Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468370 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

Forum kombinesi olmayanlar biletleri nereden alıyor ona göre alcam bende
Bilet fiyatlatı belli olsunda yaparız bir planlama
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı Efe

Peki 1903 ne kadar olmali sence @Efe bu olaya gücenen tek ben miyim merak ettim tamam her seyi kabul edelim cok da iyi olacak  ama herkese ayni olmali..
vip 1903 ve localardan para talebi olmaz onlara 3 yıllık satış yapıldı parayıda almışlardır daha bişey talep edemezler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eozbakir

Öncelikle herkese selam.Stadın görüş açısının heryerden çok iyi olduğunu biliyoruz tabi ama beni tribe sokan bir sorum var.
Kombineyi tam eski açığın numaralıyla birleştiği yerden aldım.Tellerin hemen yanında olmam görüş açımı kapatır mı diye bir endişe duyuyorum  :alala:
Ne dersiniz?

Cevap veren olmadı :alala:

Çevrimdışı 1903_mehmet

öncelikli bilet alan birinin biletini aynı gün içinde başka passolig karta aktarma şansı varmı acaba @Necmi abi
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı Efe

Cevap veren olmadı :alala:
kapatır eğer yandan ilk 3-4 sıradaysan 4.sıradan sonra bi problem olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Çevrimdışı Efe

öncelikli bilet alan birinin biletini aynı gün içinde başka passolig karta aktarma şansı varmı acaba @Necmi abi
kombineliler yapabilir sistem buna izin veriyor ama o gün nasıl olacak bende bilmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aykut60

Askerdeydim ben stad ilk başladığında ordayken bu site sayesinde herşeyden haberim oluyordu. kimse bana en değerlim hakkımda bu kadar bilgi vermemiştir. Bu yüzden sizlerle iç içe olup bursa galibiyetine stadın ilk açılışına tanıklık etmek isterim.

Çevrimdışı Oktay

beni ençok sevindiren basın tribününe vedat okyarın isminin verilmesiydi.. yazılarını hep zevkle okurdum..

Çevrimdışı kryhrglu

bir hafta on gündemi biriktireceksin :alala:
kale arkaları 100 ve 110 diğer tribünler daha belli olmamış
ama diğer tribünlerde 200 ün altında bilet olmaz numaralı 400 le konuşur
bu kıstasa göre
Abi yapıcak birşey yok mecbur biriktiricem bi şekilde  :) deplasmana giderim diye biriktirmeye çalıştığım para yerine bu maça gidicem  :D

Çevrimiçi Necmi

kendi adıma konuşyorum; numaralı 500 tl olsun vermezsem adiyim.. numaralı tayfası kalın tayfadır paranın hesabını yapıcağını sanmıyorum :D :D bugün Beşiktaş bizden destek istemiş bende bunu emir tellaki ederim
öyle olacak zaten :kop: 400 ün altında bir fiyat bekleme aldığın kombinenin değeri neyse bilet fiyatı %10 u olacak
kale arkalarını öyle ayarlamışlar. senin ikinci kategorimiydi öyleyse 440 lira 3. kategori ise 310 lira olacaktır büyük ihtimal @Oktay  :dan:

Çevrimdışı 1903_mehmet

bende 400 500 liraya bilet almaya razıyım @Oktay abi tabiki konbine sahiblerinden sıra kalırsa :) 30 bin konbine satılacak olsa 30binide acaba bursa maçına bilet alabilirmi ki??
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı Ahmets

121 dekiler listesine bizide ekleyebilirsiniz arkadaşımla. 121.blok Sıra 20 Koltuk 8-9. Kombine alırken iyi ki Necmi abiye sormuşum :)

Çevrimdışı Oktay

öyle olacak zaten :kop: 400 ün altında bir fiyat bekleme aldığın kombinenin değeri neyse bilet fiyatı %10 u olacak
kale arkalarını öyle ayarlamışlar. senin ikinci kategorimiydi öyleyse 440 lira 3. kategori ise 310 lira olacaktır büyük ihtimal @Oktay  :dan:
2. zeki hocamla ademin  ben 3. katagori ,numaralının en gariban katagorisi :D

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/712680036369895424

Sportoto tribünü gerçekten harika. Denizbank tribünüde ilerde böyle yapılabilir mi acaba? Üst taraflar yani ek tribün eklenebilir mi?

Çevrimdışı Yıldırım

Çevrimdışı kadir

Çevrimiçi Necmi

1. Kategori = 550 lira
2. Kategori = 440 lira
3. Kategori = 310 lira
4. Kategori = 275 lira
5. Kategori = 240 lira
6. Kategori = 220 lira
7. Kategori = 110 lira
8. Kategori = 100 lira

Kendinizi bu fiyatlara hazırlayın büyük ihtimal bu şekilde olacaktır (Bu bir tahmindir) Maç başı

Çevrimdışı empisayn

sis günde kaç sıra hibrit çakıyor acaba ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kardeş bende Kadıköy merdivenköydeyim

Dolmuş vapurlarda buluşuruz  o zaman . Heee diyorsanki ben stada ağaçlı yoldan gideceğim, o zaman eski iskeleden Beşiktaş vapuruna bineriz  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay

Sportoto tribünü gerçekten harika. Denizbank tribünüde ilerde böyle yapılabilir mi acaba? Üst taraflar yani ek tribün eklenebilir mi?
spot toto tribününü obitaş yaptı @Necmi sırf obitaşa gıcıklığından eski açıktan kombine aldı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı harunmustak

Salon yakın Zamanda yapılmazsa çok büyük boşluğa düşeceğim  :money: :bawling:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...