Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Eve almak lazim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Faruk bey kardeşim, Bu adamlar inatla ve ısrarla küçükü membrane serimine başlamıyorlar. Bu konu ile ilgili bir gelişme yada aldığın bir bilgi var mıdır?
Şeffaflar perşembe günü stada gelecekmiş demişti @Birisi deneme olarak takılmış olabilir 1 tanesi bakalım ne olacak

Çevrimdışı kartalpençesi

13 Ocakta başlandı koltuklara ama bi zahmet artık hepsini takın ve güzel düzenleyin artık.bu fotoğraftaki gibi düzensiz, daha takılmamış yerler var şuana kadar bişey demedim çünkü düzenlenecekti ama 19 gün kaldı artık yapsınlar
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu membran aralarının tamamen kapatılma işleri de şeffaflarla beraber mi yapılacak? Yoksa şelale altında maç izleriz şemsiye eşliğinde  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

böyle bir şey gördüm..

Stadımızın koltuk kapasite dağılımı Toplam 42156 arkadaşlar
Passo.com.tr koltuk yerleşimine göre
1.kategori: 2269
2.kategori: 2808
3.kategori: 2102
4.kategori: 4086
5.kategori: 2402
6.kategori: 1735
7.kategori: 10989
8.kategori: 9230
Misafir takım : 2194
vip : 2150
Loca koltuk: 1847
Engelli+Ref. :162
basın tribünü :182

Ben de o listeyi gönderen arkadaşın eksik bloklarını hesapladım, bu rakamlar doğru gibi duruyor.

38 bin civarında seyirci koltuğumuz olacak. Diğerleri VIP, loca, engelli ve basın tribünüyle 42 bin olacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1903 tribun koltuklari montaji devam ediyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

:utan  ama paylaşmam lazımdı onu @sozkul  :busted_cop:

Seninki çok ilginçdi hakkını veriyorum  :) ama hiçbirşeyi beğenmeyip stadın tamamına çamur atanların ne gereği var burada..

Çevrimiçi Necmi

Bu sayıyla 43 bini nasıl bulcaklar hayretler içindeyim

Basit dolan bölümler satışa kapandı passoda sadece boş koltuk olan bölümler satışa açık görünüyor
daha ilk satışta bazı bölümler dolduğu için kapanmıştı.  @Uğur Uğurlu

Çevrimdışı doctore

Güncel

@FARUK VIP koltuklarin rengi daha açık gözüküyor. renk tutturulamadı mı yoksa VIP koltukların kalınlığından mı öyle gözüküyor, yada koltuklarda ambalaj falan mı var? :alala: :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı tuncaboylu

Basit dolan bölümler satışa kapandı passoda sadece boş koltuk olan bölümler satışa açık görünüyor
daha ilk satışta bazı bölümler dolduğu için kapanmıştı.  @Uğur Uğurlu

Netleşti ki 38 bin normal seyirci koltuğumuz var abi. Vip, loca ve engelli de dahil olunca 42 bin oluyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@FARUK VIP koltuklarin rengi daha açık gözüküyor. renk tutturulamadı mı yoksa VIP koltukların kalınlığından mı öyle gözüküyor, yada koltuklarda ambalaj falan mı var? :alala: :alala:
Daha öncede yazdım burada o koltukların rengi daha açık. Orası biraz değişik görünecek belki zamanla kirlendikçe aynı tona kayabilir ama bi süre böyle görünecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadın dışı güzel ama iç kısmı bakım istiyo. Bence yazın mutlaka ama mutlaka merdivenler füme rengine boyanmalı.

Demir bariyerler kötü görünüyo.

Makyaj istiyo tribünler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Birisi plastik diğer deri ışığı yansıtma açısından fark olacaktır bir miktar ancak  o kadar kum döküldü şuan taraftar  koltukları oldukça tozlu temizlenince rengi açılır onlarında

Çevrimdışı FARUK

Kapalı arkası güncel video
Stadın dışına yapılan basamaklar taş döşeniyor

Çevrimdışı harund1k3

Daha öncede yazdım burada o koltukların rengi daha açık. Orası biraz değişik görünecek belki zamanla kirlendikçe aynı tona kayabilir ama bi süre böyle görünecek.

Eski takılan koltukların üstü hep toz çamur ondan o kadar soluk duruyor hepsi silinsin renk farkı farkedılemeyecek kadar az olacak.

Çevrimdışı osman1903

Stat açılış tarihi açıklandıktan sonra orada kuyruk oluşması bana çok anlamlı gelmiyor isterdim ki stat açılışı açıklanmadan orada kuyruk olsun 1 tane boş yer kalmasın ama işte bazı arkadaşların deyimiyle 20.000 fırsatçı gitmiş olmayan stattan kombine almış

Çevrimdışı burakmk

426 ya yakınsınız @Willerdem . Sizin sırada 7-8-9-10 da bizim maçlarda omuz omuzayız inşallah.

426.Blok 10.sıra 28-29 numara da bende yanımdakiler elkaldırsın omuz omuza desteklemeye.... şu tel örgüleride bir an önce düzltirler umarım...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

böyle bir şey gördüm..

Stadımızın koltuk kapasite dağılımı Toplam 42156 arkadaşlar
Passo.com.tr koltuk yerleşimine göre
1.kategori: 2269
2.kategori: 2808
3.kategori: 2102
4.kategori: 4086
5.kategori: 2402
6.kategori: 1735
7.kategori: 10989
8.kategori: 9230
Misafir takım : 2194
vip : 2150
Loca koltuk: 1847
Engelli+Ref. :162
basın tribünü :182

Stadsın kapasitesi 43.880 bilin bakalım neden  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kapalı arkası güncel video
Stadın dışına yapılan basamaklar taş döşeniyor

Amma ağırmış adam ruhunu teslim etti 2 saniyede :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eski takılan koltukların üstü hep toz çamur ondan o kadar soluk duruyor hepsi silinsin renk farkı farkedılemeyecek kadar az olacak.
Yok baya baya fark edilecek temizlense bile 1-2 ton fark var arasında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Eve almak lazim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok iyi olur be :D yemek masasının bi tarafına duvara bunlardan monte ederdim ah ah :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon