlarınızdaki sözleri çoğu zaman anlamazlar. Eğer anlıyorlarsa zaten konsantrasyonları eksiktir. İnsanlar müzik dinlerken ders çalışabilir fonda. Hatta ciddi derecede yararı da olabilir. Fakat kimse şarkı sözlerini içinden mırıldanarak ders çalışamaz. Ki futbol oynamak ders çalışmaktan çok daha yüksek konsantrasyon gerekir. Yine birçok futbolcumuzun da hali hazırda Türkçe bilmediğinin de farkına varmak lazım. Arkadaşlar kabul edelim statlara hem takımımızı desteklemek hem de kendi tatminimizi yaşamak için gidiyoruz. Uzun uzun marşlar söylemek bu açıdan bakıldığında tamamen ‘kendini tatmin’ kısmına girmektedir. Gerekli midir? Kesinlikle.

Fakat önemli soru: Ne zaman? Bu sorunun doğru cevabını bulmak gerekir işte. Şahsen kazandığımız bir maçın sonunda hem oyuncular hem de tribün olarak yaklaşık 10-15 dakika gerekli tatmini yaşayabildiğimizi düşünüyorum. Ki yine kanımca bu fazlasıyla yeterli olmalı.

Maç içerisinde oyuncumuzun adrenalinini bile kontrol edebildiğimiz zaman katkı veren taraftar olabiliyoruz. Yine bu konu ile ilgili ‘’effects of adrenaline on sports performance’’ diyince binlerce akademik çalışma bulabilirsiniz (evet maalesef en basit konularda bile araştırma yaparken İngilizce bilmek zorunda kalıyoruz). Kısacası doktorlar şöyle der: Adrenalinin sporcu üzerinde hem pozitif hem de negatif etkileri olsa da genel olarak oldukça pozitif demek yanlış olmaz. Hele sporcu deneyimli ve bunu kendini provake etmeye yönlendirme alışkanlığı kazanmış ise tadından yenmez. Şimdi burada konu şu: Oyuncularımızın adrenalinini konsantrasyonlarını bozmadan nasıl istediğimiz seviyede tutarız. Bizdeki heyecanı nasıl onlara yansıtırız. Buradan sonra ise tamamen o adrenalini kullanmayı bilen profesyonel oyuncuların işi. Olimpiyat maçını hatırlayın. Opare’nin ‘bu takım için kendimi öldürürüm’ demesi tesadüf değildir. Porto’da oynamış bir oyuncunun (Porto tribünleri bence avrupada rahatlıkla ilk 10 a girer) herhangi bir yerde kendini öldürecek dereceye gelmesi çok normal değildir. Özellikle o maç bambaşkaydı. Gelen herkes mutlaka hatırlayacaktır.
Velhasıl bizim bile maçın heyecanından çoğu zaman anlamını sorgulamadan bağırdığımız kelimelerin futbolcuların için herhangi bir ehemniyeti yok. Oyunda kalmak lazım. Oyuncuların da oyunda kalmasını sağlamak lazım.

Son olarak bu adrenalin meselesine bir parantez açmak istiyorum. Öncelikle şunu söylemem lazım yıllardır Beşiktaş formasına en yakıştırdığım birkaç isimden biridir Olcay Şahan. Kendisinin geldiğinden beri herhangi bir sakatlığı olmadığı sürece ilk 11 oynaması gerektiği düşünüyorum. Velhasıl bu çocuğun sorunu az önce üstte söylediğim ‘’ Hele sporcu deneyimli ve bunu kendini provake etmeye yönlendirme alışkanlığı kazanmış ise tadından yenmez’’ cümlesinde gizlidir. Olcay zaten çok heyecanlı bir oyuncu, üstüne biz ekstra bir şey koyduğumuz andan itibaren kontrolü çok kayboluyor. Dikkat edin Olcay için ne zaman hafif ıslık başlasa, daha büyük bir kısım tepki verse bile dağılır. Olumlu veya olumsuz herhangi bir heyecan anında kendinden daha aşağı seviyede performans gösteriyor. Eğer olur da bir şekilde bu yazı kendisine veya yönetimden birine ulaştırılırsa lütfen, bakın yalvarırım bir mentor, doktor, psikiyatr ne olursa bu çocuğa 5-10 seans bir şey yapın. Adrenalini kendini provake etme yönünde kullanmasını öğretin. Zira bütün takıma fayda sağlayıp o coşkuyu verdiğimiz anlarda, Olcay’ın düşüşünü canlı canlı izlemek her defasında çok üzüyor. Bazı arkadaşlar tarafından büyük tepki çekmesinin sebebi ise: Bizim gazımızla tüm takım kıvama gelirken Olcay’ın gaza gelen takımda tek gerileyen oyuncu olmasıdır. Normalde herhangi bir oyuncu takım kötüyken berbat oynasa bile çok göze batmaz. Bu yüzden çoğumuzun evinden biri gibi sevdiği Olcay’ı lütfen kurtarın. Olcay’ın iyi performans gösterdiği maçlara dikkat edin. %80 i deplasmandır veya takımın ve taraftarın normal viteste gittiği anlardır. Takım sakinken Olcay takımın aklıdır. Takım 5. Vitesteyken ise Olcay takımın şaşkını (:

Velhasıl ne diyorduk. Hah bir de anons. Burada yönetimden bir ricam olacak. Hiçbir emekçi kardeşimin ekmeğiyle oynamayız veya deneyimini bir kenara bırakamayız. Mutlaka kendisinin de yıllardır bu işin erbabı olarak biriktirdiği bizden çok daha net gördüğü onlarca şey vardır. Lakin ricam şu: Lütfen güzel bir hikaye oluşturun ve emekçi kardeşimize konu ile ilgili ciddi bilimsel bir eğitim aldırın. Sadece golü atan kişinin ismini bağırmakla takımı itip, karşı takıma mesaj veremezsiniz. Bu mesajı siz kötüsünüz, biz iyiyiz diye verebilirsiniz. Üstelik kişisellik değil ‘biz’ kavramı yaratmak çok önemli. Anons şudur:



İçinde biz varız, içinde rakip var. İçinde naiflik, sportmenlik ve başarı var.

Ayrıca oyuncunun gol atması ve değişimi dışında, oyun akışında kesinlikle bir kişinin ismi anılmamalı ve tezahürat konusu olmamalı. 60 dakikada 0-0 veya 5-0 giden bir maçta Kuvarejma Kuvarejma veya Olcay Şahan demek saçmalığın daniskası. Bu 2 kere 2 4 tür. Kimseyle tartışmam bile. Prese alkış, güzel müdahalaye alkış, iyi ortaya iyi niyete ellerin kopana kadar alkış. 11 kişiyi aynı anda alkışlayabilirsiniz, ama 11 kişinin aynı anda ismini söylemek için tek şansımız var ‘Beşiktaş’

Sesi kısık, gözü yaşlı binlerce zafer dileğiyle.

Dönüyoruz!

her yazdığına katılıyorum ama giriş müziği için başka önerim var, bence takım simsiyah formalarla Imperial March eşliğinde çıkmalı sahaya : :super:

banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı FARUK


Çevrimdışı sallapati

ekşide Turkcell e fena giydiriyorlar.. yaşasın vodafone  :bandit: :bandit: .. herkes vodafone a geçiyor...
aramızda Turkcell kullanan yoktur umarım  :D

Çevrimdışı juggerhaunt

passo dan da başvuru yapabilirsin. Maç bileti almak için kartın eline ulaşması gerekmiyor.  Biletini alırsın ve 11 Nisan'a kadarda passokartın eline ulaşır.


Velevki ulaşmadı. Maç günü stadyumdaki passo gişesinden tek geçişlik kart alıp maça girebiliyorsun.


eyvallah hocam çok sağol.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ensdndr

ekşide Turkcell e fena giydiriyorlar.. yaşasın vodafone  :bandit: :bandit: .. herkes vodafone a geçiyor...
aramızda Turkcell kullanan yoktur umarım  :D

Var ben ! Maalesef 12 ay daha taahüdüm olduğu için kullanmak zorundayım. bittiği gün Vodafone 'a geçeceğim.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !