Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467406 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Koca stad inşaatında görünmeyen sadece 2 ayrıntı kaldı.SKORBORD ve YEDEK KULÜBELERI
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ali Aba

arkadaşlar şimdi biletler satışa çıktımı ve nekadar fiyat bellimi osmaniyeden gelmeyi düşünüyorum cvp için şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar şimdi biletler satışa çıktımı ve nekadar fiyat bellimi osmaniyeden gelmeyi düşünüyorum cvp için şimdiden teşekkürler
daha çıkmadı fiyatlar belli değil  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ali Aba

Çevrimdışı bjklimert_

olimpiyatta başakşehirde maça gidenler için bi an önce çıksada alsak duramıyorum  :super:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence stadın açılış tarihinin açıklanması bile takımın o haşmetli halini daha da büyüttü.

Şampiyonluk yolunda psikolojik olarak avantajımız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı castoridae

Arkadaşlar statla ilgi değil ama stada ulaşım ile ilgili bir şey sormak istiyorum.
E-11 diye bir otobüs hattı var Kadıköy'den ekspres sabiha gökçen'e. 23:45 uçağı için en kötü 23:20'te sabiha gökçen'de olmam gerektiği düşünülürse  bu otobüse kadıköy'den saat kaçta binmem lazım merak ediyorum. O saatlerde trafik ile 22:30 aracına binsem 50 dakikada havalimanına varabilir miyim? Sanıyorum Bursa maçının normal süresinin 21:45'te bittiği düşünülürse, maçtan çıkıp vapu ile 40 dakikada kadıköy'e ulaşırım. Fikir beyan eden olursa çok sevinirim.

Çevrimdışı Fikret

https://twitter.com/kenanaysgl/status/712756593708965888

vodafonun logosunu yapıştırmışlar kapalının üzerine
ben mi göremiyorum acaba? kapalı üstü yeni açık tarafında mı logo?
içeriden ışık yansımış da anlayamadım ben.

ark.lar bende passo var.kombine almak istiyorum.abimde almak istiyor.ama onda passo yok.ben alsam 2 kombine abim passosunu çıkardıktan sonra devredebilir miyiim?

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

bu locaların önündeki koltuklar iyi oldu. Locadakiler camın arkasından bakacak sanıyodum. Toplam kaç koltuk var oralarda bilen var mı?

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaşlar statla ilgi değil ama stada ulaşım ile ilgili bir şey sormak istiyorum.
E-11 diye bir otobüs hattı var Kadıköy'den ekspres sabiha gökçen'e. 23:45 uçağı için en kötü 23:20'te sabiha gökçen'de olmam gerektiği düşünülürse  bu otobüse kadıköy'den saat kaçta binmem lazım merak ediyorum. O saatlerde trafik ile 22:30 aracına binsem 50 dakikada havalimanına varabilir miyim? Sanıyorum Bursa maçının normal süresinin 21:45'te bittiği düşünülürse, maçtan çıkıp vapu ile 40 dakikada kadıköy'e ulaşırım. Fikir beyan eden olursa çok sevinirim.

@castoridae, yetişemezsin.

Yeşilköy havalimanından kalkan bir uçakla dön.

Çevrimdışı nakres77

o fiyatlarla anca 8 milyon tl toplanıyor. 10 milyon TL için  fiyatlar kombinenin % 13 'ü gibi olmalı. Rıdvan Akar'ın dediği gibi ekmeğin kdvsinden fazla benzininkinden az.  :D :D

Eğer 130 TL açık olacaksa kombinelilere geçmiş olsun.

Baskan aciklamasinda 10 milyon $ in icinde sponsor, tv yayin haklari, restauran, kartal yuvasi gibi hepsini dahil ederek soyledi. Aciklamasindan bunu anlayabilirsiniz yani sadece biletten kazanc degil o.

Çevrimiçi Necmi

Şu forumun aile ortamına bayılıyorum, arada bir biri gelip'de trollemeye çalışsada, herkes birbirine bağlı çoktan beri tanışıyormuş gibi.

Gerçekten süpersiniz arkdaşlar, Allah bozmasın sizi.

Emekleriniz içinde teşşekkür ederim.
@martin40  Beşiktaş çok büyük bir ailedir.
Beşiktaş taraftarını dünya çapında üne kavuşturanda işte bu
birlikteliktir. Bizler takım tutmayız. bizzat takımın kendisiyiz. Bir ailenin bireyleri olduğumuz içinde
hep birlik içinde iyi gündede kötü gündede birbirimize sarılırız.
Beşiktaş taraftarı farklı derken bu farkı anca içimize girdiğinde görebilirsin.
biraz kibirliyizdir biraz dominantız biraz duygusal genelde siyasi görüşü toplumdaki yeri ne olursa olsun
her Beşiktaşlının karakteri üç aşağı beş yukarı aynıdır. tek bir vücut gibi haraket eder.
mesela bu gün burda çarşıya laf söyleyenler yarın stadda çarşıyla karşılıklı slogan atar.
Bizi özel kılanda bu zaten sırtımıza Beşiktaş formasını giydiğimizde sadece Beşiktaş vardır.
sanada giydireceğim o formayı :evillol:

Çevrimdışı castoridae

@castoridae, yetişemezsin.

Yeşilköy havalimanından kalkan bir uçakla dön.
Valla o saatte uçak olsa döneceğim ama malesef. Muğla'ya son uçak o. Maç bitmeden bitiyor bütün uçaklar Atatürk'ten. Valla kafayı yiyeceğim.

Çevrimdışı ZEKI

o saatte kadikoye tarifeli sefer olmaz ancak mactan cikanlari goturecek olan motorlar olur

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Valla o saatte uçak olsa döneceğim ama malesef. Muğla'ya son uçak o. Maç bitmeden bitiyor bütün uçaklar Atatürk'ten. Valla kafayı yiyeceğim.
Sabah ilk uçağa bak?

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı ahmet1903

Selamun Aleykum abiler ben yeniyim buralarda bazi sorularim var cevaplarsaniz sevinirim.
1-Stadin cevre duzenlemesi acilisa kadar biter mi ?
2-Seffaf membranlar ne zaman biter ?
3-Catiya vodafone yazisi disinda herhangi birsey yazilacakmi (Bjk logosu)
4-Bilet fiyatlari ne kadar olur ? En ucuz en pahali

Çevrimdışı castoridae

o saatte kadikoye tarifeli sefer olmaz ancak mactan cikanlari goturecek olan motorlar olur

Valla vapur, motor, sandal çok sorun değil  :D

Çevrimdışı Hep Yek

Cahilliğimi mazur göründe statdaki büfelerden restoranlardan bişe kazanamıyacakmıyıZ.. Divanla anlaşma nasıl oldu .. Yıllık Okul kantini ihalesi gibi verdik paramı alcaz tek seferlik nasıl olcak bilen varmı ??

Yıllık 600 bin TL diye haberler çıkmıştı.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Selamun Aleykum abiler ben yeniyim buralarda bazi sorularim var cevaplarsaniz sevinirim.
1-Stadin cevre duzenlemesi acilisa kadar biter mi ?
2-Seffaf membranlar ne zaman biter ?
3-Catiya vodafone yazisi disinda herhangi birsey yazilacakmi (Bjk logosu)
4-Bilet fiyatlari ne kadar olur ? En ucuz en pahali
Aleyüküm selam.
1- Az buz eksikler dışında biter.
2- Açılışa yetişeceği kesin,açılışa 2 3 gün kala.
3- Olmayacak.
4- Bilgim yok kusra bakma.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tuncaboylu

130tl açık bileti...
3 maç 390tl...

bravo yönetime...

VIP tribün kombinesine, localara gelince 3 maç için ayrı satmazlar.
düşük-orta gelirli kombinecilere ise 3 maçlık kazığı sokarlar tabi. ne de olsa diğer zengin tayfa açardı davasını bizse yolunacak kaz...

3 sene önceden, topraktan giriyorsun sonra ev bitiyor. hayda 2 ay başka kiracı bulduk sonra sen gel diyorlar.
muamele bu.

birileri burada bilet fiyatı 50-60tl olacak diyordu y.açık için. ben o günde dedim bunu diyenler TARAFTAR TEPKİSİNİ AZALTMAYA ÇALIŞIYOR diye..

insan gibi fiyatlara satsınlar kombineleri.
benim tanıdığım öğrenci yada asgari maaşlı gençler var. zar zor kredi kartına limit açtırıpta son parasıyla kombine alan adam var. adam şimdi 130tlye bileti nasıl alacak? ne zamandır ilk maç hayali olan bu Beşiktaşlılar maça gelemeyecek... :bandit: :bandit:

130 tl değilmiş, ben duydum ki kale arkası 480 TL olacakmış. Arkadaşımın arkadaşının halasının oğlu, Fikret Orman'ın apartmanında çalışan kapıcının kuzeniymiş; o söylemiş.

Yahu arkadaşlar, bir bilet fiyatları açıklansın da ona göre konuşun. Adamın biri Excel'de 10 milyon doları hesaplamak için kendince bir fiyatlama yapmış, onun üzerinden yorum yapıyorsunuz.

Çevrimdışı castoridae

Sabah ilk uçağa bak?

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu
Sanıyorum öyle olacak mecburen.