Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467560 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yenerh

Kombine satışları durdurulmuş arkadaşlar.1903 Tribün ve Vip Tribün satışlarına devam ediliyormuş.

Çevrimdışı Erdem Çözer

ali ağaoğlu nu izlemediniz sanırım.. geyik yapıyorum sadece... espriyi anlamamışsınız

onunki kadar çirkin olmuş..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı harun1903

Dünden beri 15 defa denemişimdir onaylatamadım kombine için ödemeyi kafayı yemek üzereyim  :bawling:

Çevrimdışı yigitcan1903

@Emre.Guler
Kırmızıyla şopludur yaz da millet bazinga olmasın  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet92

Yalnız bu photoshop söyliyeyimde  :icool: ortalama bu şekilde gözükecek eğer benim düşündüğüm malzeme ise. Aslında düz beyaz folyo bile olsa biraz gölge yapacak.

(Forum üyelerine özellekle yeni üyelere uyarı 16-17 yıllık grafikerim benim her yüklediğim fotoğraf gerçek değildir lütfen fotoğraflarıma yorum yapmadan önce Photoshoptan geçmiş olma ihtimalini göz önünde bulundurun :) )

Abi sen şop değil sanat yapıyorsun resmen ya.

Çevrimdışı SilverArrows

Yalnız bu photoshop söyliyeyimde  :icool: ortalama bu şekilde gözükecek eğer benim düşündüğüm malzeme ise. Aslında düz beyaz folyo bile olsa biraz gölge yapacak.

(Forum üyelerine özellekle yeni üyelere uyarı 16-17 yıllık grafikerim benim her yüklediğim fotoğraf gerçek değildir lütfen fotoğraflarıma yorum yapmadan önce Photoshoptan geçmiş olma ihtimalini göz önünde bulundurun :) )

Valla helal olsun gerçek zannettim ayırt etmek çok zor. :) Ama muhtemelen bu şekilde görünecek herhalde.  :alala:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

abi sende ne yapmışsın ya. Bu malzemeyi kullansanlar gerçek haline  fotoshop senin yaptığına gerçek derim  :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Kombine satışı bitti passolig de kaldırdı siteden.

Çevrimdışı cadavra

Sende öle bi yapiosun ki gerceginden ayirt etmek ne mümkün bu filmcilerin özel efekt yapiolar ya oralarda calismalisin Abd de tonla para alio bu islerle ugrasanlar filmlerde tabi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre.Guler

Valla helal olsun gerçek zannettim ayırt etmek çok zor. :) Ama muhtemelen bu şekilde görünecek herhalde.  :alala:

Muhtemelen değil %99.9 böyle gözükecek eğer beyaz folyo ise yada hazır kesim folyosu ise vodafone logosunun renklerini algılamak mümkün vodafone yazısınıda kırmızı olarak görebilirsiniz alttan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abi sende ne yapmışsın ya. Bu malzemeyi kullansanlar gerçek haline  fotoshop senin yaptığına gerçek derim  :kop:

Valla he :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı dr.ozan

daha dün 25 bine yaklaştı deniliyordu, yine zam mı yapılacak acaba?

Çevrimdışı nuri seksigüzel

Dünden beri 15 defa denemişimdir onaylatamadım kombine için ödemeyi kafayı yemek üzereyim  :bawling:

Zenmate yükle bilgisayarına öyle dene.

@Efe kardeşim sana zahmet bir sayarmısın 2.000.000 adet hibritten kaç adet kaldı :ebebe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1903 kombine kalmış demek ki 30 binde bitircekler kombineleri

Çevrimdışı yigitcan1903

daha dün 25 bine yaklaştı deniliyordu, yine zam mı yapılacak acaba?
Sıcak para için kalanı bilet bırakırlar
Daha satış olmaz gibi görünüyor

Çevrimdışı firewater

14bin kombine satılmışsa eğer ortalama 2000TL den yaklaşık 10milyon dolar yapıyor. Dünden beri kasaya giren para :) :) :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şampiyonlar liginde kalan o maç bilet fiyatları Beşiktaş tarihinin en yüksek rakamına ulaşır hele bi de Barcelona, Madrid, Bayern gibi bir takım çıkarsa hiç düşünemiyorum. Gelsin paracıklar  :biggrinking:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yenilenen fiyatlarla dün ve bugün taraftarlarımız kombinelere büyük ilgi gösterdi ve 2016-17 sezonu Vodafone Arena kombinelerinin tamamı satıldı.

Kombineler finito. Alanlara hayırlı olsun.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2016, 11:34:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Samet_

Kombineler tükenmiş  :ishock:Başakşehirde 3000 kişiye oynuyoz yeaa :lol: Karşılaştırmayı baştan yanlış yapan arkadaşlara selam olsun.

Bence son sıraya koltuk konulması için baskı yapmalıyız 1000 den fazla artar kapasite.Arkadaşlar biz kapasiteyi arttıralım derken bunu

kastediyorduk yoksa biz de biliyoruz yer yok ama eldeki arttırma imkanları sapına kadar değerlendirmeli 44 bini geçeriz ufak düzenlemelerle

Fikret başkan kokuyu almıştır zaten :lol:

Çevrimdışı Yasin A.

kombineler bitti, benim 121. blok 19. sıranın hepsi kombineli. yani bir sezon boyunca omuz omuza maç izleyeceğim beşiktaş'lılar olacak.
ümit ediyorum herkes kendi yerine oturacak ve kendi koltuguna sahip çıkacak.
keşke koltuklara isim yazma olayı olabilseydi.

Çevrimdışı Özgür K.

niye rakam verilmiyor anlamıyorum kaç kombine satışa çıktı kaç satıldı...

Doğru külübün kasasına ne girdi,bilip mutlu olmak istiyor insan.
Ama bilgi gelecektir bir şekilde, başkan bu tip PR fırsatlarını kaçırmaz
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.