Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468051 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı rebelh

kusura bakmayında beşiktaş diyince akla çarşı gelir
çarşı ile beşiktaş bütünleşmiş ender klüp/taraftar ikililerindendir
bütün dünyanın imrendiği bir taraftar oluşumuna da haybeye laf etmek enteresan geliyor
sevmiyorsan gider stadın başka köşelerinden izlersin
çarşı diğer klüplerde ki ''(...)₄''den gerek vicdanı gerek duruşuyla farklıdır
tabiki kapalıda kimse oturmayacak full destek olacak daha büyük rekorlar kırılacak
bu bundan önce de böyleydi bundan sonra da böyle olacak
sırf koltuk goygoyuna söylenenler yakışmıyor

Çevrimdışı kartaltaybıt

122 22 18 benim koltuk siyah mı beyaz mı acaba?

Çevrimdışı tuncaboylu

Hic sanmıyorum abi 50 Tl ye mac izleyemezsin bu sene bu stadda :tabe:

Muhtemelen bu 3 macta biraz daha pahali olacaktır ama Onumuzdeki sezon Normal maclarda Kale arkasi bilet fiyatları 50-60 Tl bandinda olacaktır...

3 maç 160 TL makul. Bilet 60 TL, 3 maçlık mini kombine olunca indirim yapılmış olur.

Tek maç için 160 TL duyumu daha az gerçekçi. Kale arkası 160 TL olacaksa, kapalı 300 lira mı olacak?

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Hic sanmıyorum abi 50 Tl ye mac izleyemezsin bu sene bu stadda :tabe:

Muhtemelen bu 3 macta biraz daha pahali olacaktır ama Onumuzdeki sezon Normal maclarda Kale arkasi bilet fiyatları 50-60 Tl bandinda olacaktır...

valla arkadaşlar yerı degil ama gende yazayım.. Ömunüzdeki sene ancak kale arkalarında kobmine sahiplerinden devir yaparsınız bilet kalcagını düşünmüyorum.. Belki sponsorlar veya cok az sayıda kalırsa kalır onlarda 100 den asağı olmaz cok hızlı tukenıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olimpiyata başakşehire gidenlerin öncede  satın alma hakkı olan biletler ne zaman çıkacak allah aşkına söyleyin bekliyoruz
Kombine almadım ama Allahtan Olimpiyatta ve Basaksehirde mac izlemisligimiz var , Yonetim de sagolsun bize de oncelik verdi :sevinc

Bende sabırsızlıkla bekliyorum. 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

abi gözünü seveyim man city, liverpool örneği verme. adamlar taa anasının nikahında forma satıyorlar. japonya da man city, liverpool formaları satılıyor. adamların aldığı yayın gelirini bi hesapla istersen. premier ligde oynayan takımın federasyondan, yayın haklarından aldığı paraları bi hesapla. onların kombinelerden biletlerden elde ettikleri gelir diğer gelirlerin yanında hava civa. ayrıca premier lig maçlarının bilet fiyatları oldum olası tr liginin çok çok altında. orda bi man.u-chelsea maçı izliyorsun bilet fiyatı 30 euro şaka gibi.

muhakkak ama ülke sartlarını düşünmek lazım bir girersek bu detaylara amann amann 500 sayfa lazım :D

arttıralım ama 100 lira 200lira kombineden bahsediyorum anlık satıslarda birsey diyemem ama yıllar yıllar önce inönü için yasanmıs bir ornek vardı canlı yayında anlatmıstı  bi gün

oguzhanı kazandıran adam ,, işte adını unuttum yeminle:D siz bilirsiniz

o demişti 2000li yılların basında yönetimdeyken fiyat politikasında bir fiyat düşüşüne karar vermişler rakamda yanlıs hatırlamıyorsam 10 yada 20 liraydı kombinede daha fazla tabi

bir anda bu kücük dokunusla fazladan seyirci kazandırmıstık dedi ,, tabi güzel anlatamadım ama bu durum her zaman geçerlidir bana sorarsan:) yani arttırmamak lazım kısa vadede sonra tekrar gündeme gelsin ama simdi değil bi kitleyi kazanalım önceliğimiz bu olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurturan

3 maç 160 TL makul. Bilet 60 TL, 3 maçlık mini kombine olunca indirim yapılmış olur.

Tek maç için 160 TL duyumu daha az gerçekçi. Kale arkası 160 TL olacaksa, kapalı 300 lira mı olacak?
ilk maç icin olsa şasırır miyim ..hayir

Çevrimdışı Hicks

muhakkak ama ülke sartlarını düşünmek lazım bir girersek bu detaylara amann amann 500 sayfa lazım :D

arttıralım ama 100 lira 200lira kombineden bahsediyorum anlık satıslarda birsey diyemem ama yıllar yıllar önce inönü için yasanmıs bir ornek vardı canlı yayında anlatmıstı  bi gün

o demişti 2000li yılların basında yönetimdeyken fiyat politikasında bir fiyat düşüşüne karar vermişler rakamda yanlıs hatırlamıyorsam 10 yada 20 liraydı kombinede daha fazla tabi

bir anda bu kücük dokunusla fazladan seyirci kazandırmıstık dedi ,, tabi güzel anlatamadım ama bu durum her zaman geçerlidir bana sorarsan:) yani arttırmamak lazım kısa vadede sonra tekrar gündeme gelsin ama simdi değil bi kitleyi kazanalım önceliğimiz bu olmalı

İbrahim Altınsay :)
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi @Efe

121.ci blokda bos yer varmi ?

Oncelikli bilet hakki ciktigi an saldiracagim ona gore :busted_cop:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı onurturan

@SDemirsoy hic soruldu mu ridvan beye biliyo musun localar ve 1903 icin de 3 maclik satıs var mi yok mu diye..

Çevrimdışı selocan83

bütün dünyanın imrendiği bir taraftar oluşumuna da haybeye laf etmek enteresan geliyor
tabiki kapalıda kimse oturmayacak full destek olacak daha büyük rekorlar kırılacak

çarşı değil, çarşının içinde bulunan(ya da bulunduğunu iddia eden) bu adamlar eleştiriliyor

Çevrimdışı selocan83

@Necmi abi @Efe

121.ci blokda bos yer varmi ?

Oncelikli bilet hakki ciktigi an saldiracagim ona gore :busted_cop:

sabah arkadaşıma passo'dan kombine alırken boş yer vardı sahaya yakın kısımlarda

Çevrimdışı attila_metu

maçı pazartesiye çektiler maçın oynanacağı yeri vodafone arena olarak güncellediler.
10 nisanda devlet büyükleri stadımızı açacak.
devlet büyüklerinin stadı açtığı yerde maç oynatmıyorum diyemezler.
bomba ihbarıydı patlamaydı felan inşaallah birşey olmaz da oynanır maç.
bursanın ve hakemin üstüne kabus gibi çökeceğiz inşaallah.
hakem kim olacak onu merak ediyorum.
elleri ayakları titreyecektir kendine maç verildiğini öğrendiğinde...

Cüneyt Çakır'ı istiyorum. Hesap döndü.

Çevrimdışı Koa_lAA

maçı pazartesiye çektiler maçın oynanacağı yeri vodafone arena olarak güncellediler.

ben açıkcası şüpheliyim yeni stadda maç oynamanın takım üzerindeki etkisinden..

bu sene nezaman b.şehir de kitle fazla olsa sanki takım daha bi tedirgin oynuyor gibi.. yada banamı öyle geliyor anlamadım..

bizim genç türkler sanki biraz baskı hissediyolar gibi.. özellikle ouzhan, şahan, köybaşı gibi...

kulüp için güzel olacak ama bursa maçı umarım ters tepmez.. rakibin eli ayağı tutulsun derken bizim topcular sapıtmaz okadar kalabalığı görüp...

Çevrimdışı Koa_lAA

ben açıkcası şüpheliyim yeni stadda maç oynamanın takım üzerindeki etkisinden..

bu sene nezaman b.şehir de kitle fazla olsa sanki takım daha bi tedirgin oynuyor gibi.. yada banamı öyle geliyor anlamadım..

bizim genç türkler sanki biraz baskı hissediyolar gibi.. özellikle ouzhan, şahan, köybaşı gibi...

kulüp için güzel olacak ama bursa maçı umarım ters tepmez.. rakibin eli ayağı tutulsun derken bizim topcular sapıtmaz okadar kalabalığı görüp...

Çevrimdışı Kalyoncu

Hocam bunlar kapalı bizim başkanlık senin diyen insanlar ne vicdanından bahsediyosun Beşiktaş deyince çarşı gelmez akla oda kendi uydurmaları nedense artık çarşı deyincede Beşiktaş harici herşey geliyo akla ben niye gidiyorum o adam niye gidiyo onlar gitsin şu yazılan yorumlara girin bakın bir sonra karar verirsiniz bir eğitimci olarak utanıyorum gerçekten hala bu insanları görmekten stadla değişir profil diyordum ama yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy hic soruldu mu ridvan beye biliyo musun localar ve 1903 icin de 3 maclik satıs var mi yok mu diye..
yok valla sormadım

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

bence bundan sonraki satışlarda paket kombine uygulaması yapılabilir. örneğin derbi maçlarıı hariç iç saha maçları + türkiye kupası grup maçları 1 paket olabilir, diğer paket derbi maçları ve türkiye kupası tüm maçları dahil olabilir, bir de büyük paket olur sezonuna ve katıldığımız Avrupa kupasına göre. bu şekilde farklı kombine fiyatları oluşur ve bir çok kişi kendi kesesine göre seçim yapabilir. kombineler ile birlikte tüm sezon boyu geçerli olacak tüm maçlar için de normal bilet satış fiyatlarını da açıklarsın. elimize hesap makinesini alıp hesaplar kesemize göre kombinemizi seçeriz.

Çevrimdışı drmmm

Çevrimdışı Sawii

Tribün aralarına demir parmaklık yapılması insanın kendini kafeste hissetmesine sebep olur. (hayvan mıyız arkadaşım biz ?)  yeni stat ile, malum bazı şahıslar için ''lolololo sahaya ikili çektir kartala'' olacak ise biz hiç kasmayalım o vakit.

olimpiyat, başakşehir, ankara'da ki statlarda niye olmadı bu durum.  çok merak ediyorum :)

bu sadece kendi düşüncemdir. 

Çevrimdışı Turco

Bu adamlar Beşiktaştan gitti ne kaybettik sadece tezahürat lay lay lom kaybettik tribünlerde bir bütünlük sağlamayı becerebiliyolar başka? Bide sosyal mesaj vererek kendi reklamlarını güzel yapıyolar eğer fikret ormanda bunlara boyun eğecekse işimiz var.tribünlere döndükleri tarihte çokça tartışılır şampiyonluğa giderken kimse ses etmedi ama umarım azalarak bitmeleridir tek isteğim altındaki yorumları okuyunca gerçekten inanılır gibi değil

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu fotoğrafa iyi bak ! sene 2006 trabzon maçına bilet arıyorum.

X grubuna sor onlarda vardır dediler. Gittim sordum 150 lira kardeşim dediler. Ne yapalım dedik o zamanın parası verdik 150 lira.

Bileti aldım bi baktım bilet sponsor bileti yani bedeli yok. Sonradan öğrendim yönetim vermiş bunlara bedavadan sponsor bileti bunlarda taraftara bu şekilde gömüp paranın tamamını ceplerine indirmişler. O gün milat oldu benim için. Denizli maçında yediğim dayak cabası. O maçtan sonra bir daha stada uğramadım zaten.

Tüm grubu kast etmiyorum onu da belirteyim !!!

Ferdi Aslan neden öldürüldü aç araştır bak bazı şeyleri anlarsın. Bunlar neden passolig'i prostesto ediyorlar ? şimdi daha iyi anladın mı ?

Bu arada passolig'e karşı çıkan arkadaşlar var hala karşı çıkıyorlar mı merak ediyorum açıkçası.

Dönmesinler kardeşim istemiyorum, eksik olsunlar.

Çevrimdışı ErsinA.

valla arkadaşlar yerı degil ama gende yazayım.. Ömunüzdeki sene ancak kale arkalarında kobmine sahiplerinden devir yaparsınız bilet kalcagını düşünmüyorum.. Belki sponsorlar veya cok az sayıda kalırsa kalır onlarda 100 den asağı olmaz cok hızlı tukenıyor.

+ Derbilerde ve bursa maçlarında deplasman tribününden alınabilir.