Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467663 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı kaankartal

Stadyumdaki aydınlatmalarda dengesizlik mi var ? yoksa ayar mı yapılmadı ?
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı kaankartal

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Efe

Yazı yazılıyor :super:
hayırlı olsun tahminleri alalım bence vodafone arena yazacak  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Stadyumdaki aydınlatmalarda dengesizlik mi var ? yoksa ayar mı yapılmadı ?
Ayarı yok orası bellide acaba tam randımanlı yanmıyormu çünkü az gibi bence bir kısmı yanmıyor.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

hayırlı olsun tahminleri alalım bence vodafone arena yazacak  :icool:
Bence sadece Vodafone yazıcak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Bence sadece Vodafone yazıcak
ben dışarı takılan tabelanın aynısı olacak idye düşünüyorum güzelde olur hee sadece vodafone yazacaksada zaten sıkıntı yok projenin olması gerekeni
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Hepsini tam açmıyolardır boşuna yanmasın diye, benceye.

Yazı da geldi, artık başlanması gereken tek işlem yedek kulübei ile, suni çim.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sadece 2 taraftada da Vodafone yazacaktı.Ozaman yarın kesin şeffaflara devam edilecek.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Hepsini tam açmıyolardır boşuna yanmasın diye, benceye.

Yazı da geldi, artık başlanması gereken tek işlem yedek kulübei ile, suni çim.
Skorbord
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Burak Akay

ben dışarı takılan tabelanın aynısı olacak idye düşünüyorum güzelde olur hee sadece vodafone yazacaksada zaten sıkıntı yok projenin olması gerekeni
İnşallah tabela gibi olur düşüncene katılıyorum :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Kemal

Vodafone çok büyük reklam yaptı ama , Türkiye'nin kalbi sayılacak bir noktaya kocaman  ismini yazdırdı .

Çevrimdışı Erhan

Yeniinönüde yoktu yeni başladılar galiba yazıya

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi forum içerisinde bir sınıf mücadelesinin fitilini ateşliyorsun bak :) burada bir sınıf mücadelesi başlarsa sen  :steamed: :steamed: eğemen sınıf durumunda gözüküyorsun ona göre :D şaka bir yana abi kaç gündür kombine muhabbeti dönüyor ya, girip sayfalarca geçmişe dönük ileti okuyorum ama başlığın ana konusu ikinci planda kalmış bu aralar.
bir sınıf mücadelesi vermeniz gerekiyorsa bunu bana karşıda verecekseniz verin kardeşim :busted_cop:
hak verilmez alınır biri sana hak veriyorsa bu hak vermek değil rüşvet ve sus payıdır bunu asla unutmayın. :bandit:
not düşeyim ben burda kimsenin hakkını yemem  :bandit: burdaki tek egemen güç Beşiktaştır.
Kimseninde ona karşı mücadele etmeye büzüğü yetmez :busted_cop:  @nusretaslanturk

Çevrimdışı Burak Akay

Birşey soracağım bu kırmızıyla işaretlediğim yol direk stadamı gidiyor yoksa yandaki yolamı bağlıyor.Birde keşke şu belediye temizlik ekiplerinin olduğu yeride verselerdi harika olurdu tam oraya şu meşhur arsenal yazısı gibi Beşiktaş'da yazardık alem görürdü
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Vodafone çok büyük reklam yaptı ama , Türkiye'nin kalbi sayılacak bir noktaya kocaman  ismini yazdırdı .
parasınıda  verdi bize katkısı büyük olacak stad açıldıktan sonrada her yıl ödeme yapacaklar iyi bir anlaşma oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı underworld

parasınıda  verdi bize katkısı büyük olacak stad açıldıktan sonrada her yıl ödeme yapacaklar iyi bir anlaşma oldu
Iyi ama biraz uzun bir anlaşma oldu bence

Çevrimiçi Necmi

foruma belli saat aralığı ile giriyorum yeni bir bilgi var mıdır acaba stadyumla ilgili içerisinden, dışarısından vs.. ama bir kaç gündür kombine sohbetlerinden başka birşey göremiyorum ayrıca arada önemli çoğu kişininde merak ettiği soruları soran arkadaşlar var ama cevap alamıyolar arada kaynayıp gidiyo.. kombineler ile ilgili ayrı başlık açılmış orda konuşulabilir burda bilgi almak isteyen, bilgi vermek isteyen ve yeni gelen merak eden birçok kişi var :bandit: saygısızlık değil niyetim emir falan da değil nacizane düşüncemi paylaştım abilerim sevgiler herkese  :tabe:
burda hiç bir şey arada kaynamaz kardeşim sadece cevabı olmayan soru havada kalır.
burası nihayetinde taraftar forumu Beşiktaş yönetim kurulu değil her soruya nasıl cevap verelim. @mehmetcan1903

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

vodafone arenaya tel örgü yerine cam takilicak diye bir duyum aldim bu dogrumudur`?

Çevrimdışı Erhan

Güncel

İşaretlediğim yerde ise logo çok küçük kalıcak gibi :alala:

Çevrimdışı serti67

Karşısına barı bır Kartal fıguru olsaydı tamam sponsorumuz  dar Zaman'ımızda destek oldu Allah razı olsun çokta yakıştı ten uyuşması oldu takımımızla ama reklam çadırına dondurduk statı vodafone yazısı yada fıguru kadar amblem sembol yada ısmımız sımgemız Kartal olmalı yakınında yada karşısında
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Karşısına barı bır Kartal fıguru olsaydı tamam sponsorumuz  dar Zaman'ımızda destek oldu Allah razı olsun çokta yakıştı ten uyuşması oldu takımımızla ama reklam çadırına dondurduk statı vodafone yazısı yada fıguru kadar amblem sembol yada ısmımız sımgemız Kartal olmalı yakınında yada karşısında
olur olur merak etmeyin  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Birşey soracağım bu kırmızıyla işaretlediğim yol direk stadamı gidiyor yoksa yandaki yolamı bağlıyor.Birde keşke şu belediye temizlik ekiplerinin olduğu yeride verselerdi harika olurdu tam oraya şu meşhur arsenal yazısı gibi Beşiktaş'da yazardık alem görürdü

O tarz yazıyı esas eski acık önüne yazabilirsek efsane olur bence.

Çevrimdışı Burak Akay

O tarz yazıyı esas eski acık önüne yazabilirsek efsane olur bence.
Oraya zaten kesin olmalı :) ama burdada o park'ın çatısının olduğu yere yakışırdı sanki
İyi Günde Kötü Günde