Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5465805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar statla ilgi değil ama stada ulaşım ile ilgili bir şey sormak istiyorum.
E-11 diye bir otobüs hattı var Kadıköy'den ekspres sabiha gökçen'e. 23:45 uçağı için en kötü 23:20'te sabiha gökçen'de olmam gerektiği düşünülürse  bu otobüse kadıköy'den saat kaçta binmem lazım merak ediyorum. O saatlerde trafik ile 22:30 aracına binsem 50 dakikada havalimanına varabilir miyim? Sanıyorum Bursa maçının normal süresinin 21:45'te bittiği düşünülürse, maçtan çıkıp vapu ile 40 dakikada kadıköy'e ulaşırım. Fikir beyan eden olursa çok sevinirim.
Bence hiç uğraşma gece 11 e otobüs bileti al.şimdi maçı uçağa yetişme telaşı içinde seyredeceksin yada uçağı unutacaksın.maç birde heyacanlı geçiyor maç bitiyor herkes 3 lü derdinde sen biran evvel stadtan çıkmayı düşünüyorsun.açılış günü alelacele gitmek zorunda kalıyorsun.hiç sıkıştırmayacak bir folmül bul bence.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar açılış maçında küfür edilsin sonraki maç o kartlar blok yesin diyesim var yoksa bu sene mabede gidemeyeceğim  :)  çok mu bencilim hayır ama Beşiktaşı çok seviyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim küfür edilmesin kulüpde ceza alıyor sen gelmek iste kendi kombinemi veririm sıkıntı yok
bir maç senin için izlemeyiveririm  ilk maç olmaz ama :evillol:  @Deadam

Çevrimdışı Yiğit

https://www.periscope.tv/w/acGwUTE0MzU4NTg3fDFqTUpnTWdMTG5NS0wSQxfyRz01jhCGvhpGuGC5gGhEmEuyCrDgXItcOOHMkg==

Az önce vodafone arenadan bir yayın yapıldı sanırım öğrenci arkadaşlar. Pek bilgi verici değil hatta biraz da başları belaya girecek sanırım  :) bilgi vermesi açısından izlenebilir. Locaları ve iç kesimleri gösteriyor. En Son yayınlardan izleyebilirsiniz kaldırmadığı sürece.

Yayın yapmış iyi hoş da stat bunlara mı emanet gerçekten çok vahim.

Çevrimdışı cemkoyuk

Stadın tüm ışıkları takıldı mı? Bilen var mı yani bu son fotoğraflardaki ışıklar kadar mı yoksa daha tamamlanacak mı. Sanki bazı bölgelerde (skorboardların geleceğini tahmin ettiklerimiz hariç) boşluklar var kesik kesik.
EL ELE VERİP YAYIN KAMERASINI 1. KATA ALDIRALIM. PREMIER LIG MAÇI İZLER GİBİ MAÇ İZLEYELİM. UNUTMAYIN BU AÇIDAN; ÇİMLER ve GÜZEL ZEMİNİMİZİN DESENİ, TRİBÜNLERİN SAHAYA YAKINLIĞI. TARAFTARLARIMIZ HEPSİ ÇOK HARİKA GÖZÜKECEK. BUNUN GİBİ

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimdışı tuncaboylu

bişey vermediyse nasıl yaptık stadı bence çok şey verdi ve verecek öyle kolay değil hem ismini yaz hem 2 yıldır hiç bişey verme başkan paranın bir çoğunu almıştır merak etmeyin yoksa bu stad bu şekilde bitemezdi vodafone nun yardımıyla bu 3 maça yetiştirdiler bana göre :)

@Efe dostum, Vodafone 145 milyon dolarlık anlaşmasının 15 milyon dolarını verdi henüz. 2 senelik forma sponsorluğu + 1 senelik stad sponsorluğu.

Stadı da localardan aldığımız parayla yaptık. 3 yıl boyunca localardan gelir elde edemeyeceğiz yani, stada gitti o para.

Çevrimdışı Deniz

İlk maça gelmeyi düşünüyorum 750-800 lira uçak masrafı çıkacak gidiş dönüş
Biletlerin akıbeti ne zaman belli olacak?Ne kadar satışa çıkacak ne kadara satılacak ona göre bilet alacam.
Benim gibi gelmek isteyen çok olacaktır bunu geciktirmeden açıklamalılar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sado

resımde işaretlı olan yerde bayadır iskeleler kurulu sanrım ne amacla acaba bılgısı olan varmı yenı acık tarafında  :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanıyorum öyle olacak mecburen.

Onun yerine dönüşü otobüsle yap. Harem'den binersin maçtan çıktıktan 35-40 dakika sonra.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz
@Fikret

Bana daha çok ışık yansıması gibi geldi ama eğer logoysa helal olsun ne göz varmış derim  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı asyakartalı

Bana daha çok ışık yansıması gibi geldi ama eğer logoysa helal olsun ne göz varmış derim  :D
yarın daha net görürüz  :biggrinking:

Çevrimdışı can1903

resımde işaretlı olan yerde bayadır iskeleler kurulu sanrım ne amacla acaba bılgısı olan varmı yenı acık tarafında  :alala:
Bu iskeleler scoreboard veya arma falan filanlarla ilgili olabilir mi? @Efe
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yusuf koca

Arkadaşlar statla ilgi değil ama stada ulaşım ile ilgili bir şey sormak istiyorum.
E-11 diye bir otobüs hattı var Kadıköy'den ekspres sabiha gökçen'e. 23:45 uçağı için en kötü 23:20'te sabiha gökçen'de olmam gerektiği düşünülürse  bu otobüse kadıköy'den saat kaçta binmem lazım merak ediyorum. O saatlerde trafik ile 22:30 aracına binsem 50 dakikada havalimanına varabilir miyim? Sanıyorum Bursa maçının normal süresinin 21:45'te bittiği düşünülürse, maçtan çıkıp vapu ile 40 dakikada kadıköy'e ulaşırım. Fikir beyan eden olursa çok sevinirim.
kardeşim ben yeni sahradan25-30 dakikada gidiyorum o otobüsle 10-15 dakikada Kadıköy yeni sahra olsa en fazla 45  dakikada gidersin .o saatte fazla bir trafik olmaz ekstrem bir durum olmazsa.ayrıca kadıköyden havataş da gidiyor internetten hareket saatlerine bakarsın

Çevrimdışı LifesGood®

İyi akşamlar dilerim, müsadenizle bir sorum olacak. Led ekranlar tam olarak nereye takılacak ? Aşağıdaki resimde belirttiğim tribün ayrım duvarlarında led ekran olacak mı ? Farklı bir forumda çatı ile tribünlerin arasında olacağı yazıyordu ama pek ihtimal vermedim, olacaksa gösterdiğim yerlerde olması daha mantıklı ancak maliyetli olabileceğini düşündüğüm için sizlere sormak istedim. Şimdiden cevaplar için teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.

Çevrimdışı Ardau

Yeni açık 407 sıra 13 5. Koltuk var mı yakın olan? Herkes mi 121 yahu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Sercan62

Yayın yapmış iyi hoş da stat bunlara mı emanet gerçekten çok vahim.

Evet ne yazık ki hal ve hareketlerini bende beğenmedim @Yiğit

Çevrimdışı castoridae

kardeşim ben yeni sahradan25-30 dakikada gidiyorum o otobüsle 10-15 dakikada Kadıköy yeni sahra olsa en fazla 45  dakikada gidersin .o saatte fazla bir trafik olmaz ekstrem bir durum olmazsa.ayrıca kadıköyden havataş da gidiyor internetten hareket saatlerine bakarsın

İlginiz için teşekkür ediyorum. 22:30 da var görünüyor sefer. 50 dk'da bile gitsem 23:20 yapar ki check-in'i daha önceden yaparak 23:45'teki uçağa ulaşırım diye düşünüyorum. Tek sıkıntı kadıköy otobüs duraklarına kaç dakikada ulaşırım.

Çevrimdışı Efe

Bu iskeleler scoreboard veya arma falan filanlarla ilgili olabilir mi? @Efe
boya yapıyorlar onlarla bugün dikkatli baktım üstleri boyuyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Yıllık 600 bin TL diye haberler çıkmıştı.
çok azmış eger doğruysa.. En güzeli kendin işletmekti ama yapılmış anlaşma.. Allah bilir 20 yıllıktır anlaşmada.. Tek derdim beşiktaş çok kazansın

Çevrimdışı sozkul

o fiyatlarla anca 8 milyon tl toplanıyor. 10 milyon TL için  fiyatlar kombinenin % 13 'ü gibi olmalı. Rıdvan Akar'ın dediği gibi ekmeğin kdvsinden fazla benzininkinden az.  :D :D

Eğer 130 TL açık olacaksa kombinelilere geçmiş olsun.

Bilet sayısınında toplamını alsaymışsın keşke

Çevrimdışı tuncaboylu

çok azmış eger doğruysa.. En güzeli kendin işletmekti ama yapılmış anlaşma.. Allah bilir 20 yıllıktır anlaşmada.. Tek derdim beşiktaş çok kazansın

Anlaşma sadece restoran işletmesiyse, fena bir meblağ değil:

Zira işletmenin kendine has maliyetleri de olacaktır. Ayrıca Divan gibi prestijli bir markanın stadda yer alması, marka değerini yükseltir.

Çevrimdışı Savaş

Ben bu kombinesi olanlara oncelik olayını anladım da kombinesiz olup maça gitmiş olanlara öncelik olayını anlamadım.

3 senede sadece 1 kez bile maça gitmiş olsa dahi öncelik hakkı tanınacak mı kombinesiz olanlara?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Koca stad inşaatında görünmeyen sadece 2 ayrıntı kaldı.SKORBORD ve YEDEK KULÜBELERI

Kale direkleri göründü mü?
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 00:39:28 sozkul ]

Çevrimdışı yusuf koca

İlginiz için teşekkür ediyorum. 22:30 da var görünüyor sefer. 50 dk'da bile gitsem 23:20 yapar ki check-in'i daha önceden yaparak 23:45'teki uçağa ulaşırım diye düşünüyorum. Tek sıkıntı kadıköy otobüs duraklarına kaç dakikada ulaşırım.
motorlara yakın.birde yanlış bilmiyorsam taksimden havaalanına havataş var internetten birde ona bak ordan yol süresinede bakarsın.orda gösterilen süreler trafiğin yoğun olduğu saatlere göredir

Çevrimdışı castoridae

motorlara yakın.birde yanlış bilmiyorsam taksimden havaalanına havataş var internetten birde ona bak ordan yol süresinede bakarsın.orda gösterilen süreler trafiğin yoğun olduğu saatlere göredir
Aynen var taksimden de. 1,5 saat sürdüğü yazıyor internet sitesinde tabi ama o yoğun saatler de göz önene alınarak düzenlenmiş olabilir.