Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467141 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Alttaki merdivenler beyaza, Üsteki merdivenler neden siyaha boyanmadığını gerçekten çok merak ediyorum. Bi sebebi var mı? Her şey harika localar falan inanılmaz hoşuma gidiyo ama merdiven ve tünellerin sade olması gerçekten sinir bozucu.

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı tayfunyasar

Bilet sayısınında toplamını alsaymışsın keşke

bugün birisi'nin verdiği rakamlar. 37815 bilet
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimiçi Necmi

gecenin bu vaktinde bana video arattın ya ama buldum.. 15.11.2015 fikret ormanın divan konuşmasında kendi söylüyor..

O tarihe kadar 10 m almışlar..tarih te yeni.. Ondan sonra vermişse sponsorlugu başlatmıştır onunda ne kadar oldugu belli.. Duydugumu net hatırlıdıgım için yazdım 10 m$ .. Kafadan atmam böyle şeylerde..

Bu benim söylediğimden farklı bir şey değilki
peşinat olarak 10 M u imza attıklarında aldılar ama anlaşmada stadvizyon
için 5 M dolar vodafonun yapıp harcayacağı vardı ama evdeki hesap çarşıya uymadı
maliyet 10 m geçmiş ve vodafone bunuda ödedi ettimi 20 on milyonda forma için verdi ettimi
30 şimdide stadı bitti kabul edip 10 vermiş diye duydum ettimi 40 birde iki senedir karakartal kampanyası
ve reklam gelirleri var ama bunlarda fiyat bilmediğim için hiç konuşmadım yani senin anlayacağın 145 M$ lık
anlaşmanın şu anda 40 M unu almış durumdayız sen hiç bir şey almadık gibi dediğin için söyledim daha ne almamız gerekiyor diye
birde sanırım stadvizyon için düşen para 5 m dolardı on milyondan fazla harcamışlar bu büyük ihtimal bizden kesilmez
anlaşmanın üzerinde para harcamaları bizi ilgilendirmiyor buda sponsorluğun 145 den 150 ye çıktığını gösterir
tabi bunu bilmiyorum ama büyük ihtimal böyledir. başkan yatar çamura başka türlü :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bugün birisi'nin verdiği rakamlar. 37815 bilet
böyleyse toplantıda vodafone ceo sunun söylediği 42903 doğru o zaman :alala:
en üst sırayada koyarlarsa 44000 i geçer

Çevrimiçi Necmi

Alttaki merdivenler beyaza, Üsteki merdivenler neden siyaha boyanmadığını gerçekten çok merak ediyorum. Bi sebebi var mı? Her şey harika localar falan inanılmaz hoşuma gidiyo ama merdiven ve tünellerin sade olması gerçekten sinir bozucu.
sarıya boyandı ya :alala:

Çevrimdışı Fikret

Haram olsun bu adamların kazandığı paralar , şu anda izliyorum yazık gerçekten yazık.
vay arkadaş ne kolay meslek yapıyorlar ya..
hiçbir yetkinliğe ihtiyaç yok.
sadece tanıdık torpille programa çık gazete köşesi versinler tamamdır. :s20:

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı rankki

Arkadaslar kapasite için soyle bir hesap yaptım :
deplasman turbunu kapasıtesı tum stadın kapasıtesının %5 i
 deplasman turubununde satıs olmadıgı icin koltuklar gozukmuyor  (404-405-406 nolu bloklar)
 Bunun simetrigindeki :(410-411-412 nolu bloklar) tek tek koltuklarını  saydım
410:960
411:626
412 :654
3 blok Toplam:2240 (yani kapasitenin %5 i)
Tum stad deplasmanın 20 katı
Stad kapasitesi :44800 dur
Tarafsız!!! Basınıda eklersek (200)
Toplam 45000 dir
Hayırlı olsun

Çevrimdışı asi_kartal

Ne kapasiteymis be baskanindan ceo'suna kimse net bilmiyor  :lol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Acaba şu üst kattaki demirlere vurulsa ses çıkıyor mudur? üstteki herkes elinde metal bir şeyle vursa demirlere nasıl bi atmosfer olur acaba merak ediyorum  :evillol:

Çevrimdışı Fikret

Arkadaslar kapasite için soyle bir hesap yaptım :
deplasman turbunu kapasıtesı tum stadın kapasıtesının %5 i
 deplasman turubununde satıs olmadıgı icin koltuklar gozukmuyor  (404-405-406 nolu bloklar)
 Bunun simetrigindeki :(410-411-412 nolu bloklar) tek tek koltuklarını  saydım
410:960
411:626
412 :654
3 blok Toplam:2240 (yani kapasitenin %5 i)
Tum stad deplasmanın 20 katı
Stad kapasitesi :44800 dur
Tarafsız!!! Basınıda eklersek (200)
Toplam 45000 dir
Hayırlı olsun

hocam %5 ayrılıyor doğrudur ancak güvenlik amaçlı ekstra aralıkta bırakılıyor yani satılamayan bilet sayısı %5 değil %6-7 olabilir.

Çevrimdışı rankki

hocam %5 ayrılıyor doğrudur ancak güvenlik amaçlı ekstra aralıkta bırakılıyor yani satılamayan bilet sayısı %5 değil %6-7 olabilir.
evet dogru soyluyorsun hocam ama
sonuc olarak bursa macında guvenlık nedenıyle ayrım olmayacagını dusunursek bu rakam cıkar
ancak karsılıklı bloklar simetrık ıse .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

evet dogru soyluyorsun hocam ama
sonuc olarak bursa macında guvenlık nedenıyle ayrım olmayacagını dusunursek bu rakam cıkar
ancak karsılıklı bloklar simetrık ıse .
2247 hocam deplasman tribünün kapasitesi hesabın doğru ama tam olarak öylemi bilinmez çünkü % ler değişiyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Trabzon'un yeni stadı da hibrit çim olacakmış.

Keşke tüm statlarda olsa.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozankarakoc

ınsallah yenı stata bu tarz üzücü olaylar yaşanmaz halkın takımı adını almıs bır takımın ınsanların hakkını barbarca gasp edıldıgı bır oluşumlara ızın vermemsı lazım bızım ovundugumuz besıktaslılık durusna yakısmaz duzelmek ıcın yenıden bır trubun kulturu olusturmak ıcın eskılerın yanlıslarından ders alınarak temız bır sayfa acmak ıcın tam zamanı

Bence bu çok önemli bir nokta, çok da güzel bir fikir... Aslında, Çarşı'nın öncülük ettiği bir manifesto yazılsa ne güzel olur. Belli ortak kurallarımızın olduğu, biri uygulamadığında diğerinin mutlaka uyardığı bir oto kontrol mekanizması... Tabi ki kimseye bir şey dayatılmadan, demokratik bir biçimde oluşturulmalı ve merkezinde sadece Beşiktaş'ın menfaatleri olmalı...

Bakın;

2013-2014 sezonunda Beşiktaş'a 5 kez saha kapatma cezası verilmiş, toplamda 380 bin TL para cezası kesilmiş.
2014-2015 sezonunda 7 kez tribünümüz kapanmış, tam 1 milyon 809 bin 500 TL para cezasına çarptırılmışız.

Ne kadar büyük bir kayıp...

Tabi sadece para kaybediyor da değiliz... Beşiktaş tribünlerinin 'itibarını' da güçlü tutması, kaybettiği kısmını da geri alması gerekiyor.

Benim çocukluğum İnönü Stadı'nda geçti... Babamın elinden tutar giderdim maçlara... Kapalı'da oturduğumuzda, herkes ayağa kalktığında ben maçı göremiyorsam, hemen yandan tanımadığım bir abi beni omzuna alırdı, oradan izletirdi. Önümdeki biri küfür mü ediyor, hemen diğer yanımdaki abi seslenip 'burada küçük kardeşimiz var, küfretmeyin' derdi... Yüzlerce maça gittim, sonu tatlıya bağlanan ufak tefek itiş kakışlar dışında bir tane kavga görmedim... Küçücük bir çocukken de, ortaokuldayken de, üniversitedeyken de, bir kere Beşiktaş tribününde kendimi tedirgin hissetmemiştim. Eskiler anlatır ya... 'Biz komşularımıza güvenirdik, evden çıkarken kapılarımızı bile açık bırakırdık' diye... Ben de öyle hissederdim İnönü'de...

Sonra işler, güçler, koşturmacalar derken stada biraz uzak kaldım... O aradan sonra, son iki gidişimde ise yanımda (şu anda eşim olan) kız arkadaşım vardı. İlkinde o kadar çok küfüre, o kadar çok kavgaya denk geldik ki, 'ya, valla Beşiktaş tribünü böyle değil, sana denk geldi' deyip durdum utanarak... Sonra bir maça daha gittik, telafi edeyim diye, onda da aynı şey oldu... Önümüzdeki aşırı derecede sarhoş eleman rastgele döndü arkasını, bizim iki sıra gerimizdeki elemanı eliyle işaret etti... 'Sen bana mı diyorsun lan' deyip küfürü de yapıştırdı... Çocuk boş boş bakıp anlamaya çalışırken, merdivenleri üçer beşer çıkıp çocuğun burnuna kafayı indirdi... Hiçbir sebep yok. Kalakaldı çocuk burnundan akan kanlarla... Kız arkadaşımdan mı utanayım, geçmiş günleri hatırlayıp milletin geldiği noktadan mı utanayım, ne yapacağımı bilemedim... Bir Beşiktaşlı'dan utanmak, kardeşten utanmak gibi... Çok ağır be beyler... Böyle şeyler yaşanmasın artık.

Ülke yozlaşıyor, millet çirkinleşiyor, hepsini malesef acı bir şekilde deneyimliyoruz ama... Biz Beşiktaşlıyız be... Farklıyız, farklı olmalıyız.

Bence bu manifesto konusu, veya belki de daha etkin çözümler, yeni stadımızla birlikte gündeme gelse gerçekten çok güzel olur.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 02:50:04 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı FARUK

Merhaba,
Siteyi coktan beri takip ediyorum ama üyelik bügüne nasipmis.
Öncelikle Necip abime Faruk abime ve Efe abime ve herkese bilgiler icin sonsuz tessekür ediyorum, Besiktasli olmak hakikaten özel birseymis.
Almanyada yasadigim icin Istanbulda yasayan herkesi asiri kiskaniyorum. Her gün o muhtesem stadinin yanindan yürüyen kisiler bilsinki kendileri cok sansli
Ben ögrenci oldugum icin benim stada gitmek sansi hic dogumadi.
Yaklasik yarim seneden beri bütün maasimi topladim o muhtesem saraya gidebilmek icin ama o hayal de galiba patlamistir. Her cekilen videoyu en az 10 kere izliyorum ki en azindan rüya dünyagimda biraz yaklasigim diye..
Almanyadan selamlar saygilar
Iyi geceler

Merhaba hoşgeldin

Çevrimdışı mrchems

Arkadaşlar iyi geceler. Bugün kaç adet kombine satıldığı hakkında herhangi bir bilgi var mı?

Çevrimdışı Fikret

Bence bu çok önemli bir nokta, çok da güzel bir fikir... Aslında, Çarşı'nın öncülük ettiği bir manifesto yazılsa ne güzel olur. Belli ortak kurallarımızın olduğu, biri uygulamadığında diğerinin mutlaka uyardığı bir oto kontrol mekanizması... Tabi ki kimseye bir şey dayatılmadan, demokratik bir biçimde oluşturulmalı ve merkezinde sadece Beşiktaş'ın menfaatleri olmalı...

Bakın;

2013-2014 sezonunda Beşiktaş'a 5 kez saha kapatma cezası verilmiş, toplamda 380 bin TL para cezası kesilmiş.
2014-2015 sezonunda 7 kez tribünümüz kapanmış, tam 1 milyon 809 bin 500 TL para cezasına çarptırılmışız.

Tabi sadece para kaybediyor da değiliz... Beşiktaş tribünlerinin 'itibarını' da güçlü tutması, kaybettiği kısmını da geri alması gerekiyor.

Benim çocukluğum İnönü Stadı'nda geçti... Babamın elinden tutar giderdim maçlara... Kapalı'da oturduğumuzda, herkes ayağa kalktığında ben maçı göremiyorsam, hemen yandan tanımadığım bir abi beni omzuna alırdı, oradan izletirdi. Önümdeki biri küfür mü ediyor, hemen diğer yanımdaki abi seslenip 'burada küçük kardeşimiz var, küfretmeyin' derdi... Yüzlerce maça gittim, sonu tatlıya bağlanan ufak tefek itiş kakışlar dışında bir tane kavga görmedim... Küçücük bir çocukken de, ortaokuldayken de, üniversitedeyken de, bir kere Beşiktaş tribününde kendimi tedirgin hissetmemiştim. Eskiler anlatır ya... 'Biz komşularımıza güvenirdik, evden çıkarken kapılarımızı bile açık bırakırdık' diye... Ben de öyle hissederdim İnönü'de...

Sonra işler, güçler, koşturmacalar derken stada biraz uzak kaldım... O aradan sonra, son iki gidişimde ise yanımda (şu anda eşim olan) kız arkadaşım vardı. İlkinde o kadar çok küfüre, o kadar çok kavgaya denk geldik ki, 'ya, valla Beşiktaş tribünü böyle değil, sana denk geldi' deyip durdum utanarak... Sonra bir maça daha gittik, telafi edeyim diye, onda da aynı şey oldu... Önümüzdeki aşırı derecede sarhoş eleman rastgele döndü arkasını, bizim iki sıra gerimizdeki elemanı eliyle işaret etti... 'Sen bana mı diyorsun lan' deyip küfürü de yapıştırdı... Çocuk boş boş bakıp anlamaya çalışırken, merdivenleri üçer beşer çıkıp çocuğun burnuna kafayı indirdi... Hiçbir sebep yok. Kalakaldı çocuk burnundan akan kanlarla... Kız arkadaşımdan mı utanayım, geçmiş günleri hatırlayıp milletin geldiği noktadan mı utanayım, ne yapacağımı bilemedim... Bir Beşiktaşlı'dan utanmak, kardeşten utanmak gibi... Çok ağır be beyler... Böyle şeyler yaşanmasın artık.

Ülke yozlaşıyor, millet çirkinleşiyor, hepsini malesef acı bir şekilde deneyimliyoruz ama... Biz Beşiktaşlıyız be... Farklıyız, farklı olmalıyız.

Bence bu manifesto konusu, veya belki de daha etkin çözümler, yeni stadımızla birlikte gündeme gelse gerçekten çok güzel olur.
şimdi yaşadıklarınızla ilgili birşey diyemeyecem.
kimler nasıl bilet buluyor içeri giriyor bunlar başka bir konu.
olay alkolde değil bence. gündüz vakti basket maçına gittiğimizde kavga çıkaran tipler vardı yumruklaşacaktık raddeye gelindi başka bir sağlık sorunu oluşunca birden karşı taraf kendine geldi insanlığı hatırladı...

neyse ben konuya döneyim.
bu cezalar haksız.
bu cezalar Beşiktaş'a duble tarifeden uygulanıyor.

bu cezalara genelde futbolun katili türk hakemleri sebebiyet veriyor.

fenerin şike senesi sonrası 4lü final icat ettiler. ilk maç inönü'de gs'ye karşı.
hakem Beşiktaş'ı bitirdi resmen. gslilere dokunmasan bile faul. onlar ne yapsa faul vs yok. h.göçek diye aklımda kaldı b.yıldırım da olabilir. neyse o maçta ben sahaya atlamadım ama atlayana da laf etmedim.
adam çıldırttı herkesi. küfür etmemek o anda mümkün olamıyor.

keyiften edilen küfüre bende karşıyım. yani sonraki maç takım fener deplasmanına gidecek diye küfür edilir falan ya onlara uymam.
ama federasyonun, hakemlerin bariz üstümüze oynadığı anlar oluyor. hakkatten dayanılmaz bir hal alıyor. seyirci küfürde etmese sahaya girecek kadar geriliyor. millet tribünde bu hakemi dışarıda ağzını burnunu bir dağıtsan bir daha bak bakayım inönü'de başka hakem bunu yapabiliyor mu şeklinde konuşabiliyor.

olimpiyatta 80000 kişiyiz Fırat Aydınus tüm tribünü çileden çıkarttı. o maçta sahaya giren 1453çüler oldu dense de asıl provakatör Fırat aydınus'tu. sahaya giren 1 kişi yokken koşarak kaçması. 2.yarı her kararla sinir katsayısını durmadan artırması onun başarısıdır ve tüm tribün ya allah diye bağırdı o maçta sonra sahaya girilmişti...
geçen sene olimpiyatta gene gsli sneijder'in yüzüne eli değdiği için veli'yi attılar falan...

Beşiktaş seyircisi 40k, 70k farketmiyor, hakemler tarafından bilerek çıldırtılıyor.
Fenerin sahasında fenere sarı çıkaramıyor hakemler. bize geldi mi haksız penaltılar, kırmızılar, komik faullerle rakibi kolluyorlar.

Beşiktaş'ın hakkı yenmese böyle küfür olmaz. Ceza da olmaz. Yani manifesto anca keyif küfrünü engeller. Sinirler gerilince o hakem, o abdullah avcı-emre belözoğlu-melo-aziz yıldırım o küfrü yer yani.

Çevrimdışı eronimo18

Bakın;

HADİD - 20

Çevrimdışı burakkk1903

birşey mi asacaklar acaba?

bu fotoğrafta birşey daha soracam.
y.açık-kapalı arasına METAL PARMAKLIK KONULACAK MI? yoksa cam mı konur?
Metal parmaklık yaptılar zaten fotoğraflarda görmüştüm
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetozgurak

Arkadaşlar statla ilgi değil ama stada ulaşım ile ilgili bir şey sormak istiyorum.
E-11 diye bir otobüs hattı var Kadıköy'den ekspres sabiha gökçen'e. 23:45 uçağı için en kötü 23:20'te sabiha gökçen'de olmam gerektiği düşünülürse  bu otobüse kadıköy'den saat kaçta binmem lazım merak ediyorum. O saatlerde trafik ile 22:30 aracına binsem 50 dakikada havalimanına varabilir miyim? Sanıyorum Bursa maçının normal süresinin 21:45'te bittiği düşünülürse, maçtan çıkıp vapu ile 40 dakikada kadıköy'e ulaşırım. Fikir beyan eden olursa çok sevinirim.

kardeşim hiiiiç uğraşma valla bak e11 istanbulda 500t den sonra en gıcık hattır.e5 uzerinden kurtköye kadar atıyorum 10 durakta duruyorsa kurtköyden sabiha gökçene kadar 30 durakta duruyor.onu yapana kadar metroya bin kartalda in taksiye bin.
beşiktaş-kadıköy vapur 30 dk.
kadıköy-kartal 40 dk.
kartaldan sabiha gökcen takriben 20 dk sürer gece o saatte e5 boş olur.
1buçuk saat rötarsız gidersen.
hiç o toplara girme al otobüs biletini haremden tıngır mıngır git
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı burakkk1903

Ulaşımla ilgili bir soru da ben sorabilir miyim?Ayvalık'tayım...Kombinem yok ama Ankara'daki neredeyse tüm maçlara gittiğim için bilet umudum var...Pazartesi sabah Edremit'ten uçakla İstanbul'da gideceğim ama uçak dönüş saatleri uygun değil...Otobüs 23:20 gibi Alibeyköy'den kalkacakmış...Nasıl gidebilirim acaba oraya?Barbaros Bulvarında Kamil Koç'un şubesi var ama Alibeyköy'e servisi var mıdır?
bulvar üzerinde Şubede servis de var Ben istanbula her gidişimde  kullanıyorum 👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA