Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467432 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben böyle desenli çim istiyorum sis beni de sevindir  :kop:
Koltuklar Facia yalniz

Stad 10 numara 5 yıldız , Cimde oyle ama o koltuklarda ne oyle yahu

Koskoca Arsenal kulubu nasil kabul etmis bunu inanilir gibi degil gerçekten...

Bizim Anadolu takımlarının stadlarinda bile bu kadar kotu koltuk dizilimi yok , Her yerinde yariklar var resmen..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DOĞAN

Çatıdaki logoyla alakalı mutlaka paylaşılmışdir ama telefonda olduğum için ne link verebiliyordu nede tüm sayfaları okuyabildim tribün Beşiktaş sayfası logonun koyulduğu bir resim paylaşmış

Çevrimdışı Kalyoncu

Vodafone gerçekten güzel bir sponsor aslında tüm sponsorlarımız iyi özen gösteriyolar ve başkanın dediği kazan kazan olayı bu önemli birşey biri gittiğinde hemen yenisini bulabiliriz vodafonela bunu sağlamış olduk tekrar zedelenen kayyuma gidecek denen Beşiktaşı tekrar silkeleyip bir kendine getirmiş bir anlaşmadır paradan daha çok anlamlar yüklememiz gerekir bide söylenen rakamlara galiba kdv dahil değil onu gezdim şimdi bulamadım +kdv yazıyodu yanlış hatırlamıyosam bilen biri varsa hatırlatırsa sevinirim.(benim yaram ise hala amblem logomuzun veya yazılmamış olması inatla onu bekliyorum)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Turgay Demir aspor da gerçek hibrit çim haziranda çakılacak diyor

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı GörkemGörkem

A Sporda Turgar Demir halen hibrit cim önümüzdeki sene yapılacak bu serme cim kalkacak diyor  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Turgay Demir işkembe-i kübradan sallıyor. bu gerçek hibrit değilmiş yaza yapılacakmış :lol: çatı martılar için şeffaf yapılmamışmış  :lol: :lol: :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı vural

Haram olsun bu adamların kazandığı paralar , şu anda izliyorum yazık gerçekten yazık.

Çevrimdışı Raskolnikov

A Sporda Turgar Demir halen hibrit cim önümüzdeki sene yapılacak bu serme cim kalkacak diyor  :kop:
Üzüldüğüm şey bilgisi olmayan insanlar maçları serme çimde oynayacağımızı sanacak. Turgay Demir'e bakarsak serme çim serilmiş hibirt haziranda başlayıp ağustosta bitecekmiş  :kop: :kop: yahu insan bir merak eder bu sahanın ortasındaki makine ne diye sorar, nasıl bu bilgileri veriyorlar anlayamıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone gerçekten güzel bir sponsor aslında tüm sponsorlarımız iyi özen gösteriyolar ve başkanın dediği kazan kazan olayı bu önemli birşey biri gittiğinde hemen yenisini bulabiliriz vodafonela bunu sağlamış olduk tekrar zedelenen kayyuma gidecek denen Beşiktaşı tekrar silkeleyip bir kendine getirmiş bir anlaşmadır paradan daha çok anlamlar yüklememiz gerekir bide söylenen rakamlara galiba kdv dahil değil onu gezdim şimdi bulamadım +kdv yazıyodu yanlış hatırlamıyosam bilen biri varsa hatırlatırsa sevinirim.(benim yaram ise hala amblem logomuzun veya yazılmamış olması inatla onu bekliyorum)

kdv dahil değil stadı yaparken çok para harcadık bunu KDV den düşeriz :busted_cop:

Çevrimdışı vural

Haram olsun bu adamların kazandığı paralar , şu anda izliyorum yazık gerçekten yazık.

vodafone bile diyemiyor adam vadafon diyo israrla , yapı krediyle falan karıştırdı heralde sponsoru.  :steamed: vadaaaaaaaaaaa

Çevrimdışı Yiğit

Bu arada hibrit çimi twitterda tt yapmışız, güzel eğlence dönüyor. :)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimiçi Necmi

Turgay Demir işkembe-i kübradan sallıyor. bu gerçek hibrit değilmiş yaza yapılacakmış :lol: çatı martılar için şeffaf yapılmamışmış  :lol: :lol: :lol:
dünde söyledi adamların böyle işkembeden sallaması birde haberciyiz diye ortaya çıkması
neyse Turgay beye sallamayalım bizi savunan az kişiden biri

Çevrimdışı GörkemGörkem

vodafone bile diyemiyor adam vadafon diyo israrla , yapı krediyle falan karıştırdı heralde sponsoru.  :steamed: vadaaaaaaaaaaa

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı GörkemGörkem

Şu arkadas bizim forumdandı galiba. Neler neler yazmıs hibrit cim hakkında  :kop:

https://twitter.com/KartalloCom

Çevrimdışı Kalyoncu

kdv dahil değil stadı yaparken çok para harcadık bunu KDV den düşeriz :busted_cop:
Kdv dahilmiş abi buldumda beko kalde adidas ta +kdv diye açık açık yazıyo vodafoneda yazmıyosa kdv li hali olabilir ama ben kolay kolay unutmam öyle birşey hatırlıyorum karıştırdımmı acaba tüh yaşlanıyormuyuz yoksa :) :)

Çevrimdışı tangaz

dünde söyledi adamların böyle işkembeden sallaması birde haberciyiz diye ortaya çıkması
neyse Turgay beye sallamayalım bizi savunan az kişiden biri

tam şimdi seni desteklercesine kasımpaşa -Beşiktaş maçı öncesi fb.nin eren derdiyoka transfer teklif etmesini eleştiriyor.

Turgay Demir adamdır  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Merhaba,
Siteyi coktan beri takip ediyorum ama üyelik bügüne nasipmis.
Öncelikle Necip abime Faruk abime ve Efe abime ve herkese bilgiler icin sonsuz tessekür ediyorum, Besiktasli olmak hakikaten özel birseymis.
Almanyada yasadigim icin Istanbulda yasayan herkesi asiri kiskaniyorum. Her gün o muhtesem stadinin yanindan yürüyen kisiler bilsinki kendileri cok sansli
Ben ögrenci oldugum icin benim stada gitmek sansi hic dogumadi.
Yaklasik yarim seneden beri bütün maasimi topladim o muhtesem saraya gidebilmek icin ama o hayal de galiba patlamistir. Her cekilen videoyu en az 10 kere izliyorum ki en azindan rüya dünyagimda biraz yaklasigim diye..
Almanyadan selamlar saygilar
Iyi geceler

Çevrimdışı Kalyoncu

dün gece hiç tanımadığım bi renkli'ye, sırf sana benziyor diye usulca sokulup "hibrit çim" dedim.çok iyiymiş ya güldürdü arkadaş sağolsun :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

bilmeden fikir yürütüyorsun şu anda stad bitmediği için ortada satacak loca kombine
vip 1903 yok o nedenle sattığın şeyler sanki bankadan kredi çekmiş gibitaraftardan kredi çekmiş oluyorsun ve bu borç hanesinde görünüyor.
hakem düdüğü çaldığında o borç hanesinden düşecek gelir hanesine işleyecek. Buda borçlarda o miktar azalma yapacak.
hüküm veriyorsun vodafone on milyon vermişse vermiştir bunu neye dayanarak söylüyorsun Vodafone dan bize geçen para en az 40 M$
hesap ortada reklamını yaptı diyorsun dış reklam hakları vodafone a ait ama ücretiyle yapıyor doğruluğunu bilmiyorum o nedenle rakam dile getirmeyeceğim
ama o inşaatın çevresindeki reklamlarda bize iyi para kazandırdı. anlaşmaya dahil olmadığı halde karakartal kampanyasıyla
sana bayağı iyi bir para kazandırıyor gene anlaşmada olmadığı halde storlarında forma satıyor belli bir miktarda forma almayı garantiliyor.
kampanya yapıp forma veriyor. Belki 145 M dolarlık anlaşma yaptık ama emin ol anlaşma bittiğinde 200 M doları geçer bize yarattığı katkı
daha yapacağı konserler var biliyorsundur onlarında bütün gelirini kulübe bırakıyor. stad açıldığında iç reklamlar vs bunlar hep garanti gelir
ana sponsorun vermemezlik edemez yani onlarla 15 yıllık reklam anlaşmasıda yapmış sayılırız. sen bize katkı olarak sponsorluk rakamını ikiyle çarp derim
40 M$ temiz vermiştir artı reklamlardan verdiği parayı bilmiyorum ama 10 M$ dan aşağı bir katkı değildir bu 50 M$ gibi bir para eder @Uğur Uğurlu
gecenin bu vaktinde bana video arattın ya ama buldum.. 15.11.2015 fikret ormanın divan konuşmasında kendi söylüyor..

O tarihe kadar 10 m almışlar..tarih te yeni.. Ondan sonra vermişse sponsorlugu başlatmıştır onunda ne kadar oldugu belli.. Duydugumu net hatırlıdıgım için yazdım 10 m$ .. Kafadan atmam böyle şeylerde..

Çevrimdışı tangaz

Merhaba,
Siteyi coktan beri takip ediyorum ama üyelik bügüne nasipmis.
Öncelikle Necip abime Faruk abime ve Efe abime ve herkese bilgiler icin sonsuz tessekür ediyorum, Besiktasli olmak hakikaten özel birseymis.
Almanyada yasadigim icin Istanbulda yasayan herkesi asiri kiskaniyorum. Her gün o muhtesem stadinin yanindan yürüyen kisiler bilsinki kendileri cok sansli
Ben ögrenci oldugum icin benim stada gitmek sansi hic dogumadi.
Yaklasik yarim seneden beri bütün maasimi topladim o muhtesem saraya gidebilmek icin ama o hayal de galiba patlamistir. Her cekilen videoyu en az 10 kere izliyorum ki en azindan rüya dünyagimda biraz yaklasigim diye..
Almanyadan selamlar saygilar
Iyi geceler

Hoşgeldin,
Almanyaya sevgiler...

Çevrimiçi Necmi

Kdv dahilmiş abi buldumda beko kalde adidas ta +kdv diye açık açık yazıyo vodafoneda yazmıyosa kdv li hali olabilir ama ben kolay kolay unutmam öyle birşey hatırlıyorum karıştırdımmı acaba tüh yaşlanıyormuyuz yoksa :) :)

hayır spk ya bildirdiklerinde artı kdv yazıyor
biz anlaşmalarımızı KDV siz yapıyor ve açıklıyoruz.
spk ya artı kdv olarak bildiriyoruz.

Çevrimdışı tayfunyasar

Baskan aciklamasinda 10 milyon $ in icinde sponsor, tv yayin haklari, restauran, kartal yuvasi gibi hepsini dahil ederek soyledi. Aciklamasindan bunu anlayabilirsiniz yani sadece biletten kazanc degil o.

tv yayın senelik ve temlikli gelecek bir para yok, restoran için önceden yapılmış anlaşma var, gelir yok gibi duruyor. bir tek kartal yuvası kalıyor ama onu da ima etmedi Fikret Orman.  bilet fiyatı bahsedilen tutara gelecek şekilde hesapladım. 160 tl ya da 329 tl açık bileti satılmayacağı çok bariz. Bilet fiyatları da en geç pazartesi açıklanmış olur, o zamana kadar her varsayım spekülasyon aslında :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Kalyoncu

gecenin bu vaktinde bana video arattın ya ama buldum.. 15.11.2015 fikret ormanın divan konuşmasında kendi söylüyor..

O tarihe kadar 10 m almışlar..tarih te yeni.. Ondan sonra vermişse sponsorlugu başlatmıştır onunda ne kadar oldugu belli.. Duydugumu net hatırlıdıgım için yazdım 10 m$ .. Kafadan atmam böyle şeylerde..

Stad için diyo burada forma sponsorluğu ayrıyeten stad vision 10 milyon dolardan fazla yatırım dedi gökhan öğüt bide reklam gelirleri aynı kapıya çıkıyo işte
10 milyon dolar forma
10 milyon dolar giriş
10 milyon dolar stad vision
Bide reklam gelirleri onlar ne kadar bilmiyorum

Çevrimdışı Kuntz

Ulaşımla ilgili bir soru da ben sorabilir miyim?Ayvalık'tayım...Kombinem yok ama Ankara'daki neredeyse tüm maçlara gittiğim için bilet umudum var...Pazartesi sabah Edremit'ten uçakla İstanbul'da gideceğim ama uçak dönüş saatleri uygun değil...Otobüs 23:20 gibi Alibeyköy'den kalkacakmış...Nasıl gidebilirim acaba oraya?Barbaros Bulvarında Kamil Koç'un şubesi var ama Alibeyköy'e servisi var mıdır?

Alibeyköy'e servis var. O noktada sıkıntı olmaz.