Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470021 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

tek renk olsun da bana her türlü uyar  :evillol:
normal koltukla ayrim belli olsun diyede boyle sırf siyah olsunda demis olabilirler her sekilde guzel benim 3 arka siram loca zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Gercek 360 cekseler cok iyi olur bunun gibi.. Macta yapabilirler.. Buyuk sukse yaratir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beynimde titresimler gozumde  kararmalar oldu bi tuhaf oldum yav:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GörkemGörkem

:by2:
via Ersoy Özdem

Yani cam kısa olur rahat atlarlar diye bu tür bir ayırma yapıldıysa gercekten sacmalık ben buna dokunmadan atlarım karsı tarafa madem bu kadar kısa yapıcan cam yapsana hem görüsü engellemezsin hemde bahsettigin modernlikten serpmis olursun stada.

Çevrimdışı poyraz37

satın alınan kombinenin yeri sonradan değiştirilebiliyor mu ??

Çevrimdışı tangaz

Bu sayıyla 43 bini nasıl bulcaklar hayretler içindeyim

tüm koltuklar kombine satışına açılmamıştır maç günü satışları için de koltuk ayırılacaktır. 2100 adet de misafir tribünü ekleyin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

stat güvenliğini kim koruyacak.
kaç defa şahit oldum güvenliklerin dayak yediğine.
bence eski tas eski hamam devam eder.
bizim taraftar modernliğe KAPALI :evillol:
sorun çıkaran tespit edilip şutlanınca bi daha stada adım bile atamayınca mis gibi olur .

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı cn

Millet günaydın. Konuyla ilgili içerden bir mimardan bilgi aldım, Fikret başkan hiç beğenmemiş tribün ayrımlarındaki telleri, cam ile değiştirmeleri talimatını vermiş. Ama biraz zaman alır belki ilk maça yetişmeyebilir deniyor, projesi yeni çizilmiş daha, onaylandıktan sonra üretime geçecekmiş üretici firma.

Geç olsun güç olmasın tadında güzel bir haber, özellikle benim gibi köşe tribünde oturacaklar için...

bu haber rüya gibi, hadi işallah  :lol: :lol:

Çevrimdışı tunatomak

Bu sayıyla 43 bini nasıl bulcaklar hayretler içindeyim

tabi birde bunlara ek olarak satılmış kombinelerde var :)

Çevrimdışı ozan062

29bin artı 20binde onceden satılmıs dersek o zaman 49bin oluyor aman hocam sakın:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 14:37:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
satılmış kombineyi eklersen 49900 felan yapıyor işler karıştı yine :lol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Adaletli Kartal

Trabzon hakkında bazı yazar arkadaşların yorumları ve düşüncelerini hayretlerle okuyorum.

Herhangi birini veya toplu olarak alıntılayıp altına cevap girmek istemiyorum. çünkü söylemek istediklerim bu arkadaşlara cevap mahiyetinde değil, genel bir görüşün ortaya konmasıdır.

Beşiktaş ve Trabzon.. Kimse bana bu ikisinin çok başka şeyler yaşadığını anlatamaz. Binlerce şeyi ölçümleyip birini daha başarılı diğerini daha başarısız addetmek mümkündür.

Ülkemizde endüstriyel futbolun varlığından bu yana sistemin 'sürekli' olarak etlerini kopardığı - parçaladığı 2 kulüp bulunmaktadır.
Bugün bizim Trabzon'dan farklı bir noktada olmamızın 2 sebebi vardır. Süleyman Seba ve Fikret Orman. Son gözlemlerim ve haddimce bu işten anladığım kadarıyla Muharrem Usta Trabzon için büyük bir şanstır. Kulübe ve taraftara çok yakışmaktadır.

Bu ikinci mesajım forumda. Bir öncekinde belirttim. İnsanların akılları ve duygularıyla mücadele eder. Sahada da, uzay araştırmalarında da, bir ilkokulda da bu böyledir. Bu mücadele esnasında akılları değiştiremezsiniz fakat duygular her an değişime açıktır ve duygular mücadelenin en yoğun olduğu anlarda akıldan çok daha büyük bir silahtır.

Liverpool maçında olimpiyat stadındaydım. Oyuncularımızın terlerini sonuna dek takdir ediyorum. Hepsinden allah razı olsun. O gün tribünde olan herkes şunu bilir. O turu atlayan stattaki insanların duygularıdır. Bu çok açıklanabilir birşey değil. Yok takımı ittik, top Liverpool dayken ıslıkladık falan değil. Yüzbine yakın insanın aynı anda aynı şeyleri bu kadar yoğunlukta hissettiği çok az an olmuştur. Her ne kadar Beşiktaş olsak bile çok kolay tekrarlayabileceğimizi düşünmüyorum. Demek istediğim o maçı televizyonda izleyen taraftarlar ile statta izleyen taraftarlarımızın açısından önemi çok farklıdır. Geçen twitter da veya instagram da tam hatırlamıyorum Olcay Şahan'ın yakın zamanda Liverpool maçı ile ilgili paylaşımını gördüm. Altındaki yorumların %80 i bırakın artık şu maçı şampiyonluğa konsantre olun %20 si ise duygusal ve gurur mahiyetinde. Size şunun garantisini verebilirim o %80'in içindeki hiçbir arkadaş o gün Olimpiyatta değildi.

Hiç düşünmüyor musunuz Trabzon taraftarları neden bu kadar kırılgan ve şiddete meyilli. Adaletin bittiği yerde ne oluyordu bizim lügatımızda?

Arkadaşlar şunu kabul edelim. Trabzonlu kardeşlerimiz bir daha o fırtına estirdikleri zamanın endüstriyel futbol içerisinde gelmeyeceğinin farkındalar. Toplayıp, bilenip, bütün güçleriyle en uygun şartlar altında yakalayabilecekleri ve benim kişisel kanaatim yakalamayı sonuna kadar hak ettikleri ve adaletli olan tüm vicdanlarda 'yakaladıkları' başarı kursaklarından alınmıştır. Bu travmayı bizim için kaybedilmiş bir şampiyonlukla eş tutamazsınız. Biz nice şampiyonluklar kazanıp kaybedeceğiz. Kimilerinde terimiz yetmeyecek kimilerinde bizim de kursağımızdan alacaklar. Fakat çoğu Trabzon'lu genç kardeşimin hiç yaşamadığı, senelerce belki de bu kadar yaklaşamayacakları bir şey ellerinden alındı. Çalındı.

Kırgınlıkları ve buruklukları az boz değil. Günlerce aç susuz dövülmüş bir kediye elinizi atınca sevebileceğinizi mi düşünüyorsunuz. Bırakın bize de vursunlar. Görmüyor musunuz? Yaraları açık. Kanıyor. Utanmıyor musunuz?

Şu anki hallerini biz anlamayacaksak dünyada kimseye anlatamazlar kendilerini.

Trabzonspor birilerinin gözünde 4. büyük, birileri için hayatın ta kendisi, birileri için düşman olabilir. Birileri için 2010-2011 şampiyonu, kimileri için 2. si olabilirler. Benim ve birçok Beşiktaşlı için hiçbiri değiller. Trolleri boşversinler. Trabzonlu kardeşlerim şunu unutmasınlar:

Beşiktaşlılar için Trabzonspor kimsenin boğazına çökmemiş, hangi takımlı olursa olsun hiçbir mazlumun sevincini çalmamış, her başarısının arkasında kendi emeği olan onurlu ve şerefli bir Türk kulübüdür.

[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 14:46:50 Adaletli Kartal ]
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler

Çevrimdışı Erçin

satılmışlarda dahil arkadaşlar bu rakama..

sadece satışa çıkmayan yerler yok

onlarda

Kategori 4 Blok 401-430
Kategori 5 Blok 402-429
Kategori 7 Blok 111-119

misafir tribün..localar ve 1903 tribünü hariç.. (şeref tribünüde dahil değildir tabi )
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 14:48:49 Erçin ]

Çevrimdışı Barış 19 03

Merhaba
eski açık üstte herhangi bir grup olacak mı ? bilgisi olan cevap verebilir mi ?
Selamlar

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı sallapati

Trabzon hakkında bazı yazar arkadaşların yorumları ve düşüncelerini hayretlerle okuyorum.

Herhangi birini veya toplu olarak alıntılayıp altına cevap girmek istemiyorum. çünkü söylemek istediklerim bu arkadaşlara cevap mahiyetinde değil, genel bir görüşün ortaya konmasıdır.

Beşiktaş ve Trabzon.. Kimse bana bu ikisinin çok başka şeyler yaşadığını anlatamaz. Binlerce şeyi ölçümleyip birini daha başarılı diğerini daha başarısız addetmek mümkündür.

Ülkemizde endüstriyel futbolun varlığından bu yana sistemin 'sürekli' olarak etlerini kopardığı - parçaladığı 2 kulüp bulunmaktadır.
Bugün bizim Trabzon'dan farklı bir noktada olmamızın 2 sebebi vardır. Süleyman Seba ve Fikret Orman. Son gözlemlerim ve haddimce bu işten anladığım kadarıyla Muharrem Usta Trabzon için büyük bir şanstır. Kulübe ve taraftara çok yakışmaktadır.

Bu ikinci mesajım forumda. Bir öncekinde belirttim. İnsanların akılları ve duygularıyla mücadele eder. Sahada da, uzay araştırmalarında da, bir ilkokulda da bu böyledir. Bu mücadele esnasında akılları değiştiremezsiniz fakat duygular her an değişime açıktır ve duygular mücadelenin en yoğun olduğu anlarda akıldan çok daha büyük bir silahtır.

Hiç düşünmüyor musunuz Trabzon taraftarları neden bu kadar kırılgan ve şiddete meyilli. Adaletin bittiği yerde ne oluyordu bizim lügatımızda?

Arkadaşlar şunu kabul edelim. Trabzonlu kardeşlerimiz bir daha o fırtına estirdikleri zamanın endüstriyel futbol içerisinde gelmeyeceğinin farkındalar. Toplayıp, bilenip, bütün güçleriyle en uygun şartlar altında yakalayabilecekleri ve benim kişisel kanaatim yakalamayı sonuna kadar hak ettikleri ve adaletli olan tüm vicdanlarda 'yakaladıkları' başarı kursaklarından alınmıştır. Bu travmayı bizim için kaybedilmiş bir şampiyonlukla eş tutamazsınız. Biz nice şampiyonluklar kazanıp kaybedeceğiz. Kimilerinde terimiz yetmeyecek kimilerinde bizim de kursağımızdan alacaklar. Fakat çoğu Trabzon'lu genç kardeşimin hiç yaşamadığı, senelerce belki de bu kadar yaklaşamayacakları bir şey ellerinden alındı. Çalındı.

Kırgınlıkları ve buruklukları az boz değil. Günlerce aç susuz dövülmüş bir kediye elinizi atınca sevebileceğinizi mi düşünüyorsunuz. Bırakın bize de vursunlar. Görmüyor musunuz? Yaraları açık. Kanıyor. Utanmıyor musunuz?

Şu anki hallerini biz anlamayacaksak dünyada kimseye anlatamazlar kendilerini.

Trabzonspor birilerinin gözünde 4. büyük, birileri için hayatın ta kendisi, birileri için düşman olabilir. Birileri için 2010-2011 şampiyonu, kimileri için 2. si olabilirler. Benim ve birçok Beşiktaşlı için hiçbiri değiller. Trolleri boşversinler. Trabzonlu kardeşlerim şunu unutmasınlar:

Beşiktaşlılar için Trabzonspor kimsenin boğazına çökmemiş, hangi takımlı olursa olsun hiçbir mazlumun sevincini çalmamış, her başarısının arkasında kendi emeği olan onurlu ve şerefli bir Türk kulübüdür.
Trabzon adamdir..2010-2011 sezonu sampiyonudur..

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 14:44:17
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
satın alınan kombinenin yeri sonradan değiştirilebiliyor mu ??

Hayır. Ancak her maç sen biletini devreder yerine yeni bilet alırsın.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

parmağınla ekranı sağa sola yukarı aşağı oynat
Tamam abi sonradan çözdum olayı da editleyemedim mesaji :ok: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

O tel örgüye inanamadım. Böyle kalamaz yani kalmamalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

tüm koltuklar kombine satışına açılmamıştır maç günü satışları için de koltuk ayırılacaktır. 2100 adet de misafir tribünü ekleyin...

bu soruyu bende sordum kimse cvp vermedi ya
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu yıl için söylüyorum satışa açılmamış koltuklar hiç satışa çıkmaz, belli gruplara verilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibarı ile satilan kombine rakaminin 24.500 u geçtiği söyleniyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Ben sıkılmaya başladım bu bordomavi.net alıntılarından, buraya alıntılanıp meşhur olduklarını farkettiklerinde dahada yazabilirler tepkiyi ölçmek için.
Necmi başlattı bu işi farkındayım ama artık yapmayalım diyorum.
   :utan  ama paylaşmam lazımdı onu @sozkul  :busted_cop:

Çevrimdışı sallapati

Neden internetten almiyor bu adamlar kombineyi.. Sira bekliyorlar