Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468388 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel. Uzay Gemisi Kalkışa Hazır!😄😄
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı smhkcr

***Çok Önemli***

122. Blok 24. Sıradan ücreti karşılığında kombinesini bana devretmek isteyebilecek bir hayırsever arkadaşım var mıdır forumda???  :D :D :D
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 18:48:17 smhkcr ]

Çevrimdışı Efe

1. Kategori = 550 lira
2. Kategori = 440 lira
3. Kategori = 310 lira
4. Kategori = 275 lira
5. Kategori = 240 lira
6. Kategori = 220 lira
7. Kategori = 110 lira
8. Kategori = 100 lira

Kendinizi bu fiyatlara hazırlayın büyük ihtimal bu şekilde olacaktır (Bu bir tahmindir) Maç başı
değilse bile burdan görsün yönetim en azından kazanacaklar bare iyi kazansınlar 3 senenin acısı çıksın  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

1. Kategori = 550 lira
2. Kategori = 440 lira
3. Kategori = 310 lira
4. Kategori = 275 lira
5. Kategori = 240 lira
6. Kategori = 220 lira
7. Kategori = 110 lira
8. Kategori = 100 lira

Kendinizi bu fiyatlara hazırlayın büyük ihtimal bu şekilde olacaktır (Bu bir tahmindir) Maç başı
bu tablonun 40 bin kişiye göre maç hasılatı 11 milyon tl civarı

Çevrimdışı Efe

alt kat localar 3 sıra görüldüğü üzere 1903 tribünüde 4 sıra olacak gerçekten güzel oldu altkatlar koltuk yığını her yer :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Turco

1. Kategori = 550 lira
2. Kategori = 440 lira
3. Kategori = 310 lira
4. Kategori = 275 lira
5. Kategori = 240 lira
6. Kategori = 220 lira
7. Kategori = 110 lira
8. Kategori = 100 lira

Benzinin 5 lira, bir paket sigaranın 10 lira olduğu memlekette gayet normal olan fiyatlar.

Buna da çemkiren çıkmasın artık.

Çevrimdışı EagleForce

Umarim Vodafone Arena'da eskiyacilik oynamak isteyenlere izin verilmez, duzelmemesi durumunda da varsa kombineleri iptal edilir ve stada sokulmazlar. Fikret baskan kararli olursa arkasinda duracak cok taraftar olur. Su modern stad sadece goruntude modern kalmasin.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Bugün 2 arkadaş ile laf dalaşına girdim.Konu zemin konusu işte hepimizin bildiği. Galatasaraylı arkadaş dedi ki isterseniz zemini en iyisine yaptırın yine bozulacak ilk haftalar dedi. İşte ben itiraz ettim SİS firması bu konuda dünyanın en iyisi ve ayrı olarak hibrit olacak falan filan diye. Arkadaşın cevabı şu oldu. Bizim zemini yapan firma Real Madrid ve Barcelonanın zeminini yapan firmaydı. Firmayla alakası yok bu işin dedi.

Uzun lafın kısası bozulmayacağından emindim ama içime kuşku düşürdüler.Birisi bana izah edebilir mi rica etsem.Sorum şu .

Zemin bozulur mu ? Bozulmazsa bile neden bozulmaz ? Yani sağlamlığının nedeni nedir ?

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaşlar yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama antalya maçından sonra kombine alan taraftarlara öncelik hakkı verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. stad açıldığını duyup kombine alan ve şu zamana kadar olimpiyata başakşehire adım atmayan binlerce kişi kombine bilet alamayıp bu stadlara gidip 2.sıradan bilet almaya öncelik hakkı kazanan taraftarların önüne geçmiş oluyor. haksılığın önüne geçmek lazım diye düşünüyorum...

Çevrimdışı EagleForce

3 macta 10 milyon dolar hedefine de uyuyor.

Çevrimdışı juggerhaunt

beyler cumartesi kombine alabiliyor muyuz plazadan? yada pazar ?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bulursan saldırırsın :busted_cop:
Olimpiyatta ve Basaksehirde mac izlemis olan taraftarlar oncelikli olacak ya abi @Necmi :naughty:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Archilifography Instagram hesabından alıntıdır
Hibrit zemin farkı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaşlar yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama antalya maçından sonra kombine alan taraftarlara öncelik hakkı verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. stad açıldığını duyup kombine alan ve şu zamana kadar olimpiyata başakşehire adım atmayan binlerce kişi kombine bilet alamayıp bu stadlara gidip 2.sıradan bilet almaya öncelik hakkı kazanan taraftarların önüne geçmiş oluyor. haksılığın önüne geçmek lazım diye düşünüyorum...
Kombine satışları anında durur o zaman
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 19:01:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yeni stat 1 sene kadar karışıklıklara yol açacaktır burada Fikret Orman'ın tutumu çok ama çok önemli. Bu işi bitirirse asıl gerçekten efsane o zaman olur.

Çarşı artık Beşiktaş taraftarı için bir kimlik 500-1000 kişilik bir grup değil. Ancak Demirören döneminde fazlasıyla kulübü kemiren, kavga çıkaran grup mutlaka ama mutlaka izole edilmeli.

Adam arkasını dönüyor maça ve bağırmıyorsun diye bağırsana buraya maç izlemeye mi geldin diyor? Ulan stattayım niye gelinir stada tabi ki izlemeye geldim.

Arkanı dön lay lay lom yap gerektiği yerde hakeme baskı uygulayama adam döv bedava bilet sat sonuç? İnönü'deki galibiyet yüzdesi %51. İnönü'den çıktık son 3 yıldır %65'e yükseldi bunlar tesadüf değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yusuf koca

Dolmuş vapurlarda buluşuruz  o zaman . Heee diyorsanki ben stada ağaçlı yoldan gideceğim, o zaman eski iskeleden Beşiktaş vapuruna bineriz  :)
her türlü uyar maçtan birgün önce kararlaştırırız

Çevrimdışı harund1k3

Bugün 2 arkadaş ile laf dalaşına girdim.Konu zemin konusu işte hepimizin bildiği. Galatasaraylı arkadaş dedi ki isterseniz zemini en iyisine yaptırın yine bozulacak ilk haftalar dedi. İşte ben itiraz ettim SİS firması bu konuda dünyanın en iyisi ve ayrı olarak hibrit olacak falan filan diye. Arkadaşın cevabı şu oldu. Bizim zemini yapan firma Real Madrid ve Barcelonanın zeminini yapan firmaydı. Firmayla alakası yok bu işin dedi.

Uzun lafın kısası bozulmayacağından emindim ama içime kuşku düşürdüler.Birisi bana izah edebilir mi rica etsem.Sorum şu .

Zemin bozulur mu ? Bozulmazsa bile neden bozulmaz ? Yani sağlamlığının nedeni nedir ?

https://twitter.com/SIS_George/status/702456828379189249

24 subat'da parken arena'da bizde oldugu gibi cim serildi.

aradan bir ay gecmis ve cim mukemmel durumda. gecen hafta oynadiklari 6-2 kazandiklari macta ne durumda odugunu gorebilirsin.

hd izlemeni oneririm.

Macin oynandigi yer Danimarka bildigin gibi cok az gunes alan bir ulke yani cimlerin beslenebilecegi gunes orani da cok az butun bunlara ragmen yine de cok iyi. Ve bu stada bildigim kadariyla hibrit cim'de ekilmedi. Mac sirasinda cok kucuk kopuslar oluyor ama bu kopuslar sampiyonlar liginde izledigin barnebau'da nou camp'da ki kopmalardan bile daha az. Bu kopuslarin sebebi de cimlerin hibrit cimlere sarilip daha guclu olmamasindan baska bisey degil. biz de bu kopmlarda olmayacak.

Soyle bunlari arkadaslarina.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 19:10:13 harund1k3 ]

Çevrimdışı Efe

Olimpiyatta ve Basaksehirde mac izlemis olan taraftarlar oncelikli olacak ya abi @Necmi :naughty:
izlemeyenler için söylüyor :naughty:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

Talep bu kadar yogunken bu fiyatlar normal. Yeni stad, sampiyonluga giden takim, tribune hasret taraftarlar. 3 macta yarim senelik hasilat cikartacak neredeyse yonetim ki bu da gayet iyi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Oktay

hibrit makinesi herşeyi açıklıyo zaten fazla söze gerek yok gibi