Bu adamlar Beşiktaştan gitti ne kaybettik sadece tezahürat lay lay lom kaybettik tribünlerde bir bütünlük sağlamayı becerebiliyolar başka? Bide sosyal mesaj vererek kendi reklamlarını güzel yapıyolar eğer fikret ormanda bunlara boyun eğecekse işimiz var.tribünlere döndükleri tarihte çokça tartışılır şampiyonluğa giderken kimse ses etmedi ama umarım azalarak bitmeleridir tek isteğim altındaki yorumları okuyunca gerçekten inanılır gibi değil
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu fotoğrafa iyi bak ! sene 2006 trabzon maçına bilet arıyorum.
X grubuna sor onlarda vardır dediler. Gittim sordum 150 lira kardeşim dediler. Ne yapalım dedik o zamanın parası verdik 150 lira.
Bileti aldım bi baktım bilet sponsor bileti yani bedeli yok. Sonradan öğrendim yönetim vermiş bunlara bedavadan sponsor bileti bunlarda taraftara bu şekilde gömüp paranın tamamını ceplerine indirmişler. O gün milat oldu benim için. Denizli maçında yediğim dayak cabası. O maçtan sonra bir daha stada uğramadım zaten.
Tüm grubu kast etmiyorum onu da belirteyim !!!
Ferdi Aslan neden öldürüldü aç araştır bak bazı şeyleri anlarsın. Bunlar neden passolig'i prostesto ediyorlar ? şimdi daha iyi anladın mı ?
Bu arada passolig'e karşı çıkan arkadaşlar var hala karşı çıkıyorlar mı merak ediyorum açıkçası.
Dönmesinler kardeşim istemiyorum, eksik olsunlar.