Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468096 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tarık16

merhaba arkadaşlar 428. blok 10. sıra 2 numaralı koltuktan kombinemi aldım. bir aksilik olmazsa bursa maçı için de biletimi alacağım. bu blokta kombinesi olan arkadaşlar varsa iletişime geçmek isterim. :halay: seneye tribünlerde full çekeceğimizi düşünüyorum. boyle bir stada ancak dolu tribünler yakışır.

:ok: 428 - 5 - 10 yakınız

Çevrimdışı kartalcan

ben açıkcası şüpheliyim yeni stadda maç oynamanın takım üzerindeki etkisinden..

bu sene nezaman b.şehir de kitle fazla olsa sanki takım daha bi tedirgin oynuyor gibi.. yada banamı öyle geliyor anlamadım..

bizim genç türkler sanki biraz baskı hissediyolar gibi.. özellikle ouzhan, şahan, köybaşı gibi...

kulüp için güzel olacak ama bursa maçı umarım ters tepmez.. rakibin eli ayağı tutulsun derken bizim topcular sapıtmaz okadar kalabalığı görüp...

Konya daki TS maçında nasıl bir etki olduğuna hepimiz şahit olmuştuk evimizde yine kanat çırpar gibi koşacaktır futbolcularımız, rakiplerde ondan kat ve kat baskı altında kalacaktır, evelallah.

Çevrimdışı celiker1

kusura bakmayında beşiktaş diyince akla çarşı gelir
çarşı ile beşiktaş bütünleşmiş ender klüp/taraftar ikililerindendir
bütün dünyanın imrendiği bir taraftar oluşumuna da haybeye laf etmek enteresan geliyor
sevmiyorsan gider stadın başka köşelerinden izlersin
çarşı diğer klüplerde ki ''(...)₄''den gerek vicdanı gerek duruşuyla farklıdır
tabiki kapalıda kimse oturmayacak full destek olacak daha büyük rekorlar kırılacak
bu bundan önce de böyleydi bundan sonra da böyle olacak
sırf koltuk goygoyuna söylenenler yakışmıyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

loca balkonalrı umarım bole cıplak duvar kalmaz en azından tek kat led reklam panosu ust katta boya yada benzer bır uygulama yapıstırma reklam yapılır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sabah arkadaşıma passo'dan kombine alırken boş yer vardı sahaya yakın kısımlarda
Eyvallah

Teşekkürler

Forum geneli 121 bloktan kombineli oyuzden bende Oncelikli bilet hakki cikar cikmaz almaya calisicam :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 18:35:16 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

@SDemirsoy hic soruldu mu ridvan beye biliyo musun localar ve 1903 icin de 3 maclik satıs var mi yok mu diye..

Localar ve 1903 tribünü biletleri 3 yıllık satıldı.  Onlardan 3 maçlık para istenmeyebilir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

121. blok yerleşimini yapmaya başladım.. 121. bloktan kombine alanlar yazarsa devam ederim :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tekincelik

[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 17:07:52 tekincelik ]

Çevrimdışı Pennyroyal Tea

bizim iş yerinde 2 kişi biri fenerli biri gsli aralarında bizim zemini konuşuyordu yok zemin bozulucak felan 3 ay beklemesi gerekiyormuş , hibrit çim ile desteklendiğini hibrit çimin özelliğinin o olduğunu yapılır yapılmaz oynandığını söyledim ama Türkiye deki diğer statlarıda direk serme çimin halini görünce inatla alay eder gibi konuştular  :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Localar ve 1903 tribünü biletleri 3 yıllık satıldı.  Onlardan 3 maçlık para istenmeyebilir.
1903 ve vib 1 yıllık loca 3 yıllık

Çevrimdışı rubi_tobin

herkes kombine yerini bana mesaj atsın ben çıkartırım :)
Erdem Çözer bence de  :D :D
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı rubi_tobin

kombine kuyruğu ama neden internetten halletmiyorlar onu anlamadım.. o kuyruk çekilir mi?
Bazı durumlara sahip olanlar için (kongre, divan üyesi) indirimli kombine satışı sadece kulüp binasından yapılıyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ErsinA.

1903 ve vib 1 yıllık loca 3 yıllık

Fiyat Bilgisi

Loca, VIP koltuk ve 1903 Tribünü koltuklarımız 3 sezonluk satışa sunulmaktadır. Localarımızın 1 sezonluk bedeli $ 35.000 ile $ 300.000
arasında değişmekte olup VIP koltuk ve 1903 tribünü koltuklarımızın 1 sezonluk bedelleri $ 4.000 ile $ 6.000 arasındadır.

Kaynak: http://www.vodafonearena.com.tr/seating-plan.html

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hicks

Bu arada naçizane 3 maçlık bilet uygulaması için görüşlerimi bildirmek isterim.

Bu 3 maçın parasını eninde sonunda ödemeyecek miyiz? Ödeyeceğiz... Seneye son 3 maçtan birine derbi denk gelirse ve fiyat daha fazla olursa kar bile etme ihtimalin yok mu? Var... Seneye fikstür tarihleri belirlenirken "açılış tarihinden itibaren 1 sene" ibaresini kullanacak şekilde bu 3 maçın 4 maç olma ihtimali var mı? Var... Biz bu kombinelerle 2 sene bedava Beşiktaş maçlarına gittik mi? Gittik... Aynı kombinelerle 1 sene daha yeni stadımızda maç izleyecek miyiz? İzleyeceğiz...

Kombine sahiplerine 1 hafta kendi koltuklarını satın alabilme imtiyazı tanınmışken, Ankara, Konya, Başakşehir ve Olimpiyat'ta takımını yalnız bırakmamış taraftara da kombinesi olmasa bile imtiyaz sağlanmışken, bu 3 maçlık bilet uygulamasının rahatsızlık vermesi ya da kulübü zor durumda bırakmaya sebep olabilecek hareketlerde bulunmaya itmesi çok da mantıklı gelmiyor bana...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı emre1

Şu fotoğrafa iyi bak ! sene 2006 trabzon maçına bilet arıyorum.

X grubuna sor onlarda vardır dediler. Gittim sordum 150 lira kardeşim dediler. Ne yapalım dedik o zamanın parası verdik 150 lira.

Bileti aldım bi baktım bilet sponsor bileti yani bedeli yok. Sonradan öğrendim yönetim vermiş bunlara bedavadan sponsor bileti bunlarda taraftara bu şekilde gömüp paranın tamamını ceplerine indirmişler. O gün milat oldu benim için. Denizli maçında yediğim dayak cabası. O maçtan sonra bir daha stada uğramadım zaten.

Tüm grubu kast etmiyorum onu da belirteyim !!!

Ferdi Aslan neden öldürüldü aç araştır bak bazı şeyleri anlarsın. Bunlar neden passolig'i prostesto ediyorlar ? şimdi daha iyi anladın mı ?

Bu arada passolig'e karşı çıkan arkadaşlar var hala karşı çıkıyorlar mı merak ediyorum açıkçası.

Dönmesinler kardeşim istemiyorum, eksik olsunlar.

Çevrimdışı emre_1978

yok valla sormadım

Vip , 1903 tribünü ve loca sahipleri 3 maçlık bilet almıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

bizim iş yerinde 2 kişi biri fenerli biri gsli aralarında bizim zemini konuşuyordu yok zemin bozulucak felan 3 ay beklemesi gerekiyormuş , hibrit çim ile desteklendiğini hibrit çimin özelliğinin o olduğunu yapılır yapılmaz oynandığını söyledim ama Türkiye deki diğer statlarıda direk serme çimin halini görünce inatla alay eder gibi konuştular  :)

Bizim millet bilmeden konuşmayı sever, uğraşma laf anlatmaya çalışmakla.

Çevrimdışı Kalyoncu

X grubuna sor onlarda vardır dediler. Gittim sordum 150 lira kardeşim dediler. Ne yapalım dedik o zamanın parası verdik 150 lira.

Bileti aldım bi baktım bilet sponsor bileti yani bedeli yok. Sonradan öğrendim yönetim vermiş bunlara bedavadan sponsor bileti bunlarda taraftara bu şekilde gömüp paranın tamamını ceplerine indirmişler. O gün milat oldu benim için. Denizli maçında yediğim dayak cabası. O maçtan sonra bir daha stada uğramadım zaten.

Ferdi Aslan neden öldürüldü aç araştır bak bazı şeyleri anlarsın. Bunlar neden passolig'i prostesto ediyorlar ? şimdi daha iyi anladın mı ?

Bu arada passolig'e karşı çıkan arkadaşlar var hala karşı çıkıyorlar mı merak ediyorum açıkçası.

tribünler ne kadar da yakın sahaya........futbolcu- taraftar yumruklaşmaları yakındır.....düşünsenize körkütük sarhoş bi beşiktaşlının .......en altta oturduğunu ve gs   li veya fb li futbolcuların kenardan taç korner felan atışı kullandıını...ahahahahha...ne küfürler   ne küfürler....aman aman evlerden uzak....kaos yani.......kikir ! Bunu erol özdil denen pankartları yapan deve erol abiden alıntıladım şimdi ya değişmeliler yada bitmeliler bu kafa yapısı bize birşey kazandırmaz bizden birşeyler götürür insanların koltuklarına oturmamalarını sağlamak küfürler etmek ne kazandırabilir ve savunan arkadaşlar bunları görüp hala nasıl çarşı vicdandır diyebiliyolar?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Fiyat Bilgisi

Loca, VIP koltuk ve 1903 Tribünü koltuklarımız 3 sezonluk satışa sunulmaktadır. Localarımızın 1 sezonluk bedeli $ 35.000 ile $ 300.000
arasında değişmekte olup VIP koltuk ve 1903 tribünü koltuklarımızın 1 sezonluk bedelleri $ 4.000 ile $ 6.000 arasındadır.

Kaynak: http://www.vodafonearena.com.tr/seating-plan.html
alttaki yazı aklımda kalmış .. O değide toplaşıp loca almak daha karlı sanki.. Artık 3 yıl sonra forumca alırız

Çevrimdışı mesahan

"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı koray1903

artmalı hemde fahiş şekilde artmalı.

futbol artık endüstriyelleşti. herşey para. gomez geliyor ama bedavaya gelmiyor adamın yıllık maaşı 4 milyon euro civarında yanılmıyorsam.

transfer sezonu geliyor taraftar istiyor ki yıldız oyuncu gelsin. e bi yıldız oyuncunun bonservisi minimum 10 milyon euro 3+1 anlaşma yapsan 3,5 milyon euro maaşla + bonuslar derken bir yıldızın maliyeti 25 milyon euro. e nasıl karşılanacak bunlar ?

Şampiyonlar ligi için iki tane yıldız futbolcu alsan maliyeti 50 milyon euro. Nasıl alınacak bunlar ?

taraftar yıldız oyuncu istiyorsa, takımını şampiyonlar liginde görmek istiyorsa kusura bakmasın ne kadar ekmek o kadar köfte verecek o parayı.

açın transfer sezonu konularını okuyun. ospina gelsin, cech gelsin, lavezzi gelsin o gelsin bu gelsin sanki bedavaya geliyor bu adamlar.

arap kulüplerinin transfer piyasasını bozduğu yetmiyormuş gibi birde işin içine çin kulüpleri girdi. hadi al bakalım alabiliyorsan yıldız futbolcu. adam çine gidiyor yıllık 10 milyon euro maaşla. nasıl getiricez biz bu adamları ?

yeni statla birlikte yeni dönem başlamalı. başkan taşı sıkıp suyunu çıkarmalı. borç 1 milyonu geçmiş uefa'nın finansal koşullarına ayak uyduramazsak herşey biter. avrupada oynayamayan takıma futbolcu gelir mi ? hayatta gelmez.

futbolda yeni dönem başladı artık ve bu dönem maalesef paradan ibaret. şampiyonlar liginde oynayan her takım artık çok çok güçlü.

kazara karşımıza bayern veya barça gelse 6-7 tane sallasa bize hadi bakalım ayıkla pirincin taşını. daha liverpool faciasını üstümüzden atamamışken 6jk-8jk benzetmeleriyle uğraş dur.

işin birde fırsat konumu var ona hiç girmiyorum zaten tarihi fırsat yakalamışız kaçırmak olmaz.

gs finansal olarak mahvolmuş durumda en az 2-3 sene kendilerine gelemezler.

fener 70 milyon euro'luk transfer harcaması yaptı verim alamadı onlarında durumu iyi değil mali olarak toparlanmaları en az 2 sene.

bu demek oluyor ki doğru şeyler yaparsak 3-4 sene üst üste şampiyon olup arada ki farkı kapatabiliriz.

hazır bunları böyle zayıf yakalamışken acımadan yapıştırmamız lazım. şimdi bana ya senin tuzun kuru tabi fiyatlar artsın diyorsun ama herkesin durumu müsait değil diyeceksiniz bende size şunu sorucam.

Bu durumdan rahatsız olmuyor musunuz ?

Şampiyonluk sayıları:

Galatasaray: 20  ****
Fenerbahçe : 19  ***
Beşiktaş     : 13  ** 

iki şampiyonluğu cenk koray tescil ettirmeseydi rakam 11 di. ayıptır yahu. adımız 8-10 senede bi şampiyon olan takıma çıktı.

her kelimesine katılıyorum  :claps: :claps:

Çevrimdışı Kalyoncu

tribünler ne kadar da yakın sahaya........futbolcu- taraftar yumruklaşmaları yakındır.....düşünsenize körkütük sarhoş bi beşiktaşlının .......en altta oturduğunu ve gs   li veya fb li futbolcuların kenardan taç korner felan atışı kullandıını...ahahahahha...ne küfürler   ne küfürler....aman aman evlerden uzak....kaos yani.......kikir ! Bunu erol özdil denen pankartları yapan deve erol abiden alıntıladım şimdi ya değişmeliler yada bitmeliler bu kafa yapısı bize birşey kazandırmaz bizden birşeyler götürür insanların koltuklarına oturmamalarını sağlamak küfürler etmek ne kazandırabilir ve savunan arkadaşlar bunları görüp hala nasıl çarşı vicdandır diyebiliyolar?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

üc yilligi bir yilligi olur mu abi bu isin
azdan az coktan cok gider..
madem uefa skntsi var kulubun paraya ihtiyaci var zenginler de para versin bi zahmet..
zaten bizim etimiz ne budumuz ne
biraz adaletsizlik olur oyle olursa..
rezadan bile almamiz lazim..
eger oyle olup da uc yil sonra 11 nisanda bitirmezlerse o zaman ne olacak...

Çevrimiçi Necmi

3 maç 160 TL makul. Bilet 60 TL, 3 maçlık mini kombine olunca indirim yapılmış olur.

Tek maç için 160 TL duyumu daha az gerçekçi. Kale arkası 160 TL olacaksa, kapalı 300 lira mı olacak?
@Yoksul Esat Kekeç  açıkladı ya o bilgi boş bir yerden gelmedi. kale arkası üstler 100 altlar 110 Lira
tek maçlık bilet fiyatı