Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

peynir ekmek gibi kapışılmış kombineler kapalıdan alacaktım alamadım  :s20:

keşke başkan daha yüksek fiyat çekseymiş.

ee sona kalan dona kalır :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı lazkopat

açığı kapalısımı var ben gider yerime otururum tel örgü mağdurları dikkat edecekti kimse kusura bakmasın. bencede o demirparmaklıklar değişir. klüp garanti edecekde ne yapacak başka. eşkiyalığı bırakalım artık. adam para ödüyorsa yerine oturur.

erkenden gidip izlemek lazım kavga gürültü çok olacak.
ben hiç kombineli koltuğuma oturduğumu hatırlamam kimsede oturmamıştır.
devrim gibi birşey olacak.
bakalım ilk maç taraftarımız yerine oturabilecek mi.
aslında yerine oturmak isteyen %80 dir.
%20 lik kısım istediği yeri gasp etme hakkını kendilerinde görünce herkesin yeri oynamış oluyor kimse yerine geçme gereği görmüyor.
itiraz etse dayak yiyor adam.
ilk maç çok kavga olacak onu hissediyorum...
SİYAH BEYAZ HAYATLAR

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tuncaboylu

Tesekkurler, ama bence cok mantiksiz zaten yeni sistemde herkesin oturacagi yer belli boyle bir ayrima bana gore gerek yoktu.

Ayrica http://www.futbolarena.com/vodafone-arenaya-ne-kadar-para-harcandi-250396h/ haberde kapasitenin uefa statusundeki finallerine evsahipligi yapabilmesi icin yaklasik 45.000'e cikarildigi yaziyor.

Herkesin oturacağı yer belli, ama ülkemizde "herkes" yerine oturmuyor ne yazık ki:)

UEFA finali muhabbeti de bence fazla büyütüldü, yani Kadıköy'de oynandı da ne oldu sanki?

Finali oynayan biz değilsek, ne farkeder finalin bizim stadda oynanmasının?

Yok eğer finali oynayan bizsek, Avrupa'nın herangi bir yerini Vodafone Arena'ya çeviririz zaten.

Çevrimiçi Necmi

Amma ağırmış adam ruhunu teslim etti 2 saniyede :D
tahminim minimum 60 kilo civarıdır :)

Çevrimiçi Necmi

Amma ağırmış adam ruhunu teslim etti 2 saniyede :D
tahminim minimum 60 kilo civarıdır :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tesekkurler, ama bence cok mantiksiz zaten yeni sistemde herkesin oturacagi yer belli boyle bir ayrima bana gore gerek yoktu.

Ayrica http://www.futbolarena.com/vodafone-arenaya-ne-kadar-para-harcandi-250396h/ haberde kapasitenin uefa statusundeki finallerine evsahipligi yapabilmesi icin yaklasik 45.000'e cikarildigi yaziyor.
Haber doğruysa ---------> :ishock: :ishock: :sevinc :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Seneye olası bir şampiyonluk durumunda bu kombineler %20 %30 zamlanır bence. Bu lokasyona şampiyonlar ligi de katılırsa en makul fiyatın bu olacağını düşünüyorum.
Arka arkaya şampiyonluklar güzel abi :)aslında dün önemli olan başkan hiç şov yapmadan taraftara oynamadan güzel güzel konuşması benim hoşuma gitti bide üstüne aynı devam edicez şimdi önümüzde borçların azalması lazım demeside güzeldi aklı başında bir başkana sahip olmak güzel 2004 yılındaki seçim içimizde yara olarak herzaman kalacak  galiba

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfunyasar

Arkadaşlar ben stadın tamamının kombine olarak satılması yasak diye biliyorum. Hatta toplam koltukların en fazla %75'i satılabilir gibi de bir rakam kalmış aklımda. 40 bin koltuğun %75'i 30 bin civarı yapıyor zaten. Bu koltukalardan sponsora ayrılan var misafir tribünü var derken arkadaşın saydığı 29 bin rakamı toplam kombine gibi duruyor.
Tabi yanılıyor olmam da kuvvetle muhtemel.

daha önce 119. bloktan satış vardı. eski açık alt kapalı tarafı köşe. 986 koltuk var. Daha ilk satışa çıkıldığında bile kırmızı olan koltuklar vardı.

Birisi nin verdiği rakamlar ile passo sayıları arasında uyuşmazlıklar var. 7. kategoride 119. blok yok(123.blok ile aynı- 986 koltuklu) ama arada 2358 koltuk fark var.
Aynı şekilde 8. kategoride 40 koltuk fark var.
6. kategoride 18 koltuk fark var.
5. kategoride 1202 koltuk fark var. eksik bloklar kadar
4. kategoride 2043 fark var eksik bloklar kadar
2. ve 3. kategoride fark yok.
1. ketgoride -10 fark var.

Bilemedim sayabilsek çok iyi olacak da nerede o babayiğitler astigmat var bende tutturamıyorum bi türlü. doğuzbindoğuzyüzdoğsandğuz diyorum oradan tekrar başa dönüyorum.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı dr.ozan

benm anlamadığım şu..
çarşı passo almaya yeni başladı deniyor, ama zaten kapalı üstün kombineleri çoktan satılmıştı..
nasıl kapalı üstte olacaklar?

Çevrimdışı drkorayc

merhaba arkadaşlar 428. blok 10. sıra 2 numaralı koltuktan kombinemi aldım. bir aksilik olmazsa bursa maçı için de biletimi alacağım. bu blokta kombinesi olan arkadaşlar varsa iletişime geçmek isterim. :halay: seneye tribünlerde full çekeceğimizi düşünüyorum. boyle bir stada ancak dolu tribünler yakışır.

Çevrimdışı attila_metu

benm anlamadığım şu..
çarşı passo almaya yeni başladı deniyor, ama zaten kapalı üstün kombineleri çoktan satılmıştı..

eeeee gerisini sen anla artık  :eyes

Çevrimdışı ademkestane

şeref tribününe gelen adamdan nasıl para alacaksın ? diyelim ki başbakan geldi adamdan bilet parası mı isteyeceğiz ?  :D
  başkanı başbakanı gelen takım baskanını ve gelen takım misafirlerini geç. orda bir dunya koltuk var hepsi beleş girmek zorundamı stadın en güzel yeri

Çevrimdışı Erdem Çözer

benm anlamadığım şu..

bu denklemdeki hatalı bölümü işaretledim :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yalçın

benm anlamadığım şu..

Belki de alanlar zaten onlardir..  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ToNI

herkese selamlar... o oldu, bu oldu derken gün geldi... an itibariyle 121. blok 15. sıra 42 nolu koltuk ile söz kestik  :halay:
yakınlarda bulunan arkadaşlara selamlarımı aktarıyorum, inşallah en kısa sürede tanışma şansımız olur...
şafak 19   :ishock:
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Erdem Çözer

herkese selamlar... o oldu, bu oldu derken gün geldi... an itibariyle 121. blok 15. sıra 42 nolu koltuk ile söz kestik  :halay:
yakınlarda bulunan arkadaşlara selamlarımı aktarıyorum, inşallah en kısa sürede tanışma şansımız olur...
şafak 19   :ishock:

121 - 16 - 39  :ok:

Çevrimdışı Anıl1903

Akıllı Telefonla uygulamadan açınca telefonuda aynı şekilde hareket ettirerek görülebiliyor sanki telefon kamerasından çekim yapıyormuş gibi
Aynen dediğiniz gibi oluyor.Bende ilk başta afalladım ama sonradan anladım çok güzel bir bir özellik olmuş.Sahanın ortasında kendim çekmişim gibi hissettim  :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 16:06:00 Anıl1903 ]

Demiştik...

#hasretbitiyor           #evedonuyoruz     

Çevrimdışı SDemirsoy