Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467792 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

Burak o yok kağıthane yönünden gelen araçların tünelden sonra doşmabahçeye indiği yol.tam işaretlediğin yerde soldan taksime dönüş için çıkış vardı.stad bittiğinde umarım tekrar açılır.
Teşekkür ederim Murat abi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı gurol_1903

kombinem var. yani koltuğu satın aldım 2 sene önce. şimdi benim koltuğumu bana geri satacaklar. ok onu da anladım. ama bu "öncelikli" alacağım bileti de bana ayrıca 3. defa "öncelik" vererek satmayacaklardır değil mi? bunun limiti 2 dir inşallah bir koltuk 2 defadan fazla satılmaması lazım bence  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı onurturan

ark.lar bir sorum olacak bende passo var.abimde yok.kombine almak istiyoruz.ben iki tane kombine alıp,abimde passosunu çıkardığı zaman devredebilirmiyim ona?
oyle olmaz sen kombineyi aldigin anda passoligi olan bir tc ye tanimlaman lazim.. ama internetten once  passoligi cikartip hmen ardindan kombineyi yukleyeblirsin daha abinin kartinin ulasmasina grek kalmadan 5 dakka suruyor..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

bişey vermediyse nasıl yaptık stadı bence çok şey verdi ve verecek öyle kolay değil hem ismini yaz hem 2 yıldır hiç bişey verme başkan paranın bir çoğunu almıştır merak etmeyin yoksa bu stad bu şekilde bitemezdi vodafone nun yardımıyla bu 3 maça yetiştirdiler bana göre :)
ciddimisin? Vodafone şuana kadar en fazla 10 m $ vermişse vermiştir içindede stad dışı reklamlarda vardır.. Bu kulubün borcu nasıl artı böyle.. Borçlanarak, Kombine ve localardan 40-50 m $ gelir elde ederek yaptık.. Unutmadan Bide devletin tek katkısı 200 m $ kdv indirimi oldu.. Kdv indirimide epey sonra cıktı ama ondanda faydalanmışızdır.. Stadı vodafonsuz yaptık.. Adamlar iyi reklam yaptılar sadece eee bide güzel ingiliz takımlarıyla eşleşmemizi sagladılar

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

ciddimisin? Vodafone şuana kadar en fazla 10 m $ vermişse vermiştir içindede stad dışı reklamlarda vardır.. Bu kulubün borcu nasıl artı böyle.. Borçlanarak, Kombine ve localardan 40-50 m $ gelir elde ederek yaptık.. Unutmadan Bide devletin tek katkısı 200 m $ kdv indirimi oldu.. Kdv indirimide epey sonra cıktı ama ondanda faydalanmışızdır.. Stadı vodafonsuz yaptık.. Adamlar iyi reklam yaptılar sadece eee bide güzel ingiliz takımlarıyla eşleşmemizi sagladılar

valla hiç zannetmiyorum vodafonenun bu kadar eli kıt olduğunu düşünmüyorum tabi bunu başkan bilir başkan hiç para almadan bitirmişse büyük başarı şimdi o paraları geri alacak nede olsa ama ben sponsorların desteği olmadan bu stadın bitirildiğine inanmıyorum açıkçası  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı rebelh

bence bu pixel işi en çok mirin işine geldi
hala köşeler hatalı ama pixel olduğu için pek dikkatimizi çekmiyor

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

valla hiç zannetmiyorum vodafonenun bu kadar eli kıt olduğunu düşünmüyorum tabi bunu başkan bilir başkan hiç para almadan bitirmişse büyük başarı şimdi o paraları geri alacak nede olsa ama ben sponsorların desteği olmadan bu stadın bitirildiğine inanmıyorum açıkçası  :)
tribün sponsorlarından aldılarmı erkenden onları bilmiyorum..  Belki onlardan almışdır.. Kap taki mali tablolarda görürüz artık

Çevrimdışı tayfunyasar

3 macta 10 milyon dolar hedefine de uyuyor.

o fiyatlarla anca 8 milyon tl toplanıyor. 10 milyon TL için  fiyatlar kombinenin % 13 'ü gibi olmalı. Rıdvan Akar'ın dediği gibi ekmeğin kdvsinden fazla benzininkinden az.  :D :D

Eğer 130 TL açık olacaksa kombinelilere geçmiş olsun.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı yash26

stadda biraz armamiz,birazda adimiz yazilirsa cok memnun olacagim . bodafone yazilari rahatsiz etmiyor Besiktasin az olmasi rahatsiz ediyor
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı rebelh

rıdvan beye sormuşlar açıklar 160 deniyor diye ''yok artık'' demiş
adam ztn normalden pahalı derbiden ucuz demişti
açıklar max 80 olur benim beklentim ise 60

Çevrimdışı Efe

stadda biraz armamiz,birazda adimiz yazilirsa cok memnun olacagim . bodafone yazilari rahatsiz etmiyor Besiktasin az olmasi rahatsiz ediyor
eski açıkta armamız ve ismimiz olacaktır oralar daha bitmediği için tabela koyamıyorlar ay başı orda da tabelalar takılır ayrıca numaralıda ve kapalıda dış kısımda arma yada Beşiktaş jk bekliyorum ben yüksek ihtimal numaralıda olacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sercan62

https://www.periscope.tv/w/acGwUTE0MzU4NTg3fDFqTUpnTWdMTG5NS0wSQxfyRz01jhCGvhpGuGC5gGhEmEuyCrDgXItcOOHMkg==

Az önce vodafone arenadan bir yayın yapıldı sanırım öğrenci arkadaşlar. Pek bilgi verici değil hatta biraz da başları belaya girecek sanırım  :) bilgi vermesi açısından izlenebilir. Locaları ve iç kesimleri gösteriyor. En Son yayınlardan izleyebilirsiniz kaldırmadığı sürece.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Cahilliğimi mazur göründe statdaki büfelerden restoranlardan bişe kazanamıyacakmıyıZ.. Divanla anlaşma nasıl oldu .. Yıllık Okul kantini ihalesi gibi verdik paramı alcaz tek seferlik nasıl olcak bilen varmı ??

Çevrimdışı Fikret

o fiyatlarla anca 8 milyon tl toplanıyor. 10 milyon TL için  fiyatlar kombinenin % 13 'ü gibi olmalı. Rıdvan Akar'ın dediği gibi ekmeğin kdvsinden fazla benzininkinden az.  :D :D

130tl açık bileti...
3 maç 390tl...

bravo yönetime...

VIP tribün kombinesine, localara gelince 3 maç için ayrı satmazlar.
düşük-orta gelirli kombinecilere ise 3 maçlık kazığı sokarlar tabi. ne de olsa diğer zengin tayfa açardı davasını bizse yolunacak kaz...

3 sene önceden, topraktan giriyorsun sonra ev bitiyor. hayda 2 ay başka kiracı bulduk sonra sen gel diyorlar.
muamele bu.

birileri burada bilet fiyatı 50-60tl olacak diyordu y.açık için. ben o günde dedim bunu diyenler TARAFTAR TEPKİSİNİ AZALTMAYA ÇALIŞIYOR diye..

insan gibi fiyatlara satsınlar kombineleri.
benim tanıdığım öğrenci yada asgari maaşlı gençler var. zar zor kredi kartına limit açtırıpta son parasıyla kombine alan adam var. adam şimdi 130tlye bileti nasıl alacak? ne zamandır ilk maç hayali olan bu Beşiktaşlılar maça gelemeyecek... :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Furkan5

arkadaşlar iyi akşamlar herkese.Bir konuda fikrinizi almak istiyorum kombine niyetim var 121-8-6 mı yoksa 420-12-18 mi ?

Çevrimdışı Tolga

Çatıda sadece vodafone yazar diye düşünüyordum herhalde öyle olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çatıda sadece vodafone yazar diye düşünüyordum herhalde öyle olacak.

biraz küçük olacak gibi  :alala:

Çevrimdışı Erhan

Cahilliğimi mazur göründe statdaki büfelerden restoranlardan bişe kazanamıyacakmıyıZ.. Divanla anlaşma nasıl oldu .. Yıllık Okul kantini ihalesi gibi verdik paramı alcaz tek seferlik nasıl olcak bilen varmı ??

Hocam olumlu ol biraz.Başkan ayarlamıştır para ondan sorulur.Divanda çalışan biri vardı cevaplar o.

Keyfini çıkar mabet bitiyorrr :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir ruh hastası taraftarımızın SIS'li yetkiliyle münakaşası :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sercan62

kaydı silmiş

Ben izleyebiliyorum hala. Takip edip deneyin bir de isterseniz.@nusretaslanturk Onunla ilgili olabilir şu an baktım tekrar yayın Gözüküyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 23:39:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

İşin başından beri minimum 100 olacak diyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

130tl açık bileti...
3 maç 390tl...

bravo yönetime...

VIP tribün kombinesine, localara gelince 3 maç için ayrı satmazlar.
düşük-orta gelirli kombinecilere ise 3 maçlık kazığı sokarlar tabi. ne de olsa diğer zengin tayfa açardı davasını bizse yolunacak kaz...

3 sene önceden, topraktan giriyorsun sonra ev bitiyor. hayda 2 ay başka kiracı bulduk sonra sen gel diyorlar.
muamele bu.

birileri burada bilet fiyatı 50-60tl olacak diyordu y.açık için. ben o günde dedim bunu diyenler TARAFTAR TEPKİSİNİ AZALTMAYA ÇALIŞIYOR diye..

insan gibi fiyatlara satsınlar kombineleri.
benim tanıdığım öğrenci yada asgari maaşlı gençler var. zar zor kredi kartına limit açtırıpta son parasıyla kombine alan adam var. adam şimdi 130tlye bileti nasıl alacak? ne zamandır ilk maç hayali olan bu Beşiktaşlılar maça gelemeyecek... :bandit: :bandit:

Bilet fiyatlari bir aciklansinda sonra tepkimizi veririz.

Çevrimdışı Tolga

biraz küçük olacak gibi  :alala:
Tahminim bu şekilde ama birkaç gün sonra ne yazılacağı ortaya çıkar tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...