Yeni stat 1 sene kadar karışıklıklara yol açacaktır burada Fikret Orman'ın tutumu çok ama çok önemli. Bu işi bitirirse asıl gerçekten efsane o zaman olur.
Çarşı artık Beşiktaş taraftarı için bir kimlik 500-1000 kişilik bir grup değil. Ancak Demirören döneminde fazlasıyla kulübü kemiren, kavga çıkaran grup mutlaka ama mutlaka izole edilmeli.
Adam arkasını dönüyor maça ve bağırmıyorsun diye bağırsana buraya maç izlemeye mi geldin diyor? Ulan stattayım niye gelinir stada tabi ki izlemeye geldim.
Arkanı dön lay lay lom yap gerektiği yerde hakeme baskı uygulayama adam döv bedava bilet sat sonuç? İnönü'deki galibiyet yüzdesi %51. İnönü'den çıktık son 3 yıldır %65'e yükseldi bunlar tesadüf değil.
Cagri en guzel noktaya deginmis. Inonu rakipler icin bir cehennem falan degildi, misafirhane olmustu. Hakemlerin buyuk takimlari da harciyoruz bakin, dedikleri bir besiktas dograma merkeziydi.
Insallah yeni stat ile bunlar degisir ama benim icimde bir tedirginlik var. kutfen kimse stadi actik gelene 5 gidene 7 cekecegiz, hakemler bizi harcayamayacak moduna girmesin.
Stat acilisi ile yonetime ve taraftar gruplarina buyuk is dusuyor. Bizim futbolcularimizin da yeni inonude deplasmanda olacaklarini unutmayalim.
Taraftara acik calismalar yapilirsa herkes biraz alisir. Fikret orman lutfen federasyon ve kurullariyla ilgilenmeye baslasin, stat bitmis zaten safak sayiyoruz, eksiklikler olacaktir, dogaldir boyle buyuk bir yapida, yavas yavas tamamlanir ve iyilestirilir.
Stat kapasitesi ve misafir takimin kapasitesi hakkinda benim de kafam karisti.